Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Vilken härlig dag! Har varit strålande sol i Malmö hela dagen och jag började inte förens kl 13:15 så fick en hel lugn förmiddag. Föreläsningen varade ca 1,5 timme och därefter vankades det jobb under eftermiddagen/kvällen. Nu har jag varit hos Maja och Ida med dem och Fanny den senaste timmen och ikväll har vi sleepover. Så mysigt!

Likes

Comments

Efter att ha varit hemma några dagar var det skönt att få fixa sig och komma ut lite. Vi hade två föreläsningar i byggteknik under dagen, en kurs som är super kul men också super stor.

Efter skolan åkte jag och hämtade ut mitt paket med hygienprodukter från Apotek Hjärtat och passade på att köpa nya svarta jeans, standard för mig som alltid spräcker mina efter ett tag. Började nästan direkt fixa mig inför kvällen som bestod av förfest och utgång. Dock slutade kvällen tidigt för mig då jag bestämde mig för att åka hem med David som var på väg hem från Lund. Men jag får säga att jag är glad över att jag ändå kom i säng skapligt då jag känner mig ganska pigg idag.

Dagen var generellt väldigt bra och jag hoppas att ni hade en bra fredag ni med!

​Gårdagens outfit dagtid

Likes

Comments

Torsdag idag vilket innebär helg snart. Inte för att det är något speciellt att se fram emot när man har haft tre lediga dagar denna vecka. Dagen har spenderats, återigen, framför Gossip Girl och massor av plugg, och avslutas nu på bästa sätt med ansiktsmask och en kopp te. Det har varit riktigt skönt att ha ett par dagar hemma men nu vill jag inte annat än till skolan imorgon!

Likes

Comments

Lediga dagar är sköna men nu väntar jag bara på att David ska komma hem så vi kan gå och handla och så jag får någon att prata med, haha. Brukar aldrig bli sällskapssjuk men av någon anledning har jag blivit det idag?

Dagen har bestått av plugg, plugg och mera plugg. Har även börjat kolla om på Gossip Girl. Eftersom att jag och David kollar på en del program och serier tillsammans så behövs en serie man kan få titta på när han inte är med haha.

Likes

Comments

Jag brukar tycka att skolan är väldigt rolig, men när man har en kurs där man inte ens vet vad meningen är att man ska lära sig är det inget annat än jobbigt.

Idag jobbade jag 8-12 för att sedan åka hem och börja plugga. Eller ja, jag tog möjligtvis en powernap där emellan (men det var jag värd).. Nu häver jag i mig kaffe och försöker att ta tag i studierna men det är så otroligt tråkigt. Faktum är att denna kursen är så oklar att jag nu bestämt mig för att bojkotta föreläsningarna och endast plugga den på egen hand. Lyckligtvis litar jag på min egna inlärningsförmåga och vet att jag i slutändan kommer fixa det.

Likes

Comments

Halli hallå..... Ett tag sedan vi sågs. Helt ärligt kommer jag inte ihåg när jag bloggade senast, men just idag kände jag för att göra det igen. Sedan sist har jag hunnit åka tillbaka till Malmö igen, skolan har börjat och rutiner är tillbaka. Jag agerade fadder på insparksveckan vilket var sjukt kul. Att lära känna nya människor (och tidigare klasskamrater bättre) är verkligen himla roligt.

Jag har även lyckats fixa ett extrajobb (!!!) och har under onsdag, torsdag och fredag denna vecka haft heldagars-utbildning inför det. Jag kommer att sitta i kundtjänst på Aller Media vilket är ett marknadsledande företag inom populärpress (tidskrifter) i Sverige! Jag känner mig supernöjd med precis allting gällande det och det känns så skönt!

Annars har det väl inte hänt sådär jätte mycket. Idag har jag och David myst runt på stan i Malmö och jag lyckades en sjukt snygg regnjacka!! Snacka om lycka. Bild på den kommer inom kort, OM jag väljer att behålla den. Mina vänner har redan röstat för att den bör lämnas tillbaka pga priset, men efter att jag rådfrågat mamma och hon tyckte att jag skulle unna mig den så lutar det mer åt det hållet!

Likes

Comments