Jag tänker alltid hur saker ska bli. Och jag hade en tanke om hur gymnasiet skulle bli. Alla säger att de är det bästa som finns. Men nu efter 4-5 veckor upplevelse av gymnasiet tycker jag att de äg Piss. Att pendla går väldigt bra, de är inte det som är problemet. Utan problemet är mina klasskamrater. Det är så själviska och de bryrs sig inte om mig. Jag lovar, inte en ända i min klass hade gråtit om jag dog.
Lärarna är oxå bra. Men de hjälper inte. Jag blir inte tillräckligt Montiverad att gå där, om jag inte känner mig hemma och inne bryr sig om mig.

Jag hade en kompis jag tänkte att vi skulle bli bra vänner. Men hon har varit jätte otrevlig mot mig. Och de känns som att jag är jobbig hela tiden när ja är med henne.

Att vara populärast är inte de viktigaste. Men att iallafall ha nån som man kan vara med. Jag vet inte men jag kanske vill byta skola. Men snälla be för mig och detta. Det Ska man verkligen göra när någon inte mår så bra eller inte vet vad den ska göra. Tack❤️

Likes

Comments

Ibland undrar jag ifall mitt liv aldrig blir bättre. Allt är så svårt det känns som en karusell som aldrig åker ner utan det går bara upp.

Det är dåligt att jag inte har sagt detta till någon, men jag vågar inte göra det. Det är lite för privat. Att öppna upp sig för andra människor är inte min styrka. Jag är rädd att de ska använda det mot mig eller tycka att jag är världens tönt. Det är något jag alltid tror att människor tycker. Att jag är världens tönt. I hela mitt liv har jag strävat för att inte vara det. Men nu i efterhand, ser jag hur dum jag va som tänkte det. Och vem bryr sig om det tycker det. Jag är världens tönt, men vem bryr sig. Du är inte bättre själv. Det är svårt för mig att prata med människor om hur jag känner. Jag tycker det är lättare att skriva. Men helst vill jag inte prata med nån om detta. Utan vill helst att de inte ska märkas.

Jag blir så Arg på mig själv för jag är en sån mes. Jag vågar inte säga hej till mitt ex. Men Ebba kom igen. Jag dör inte om jag gör det. Men den killen såra mig så mycket, att jag ville försvinna. Jag mår ofta dåligt, men gömmer det inom mig men när det väl kommer ut. Då vet jag inte vad jag ska göra.

Jag tänker ofta på himmelen. Jag skulle vilja vara där nu. Jag vill inte vara här på jorden. Jag vill så gärna dit. Men jag vill ändå inte missta mina närmaste. Jag kommer sakna de så mycket. Och det sista jag vill är att de ska gråta.

Varför kan jag aldrig säga vad jag tycker och säga ifrån. Måste jag vara en pussy girl.
Jag kan inte säga vad jag tycker till nån. Jag är rädd. Jag är rädd att säga till den killen att jag egentligen gillar han. Jag vet inte varför. Jag tänker varje dag att jag ska göra det. Men det blir aldrig så. Om han inte gillar min tillbaka vad händer då? Jag är en person som inte tycker om pinsamma saker. Det blir ju jätte pinsamt om han inte gillat mig tillbaka. Föresten tycker jag att det allra mesta är pinsamt. Det är sån jag är. Jag kan inte ändra på det. Hur mycket jag än försöker. Tro mig jag har försökt.

En vanlig fråga man får väldigt ofta är hur mår du?
Jag vet inte det längre. Jag säger oftast att jag mår bra och inbillar mig att jag gör det. Men oftast gör jag det inte. Jag tänker ofta tillbaka på hur det va innan. Jag va så lycklig och glad. Vad förändrades?

En Orsak till att det blir så dåligt i mitt liv är att mitt minne är=0.
Jag hatar att jag glömmer av saker och istället för att fråga inbillar jag mig att det va någonting som det inte va. Om jag hade haft lite bättre minne hade jag kommit ihåg många minnen som mina vänner kommer ihåg och försöker dela med mig. Men jag kommer aldrig ihåg minnerna. Det blir helt svart.
Tycker synd om mina vänner för att jag verkligen inte är en lätt person mot dem. Och är så känslig och börjar gråta för små saker som de ibland har gjort.

Ni kanske undrar varför jag delar med mig av detta till er?
Jag gör det för att ni ska se att mitt liv verkligen inte är perfekt. Just nu är det raka motsatsen. Jag vill inte ha erat medlidande, de är inte därför jag delar med mig av detta. Om ni har undrat varför jag har gjort saker och ting, så kanske detta löser era gåtor. Ett tips till er vars liv inte är perfekt, det kommer bli bättre. Jag vet att de kommer bli det djupt inom mig, just nu tycker jag bara att det är en stor lögn som någon har sagt. Ha en fin kväll, och tack för att ni tog er tid för att läsa detta. Kram!!

Likes

Comments

Kärlek!

Kärlek är ett jättestort ämne som gör att människor mår bra men i vissa fall dåligt. Jag Vet två personer som gillar en person som inte gillar någon av dem på det sättet. Det blir så jobbigt. För man vill inte förlora vänskapen men samtidigt försöker få den personen kär i en. Ibland kan det kännas så viktigt att ha någon att älska. Ha någon som älskar en tillbaka och någon att dela livet med. Men man ska inte ta första bästa utan hellre vänta i ett tag. Jag har haft rätt många förhållanden där jag var ihop med en kille för att man kunde och inte våga säga nej. Idag skäms jag så mycket för att jag var så falsk. Så istället för att sa första bästa vänta. Det kommer komma någon som är perfekt för dig❤️
Det krävs tålamod.

Den som väntar på något gott kommer få det❤️

Likes

Comments