Lång sovmorgon, lite pizza och sedan film tillsammans med mina goa vänner. Precis en sådan här söndag jag behövde idag.

Gårdagen bestod av mitt andra pass nere på espresso house, vilket var väldigt roligt. Jobbade tillsammans med min Moa, kändes lite småknas men kul att se henne in action också.
Sedan var det hem och svira om för att åka till Lilla Tjärby på 20års galej för Pauline och Per. Hade det riktigt kul, och det känns idag. Förklarar kanske mina söndagsaktiviteter.

Har haft en super mysig helg. Imorgon väntas jobb på golfklubben.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God lunch med hela familjen inklusive mormor och morfar blev droppen innan ett besök på gymmet.

Har kort på Nordic Wellness men har på senaste tiden inte känt mig motiverad eller pigg på att ta mig dit för att svettas. Med en resa bokad kom motivationen smygandes och idag följde jag med brorsan ner för att döda mina ben.

Nu ligger jag utmattad på sängen och vilar innan kvällens aktiviteter drar igång.

Likes

Comments

Nu ligger jag trött och utmattad i sängen efter en lång dag. Den började med otäcka sprutor och avslutades med disken på jobbet.

Medvetet skrev jag den där meningen i en negativ betoning. Så illa var det verkligen inte. Sprutorna kändes inte och disken ingår i rutinerna på jobbet så det går av farten, och tillsammans med mina goa kollegor är det inte en pina på något sätt.

Men har funderat på hur bra livet ska se ut på sociala medier och att det faktiskt är vi som påverkar det.
Hur man som individ styr meningar och målar upp en bild av perfektion i vardagen. Förfinar våra egna dagar genom rätt ordval.

Tillbaka till ytan, på bilderna ser vi den super smarriga glassen med hallonsås som gick ut som dessert på kvällens evenemang på golfklubben. Så enkelt, men hur gott är det inte?

Likes

Comments

Vilka härliga dagar. Känner mig inte alls deprimerad över att det är grått och blött. Ett och annat färgglatt löv lyser upp dessa typiska höstdagarna.

Gårdagen spenderades väldigt ledigt, samt lite vardagslyx. Var nere på stan och lunchade med mamma och brorsan och sedan blev det en fika hos Simone med hennes mamma, bror och Maja.

Efter lite ärenden kring Halmstad åkte jag och Maja hem till mig där vi äntligen spikade datum till Thailand i form av en varsin flygbiljett. Nu är det på riktigt!

Idag har jag varit på allergimottagningen och tagit första dosen av allergisprutor som jag ska ta regelbundet nu i tre år framöver. Sedan sprang jag lite ärenden på stan.
Med tanke på att jag var uppe med tuppen hann jag hem lagom till att brorsan och han kompisar lagat en smarrig brunch.

Nu väntas några lugna timmar innan jag ska ta mig till Halmstad Golfklubb för att jobba på ungdomarnas avslutningsmiddag.

Hoppas att ni har en mysig dag. Imorgon är det fredag!

Likes

Comments

Har blivit inspirerad till att uppdatera bloggen av att se mina kära vänner flitigt dela sina bloggar på sociala medier.

Förhoppningsvis har jag aningen roligare dagar att skriva om nu när jag gått klart skolan.

Jobbar för tillfället på Tylösands Golfklubb samt på Espresso House här i Halmstad. När jag är ledig tar jag vara på tiden och umgås med mina vänner. Bor deltid hemma och annars är jag bosatt några hus bort hos min kära fru Simone.
Väldigt kort beskrivning av mitt nuvarande liv, men ni ska veta att jag är nöjd.

Likes

Comments

God mat och födelsedagsfirande för lilla pappi!

Likes

Comments

En dag i Malmö tillsammans med min kära mor och far, för att hitta min balklänning.

Efter mycket prövande och beslutsångest åkte vi faktiskt hem med en klänning i en påse från Pink and Purple.
Är jätte nöjd med mitt val. Färg och modell känns jätte bra!

Nu avslutar jag denna dagen med en lugn kväll tillsammans med min Otto. Kan behövas efter dagens aktivitet.

Likes

Comments

En go kväll med mina härliga vänner!

Likes

Comments