www.pinterest.se är en hemsida jag starkt rekommenderar om man söker inspobilder med alla möjliga olika motiv. Sidan kryllar av fina redigerade bilder, collage, recept, outfits och en massa quotes.

Här nedan är lite smakprov.


Likes

Comments


Hallå!

Efter fyra fina dagars ledighet är det dags för skola igen. Vardagen kommer om 17 dagar inte innebär skola längre (puh). Jag har aldrig längtat såååhär efter sommarlov tidigare, det är så mycket som väntas hända denna sommar och jag ser något otroligt fram emot det! Det är dock nu under de sista dagarna i skolan en hel del rester som ska återupptas, även några ytterligare nya uppgifter som lärarna delar ut i sista sekund, mindre kul... Då det också är vissa kurser som avslutas efter denna termin vill jag förstås försöka prestera extra bra inom de. Jag hinner utöver skolan även med lite övningskörning, går lite segt med tanke på var jag egentligen hade velat vara nu, men jag får gilla läget denna gång, jag kommer igen nu framöver.


Efter morgondagen blir det, som jag nämnt tidigare, lite nya fräscha bilder då det vankas nytt inköp av kamera!!!

Håll ut till sommarlovet också, måste jag ändå få ta och tillägga, då lär det hända mycket här!

Likes

Comments


Ingen bra början med bloggen när jag nu under ledigheten befinner mig ute på landet, där täckningen inte är den bästa.
Efter tisdag däremot lär det bli nya fräscha foton som får pryda då jag väntas köpa ny kamera!!!
Har använt min systemkamera Canon EOS 1300D i ett antal år så nu kände jag för lite förnyande. Det är ju så smart med de här nya, lite mindre kamerorna, som tar bilder i riktigt hög upplösning + filmar i 4K (+har Wi-fi tillgängligt, så att bilder kan postas direkt!!!) Den lär blir smidigare att ta med sig när man är ute och far. Hoppas innerligt på bra resultat!

Likes

Comments