Header

Ebba

"Where our eyes are never closing

Hearts are never broken

And time's forever frozen still" - Photograph, Ed Sheeran

Något som gått fort är det här sommarlovet, dock har detta varit ett utav mina mest aktiva sommarlov hittils. Jag har i stort sett haft 1 vecka fritid men det har det verkligen varit värt.

J O B B

Det är det den här sommaren har stått mest för, jobb jobb jobb. Jag gick ifrån inget jobb till heltidsanställning under hela sommaren, det är verkligen ett stort steg för lilla Ebba. Kämpigt att ta sig upp ur sängen varje dag men skönt på ett sätt att ha rutinen kvar i huvudet tills skolan börjar om några dagar. Tredje och sista skolåret.. sjukt på något sätt.

G Y M N A S T I K

Något annat som hänt är att jag var i Italien (!?). Har aldrig upplevt sådan värme i hela mitt liv, jag är inte tjejen som varit mycket utomlands heller för den delen så är inte speciellt förvånad. I Italien väntade en veckas intensiv träning, 6 h om dagen i ca 32°C. Lärorikt, svettigt och sjukt roligt. Fick vara med mitt fina lag och träna, vad mer kan man önska sig egentligen? Hade hoppats på vissa saker under den resan som jag inte fick genomföra (bl.a. äta Italiens pizzor) men det kräver ju endast ett återbesök till pasta-landet vilket inte gör mig speciellt mycket.

Ö L A N D

Har tillbringat en vecka på solarnas och vindarnas ö - Öland. Världens finaste ö, så som jag älskar dig och dina loppisar, stränder, kalfält och kossor. Att kunna gå in till stan i sommarklänning och köpa glass, äta god mat och småstrosa lite bland butikerna. Verkligen mycket mycket kärlek den veckan tillsammans med min familj.1 8 Å R

Jag har även fyllt hela myndig-år. 18 stora år är jag nu, man är inte så liten längre om man tänker efter. Lite ledsamt, lite roligt för det öppnades några dörrar extra som man kan utforska. Har varit på min första pub här i Sverige, har varit på krogen en snabbis, har skaffat Clubmedlemskap på olika affärer (stor för mig detta haha) och ska snart igen på en till utgång med mina vänner. Det väntar mycket nu, väntar mycket i höst och väntar mycket i framtiden för denna 18-åring. Blev firad av underbara släkten också, det är nog en av de mysigaste sakerna då jag sällan träffar en del av dem.

Så nu väntar skolbänken i ett år till, ett skolår varvat med fester, utgångar och firanden.

Hoppas eran sommar varit underbar!

Kram Ebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ebba

Jag är inte säker på vad jag tänkte men helt plötsligt hamnade jag på nouw. Det var inte planerat eller speciellt förberett, just nu är jag mest irriterad på att designen inte blir som jag vill men det ordnar sig säkert när bilderna kommit in som dem ska. Anledningen till varför jag bytte var mestadels på grund av att bilderna på blogg.se vart så ofattbart dåliga trots att jag hade allt rätt i design och bildstorlek. Hoppas verkligen att det ändras här på nouw och att jag kan visa er rättvisa bilder.

​Hoppas ni ser detta som positivt på samma sätt som jag gör det. 

Kram Ebba

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att handla upp ett tejplager för kommande träningar. Jag och pappa åkte iväg och inhandlade hela fem rullar tejp och även ett linne fick följa med hem. Har blivit allt mer intresserad av att shoppa träningskläder så jag längtar tills jag kan ta en lång shoppingrunga i massor med sportbutiker. Just nu är prioriteringen på skola och träning så det måste tyvärr vänta. 
 
Linnet är superskönt, stretshigt och var inte speciellt dyrt. Var nedsatt från 400:- till 150:- så jag är nöjd, kommer användas flitigt. Vart köper ni träningskläder??
 
