Header

​In och läs och börja följa mig här nu istället!! så kul :)
http://ebbagranander.spotlife.se/ 
http://ebbagranander.spotlife.se/

Denna blogg tas bort inom kort..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi åkte ner runt 2 i torsdags till Öland, var nere runt 5-6. Packade då in allt och ställde in Buffalo i boxen. Stog klubbvis så Pauline och jag fick mitt emot varandra vid en kant, vilket är lyx. Att bara behöva ha en annan box på ena sidan. Sen skrittade vi dem i ca 20 min tillsammans. På kvällen sen grillade vi tillsammans med deras familj. Fredagen sen, första tävlingsdagen, jag startade runt 2 på dagen. Hoppade LC, nolla grunden, men pga han tog för stort hopp på sista hindret i grunden tappade jag tyglarna samtidigt som jag snävade innanför ett annat hinder till första hindret i omhoppningen och hann inte få med yttersidan så vi gled förbi de. Men efter det nolla i omhoppningen också. Så 0+4 fel. Utöver det en jätte bra runda och bra känsla. Sen var det lång väntan till Pauline´s klass, Hon hoppade LB och inte föns halv 8 på kvällen.. riktig segt men absolut värt då det var hennes första avd. A runda på den ponnyn och de dubbelnollar och blir 2.a!! Även den kvällen sen åt vi kvällsmat ihop med deras familj. Lördag och andra tävlingsdagen, jag hoppade runt 11 på förmiddagen en LB, vår första LB ihop. Vi går in och dubbelnollar och lägger oss på en 2.a plats!!! Blev en 2.a plats, kunde inte blivit en bättre debut!! Senare sen sen åt vi igen med familjen johansson på resturang pga sista kvällen. Sen söndagen och sista tävlingsdagen. Jag startade igen runt 11. En LB, dåliga språng på ettan och tvån sen et jätte bra på trean, sen fyran en trippelbarr och just där lutade det lite uppåt också, dum som jag var försökte jag trycka a honom alldeles för tidigt vilket inte gick och jag litade på honom lite för mycket och flög över.....  Det lägger vi bakom oss och tänker framåt istället. Både var också väldigt trötta sista dagen. Sen var det bara börja packa in i transporten igen och åka hem. Överlag en super bra och framförallt rolig helg med så mycket braoch roliga människor:)

Likes

Comments

​Hemkommen från skolan och har precis ätit nu, gick inte på stödet för hade inget o göra där. Skönt! Hade moppen t skolan idag också så det va bara att åka hem och inte behöva vänta på bussar, lyx ;) 
Packade det mesta imorse som jag har hemma som ska med till Öland, nu om typ en halvtimme ska jag åka upp till stallet, börja packa allt som ska med därifrån och rida. + putsa massa utrustning. 

Likes

Comments

Börjar skolan 13.10 imorgon, första lektionen är i halvklass och jag var förra veckan så är inte imorgon. Går sen till ca 15.15, får se hur länge jag stannar på stödet, men lite arbeten ska bli klara iaf. Sem hemmåt och upp till stallet, uteritt med Buffis med klättring. Sen börja packa inför Öland, vill ha det mesta färdigpackat imorgon. Vi åker på torsdag, vet inte när än beroende på om jag ska rida innan vi kommer dit eller om jag ska rida där. Det får vi helt enkelt se. Tävlingarna är sen från fredag-söndag. På fredag hoppar jag LC, sen på lördag och söndag LB. LB debuten med Buffalo görs på lördag, så kul! Både jag och han har ju hoppat LB på tävling innan men inte tillsammans ;) Höjden är verkligen inga problem och de senaste träningarna har ju gått prima! Dock är det på gräs, och tror inte Buffis är tävlad på gräs innan, men tror inte det ska vara några problem.

Likes

Comments

Imorse kom Maja hit runt 11-12 och åt lunch här innan vi drog till skolan, sega som vi var såå hann vi inte med bussen heller så vi fick ta moppen, riktigt smidigt faktiskt! Matte och naturkunskap sen slutade vi. Dock var det ju inte så jätte mysigt att åka moppen hem, sen när de spöööö regnade... ;)
När jag kom hem lagade jag mat sen åkte upp till stallet. Somsagt skrittade jag ut Buffen på hårt underlag idag. Ingen av oss va speciellt taggade pga det spö regnade fotfarande .. hehe, sen gjordes alla stallsysslor.
Nu har jag nyss kommit hem, ska väl inte göra så mycket speciellt nu föns 22.00 så ex on the B börjar ;)

Likes

Comments

Godmorgon och förlåt för dålig bloggning, men min morfar somnade igårkväll in.. sov knappt inget den natten och hade svårt att koncentrera mig hela skoldagen. Som tur är har jag såå mycket bra vänner som stöttar mig och finns här, guld värt. Vila i frid bästa och finaste människan<3 


På kvällen hade jag hoppträning, alltså det gick såå himlans bra!! Både jag och min tränare sa att det var den absolut bästa träningen vi haft. Dansade oss igenom LB bana med kombination utan några som helst problem, så nu är vi taggade inför helgens meeting på Öland. 


Idag valde jag att stanna hemma från första lektionen, så jag kan sova ut lite längre och vila upp mig pga att jag knappt sov något igår natt. Och efter första lektionen har vi lunch, och jag kan lika väl äta lunch hemma så börjar sen halv 1 tror jag. Får kolla upp det haha ;) I eftermiddag ska Buffalo skrittas ut i ca 20-30 min på asfalt/hårt underlag. 

Likes

Comments

​Har en liten paus nu, har precis gjort provet. Kändes helt okej! Bra känsla och tror iallafall att jag blir godkänd. Har idortt om 20 minuter. sen lunch. Pizza serveras det idag, första gången på länge jag äter i skolan ;) Efter lunch har vi bara en lektion sen helg!! Hörs senare, dagens look: Långärmad A&F, svarta jeans med hål och conerse. Simple

Likes

Comments

​Ligger just nu i sängen, har lagt ihop pluggpapprerna. Hoppas kunna allt tills imon, vilket inte lär hända haha ;) 
Börjar kvart över 8 imon... fy. Slutar iallafall halv 2 redan vilket är skönt. 
Skrittade ut Buffalo idag, gick bra. Imorgon blir det en längre uteritt med lite klättring.
Hörs imorgon, sov gott alla! 


Likes

Comments