Trodde vi var på riktigt men den känslan försvann

i samma stund som du sticker kommer tårarna fram

förtjänar mycket bättre, tog mig tid att fatta..

låg i sängen och tänkte men vafan ska man göra

mina känslor dom är sköra, hela världen ska få höra

Likes

Comments

Blir helt galen. så grymma inspirations bilder


1. klicka här 2. klicka här 3. klicka här 4. klicka här 5. klicka här (Jag äger ingen av bilder)

Hej just nu sitter jag och drömmer mig bort. Kollar på så sjukt grymma stylister's arbeten. några är från IKEA och några från andra bloggare.

Men tänkte bara säga hej igen plus att jag bytt kategori till inredning/design


Likes

Comments

Idag så var vi på väst kusten och kollade lite! Anledningen till varför vi åkte dit var för jag o min familj skulle kolla på en bil. Så på första bilden åker vi över en bro mot Orust! Andra bilden är när vi hade kollat klart på bilen så såg jag in i mellan husen och tyckte det var så fint. Så jag bad min Mamma att stanna bilen så jag kunde ta lite bilder.

Sen började vi åka mot Mollösund som ligger lite utanför där vi var. På vägen dit stannade vi till på Barreviken och tog kort på vattnet och en stor gammal båt, den var sjukt vacker! Svanfamiljen på sista bilden var också i Barreviken så söta det var helt sjukt

Efter vi hade varit där och tittat lite så åkte vi hemåt igen!

Likes

Comments

Hej! tänkte bara skriva några rader och förklara varför jag startar en blogg. Jo, jag har alltid gillat att skriva och att fota. Så tänkte att jag kanske skulle starta en liten öppen dagbok typ! jag har väldigt många tankar i huvudet som vill ut och många bilder som bara ligger på usb-minnen så varför inte?

bilderna är ifrån igår när mamma så snällt tog lite bilder på mig och mitt löshår hahah, vi åkte till en utställning och byggnaden som utställningen va i var så vacker!!


Gröna bomber jackan - He & she// svarta skinn sneakers - Ellos// löshår - glitter//

Likes

Comments