 
 "Kod för att importera min blogg till Nouw: 3783001240"
Kram Ebba

Likes

Comments

 
Blev verkligen så glad av den här kommentaren på inlägget innan. Tusen tack Jossan! Det här är verkligen sådan pepp jag behöver ibland när jag känner att bloggen inte går som jag vill riktigt. Tog upp kameran självmant idag för första gången på länge, innan har jag tvingat mig till att fota enbart för skoluppgifter men att kunna lägga sig i gräset och fota lite växter är ro för själen tycker jag. Dem kan ni få se i nästa inlägg!
 
Ikväll vet jag inte om vi svänger förbi brasan, kollar lite på den, pratar med lite folk och bara umgås och har det mysigt eller om vi sitter hemma med god mat och umgås där, kanske blir bådadera. Får se!
Hoppas ni får en fantastisk valborg, längtar tills nästa valborg då jag förhoppningsvis har körkort och kan åka iväg med bra vänner och fira någon annan stans än i Västerås, kanske Uppsala?
 
Kram Ebba
 
 
 

Likes

Comments

Jag vet inte vad som flög i mig men på en månad bestämde jag mig att inte blogga, för det har tagit över min energi och tagit min tid och var viktigt att den inte gjorde just under den tiden jag tävlat, kämpat igenom skolan, pluggat och tagit hand om kroppen. 
 
Jag vet inte om ni är sugna på att höra om saker jag inte tagit upp tidigare men är ni det så är en kommentar det bästa sättet att få mig att veta om jag ska förbereda bilder osv eller inte. 
 
 

Nu rullar livet endast mot ett sommarlov, det ser jag fram emot till tusen! Orkar inte plugg nu, vill ha sommar, sol och massor med bad.
 
Kram Ebba

Likes

Comments

I helgen valde jag att äntligen lägga ner lite pengar på ett par skor. Det blev ett par Nike Air Zoom Pegasus 32 och jag som aldrig tidigare ägt ett par skor från Nike (hör och häpna) så blev inköpet en väldigt positiv vändning på detta. Jag som har problem med överrörlighet kollade på ett par Nike Free 5.0 och när jag sjönk tillbaka i knäna så märkte jag hur jag tippade bakåt, inte bra! Så jag såg dessa skönheter på hyllan och dem var nersatta där jag köpte dem så fick dem under tusenlappen! Älskar dem! Finns här
 
 
Kram Ebba

Likes

Comments

 
Kram Ebba

Likes

Comments

Jag är i stort behov av hjälp och inspiration från er just nu. Bloggen står stilla, inspirationen är på noll och det enda som får mig att blogga är tanken att jag inte gjort det på länge. Så ska det inte vara!!
Har ni bra tips på vad man kan blogga om, jag är ingen fantast av att göra videos så har ni idéer som kretsar runt:
 
• Skönhet
• Kläder
• Åsikter
• Frågor och svar
• Gymnastik
• Fotografi
 
... eller liknande så kommentera alla idéer ni har! Vad är det ni vill läsa om? Vad inspireras ni utav?
 
Kram Ebba

Likes

Comments

Jag har verkligen haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit vara i närheten av en dator. Igår tränade jag i Gävle och det var som vanligt hur kul som helst, jag älskar att träna med så fina människor! I lördags däremot var jag hemma i Västerås med familjen, vi åkte ut till Björnön och grillade korv, det var så länge sedan jag var ute på Björnön och även länge sedan jag grillade korv. Solen sken och vi var ute och promenerade på isen. Verkligen kvalitétstid. Min helg har varit så mycket kärlek. 
 
Dagens träning gick bra trots trött kropp, körde styrka av olika slag och lite fristående. Imorgon kör jag nog volter då jag kände att kroppen var för trött för att göra det idag. Har nu på eftermiddagen setat och redigerat lite bilder från Björnön, bjuder på en sålänge. 
 
 
Kram Ebba

Likes

Comments