Med detta inlägg vill jag bara hälsa alla en riktigt underbar jul! Tänk inte så mycket på julklapparna idag utan det viktigaste är att umgås med personerna man älskar mest. Vill även skänka en tanke till de som kanske inte har det så lätt på just denna dag. För många barn men även vuxna är denna dag den värsta på året.

Men hoppas ni alla får en bra jul med mycket mat, själv är jag inte jätte förtjust i just julmaten så jag kommer mestadels njuta av julmusten.

Godjul!

~ Ebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag jullov vilket är så sjukt skönt. Sovmorgon, inga läxor och inget stress, hur underbart låter inte det? Detta jullov har jag faktiskt saker planerat, inte ofta det händer. Imorgon kommer min bror hem som i nuläget bor i Stockholm och studerar. Har verkligen saknat hans närvaro även fast han gömmer sig i sitt rum när han väl är hemma. På Lördag är det då självaste julafton. Jag och min familj ska endast stanna hemma, se på kalle anka, käka julmat och bara ha det allmänt mysigt. Vi brukar fira julafton med mina kusiner. Men de senaste 3 åren har dom inte varit hemma tyvärr.

Sedan nästa vecka ska jag och mitt fotbollslag vara med i en cup. Har saknat fotbollen väldigt mycket då jag tog en liten paus i höstas. Fotboll är verkligen något jag brinner för och det är något som alltid gör mig glad när jag känner mig låg.

Den 29onde tar jag båten upp till fastlandet där jag ska fira nyår med några vänner. Detta är det jag ser mest framemot detta lov.

Annars har jag inte så mycket mer planerat. Lite skönt att jag inte har något planerat varje dag, jag menar lovet är ju ändå till för att ta det lite lugnt och vila upp sig för nästa termin.

Likes

Comments

Nu är det snart endast 3 dagar kvar till Julafton. Helt sjukt enligt mig. December har gått alldeles för snabbt och jag har ännu inte greppat att vi snart är inne på ett nytt år. Kan inget annat än hoppas att 2017 blir hundra gånger bättre är 2016. Detta år har varit väldigt stressigt för mig och jag har försökt att lista ut vem jag egentligen är. Alltså har detta år varit väldigt jobbigt. Men 2017 kommer börja bra iallafall. Jag ska åka till min kompis Stina i Småland och fira nyår med några av mina närmsta vänner. Det ska verkligen blir super roligt och spännande. Första året jag firar utan mina föreldrar, men jag väljer alla dagar i veckan att fira med mina kompisar istället för att sitta vid ett bord och prata om saker från 70-talet med mina föreldrar, haha.

~ Ebba

Likes

Comments


Varför jag valde att starta upp denna blogg är ett frågetecken för även mig. Men jag tänker väll att detta kan bli som min dagbok. Ett sett att få ner mina tankar och åsikter. Har egentligen alltid varit intresserad av att starta upp en blogg men har aldrig riktigt vågat eller tagit mig tiden.

Då jag snart kommer släppa in främmande personer i mitt liv så ska jag säga några meningar om mig själv. Jag är en tjej på 13 år vid namn Ebba. Jag har extrema humörsvängningar och mångas första intryck av mig är arg. Redan från en tidig ålder har jag haft starka åsikter, i bland lite väl starka. Jag är enormt envis och ger inte upp i första läget. Jag försöker vara så positiv som möjligt och hålla humöret uppe så gott som det går. Är en väldigt aktiv tjej då jag spelar både fotboll och innebandy. Sporterna är ett måste i mitt liv då det är det ända som kan ta mig upp från sängen. När jag inte är i skolan eller på fotbolls planen så sitter jag hela kvällarna och spelar datorspel och pratar med några idioter (<3)

Xoxo Ebba

Likes

Comments