Foton på mig tagna av Emma & blombilden tagen av MIG

Likes

Comments

FOTO: EMMA

Cause we were just kids when we fell in love

Not knowing what it was
I will not give you up this time
But darling, just kiss me slow, your heart is all I own
And in your eyes you're holding mine
Cause we were just kids when we fell in love
#nouwoutfit

Likes

Comments

Tänkte bara tipsa om några feta låtar!

Likes

Comments

Fantastisk rolig att vara sjuk... (inte direkt)
har varit vaken till o från sen klockan 1 då jag kom hem ifrån skolan!

En rolig som hände idag var att när jag vakna ifrån en av mina tupplurar så kom mamma & min bror in med böckerna jag ville ha! Dom hade varit i stan så då hade dom köpt dom till mig. Så nu ska jag börja läsa!!!

Likes

Comments

Gissa vem som håller på att bli sjuk..

Älskar verkligen att låta som en tonårs pojke i puberteten. det Känns som om jag borde vara hemma imorgon, för min röst pallar inte riktigt med tempot. Men vi får se hur det känns imorgon!

Och på tal om något annat vill jag bli bättre på att lösa böcker så jag hade tänkt att gå och köpa dom böckerna ni ser ovan! Kan ni gissa vilken genrer jag gillar att läsa eller? hahah

Likes

Comments

BILDERNA TAGNA AV SEVERIN JUSUF

Hej!!

Dom här bilderna är tagna av Severin Jusuf och hur coola blev dom inte? Även om jag gick för en lite mer söt/gullig look så tyckte jag platsen passa väldigt bra eller?

Men måste säga en annan sak!! Har hittat ett jätte fint ställe där jag tänkte att jag kunde fota idag! det är en ljus blå bakgrund. Ska bara försöka komma på en bra look först. Måste verkligen ha lite ny inspiration!!

Likes

Comments

Hej!

Jag & Hannes hade lite picknick i det underbara vädret idag. vi åkte och letade upp en fin rastplats som vi kunde ha en mysig stund men inga mobiler och bara sitta och prata lite tillsammans, det var så mysigt.

Likes

Comments

Tröja / VET INTE / Byxor / MOLLY - GINA TRICOT/ Skor /ELLOS/ Jacka / HE & SHE/ Väska /TIAMO/ Ring / MIN KILLE KÖPTE SÅ VET INTE MEN TROR GULDFYND/ Halsband /MIN KILLE KÖPTE SÅ VET EJ/

Skor /ELLOS / Byxor / MOLLY- GINATRICOT / Tröja / IFRÅN NÅGON JACKT BUTIK / Solglasögonen /GAMLA SÅ VET EJ /

Hej!

Detta är kläderna jag fotade igår. Jag älskade verkligen detta stället för var både coolt och lite annorlunda. Måste bara tipsa om en låt som heter Love$ick - Mura Masa & A$AP Rocky på tal om något helt annant hahah 

Likes

Comments