Ja då var man tillbaka till ett tappert försök att börja blogga igen, men det kommer inte hålla speciellt länge så räkna inte med det haha. Anledningen till varför jag bloggar är egentligen för att en vän sa till mig igår att det var dags, och ja, det var väl det.

Dagen började med en del samtal som stod på listan; kontakta en mäklarfirma, ringa angående lön och ringa min chef som hade lite extra arbetspass till mig denna vecka, super skönt! Det första samtalet gick för övrigt bra och på torsdag ska jag på möte, så håll tummarna för att allt går min väg kära vänner!

Jag hade föreläsning 13-16:30 ca och sedan åkte jag hem direkt för att börja plugga. Nya kursen är fastighetsrätt och denna känner jag att man vill vara med på från första början så att man förstår allting.

Nu har jag precis duschat och smort in mig med olja. Jag ligger redo i sängen för att återuppta läsandet i min bok och sedan ska jag väl gå och lägga mig. Bestämde mig för att fortsätta läsa Harry Potter böckerna vilket jag inte gjort på flera år. Sagt och gjort tog jag med mig ”Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” tillbaka till Malmö efter jul och målet är väl att läsa klart den under den kommande månaden, om tiden tillåter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår efter skolan vankades det utbildning på jobbet vilket gick bra och därefter säljutbildning tillsammans med Landgren. Mycket intressant och lärorikt att få lyssna på deras prat om besiktningen. Var hemma stax efter 21 och slocknade nästan direkt. För tillfället sitter jag på tåget påväg till skolan och en fullspäckad dag med föreläsningar. Otroligt trött är jag och inte hjälper det att kaffet är slut hemma..

Likes

Comments

Vilket härligt event igår! Jag och Ida deltog i HusmanHagbergs studentkväll och hade det riktig mysigt. Bubbel, snacks, tapas på restaurangen Lemongrass här i Malmö och en del givande konversationer med mäklarna på byrån samt andra på vår utbildning. Kvällen blev riktigt lyckad men Gud vad tufft det var att gå upp när larmet ringde 07:45 imorse.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig vilket har varit skönt. Tanken var att jag skulle bocka av sakerna på min to-do-list, städa och börja köpa julklappar. Jag bockade av allting jag skulle göra, men att städa och kolla julklappar struntade jag i. Istället la jag extra mycket tid på att skriva rent mina anteckningar i den ena kursen jag har för tillfället.

Jag har haft en ganska jobbig dag idag, med känslor som har gått upp och ner. Jag ''flydde'' därmed hem till Maja och Ida, där även Fanny var, och tanken var att jag skulle sova där inatt. Däremot visade det sig att David nu blivit smittad av det jag trodde var en matförgiftning, och jag bestämde mig därmed för att åka hem och ta hand om honom istället. Jag har sedan dess, ungefär 20:30, ring Bredbandsbolaget, fortsatt med anteckningar och även mailat en mäklarfirma (!!!). Jag känner att det äntligen är dags och att jag äntligen är redo för att ta tag i att kontakta en mäklarfirma och se mer om hur yrket är i praktiken. Om allt går som jag vill tror jag att tiden i Malmö och plugget kommer bli ännu mer spännande!

Jag har en hektisk vecka framför mig med plugg, utbildning på jobbet, säljutbildning och events. Därför tänkte jag nu krypa ner och lägga mig skapligt för att samla krafter inför de kommande dagarna.

Likes

Comments

Gud så skönt det har varit med en lugn helg efter senaste veckan. Förra veckan hade jag två tentor och sedan åkte jag på kryssning lördag-måndag. Vi vann två hytter på summerburst och åkte därför med Tallink Silja till Riga. Själva kryssningen i sig var katastrofal men tur nog hade jag och tjejerna jätte roligt ihop och timmarna i Riga var fantastiska.

Vi kom hem ganska sent i måndags och i tisdags vankades skola och jobb. I onsdags ringde klockan 05:15 för då bar det av till Ullared! Hittade en del grejer och det var ganska mysigt generellt, men jag mådde konstant illa och dagen slutade i matförgiftning. Hela torsdagen gick således åt att bara ligga hemma och göra ingenting. I fredags var det skola och jobb igen och i helgen har jag bara tagit det lugnt, pluggat samt hunnit med en fika på stan idag. Jag ska verkligen försöka bli bättre med bloggen men så säger jag alltid och det är aldrig något som händer så vi får se haha!

Likes

Comments

Måndag och en ganska produktiv start på veckan för min del. Larmet ringde 05:45 och den första tentan för denna vecka startade 8:15. Eftersom att vår lärare (eller professor...? Doktorand...?) önskade korta svar så tog tentan bara någon timme. Därefter drog jag till gymmet och körde en timme mage. Gud vad skönt att äntligen vara frisk och kunna träna! Resten av dagen har bestått av förberedelser inför nästa tenta samt veckohandling. Ligger för tillfället helt slut i soffan efter denna dag och laddar upp inför en fullspäckad dag imorgon med.

Likes

Comments

Tiden springer iväg otroligt fort, imorgon är det löning och CSN för oss som är studenter. Om en vecka är oktober månad redan slut och därefter är det endast två månader kvar av 2017!! Hur sjukt?

Jag är helt uppe i mitt. Haft utbildning på jobbet, gått på mäklar vimmel och tenta pluggat. Jag har även varit förkyld. Otroligt förkyld om jag får säga det själv. Riktigt segt när jag äntligen var taggad på att börja träna igen och gå på pass. Lyckligtvis är förkylningen påväg mot sitt slut och det första jag ska göra är att boka in bodypump som jag nu velat gå på i över ett år haha!

Är ledig hela denna vecka utöver lite kvällsjobb imorgon. Nästa vecka vankas två (!!!) tentor samt en kryssning till Riga. Det blir därför inte mycket mer än plugg och något försök till att vila upp mig inför nästa hektiska vecka!

Bilder på mig och mina fina vänner från när vi skulle på mäklar vimmel i fredags.

Likes

Comments