Vad är bättre än en välarbetad frukost?
Igår kom Mikaela och vi ordnade en rejäl frukost för att sedan kunna skriva varsina tre ord i våra rapporter, innan det var dags att ta sig ner till skolan. Efter en lång dag avslutade vi med lite spelkväll hemma hos mig.

Idag hade vi föreläsningar fram tills klockan 15. Sedan cyklade jag en runda i Varberg för att hämta lite julklappar på posten. Tycker synd om de som kobbar när man ser kaosen inför jul. Hade 16 personer före mig i kön..

När jag kom hem försåg jag kära Mikaela med mat igen. Skämt åt sido, lagade vi lite mat innan bilarna rullade till bion där vi mötte upp de andra. Solsidan rullade på skärmen och man fick sig ett gott skratt. Skulle inte säga att jag är besviken men ändå inte riktigt som jag tänkt mig.

Nu har jag precis blåst ut ljusen och krupit ner i sängen framför live videos av Beyoncé.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för vintersittningen. Med kläder on point från topp till tå hade vi allihopa en fantastisk kväll. God mat, dans också ett riktigt smarrigt godisbord skapat av duktiga Sandra.

Likes

Comments

Då var man nedkrupen efter ännu en fredag och påbörjad helg. Fick ett härligt besök av Felicia.
Lite bubblor och sedan gick vi all in på karaoke.
Hur kul är det inte att sjunga tills rösten tar slut?
Hoppas mina grannar njöt av showen. Jag lovar att stå ut nästa gång dom väljer att dansa zumba en tisdagkväll klockan 23.

Nu är det dags att få sig lite skönhetssömn inför den efterlängtade vintersittningen.
Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Har haft en mysig vecka, föreläsningar varvat med julpyssel och massa vin.
Igår höll West (studentföreningen) i musikquiz på Västerport. Jag var lika kass som vanligt men med trevligt sällskap och gott vin är det skoj ändå!

Morgondagen drar igång med en föreläsning och lite plugg för att sedan ta sig in i helgens roligheter.

Likes

Comments

Efter fem timmars bilresa och sedan en halvtimmes tågfärd från Halmstad är jag nu hemma i Varberg.

Åkte tillsammans med mamma, pappa, brorsan och Sofia upp till Stockholm för att hälsa på kusinerna. Hade en riktigt mysig helg. Idag innan vi begav oss hemåt, mötte jag upp en efterlängtad Wilma på en brunch. Hon flyttade upp efter sommaren för att plugga. Alltså hade vi långa samtal att ta igen.

Nu väntas en lång vecka som avslutas med en finsittning med campus här i Varberg. 

Likes

Comments

Jag är oerhört dålig på att uppdatera här. Faktum ät att jag mest gör det för min egen skull. Ett ställe där jag dokumenterar minnen och härliga bilder från speciella dagar ur min vardag.
När jag sedan går in och upptäcker att jag har några trogna besökare som går in och hoppas på nya uppdateringar så blir jag genast motiverad att skriva och posta lite mer.

Jag är numera bosatt delvis i Varberg då jag tog beslutet att tacka ja och ge mig in på en högskoleutbildning. Jag läser Event Management, en företagsekonomisk utbildning från Högskolan i Borås som är förlagd på Campus Varberg.
Ansökan blev väldigt spontan i våras. Därför har jag velat fram och tillbaka ifall jag verkligen skulle börja detta året eller tänka efter och söka in igen och även till fler utbildningar nästa år. Men efter antagningsbeskedet bestämde jag mig slutligen för att det är värt att testa. Är idag väldigt glad över mitt beslut då det känns väldigt bra. Det är en bred utbildning med en inriktning som vänder sig till mina intressen.

Likes

Comments

Härliga hösten! Efter gårdagens fest, blev det en trip till Borås.
Har ett projektarbete där vi ska delta i ett evenemang och sedan utvärdera det i form av en rapport. Jag tillsammans med Linn och Fanny bestämde därför oss för att åka till bomässan, som över helgen äger rum på Åhaga i Borås.
En timmes strosande på mässan och sedan blev det ett besök in till centrum.
Fanny tog oss till ett mysigt café som låg alldeles intill Viskan, där vi slog oss ned för att bara mysa och få lite gottis i magen.

Likes

Comments

Som rubriken lyder var temperaturen något ovanligt hög i havet. Ett gäng från klassen blev lagom lockade när Felicia berättade om denna platsen för någon vecka sedan, så idag samlade vi oss i tre bilar och körde ut till Bua. Man rekommenderas att inte bada där då starka strömmar lurar och hala stenar pryder havskanten, men vi tog med oss ett proffs och på så sätt kunde vi njuta av det härliga vattnet innan ett informationsmöte på campus.

Likes

Comments

Då är jag hemkommen efter en riktigt härlig helg. Tog flyget tidigt fredags morse alltså en lite kortare visit den här gången, men ack vad jag får se mycket. En liten promenad i Zürich, aperol spritz i Rorschach på en skybar, mexikansk middag på en mysig restaurang på landet samt tre nätter med god sömn i Wasserburg.

Vad jag inte nämnde ovan är Säntis Der Berg i Schweiz. Vi tog en gondol 2600 meter upp för att se något jag aldrig tidigare sett. Jag var ovanför molnen ståendes på marken samtidigt som jag andades in den friska, kalla luften. Att de här bergen är Andis vardag har jag så svårt att förstå. Detta är verkligen något som är helt nytt för mina ögon, och det är fantastiskt.

Likes

Comments

Då var det dags att summera och dela med mig av fyra helt fantastiska dagar tillsammans med alla nollor, faddrar, volontärer och arrangörer.

Först och främst kan jag börja med att berätta att jag numera är student. Ska läsa Event Management, Högskolan i Borås, men utbildningen förlagd på Campus Varberg. Har hunnit gå två veckor och än känns allt bra. Många nya intryck och har nog inte hunnit smälta allt. Första veckan bestod av program och kursintroduktioner och sedan kickade nollningen igång förra veckan.

Campus Varberg har en egen nollning för alla utbildningar som är förlagda där. Tillskillnad från t.ex Halmstad så nollas vi inte klassvis utan är uppdelade i lag blandat från olika utbildningar. Detta ser jag som både fördel och nackdel, kanske att man velat lära känna sin egen klass först samtidigt som man får en bredare bekantskap med de andra klasserna.

Var lag hade sitt eget tema, jag hamnade i Baywatch. Till en början kändes det svårt med klädseln men med goa träningskläder steg vi in på klubbar och barer. Har aldrig varit så skönt klädd på en utgång tidigare. Veckan bestod av lekar, dans, tävling och fest och liksom alla andra kollningar avslutade vi med en finsittning. Där bjöds det på underbar mat, prisutdelning och liveband. Lite besvikelse att vi inte ens fick pris för vår fantastiska sammanhållning, men huvudsaken är att vi har haft kul och det är en sak som jag verkligen kan garantera!

Likes

Comments