Header
View tracker

Outfit , Vardag

Vita HM jeans / Off shoulder från GinaTricot / Converse.

Ledig idag, så skönt. Älskar att vi mjukstartar lite nu i början efter sommarlovet. Istället för att sätta sig vid en skolbänk första dagen och få läxor hasade över sig så var vi istället ute på Östermalms IP första dagen och körde teambuildingövningar med klassen hela dagen i solen, super kul. I tisdags och onsdags har det också bara varit lugnt. Tanken var att vi skulle börja med vanliga lektioner idag (torsdag) men lektionen idag var inställd varav att jag bara har en lektion på torsdagar så är vi lediga idag. Börjar dock 08.00 imorgon men det är ju fredag så det går att överleva enkelt, haha. Nog om skolan. Kram på er.

Likes

Comments

View tracker

Outfit

​Favvo kjolen från River Island, linne och trench från H&M och ett par enkla converse. Tycker denna kjol har varit så svår att "klä ner" för att ha till vardags men tycker det blev bra med ett par enkla converse, så jag bar detta i skolan idag.

Likes

Comments

View tracker

Haha ja, det är som det låter. Har länge tyckt det är kul med kameror och att fota men på senaste tiden har jag fått upp ett intresse för film och redigering. Tycker det är så tråkigt att jag inte kan filma på min system, finns EN nackdel med den kameran och det är just det. Drömmer typ om att filma hela skiddagar och klippa ihop feta klipp eller filma solnedgångar när man åker på roadtrips och klippa ihop det med musik. Så ja ni kan ju bara gissa på hur mycket jag vill införskaffa nu. En GoPro till det mer äventyrligare, en ny dator med nya redigeringsprogram, åh så mycket pengar för alltihop. Men det får nog vänta ett tag. Nu tänkte iaf J och jag cykla en sväng bara för att vi inte har något bättre för oss och för att sommarlovet är slut om 3 dagar, ångest. Vi höres!

Likes

Comments

New in

Är så nöjd med dessa skor. Går att använda till allt och de är så stört bekväma, går att gå i hur länge som helst utan att få ont i fötterna som jag brukar få i det flesta skorna. Men dom är så jäkla snygga och det guldiga detaljerna är så snyggt att matcha till andra guld-detaljer så som väska och smycken. 

Likes

Comments

View tracker

New in

​Jag är fast, älskar dessa produkter. Använder skrubben jämt då den är fantastisk, känner mig så sjukt ren och super mjuk efter varje dusch. Dock så tycker jag nog mer om doften "Yi Yi Ren". 

Likes

Comments

Blandat

I fredags var det min tur att fylla år. Vaknade av att familjen kom in och sjöng, fick frukost på sängen och ett morgon packet. Sen bestod dagen utav överraskningar, allt jag fick reda på var att jag skulle packa en väska. Så det gjorde jag. En sak visste jag, runt 10 tiden skulle vi till polisen och ta nya pass eftersom mitt snart går ut, när vi var klara där övningskörde jag till Farsta där jag och mamma tog en sushi-lunch. Efter det hade jag ingen aning om vad som skulle hända resten av dagen. Det blev bland annat ett frisörs besök, god mat på Grill, en drink, en hotellnatt och bad på hotellet som ett avslut. Allt det här hade mamma planerat för mig, hon är allt fin hon. 


Likes

Comments

New in

​Längtar så mycket tills jag kan börja använda denna super härliga kjol till ett par bruna ben. ​Köpt på Forever21 i London.

Likes

Comments

Vardag, Outfit

Fick reda på temat och hur allt går till med svenska muntliga i nationella idag. Så ska hem och skriva klart mitt tal så jag har så mycket tid som möjligt att öva och plugga in det. Eftersom provtillfället är redan på torsdag. Aja nog om det.

Likes

Comments

Resor

Finns ingenting som gör mig lyckligare, nej. Finns mycket som gör mig glad men ingenting som får mig att känna mig så hel, lycklig och sprallig på samma gång. Lyckoruset som bara sprider sig i hela kroppen så fort jag ens hör ordet skidor är oslagbart. Jag tror att det är viktigt att hitta något man brinner för. Nånting man kan rymma till när allt är tungt, när man vill slippa ångesten eller bara ha så himla kul. Så jobbigt bara att jag har så svårt att åka skidor så ofta som jag vill. Men efter gymnasiet planerar jag att åka upp en eller två säsonger i fjällen/alperna och säsonga. Kanske till och med flyttar hit i framtiden, who knows?

  • Resor

Likes

Comments