Godmorgon (?) jag är tillbaka! Det var ett tag där när det blev lite mycket, hemlängtan var för stor och handbollen tog mycket tid, vilket den gör nu med men allt känns bra nu, livet här i Göteborg rullar på mer, så de känns as bra! Jag är (känns de som) redo igen, eller ja när ja känner först!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Well, hello allesammans! Idag började jag 10 men vi åkte dit till 9.20 för att äta kattan frukost, den är så himla god, väldigt värd att åka tidigare för. Men iallafall sen hade vi två lektioner så vi slutade 12 vilket också var väldigt Nice, så efter skolan drog jag, Pontus och Jossan till ett fik för att maten var inte topp, men det slutade ändå upp med att vi fikade och inte tog någon mat, bra uppladdning inför Göteborgs cup som är ikväll, äsch, varför inte? Iallafall så har vi som sagt match kväll, mot önnered, tagga!!!!

Likes

Comments

Hellu, kom precis hem från skolan och ska nu direkt gå till arenan för att skriva på hyreskontrakt med Nora, sen efter det har vi träning !! Idag var jag på en rehab klinik för att kolla upp min axel som varit skadad till och från i snart över ett år, och jag har varit och kollat det förut men varit ganska slarvig med det, så nu tog jag tag i det på riktigt, eller skolan gjorde det åt mig så nu var det dags! Jag ska dit på måndag igen för att fortsätta kolla upp det och göra mina övningar som jag ska göra varje dag typ 4 gånger!! Aja, vad gör man inte för att bli hel!

Likes

Comments

Minnen för resten av mitt liv, satan vad jag saknar mina vänner i Stockholm, och satan vad jag saknar balen. En kväll som jag aldrig kommer glömma!

Likes

Comments

Hej hallå tjena, jag har inget att skylla på gällande att jag inte bloggat men ja, jag har inte haft någon motivation alls för att ens anstränga mig att blogga, eller ja, jag har inte haft något bra att fota, eller så! Men men, nu är jag här, jag skriver så! Idag har vi varit i skolan ofc, konstigt nog har inte våra träningar i skolan börjat men ändå började vi 7.30 imorse för team building med 2orna och 3orna, mitt lag va fan sämst men det va ändå kul.
Nu har jag landat hemma lite och ska snart börja med lite middag för att sen gå och lägga mig TIDIGT (!!) fasen vad trött jag är, helt galet.

Likes

Comments

Godmorgon skulle jag inte påstå att det är men goddag eller nått, vi har lunchrast nu så vi passade på att ta en liten mysfika på Condeco, jag och Lollo delade på en chokladmuffins med maräng på, den var svin god ska ni veta. Ikväll har vi löpträning ute i Hjärlanda tjärn (tror jag lyckade stava rätt, eller inte) men ja!

Likes

Comments

Nouw Magazine