Vad tycker ni? Jag är så dålig på att uppdatera, och glömmer alltid bort.. Ska jag ta bort bloggen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit på en hel vecka, men jag har inte haft lust.. Denna vecka har bara gått neråt & händer lite saker i familjen.. Jag har fått glasögon pga min migrän, och aa, det är inte så kul.. På tisdag är det även utvecklingssamtal, och hoppas på bra betyg. Och senare idag klockan 16.00 ska jag å kolla på min kusin Alice när hon dansar, och alla andra på Kulturskolan också då såklart, ska dit med Julia så de ska bli kul:)
Men har skit ont i huvet, igen, och jääätte förkyld, men får stå ut:)

Likes

Comments

Imorn är det skola, vilket kommer kännas skit konstigt eftersom vi inte haft nån lektion sen i tisdags så aa.. (Onsdags gills inte eftersom vi bara gick runt lite på frycke;p)
Men vi har ju prao på tisdag och onsdag, så det känns bra ändå;) och nästa vecka har vi också 2 dagar lediga, torsdag och fredag, för då ska 6A på skolresa, och eftersom vi, 6B, har 2 dagar EFTER skolavslutningen, så får vi ledigt när dom är borta så det blir rättvist! Hahah har ungefär 11-13 skoldagar kvar bara ju! Asså om man räknar bort helger och lediga dagar!:)
Längtar så mycket:))

Likes

Comments

Idag har Isac, min lillebror, haft match i Munkfors, klockan 18.00, men blev förlust med 1-3, men egentligen 2-3 men de såg inte domarn så aa, hela bollen va inne men aja ;)
Och vi stannar kvar i Munkfors ända tills imorn, eftersom de va längesen vi såg mammas kompis.:)
Vi har badat bad tunna nu i 2 timmar så är lite degig liksom..;)
Igår sov jag över med Ella, och vi gick å la oss typ 02.30 så är väldigt trött nu, så ska nog alldeles strax sova:)
Puss&kram

Likes

Comments

Igår va vi på frycke (en skola för alla 7,8&9or) och träffade våra nya klasskamrater och lärare, det var en svin bra klass, även om vissa är lite "speciella". Haha nejdå men de va jätte kul att få träffa dom så aa:)
För er som undrar så kom jag i korridoren A och det är Gräsmark, Skäggeberg och Ekeby så att aa..


Likes

Comments

Ni vet när man äter frukost på morgonen, på en helg/ledig dag, samma tid som att de skulle vara skoldag, men blir fan inte hungrig förens omkring 14.00?! Medans på skoldagar bli svin hungrig vid klockan 11.00! Asså vafan?? Haha kom på de nu när jag åt frukost men e de så för er också?:D
De e havrefras så ni vet..


Likes

Comments

Idag har de vart márten här i Sunne.. För er som inte bet vad det är, så är det en marknad och lite tivoli, vilket är kul men ändå inte :'D
Hahah..
De va nya karuseller också, älskade de snabba parisehjulet, så jävla läskigt! Man åkte baklänges i en cirkel, snabbt, och själva "rummet" man satt i gungade svin mycket, och gjorde bakåtvoltar å sånt som gjorde de ännu läskigare..! Den va höjdpunkten på dagen;)

Likes

Comments

Idag har jag vart hemma från skolan pga huvudverk.. Igen.. Asså ni kommer typ bah "Mäh lite huvudvärk skadar väl inte" men jo, de gör de faktiskt! Och när man är i skolan och man ska läsa små ord från böcker och måste fokusera ännu mer, med en massa prat runtom, då blir de bara värre kan jag säga!.. Så jag valde att stanna hemma, plus att jag tog huvudvärkstabletter, men dom gjorde de bara värre..
Men nu när jag vart ensam hemma har jag passat på att göra en överraskning till mamma, pappa & isac! En kladdkaka!;p
I den första kladdkakan hade jag glömt att ha i 3dl strösocker, så den blev Jäääätte besk, så gjorde om och den blev bra trorja!:') får se vad dom tycker om den sen:)
Sen vid 15.30 ska jag klippa mig och ha i lite hårinpackningar, så de ska bli kul;)
Här
kommer lite bilder!
Likes

Comments

Idag har vi ingen träning, utan vi ska spela brännboll med innebandylaget!..😂 kommer nog bli väldigt svårt, eftersom vi är 12 spelare i laget, och alla kommer säkert inte.. OCH de spöregnar ute!..😄 men de ska bli kul... förhoppningsvis! Annars om de blir för kallt så kan vi ju alltid gå in i fotbollshallen;)

Nu över till lite skola..:-> imorn har vi de första np provet inom NO.. de är kemi, så hoppas att de e lätt.. MEN VILL NI VETA NÅT KUL?!!?!? ´De är de ända NP vi har kvar!!:D eller ja, ett imorn, och ett på torsdag!

men nu ska jag kila iväg till träningen men ha en fortsatt `"trevlig" måndag!:D

​puss&kram

Likes

Comments

Nu är vi äntligen här. Igår spelade vi två matcher, matchen mot Storvreta blev 2-2, och matchen mot Huddinge förlorade vi med 1-5, asså jävlar va snabba dom var! På direkt och snabbt tempo asså gush..! Vi har 2 matcher kvar innan placeringsmatchen. En mot Edebäck och en mot Leksand, så vi får se hur de går!;)

Likes

Comments