Header

Övrigt

Förra veckan spenderade jag ett par dagar i Berlin med min pappa och bror. Vi strosade mest runt i staden och kollade på sevärdheter som Berlinmuren, Brandenburger Tor och Check point Charlie. Jag tyckte det var väldigt intressant att se den lilla biten av Berlinmuren som är kvar. Det är svårt att föreställa sig att denna 15-mil långa mur har stängd inne en hel stad....

Vi var också på två museum, bl.a. Madame Tussauds som är ett vaxmuseum. Dock var det rätt mycket folk så blev inte så många bilder därifrån. Men det var iallafall kul och gå in där då vissa dockor såg riktigt äkta ut.

Likes

Comments

Mat och godsaker

Igår kväll var jag och mamma på Pinchos och åt. Jag har hört talas om stället ett par gånger, så det var kul att testa. Ni som inte vet vad det är, så är det en restaurang där man beställer in flera minirätter genom en mobilapp. Jag åt allt från kycklingspett, pastasallad till dumlepannacotta. Det var helt okej gott, men hade lite högre förväntningar faktiskt.

Bar min nya blus från Lindex.

Likes

Comments

Inköp

Har aldrig gillat att använda skjorta så mycket, men hittade denna på H&M för endast 150 kr på rean så var tvungen att köpa den! Den är superfin men framförallt skön. Tror den kommer komma till användning till lite kallare dagar.

Likes

Comments

Glad midsommar allihopa! Vädret är för en gång skull bra, det brukar ju alltid regna på midsommar! Därför blev det en klänning som jag fått av min kompis som outfit!

Likes

Comments

Mode

Imorgon är det Midsommar! Vet inte varför men älskar denna dagen! Dock är jag fortfarande osäker vad jag ska ha på mig... Om det är fler än mig som inte har någon aning vad det ska ha på sig, kan ni ta lite inspiration från dessa outfits jag satt ihop!

Linnet hittar du här // Skorna här // kransen här // byxorna här

Playsuit hittar du här // Skorna här // Hatten här // Väskan här // Armbandet här

Klänningen hittar du här // Jackan här // Kransen här // Armbandet här // Skorna här

Likes

Comments

Outfits

På de två senaste veckorna har jag hunnit med både Matildas student och min skolavslutning. Kom på att jag faktiskt inte visat min outfit under dessa tillfällena så här är den. Jag hade samma klänning både på studenten och skolavslutningen då jag tycker det är onödigt att köpa flera stycken. Klännigen kommer från Cubus och klackarna från Skopunkten. Bilder från skolavslutningen och studenten kommer!

Likes

Comments

Övrigt

Är hundvakt åt min mormor och morfars hundar. Det kom hit igår morse, men ska åka hem om en stund. De gillar inte att leka så vi har mest legat och latat oss. Det ska dock bli rätt skönt att de ska hem idag, för jag tycker det är jobbigt att gå ut och gå med dem, haha. Sen väckte en av hundarna oss halv sex idag, genom att skälla, så är rätt trött...

Likes

Comments

Övrigt

Förra sommaren var jag på en surfresa i Portugal med min familj. Vi åkte med surfcampen Lapoint. Lapoint finns i flera olika länder och man kan åka både själv eller med vänner eller familj. Jag åkte ju med familjen, därför var vi mer själva men det går jättebra att åka själv då man kan bl.a. äta kvällsmat på campen med andra som bor där. Det finns även arrangerade resor till t.ex. Lissabon där man kunde gå tillsammans i grupper och kolla på stan.

Ett par bilder från staden vi bodde i.

Två bilder från Portugals huvudstad Lissabon.

Det fanns en fotograf som tog superfina bilder från surfningen som man senare kunde köpa.

Jag hade bara provat att surfa en gång hemma i Sverige innan vi kom hit, därför var jag supernervös inför den första lektionen. Sen var jag rätt nervös, eftersom instruktörerna var portugisiska och man alltså var tvungen att prata engelska. Men båda sakerna gick bra och lyckades stå på surfbräda första dan.

Det jag tyckte var lite sämre med resan var att när vi skulle surfa var vi så många i gruppen så det blev så mycket väntetid när vi bara stod i vattnet. Det blev också väldigt mycket vågor på slutet av veckan vilket jag tyckte var rätt obehagligt. När man stod och väntade på sin tur och en våg kom flög man nästan bort och när man skulle paddla ut så hände samma sak. Jag tyckte också att det var rätt obehagligt när man hamnade under vattnet...

Jag tycker det var en jätteroligt resa då man fick göra något annat än att ligga på stranden hela dan. Dock känner jag att jag inte vill surfa igen då jag tyckte det var lite läskigt. Men om ni vill testa något nytt, tycker jag absolut att ni borde åka på en sån här resa!

Likes

Comments

Inköp

Köpte denna axelbandsväskan för ett par dagar sen. Var behov av en liten och praktiskt väska eftersom jag ska till Liseberg om en vecka. Väskan kommer från märket Duffy och kostade 299:-

Likes

Comments