Klockan är redan 18? Hur? Jag förstår inte att dagarna går så otroligt fort, imorse va jag ute och hade fysträning med laget och nu helt plötsligt (känns som sekunden efter) är klockan sex, dagar springer förbi verkligen. Men idag iallafall har jag förutom att träna, varit i stan med tjejerna och fikat lite och kikat i affärer. Det är alltid så mysigt att hänga med dessa tjejer, vi har alltid så kul.
Ikväll iallafall så ska jag inte göra så mycket mer än att träna..(igen)..och mysa hemma med Daniel, kanske kolla en film eller så. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nemen, hej. Frågan är nu om jag är tillbaka eller inte, då jag kommer och går ganska ofta! Men nu är det ändå 10 månader och 3 dagar sedan sist, och nej jag håller inte koll på de utan det var mitt senaste inlägg ;) jag ska börja igen, lite, men bara när jag känner för de. hoppas ni stannar!

Nu sitter jag iallafall hemma i min lilla lägenhet och kollar lite Jon Olsson (favorit) och äter lite mellis. Är väldigt trött efter alla dessa träningar vi haft nu under försäsongen, men de är skönt att vara igång...och om 8 dagar börjar skolan igen, härligt.

Likes

Comments

Godmorgon (?) jag är tillbaka! Det var ett tag där när det blev lite mycket, hemlängtan var för stor och handbollen tog mycket tid, vilket den gör nu med men allt känns bra nu, livet här i Göteborg rullar på mer, så de känns as bra! Jag är (känns de som) redo igen, eller ja när ja känner först!

Likes

Comments

Hellu, kom precis hem från skolan och ska nu direkt gå till arenan för att skriva på hyreskontrakt med Nora, sen efter det har vi träning !! Idag var jag på en rehab klinik för att kolla upp min axel som varit skadad till och från i snart över ett år, och jag har varit och kollat det förut men varit ganska slarvig med det, så nu tog jag tag i det på riktigt, eller skolan gjorde det åt mig så nu var det dags! Jag ska dit på måndag igen för att fortsätta kolla upp det och göra mina övningar som jag ska göra varje dag typ 4 gånger!! Aja, vad gör man inte för att bli hel!

Likes

Comments

Minnen för resten av mitt liv, satan vad jag saknar mina vänner i Stockholm, och satan vad jag saknar balen. En kväll som jag aldrig kommer glömma!

Likes

Comments

Då var det dags för dag två av Gbg cup! En outfit för denna härliga och soliga dag!

Likes

Comments

Nouw Magazine