Tjenare, hur är det med er? Själv är jag pigg och inväntar Linnéa. Har också städat som bara den, nu är det bara mitt rum kvar känns skönt att få klart med vår städningen. Annars då så har jag också vart och köpt det sista till skolavslutningen så det känns topp att vara klar! Men nu ska jag sluta slöa och forsätta mitt städande. Ha det

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej världen! det var ett tag sen. Jag har haft så mycket men jag hoppas ni tycker jag fortfarande är rolig och har en bra blogg, varför jag skriver just nu och kanske inte närmare sommaren eller tidigare, varför så seg? jo jag går ju i nian så det är ett ganska fullt år med massa att tänka på och då kommer utbildning före bloggen och annat. Men jag har bara 2 prov kvar så allt börjar ta sig till et slut. Även fast det är sorgligt att förlorar den klass jag har så är det skönt att få en ny början på gymnasiet, (och ja jag kom in på det jag ville) längtar att få starta på något nytt och träffa människor. När vi ändå är på spåret avslutning så har min baby/mint gröna klänning kommit och det är så fin vet inte vart jag ska ta vägen! Tog med en svart klänning också till sommaren. Båda sitter perfekt!! men för att runda av kommer jag nog börja blogga mer och jag hoppas ni har haft ett underbart start på året och vi ses i nästa inlägg. Ha det

Likes

Comments

Mitt smink bord är äntligen klar! efter flera år av önskade, tänkande och fundersamhet har jag äntligen fått det hur jag ville ha det.

             Vad tycker ni om det? jag är typ galet kär i det. Här kommer lite bilder på det, ha en trevlig fortsatt helg!

Likes

Comments

Idag blir det fika och mys med familjen när vi ska "fira" pappa lite, och uppskatta vad han gör för oss varje dag!

Vad ska ni göra idag för er pappa?

Jag och min syster har också köpt lite små presenter till han och så ska han få snälla barn för en dag, haha. Så ska vi fira vår älskade pappa❤

                                                  Hoppas ni får en trevlig söndag och en trevlig fars dag med era pappor!
                                                                           
                                                                                   


                                                              


                     b

Likes

Comments

Godmorgon världen! Jag har precis vaknat, jag fick värsta kicken igår om att jag ska börja lägga ut mer och mer här på bloggen. Nu ska jag verkligen försöka också!

Annars då, vad som har hänt i mitt liv sen sist. Jag gjort en massa tråkiga saker som skolan och varit sjuk vilket gör att jag inte vill blogga en sak för att jag blir så sjukt trött efter skolan och en annan att man inte har något att skriva om.
Men något roligt har väll hänt som tillexempel har jag äntligen bestäm mig vilken linje jag ska ta till gymnnasiet! Det blev barn och fritids programet i antingen Västerås eller i Fagersta. Jag ska också utomlands snart till Teneriffa den sista november till 7 december och snart beställa resa med min syster till London! Längtar sjukt mycket. Men mer komma komma upp nu plus nu till julen då jullovet kommer har man mer tid och mer att göra så hopppas ni stannar kvar med mig på bloggen!

Ha en trevlig söndag alla.

TeneriffaLikes

Comments

I söndags var jag med Cissi och tog massa foton som ni komma få se, har också ändra designen på bloggen va tycker ni?

Själv älskar jag den!

Likes

Comments

igår blev de mys kväll med Elin och Cissi! kolla film och feta oss med chips och dricka, men de var sjukt kul. just nu har jag precis vakna och Cissi och jag sitter och dunkar musik nu på morgonen. Vi får se vad som händer till kvällen men tills vidare ha det bra alla!


Likes

Comments

idag har jag fixa ihop hela mitt dator sett! mina högtalare, tangentbord datormus. datorn och skärmen allt blev så bra kunde inte fått något bättre i present, om någon undrar är de en acer och till de en 23 tum skärm från LG.

Men komma nog bli mycket mer bloggande nu när jag har en dator som går fort och är roligare att sitta vid!  Förresten tack till alla er som fortfarande läser och hänger kvar och frågar mig en massa när nästa inlägg kommer när jag ändå tagit blogg pause så gulligt. 

här kommer blider på min skönhet iaf! Ha de.

 

Likes

Comments

Idag blir de första gången jag drar till kyrkan med vilja, ska börja på konfirmation. Tog de aldrig förra året men i år händer de! de komma bli fett kul men just nu sitter jag och Bodil i Bjarnes klass rum och chillar själva. Har egentligen hål men de är sjukt kul


  • 155 Readers

Likes

Comments

Så jävla efter men har blivit kär i Alovera Golden kiwi❤


  • 156 Readers

Likes

Comments