View tracker

En härlig promenad i kylan tillsammans med mamma och kameran. Tyvärr tog batteriet slut lite väl tidigt men det gav tid till fler ord mellan mig och mamma.

Gick förbi allergimottagningen och fick veckans tre sprutor och sedan avslutade vi med en varm kaffe och en macka på Café Nosh.

Nu har mamma gått för att träna och jag har myst ner mig djupt i soffan och väntar på att hon ska komma tillbaka igen. En lugn kväll väntar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckorna susar förbi och nu var det måndag igen.
Börjar med en ledig dag som invigs med sovmorgon och frukost på sängen tillsammans med min halvsambo Simone.

Nu har jag precis vinkat ut henne ur lägenheten då hon ska vara duktig och låna min cykel till gymmet.
Själv ska jag städa i lägenheten lite och sedan hem och städa mitt rum. Men mitt samvete säger att jag bör röra på mig lite med så blir mogen promenad i härliga häst solen också.

Likes

Comments

View tracker

Hej hopp och hå!
Uppdateringen går sådär. Är sugen på att köpa en kamera med wi-fi koppling så jag kan dela med mig av bilder av mina dagar. En kompaktkamera som går ner i fickan en utekväll.

Nu vecka och ledig måndag. Ligger just nu i soffan hos mormor och morfar efter en super god lunch. Ska snart vidare till Maja i veinge och mysa vidare där. Resterande av veckan består av jobb. Alltså lär jag inte ha särskilt mycket spännande att dela med mig av.

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktigt härlig heldag i Knäred. Åkte hem till mormor och morfar för att äta god lunch och mysa.
När vi ätit tog morfar min bil till verkstaden för att byta till vinterdäck och då gick jag tillsammans med mormor och kameran ut på en promenad i det härliga höstvädret.
Så otroligt vackra färger i naturen nu!

Passade även på att åka hem till Emil, Ewa och min sötis Linna. Därefter åkte jag hem till Simones familj där vi spenderade kvällen innan vi körde hem till hennes lägenhet hör i Halmstad. Nu ligger vi i sängen och känner jobbångesten komma krypandes då vi båda börjar tidigt imorgon.

Likes

Comments

Gårdagen började med jobb på golfklubben. När jag släckt och stängt åkte jag för att hämta upp Felicia påvägen mot stan.

Därefter var det bara hem och svira om för att ta sig ner city. Hade nämligen lite personalfest med burgare, vin och bowling. Dessvärre gick lite för många klot i rännan för att jag ska kunna hylla mina resultat, men det var kul ändå. Får glädjas med vinnarna istället.

En riktigt lyckad kväll, tack vare bra arbetskamrater!

Likes

Comments

Lång sovmorgon, lite pizza och sedan film tillsammans med mina goa vänner. Precis en sådan här söndag jag behövde idag.

Gårdagen bestod av mitt andra pass nere på espresso house, vilket var väldigt roligt. Jobbade tillsammans med min Moa, kändes lite småknas men kul att se henne in action också.
Sedan var det hem och svira om för att åka till Lilla Tjärby på 20års galej för Pauline och Per. Hade det riktigt kul, och det känns idag. Förklarar kanske mina söndagsaktiviteter.

Har haft en super mysig helg. Imorgon väntas jobb på golfklubben.

Likes

Comments

God lunch med hela familjen inklusive mormor och morfar blev droppen innan ett besök på gymmet.

Har kort på Nordic Wellness men har på senaste tiden inte känt mig motiverad eller pigg på att ta mig dit för att svettas. Med en resa bokad kom motivationen smygandes och idag följde jag med brorsan ner för att döda mina ben.

Nu ligger jag utmattad på sängen och vilar innan kvällens aktiviteter drar igång.

Likes

Comments

Nu ligger jag trött och utmattad i sängen efter en lång dag. Den började med otäcka sprutor och avslutades med disken på jobbet.

Medvetet skrev jag den där meningen i en negativ betoning. Så illa var det verkligen inte. Sprutorna kändes inte och disken ingår i rutinerna på jobbet så det går av farten, och tillsammans med mina goa kollegor är det inte en pina på något sätt.

Men har funderat på hur bra livet ska se ut på sociala medier och att det faktiskt är vi som påverkar det.
Hur man som individ styr meningar och målar upp en bild av perfektion i vardagen. Förfinar våra egna dagar genom rätt ordval.

Tillbaka till ytan, på bilderna ser vi den super smarriga glassen med hallonsås som gick ut som dessert på kvällens evenemang på golfklubben. Så enkelt, men hur gott är det inte?

Likes

Comments

Vilka härliga dagar. Känner mig inte alls deprimerad över att det är grått och blött. Ett och annat färgglatt löv lyser upp dessa typiska höstdagarna.

Gårdagen spenderades väldigt ledigt, samt lite vardagslyx. Var nere på stan och lunchade med mamma och brorsan och sedan blev det en fika hos Simone med hennes mamma, bror och Maja.

Efter lite ärenden kring Halmstad åkte jag och Maja hem till mig där vi äntligen spikade datum till Thailand i form av en varsin flygbiljett. Nu är det på riktigt!

Idag har jag varit på allergimottagningen och tagit första dosen av allergisprutor som jag ska ta regelbundet nu i tre år framöver. Sedan sprang jag lite ärenden på stan.
Med tanke på att jag var uppe med tuppen hann jag hem lagom till att brorsan och han kompisar lagat en smarrig brunch.

Nu väntas några lugna timmar innan jag ska ta mig till Halmstad Golfklubb för att jobba på ungdomarnas avslutningsmiddag.

Hoppas att ni har en mysig dag. Imorgon är det fredag!

Likes

Comments

Har blivit inspirerad till att uppdatera bloggen av att se mina kära vänner flitigt dela sina bloggar på sociala medier.

Förhoppningsvis har jag aningen roligare dagar att skriva om nu när jag gått klart skolan.

Jobbar för tillfället på Tylösands Golfklubb samt på Espresso House här i Halmstad. När jag är ledig tar jag vara på tiden och umgås med mina vänner. Bor deltid hemma och annars är jag bosatt några hus bort hos min kära fru Simone.
Väldigt kort beskrivning av mitt nuvarande liv, men ni ska veta att jag är nöjd.

Likes

Comments