Helgen spenderades i fina Göteborg där det bjöds på solsken, god mat, lite turistande och riktigt bra shopping.

Jag fångade flera fina stunder på bild, vilket alltid gör mig glad sådär i efterhand när man kollar igenom sin kamerarulle.

Vi besökte en utav dagarna lunchstället Bönor & Bagels vilket var ett utav mina krav på trippen. Jag hade länge spanat in stället genom flera bloggar, exempelvis Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs, vilka är två av mina favoritbloggare. Jag ger Bönor & Bagels en 8/10, då både bageln, rotfruktssoppan och juicen var grymt goda. Jag kan även tipsa om ett mysigt café med namnet Da Mateo som har bra kaffe och bra tillbehör. Vi hann även med en bra middag på restaurangen Taverna Averna som verkligen är värd att nämna. Riktigt bra pasta!!

Vi besökte även ett tillfälligt växthus som fanns i Trädgårdsföreningen, jättefint!!


Det var helt enkelt en riktigt bra helg i Göteborg.

Här nedan är länkar till matställena vi besökte och även Biancas och Alice blogg.


https://bonorbagels.com

http://www.damatteo.se

https://www.tavernaaverna.se

http://biancaingrosso.se

http://nouw.com/alicestenlof


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

www.pinterest.se är en hemsida jag starkt rekommenderar om man söker inspobilder med alla möjliga olika motiv. Sidan kryllar av fina redigerade bilder, collage, recept, outfits och en massa quotes.

Här nedan är lite smakprov.


Likes

Comments


Hallå!

Efter fyra fina dagars ledighet är det dags för skola igen. Vardagen kommer om 17 dagar inte innebär skola längre (puh). Jag har aldrig längtat såååhär efter sommarlov tidigare, det är så mycket som väntas hända denna sommar och jag ser något otroligt fram emot det! Det är dock nu under de sista dagarna i skolan en hel del rester som ska återupptas, även några ytterligare nya uppgifter som lärarna delar ut i sista sekund, mindre kul... Då det också är vissa kurser som avslutas efter denna termin vill jag förstås försöka prestera extra bra inom de. Jag hinner utöver skolan även med lite övningskörning, går lite segt med tanke på var jag egentligen hade velat vara nu, men jag får gilla läget denna gång, jag kommer igen nu framöver.


Efter morgondagen blir det, som jag nämnt tidigare, lite nya fräscha bilder då det vankas nytt inköp av kamera!!!

Håll ut till sommarlovet också, måste jag ändå få ta och tillägga, då lär det hända mycket här!

Likes

Comments