Min dag har varit bra. Det blev innebandy med bästis, en snabb sväng till stan med målet att inhandla en ny läppenna, vilket dock resulterade i två nya läppennor då de var förskräckligt billiga.
Nu sitter jag och skäms framför tv:n, det är hockey som visas och amerikanerna håller sakta men säkert på att förminska Svennarna. Hade hoppats på mer, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Nu ska jag för första gången testa att göra egen kexchoklad, blir det lyckat lär jag dela med mig utav ett smakprov via nätet.


Go' kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det gäller att njuta riktigt ordentligt utav de allra sista lediga timmarna på jullovet nu. Jag måste erkänna att jag ej tycker att lovet gått så snabbt, vilket jag uppskattar, då man har hunnit njuta och tagit till vara på varenda minut. Mitt lov har varit mycket bra. Mycket tid har gått åt till att umgås med nära & kära, vilket är en höjdpunkt, speciellt såhär års.

På tal om att kunna njuta av ledigheten, jag tycker att kvällarna ger en bra möjlighet till det. Det visas såhär års ofta många bra filmer på tv:n, vilket kan underhålla en rätt bra.
Det har blivit många sena kvällar under detta lov, värdefullt må jag säga.


Jag har tänkt att göra ett inlägg om ett par höjdpunkter som jag varit med om under 2015, det kommer upp i veckan.


Jag säger härmed godnatt

Likes

Comments

Älskar att tina upp en kycklingfilé, låtsas att man gör en riktig marinad på olivolja, soja, honung och paprikapulver som man sedan låter kyckling götta till sig en aning i, och till sist låta den stekas för att uppnå den perfekta stekytan. 

Precis det gjorde jag idag, och vi kan konstatera att jag blev mätt.

Nu sitter jag och kollar på Stig-Helmer, fråga mig inte hur många gånger jag har suttit i samma soffa och betraktat denna filur, oj oj oj.

Vi höres

Likes

Comments

Det är något speciellt med Sveriges huvudstad. Även om man fått privilegiet att upptäcka olika huvudstäder ute i världens länder, så hamnar Stockholm enligt mig, högt upp på listan. Bra shopping, bra matställen, trevligt folk och många bra sevärdheter. Allt i ett så att säga.

Likes

Comments

En få dagars tripp till England, London. Denna gång bjöd favoritstaden på bra shopping, ljuvligt väder och en utöver det vanliga superb Afternoon Tea.

Här gjorde jag Oslo. En vacker stad.

Likes

Comments

I år blev julafton inte så 100-procentig som den skulle kunna ha blivit. Jag låg nämligen nerbäddad i en säng 50 % av dagen, feber kom nämligen att förstöra det hela. Trots det orkade jag stoppa i mig några delikatesser från julbordet, njuta av den årliga Kalle Anka och öppna några riktigt bra klappar.

Under gårdagen fick jag därför inte heller så mycket gjort. Blev en heldag framför tv:n, med film nonstop.
Nu får vi se hur denna förkylning artar sig under dagen.


Ha en fin annandag jul

Likes

Comments