Header

Igår hade jag på mig min favvobyxdress från Zara. Mitt bästa köp typ ever? Kostade 100 spänn och är minst lika fin som nåt dyrt och dessutom älskar jag teotoki vibesen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vet ni att jag får helt ärligt typ panik av att vara här. Detta är verkligen paradiset. Och för en person som generellt blir stressad över att fota en frukost hemma i Sverige kan ju tänka er hur jävla slut jag är av att försöka fota allt fint. Och ännu mer typ ta in allt vackert men det går typ inte. Det är helt overkligt och jag vet att jag kommer tänka tillbaka på denna resan och ba AAAAAHHHHHHH

Eller så är det en reaktion på att man vet att man kanske inte kommer att åka tillbaka på ett tag. Man drar ju inte en weekend och dessutom så är det ju inte som en all inclusive till Palma. Men det kanske också är det som gör själva grejen?

Sen försöker jag tänka att allt inte är hemskt hemma. För det är det verkligen inte. Hade nån frågat mig dagen innan så hade jag lika gärna kunnat strunta i att åka, på riktigt. Men det är bara när man tänker på hemma och ba ta tag i allt som ligger och tillbaka till alla problem och stress som man ändå konstant har så känns det bara som att snälla kan jag få vara här.

Likes

Comments

Köpte denna tunikan också på asos innan vi åkte. Tycker den på ett sätt är jättefin när det är typ vindstilla och man står i en beachbar och kanske med en baddräkt under. Men vet ej, tycker den är helt ok. Gillar färgen typ??
Kostade 300 spänn och det är det väl värt kanske.

Likes

Comments

Igår låg vi på stranden hela dagen. Älskar det här stället altså. Man är alltid ensam vart man än är. Ingen på stranden, man har en privat strand och egna solstolar som man kan lägga vart man vill och bara hänga där heeela dagen. Sen är det frukost, lunch och middag ba serverat med massa frukt och pannkakor typ. Hur ska man kunna återgå till vardagen!!! Orkar ej.

Vi gick iallafall till en ny bar på andra sidan ön igår och det var så himla mys (se bild) lol.

Nu ska vi snart äta middag och dricka öl och hänga och göra inget mer bra tack. Hejj.

Likes

Comments

Köpte denna tunika från asos innan vi åkte. Kom på exakt nu att jag vill starta ett företag som säljer strandkläder och pyjamaser för det är exakt det som jag sällan hittar i butik. Men denna var fin fast jag kanske tar bort alla bollar??

Likes

Comments

Igår gick vi ut på sandbanken igen. När man går där så känns det som att man är i världens ände, och sen så vänder man sig om och ser världens paradis. Det är så overkligt. Vi gick ut hela gänget och som vanligt går 99% av tiden ut på att dokumentera allting och fota alla vinklar som går. Men vafan jag tycker att det är helt rätt. Jag vill verkligen kunna komma ihåg och kolla på bilder när man är tillbaka i Sverige och sitter på gröna linjen till Hammarby sjöstad liksom.

Vägen forsätter typ hur långt som helst bort och man kan typ gå och gå i timmar. Sen var det ett gulligt par som gifte sig :)) fast jag hade ändå inte velat göra det, är inte själva grejen med att gifta sig att göra det med nära och kära?

Likes

Comments

Varje gång jag skriver någonting som jag tänker att någon ska läsa så är det som att jag får en spärr och går helt emot vad jag egentligen vill säga. Typ verkligen tänker på vad jag ska skriva och inte bara som förut att jag bara skriver för att jag tycker att det är skönt och avslappnande och en plats för mig att dels bara babbla på och dels för att jag ska kunna notera varje dag som går.

Det är lite som när jag går i perioder där jag kollar väldigt mycket på andra människor på Instagram och vad dom har på sig och vad dom gör och då är det som att jag bara tappar helt vad jag själv vill ha på mig eller göra och bara försöker vara som någon annan. Och då slutade jag bara med det och det känns så mycket bättre.

Likes

Comments

Att ha långklänning på kvällen är verkligen så himlans trevligt. Känner mig så fin och det är megaskönt. Typ denna kostade 149 på hm och jag tycker om den så mkt??

Likes

Comments