När uppdaterade jag sist? Måste varit runt två veckor sedan. Sjukt dåligt av mig haha. Jag befann mig i Västerås onsdag till lördag förra veckan för att umgås med fina vänner och fira 20 års dag. Även i lördags var jag på 20 års fest och sedan dess har jag jobbat. Hela förra veckan mådde jag väldigt dåligt och hade väldigt lite energi men börjar må bättre nu vilket är skönt.

Börjar jobba kl. 14 idag så nu ligger jag bara och tar det lugnt. Har ätit frukost och duschat. Tänkte ta tag i ett träningsschema för nu när jag åker tillbaka till Malmö igen behöver jag verkligen gå till baka till hälsosammare rutiner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Underbara dag. David åkte till jobbet runt 7:30 och jag sussade vidare till kl. 10. Gick upp, bryggde kaffe och kokade gröt och satte mig ute vid poolen och käkade. För tillfället ligger jag och solar och lyssnar ett avsnitt fredagspodden, så härligt.

Jag hade dock inte bara tänkt ligga och såsa hela dagen. Måste kolla upp lite med kurslitteratur inför andra året på högskolan och planera lite blogginlägg. Om vädret blir sämre vilket man påstått på tv så tänkte jag ta mig en långpromenad. Jag känner även att detta är en perfekt dag för att kolla läget bland alla fantastiska vänner och se hur alla mår, eftersom att det är någonting man glömmer bort när man stressar runt och jobbar.

Likes

Comments

Efter tre dagar jobb som inneburit att mitt larm ringt kl 05:00 är en onsdag och lill-lördag med ledighet imorgon som spenderas på altanen i Mariefred exakt vad jag behöver.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på en uteplats i Strängnäs med gott sällskap och champagne. Idag har vi varit och spelat fotbollsgolfs (och jag förlorade som alltid) och precis käkat lite tapas och spagetti bolognese. Övrigt på agendan är spelkväll och därefter åka hem till Eskilstuna för imorgon är det dags för jobb!

Likes

Comments

Torsdag och näst sista dagen på SkandiaMäklarna. Inte jätte mycket som händer just på jobbet idag i och med att de flesta är på semester och dagen i sig är lugn. Hade tänkt passa på att arkivera så mycket som möjligt idag för att underlätta kollegans arbete när han kommer tillbaka nästa vecka.

Jag och David pratade om att käka räkfrossa ikväll men vädret är inte så lockande, så det visar sig hur det blir!

Likes

Comments

Såhär sliten har jag inte varit en måndag sedan gymnasiet. Jobbar ju för tillfället heltid, och i fredags samt lördags var det mycket att stå i hemma inför min och Davids 20-års fest. Kvällen blev otroligt lyckad, därav noll bilder från den haha. Efter för lite sömn och ett helt hus som skulle städas var även gårdagen tuff och idag är jag bara helt förstörd haha. Men det är härligt.

Måndag och jag är tillbaka på jobbet. Detta blir min sista vecka på SkandiaMäklarna, för denna sommar. Tråkigt att sluta men roligt att jag hunnit lära mig så mycket (som jag dessutom inte trodde jag skulle lära mig) trots att receptionen varit mitt huvudsakliga arbete.

Jag ska försöka uppdatera oftare men bare with me! Jag har så mycket som försiggår hela tiden men inget som riktigt går att blogga om haha.

Likes

Comments

Måndag idag vilket innebär första dagen ensam i receptionen på SkandiaMäklarna under två veckor framöver efter en veckas upplärning. Hade sjuk nervositets-ångest imorse, men dagen var relativt lugn och gick väldigt bra dessutom. Fortfarande lite seg efter helgen som innebar 20-års bravader, men på lördag är det min och Davids tur att få fira denna fantastiska ålder!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments