Hej! Jag kan tänka mig att ni kanske inte riktigt förstod mitt budskap i det jag skrev om julen igår vilket jag förstår. Det jag menade var att i dagens samhälle handlar julen om pengar, julafton handlar inte längre om en gemensam stund med dem man tycker om. föräldrar lägger mycket pengar på sina barn till julklappar. Julklappar handlar idag inte som en symbol utan istället något som man tar för givet. Det är lätt hänt att man jämför sig med andra. Alla har inte samma förutsättningar. I min familj har det varit många barn som ska få sina viljor igenom vilket inte alltid går. Julen för mig har inte varit en stund där jag har känt lycka för att det handlar om press och krav, kraven att man måste tillgodose allas förväntningar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej jag har nyss ätit frukost som innehöll flingor med fil, bra start på dagen! Idag ska jag ta en promenad med Pontus när han kommer hem. När jag vaknade imorse tittade jag ut genom fönstret och såg att snön hade lagt sig som ett vitt täcke på marken så mysigt. När snön virvlar i luften får jag julkänlsor, själva julafton är inte min favorit för jag tycker att det handlar för mycket om pengar och krav på människor. Jag tycker att julen ska vara en dag där man umgås med dem man tycker om. Det jag ser mest framemot just nu är den 26 december, då har Pontus och jag planerat in en hel shoppingdag på Mall of scandinavia. Vi åker tidigt på morgonen så att vi hinner att gå och strosa runt i alla butiker. Slår vad om att man plånbok kommer att vara i princip tom men det kommer bli mysigt. Ha en fortsatt fin dag allihop!

Likes

Comments

Hej! Förlåt att jag uppdaterar er så sent men jag har mycket i tankarna. Som jag sa i mitt första blogginlägg går inte jag i skolan. Jag funderar ofta hur mitt liv kommer att se ut och vad konsekvenserna kommer att bli. Så fort mitt liv blir stabilt ska jag börja skolan igen. Det kommer nog kännas konstigt för mig när de som är jämngamla med mig börjar gymnasiet och jag stannar kvar i grundskolan. Jag vet inte hur min skolgång kommer att se ut men det jag vet är att jag satsar allt när jag väl går i skolan. Fortsätt läs så får ni höra lite om min dag.

Idag har jag inte känt mig riktigt hundra, jag somnade sent igår på grund av att min näsa rann hela natten. Jag vaknade snabbt till när Pontus gick upp för att pussa mig ”hejdå” för att sedan gå till skolan. Nu är klockan så pass mycket så att det har hunnit blivit nästa dag (tisdag). Nu säger jag godnatt, puss och kram!

Likes

Comments

Hej! Jag kom nyss ut från duschen för det behövdes verkligen efter helgen. Vi har inte gjort så mycket, i fredags åt vi pizza och efteråt kom Vigor (Pontus kompis). Vi 3 såg idol tillsammans visst var det rätt finalist som vann? Det tyckte vi iallafall. På lördagen åkte Vigor hem efter 13. Pontus och jag hade då tänkt att vi skulle ta bussen till skutskär, sen ta tåget till Uppsala. Men det blev inte riktigt så för att vi missade bussen och det blev storstäd istället! Så tillbringade vi lördagen tillsammans med dammsugaren. Senare på eftermiddagen kom Pontus syster med sina 2 barn, jag älskar barn!

Idag har vi inte gjort någonting men vi har bestämt oss att bli nyttiga. Målet är att vi inte ska äta något godis, läsk, kakor, chips, allt onyttigt helt enkelt fram till jul. Vi får se hur det går men vi börjar imorgon. Nu ska jag och Pontus se på en film, vi får se vilken det blir puss och kram!

Likes

Comments

Igår sa jag ju att jag skulle berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på 15 vårar och kommer egentligen från Norrköping. Min familj består utav 6 syskon, man kan ju inte säga att man har en favorit bland syskonen men min lilla syster Siri betyder nog mest. Jag har växt upp bland killar i hela mitt liv, när jag fick reda på att det låg en liten flicka i mammas mage förstod jag att jag skulle få en lilla syster. Jag skulle alltså få bli stora syster till en min lilla syster. Innan har jag ju bara varit syster till killar vilket kändes som att jag inte riktigt passade in. Nu får vi inte glömma min store bror Oscar, han är min helbror alltså har vi samma mamma och samma pappa. Han betyder också enormt mycket för mig dels för att vi har samma föräldrar och att det har hänt mycket i våra liv som har stärkt våran relation. Våran mamma och pappa skilde sig när jag var runt 1 år vilket inte har påverkat mig så mycket eftersom jag har levt med delade föräldrar i princip hela mitt liv. Nu vet ni lite om min barndom, jag har mycket mer att berätta bland annat det som förstärkte min brors relation men också hur pappan till mina småsyskon behandlat mig genom åren. Nedanför ser ni lite bilder på Siri, den bilden längst till höger är en bild på mig när jag var liten. Ha en fin dag, kram!

Likes

Comments

Hej allesammans! Som jag sa tidigare idag har det varit en lugn dag, det jag menar med det är att jag har legat i sängen typ hela dagen tills Pontus kom hem. När han kom hem så gjorde han mat åt mig hihi. Jag hade ju egentligen tänk att vi skulle städa idag men det blev inte riktigt så. Istället låg vi och mös i sängen. Till middag hade Pontus mamma lagat pannkakor mumsigt! Efter maten jo gissa vad vi gick och la oss i sängen för att mysa lite till. Nu sitter jag och skriver detta blogginlägg medan Pontus tar det lugnt i sängen. Imorrn tänkte jag berätta lite om mig själv om ni tycker att det låter kul! Nu ska jag och Pontus ta ett varmt bad tillsammans för det behöver verkligen vi. Dels för att vi känner oss ofrächa men också en mysig stund tillsammans. Imorgon börjar Pontus inte förens 12.30 vilket betyder att man får sova hur länge man vill och inte bara själv, också med honom. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag somnade sent inatt säkert runt 02:30. Men tillslut somnade jag. Jag vaknade för ca en timme sen, vanligtvis brukar jag vakna till en liten stund när Pontus går upp för att gå till skolan. Då brukar jag passa på att ge honom en kram och en puss och önska honom lycka till. Idag märkte jag inte när han gick upp antingen så var jag så trött eller så smög han som en mus. Hursomhelst just nu ligger jag kvar i sängen. Jag hade tänkt att snart gå upp för att ta någonting att äta sedan ska jag städa lite i rummet. Det behövs verkligen när två bor i ett rum hihi. Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Hej jag har länge tänkt att jag ska starta en blogg, jag tycker det är ett effektivt sätt att dela med sig av sitt liv och erfarenheter om livet. För tillfället är jag i Gävle hos min pojkvän Pontus. I januari nästa år har vi varit tillsammans i ett år. Vi får se vad som händer just nu mår jag bra men det går upp och ner. Nu ska jag och Pontus gå och lägga oss. Jag har som vanligt sovmorgon eftersom jag nu för tillfället inte går i skolan pågrund av personliga skäl. puss och kram jag hoppas att ni vill följa mig och mitt liv.

Likes

Comments

Nouw Magazine
Nouw Magazine