Header

Att min laddare till min dator har gått sönder känns inte så vidare roligt. Hatar att lägga ut pengar på sånt haha. Menmen, idag har jag umgåtts en del med min syster. Vi lagade mat, gick en liten sväng och tog en fika. Vilket var väldigt mysigt. Nu har äntligen Pontus kommit hem igen så vi ska kolla på orange och chilla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är tisdag och jag ska snart ge mig iväg för ett arbetspass. Ska bli både skönt och roligt, vill ju jobba så mycket det bara går nu och speciellt när Pontus inte är hemma. Annars är det inte så mycket planerat den här veckan, några arbetspass och inget annat direkt. Får se vad som sker:)

Likes

Comments

Igår bestod kvällen av att jag och Pontus åkte till Mimmi&simon på inflyttningsfest. Väldigt trevlig kväll med god dricka och härligt sällskap! Slutade med att vi kom hem halv två kanske(?) och tog en lång sovmorgon idag.

Efter en god lunch på vete&råg (för övrigt världens bästa jobb) beslutade vi för att grilla ikväll. Så klockan sex kommer det hem ett gäng hit för grillat och lite chilldricka. Perfekt lördag med andra ord.

Likes

Comments

Idag tänkte jag hylla en utav mina bästa vänner som fyller år idag. Trots lite brist på kontakt kommer jag alltid att ha Klara varmt om hjärtat. Min barndomsvän som jag nu mera har känt i nästan 19 år, helt sjukt. En otroligt fin person på alla sätt och vis. Är så himla glad över att jag har fått lyckan att känna henne och dela så himla många minnen med!!

Stort grattis igen världens finaste vän!

Bjussar dessutom på lite bilder haha..

Likes

Comments

Har varit ute på en promenad och passade samtidigt då på att handla lite saker. Har bland annat fixat lite saker till påskägg hihi. Annars har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum med, ja det händer ibland. Känns så skönt att ha det städat, synd bara att man är så lat och inte orkar hålla det så haha!!

Likes

Comments

Fredag och jag jobbar kväll idag. Faktiskt rätt roligt att jobba i baren, blir lite annat än att jobba i bara cafèt liksom. Men men jag har hunnit med en promenad idag med vilket var skönt.

I onsdags tog jag bilen till Trollhättan och överraskade Pontus. Hade med lite tacos med som vi åt på kvällen, mysigt. Så stolt över honom eftersom det går så bra i skolan för honom!! Världens bästa

Likes

Comments

Sitter just nu på espresso house i Trollhättan och väntar på att Pontus ska bli klar i skolan. Har strosat omkring och kollat i lite olika affärer men det är väl inte det bästa utbudet här.

Likes

Comments

Har åkt på någon riktigt skit då jag har varit sjuk till och från i över två veckor nu. Väldigt less på det! Förkylning och feber fram och tillbaka, usch. Känner mig trött och lite småhängig.. Tack gode gud för att Alvedon finns.

Men hoppas på att få jobba på dagis imorgon annars har jag tre pass på Vete&råg att bocka av denna veckan med, känns skönt. Ska även åka upp till Pontus i Trollhättan på onsdag efter jobbet så det ser jag fram emot.

Nu ska jag slå på en film och bara ta det lugnt. kram

Likes

Comments

1. Bästa frukosten?
- Helt klart frallor ( med pärlor på hah), helst danska frallor för dom är dom bästa!! Annars ska det vara lite frukt till med. Fast egentligen är ju brunch mycket godare än frukost..

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
- Aldrig få ta ett glas vin igen! Dricker sällan det eftersom jag får en sån himla baksmälla hehe..

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
- Svart

4. Bästa uppfinningen?
- Telefonen haha..

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
- Jag önskar att jag vore mer allmänbildad.

6. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?
- Oj svår fråga! Skulle lätt kunna bo utomlands ett tag men hade inte klarar så lång tid ifrån Pontus. Så om han hade följt med hade jag gråtit av lycka.

7. Du får välja, krogen eller umgås på en restaurang?
- Umgås på en restaurang alla dagar i veckan. Krogen är inget för mig. Det enda man gör är typ att leta efter varandra, stå i köer eller dansa. Det enda som är roligt är att man träffar folk man kanske inte sett på länge.
Helt ärligt tycker jag det känns så "fjortis". Det känns som valhall typ haha fast man är äldre nu och det är alkohol inblandat. Haha ne usch
Roligare då att vara på hemmafest i så fall.

8. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?
- Aldrig få se på TV mer.

9. Vilket mål jobbar du mot just nu?
- Just nu sparar jag ihop så mycket pengar jag bara kan under tiden Pontus pluggar. Han är klar i Juni så efter sommaren planerar vi att flytta ihop. Därför är mitt mål att jobba ihop och spara ihop pengar.

10. Kakor, chips eller godis?
- Chips kanske ?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw