Header

Tjena snyggingar!

Ligger just mu klarvaken i väntan på att M ska vakna. Han har lindat in sig i täcket och har gjort sig själv till en sovande kebabrulle. Han ligger och snarkar som en liten gris så jag kan ändå inte sova oavsett om jag är trött eller ej.

Vi har ställt alarm på 09:00 för vi ska nämligen vara i Göteborg klockan 11. Och vad ska vi göra där kan tänkas? Jo vi ska nämligen glida runt på Liseberg!! (Wieee!!). Ett perfekt ställe för mig som älskar fart, spänning och nervkittlande!
Som sällskap har vi med oss mitt favoritpar Alma och Filip så tror verkligen inte det blir en tråkig resa! Vi får se!

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen iallafall och kanske läsa en bok eller somna om. Jag vet faktiskt inte.

Ha en underbar dag kompisar!!
/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar!

I onsdags gick jag på sommarlov, och hur firar man inte det? Jo man går på grekisk buffé med en äkta favorit.
/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar!

Nationaldagen spenderades tillsammans med pojkvännen, svärmor, svåger och mormor och morfar till pojkvän ute mitt i skogen i en liten stuga vid sjön. En liten utflykt sådär rent spontant och bra.
En fantastisk dag med trevligt sällskap, sol och bad. En såndär fantastisk sommardag man verkligen ska ta vara på, en såndär sommardag man kommer minnas i flera år.
Helt perfekt och härlig.
/E

Likes

Comments

Min 18 årsfest med världens bästa vänner blev en succé! Alla gick in för temat, burlesque, och gjorde om huset till en burlesque-bar. Med sexig jazzmusik och gamla klassiska popdängor. Tog inte mycket bilder så ni får ta hänsyn till de få jag har! :)

Likes

Comments

Tjena snyggingar!
Efter en väldigt mysig men ansträngande vecka lämnade tyskarna Sverige och oss. Tårarna vattnades verkligen när jag kramade om min tysk. Fy... Vi hade verkligen börjat klicka och sedan åker hon bara... Men men det var skönt att få tillbaka lite privatliv igen.

/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar! Jag har nu fyllt hela 18 år och är därmed myndig! Det kanske inte låter så toppen kanske som det är men en sak är klar, jag får betydligt mer tillstånd till att göra saker än tidigare, jag kan hänga med på roligare event, jag tjänar mer pengar och jag kan åka utomlands utan problem.

Födelsedagen firades givetvis med vänner, familj och pojkvän, vilket var mysigt som bara den!

Våra tyskar, som ci har ett utbyte med i skolan, kom även dagen då jag fyllde år, så blev inte så mycket firande på själva födelsedagen dock, då min tysk givetvis ska stå i centrum, gjorde mig dock ingenting då jag ändå firades dagen innan.
Det var en bra dag och somnade sedan alldeles för fort.
/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar!

Igår var jag hemma hela dagen ifrån skolan och bara återhämtade mig samt sov upp till de timmarna jag hade missat, städade hela övervåningen inför kalas på söndag och skrev ytterst lite på min svenskaanalys.
Tillbringade även lite tid med Matilda som ska iväg på summerburst hela helgen.

16:20 gick jag med en nervös klump i magen till mitt nya jobb på Coop, första dagen.
Första dagen gick faktiskt hyfsat bra, tyckte jag kunde behärska kassan. Det ända jobbigt är alla sifferkoder man måste kunna till de varor som ej har streckkod samt MYCKET man ska hinna göra innan stängningen. Men det lär jag mig nog senare, jag har som sagt hela sommaren framför mig.

Mamma hämtade mig runt halv 12 och då var jag HELT SLUT! My god! Av ovana fick jag sjukt ont i nacken och fötterna. Drömde även om att scanna in varor inatt.

Annars var allting hur kul som helst! Mina arbetskollegor var superroliga att arbeta med och de hjälpte mig till rätta på ett pedagogiskt och vänligt sätt.

En 👍🏼 för första dagen!

/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar!

Matematiken som jag slitit med gick bokstavligen talat käpprätt åt skogen! Ingenting jag hade övat på kom på provet och jag kände direkt :"Fan, jag är körd". Jag satt alltså från 08:00 - 13:50 och kämpade trots att jag inte hade sovit en enda timme på hela natten måndag och tisdag. Mådde inte så jättebra, tipsar er verkligen inte att dygna två nätter i rad, man mår inte bra.

Efter mardrömmen var det iallafall dags för att ha teatersportstävling, vi tävlar mot alla treor och ettor i teaterlekar kort och gott. För våran del gick det suveränt!!! Vi var oslagbara och publiken instämde.
Vi klarade dock inte hela vägen, förstår ej domslutet och hela teatern samt deltagarna var chockade! Men sånt som händer... Det var riktigt kul att delta iallafall! Sent lämnade jag skolan och det var raka vägen hem och sova, min energimätare var på botten så redan vid 21:00 var jag i djupsömn..

Nu väntar två dagars arbete på Coop!
Vi får se hur det går!
/E

Likes

Comments

Godmorgon snyggingar!!!

Något hyper är jag idag, vilket jag alltid blir efter jag har varit uppe hela natten! Jag satt nämligen från att jag kom hem igår tills imorse och pluggade matte, jag har alltså fått 0 timmars sömn inatt. Jag vet att det verkligen inte är bra, men mycket gjort har jag fått iallafall!

Så nu sitter jag på bussen, någonstans mellan norra Unnaryd och Jönköping befinner jag mig.
I hörlurarna spelas såklart David Bowie.

Jag sitter med matematikboken i knäet och ska kolla igenom lite saker som jag hade problem med igår, får se ifall jag reder ut dem.

Idag ska jag även lämna skolan tidigare för att komma hem tidigare och hinna plugga mycket mer, så idag ska jag i princip bara kolla på en teaterföreställning, plugga matte (istället för idrotten jag ändå inte får vara med på), ha engelska nationella muntliga och sedan åka hem, så det blir en oerhört slapp dag idag.

Dock ska jag sitta och nöta matematik och få klart de sista kapitlen så att jag sedan kan kolla igenom mina svar.

Men! Nu måste jag avsluta detta inlägg, matteboken kallar!!

Ha en fin dag hörni!

/E

Likes

Comments

Tjena snyggingar!!

Med ett gott humör lämnar jag Gislaved och Markus som körde mig till bussen idag. Det är dags för min "älskade" 132a igen! Känns bra! För det är måndag och idag åker jag upp 4h tidigare då min engelskalektion inte börjar förens 11:40. Jag har dock en hel del att göra så det känns riktigt skönt att åka upp tidigt iallafall. Ligger efter lite i matten och så. Därför det är extra viktigt att ta vara på denna sovmorgon!

I öronen spelar jag rebel rebel och heroes. En himla massa Bowiepepp! Denna veckan har kag bestämt mig, inte bara för att det är min sista vecka som omyndig, utan också för att jag behöver en vecka med bra inställning! Så jag ska försöka stay positive!

Ha en toppenvecka nu hörni!!
/E

Likes

Comments