Tänkte ta upp personer som jag anser är värda att nämnas som bryr sig om mig & älskar mig.

Först och främst har jag mina älskade föräldrar, och mina två syskon. Jag har mormor, morfar, farmor & farfar. Jag har faster Linda med sambon Robert & mina två små kusiner Thilde & Tove. Jag har moster Lisa med mannen Alexander och deras dotter Astrid. Jag har moster Karin med sambon Jon och deras son Harry. Jag har moster Malin men mannen Jonas som har barnen Edvin & Saga. Jag har moster Sara med sambon Tobias.

Jag har även mina två sysslingar Dennis & Andreas.

Jag står väldigt nära min släkt & det är jag väldigt glad för.

Sedan har jag mitt fotbollslag, mitt älskade lag. Jag har Linnea & Linnea som jag känt sen barnsben och de är nog de som står mig närmast av mina vänner. Jag har Lina, Linnea, Hilda & Felicia som jag lärde känna när jag började gymnasiet. & sedan har jag min älskade pojkvän. Han som har min värld i sina händer. ❤️
Sammanfattar:
Sofie
Magnus
Wilma
Carl
Inger
Wille
Kaj
Christina
Linda
Robert
Thilde
Tove
Malin
Jonas
Edvin
Saga
Sara
Tobias
Karin
Jon
Harry
Lisa
Alexander
Astrid
Andreas
Dennis
Linnea
Linnea
Linnea
Lina
Felicia
Hilda
Albert
Fotbollslaget


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2 inlämningsupg
1 PowerPoint presentation
Packa till Sälen
4 träningar
1 ledarpass

Detta ska jag ha gjort till torsdag kväll #paniiiiiik
+ att jag borde handla något till Edvin som fyller år :)

Sön: packa-skriva på svenskan/spanskan-träna
Mån: skola-laga mat-träna-plugga matte
Tis: skola-spanska upg-gå på stan-packa?-svenska
Ons: träna-skola-laga mat-ledarpass-träna
Tors: skola-laga mat-plugga svenska & spanska-packa
Fre: lämna in svenskan - vara klar med spanskan skola-pojkvän-bio & äta
Lör: åka ned pojkis hem hit- fira Edvin-packa det sista
Sön: vi drar till fjällen - fest hela kvällen


Känner liiiiite stress över situationen. Bäst jag börjar nu. PussBilder sen helgen när jag och Linnea var i Göteborg. Shoppade, umgicks, åt god mat, sov på hotell, kollade på bästa maggio.
Likes

Comments

Jag mår så oehört bra just nu. Har världens bästa vänner. Min fina familj. Och min älskade pojkvän. De som bär upp mig. Som gör min dag till den bästa. Livet rullar, 6 dagar kvar till sportlovet. Alltså 6 dagar kvar innan det blir 10 dagar i sträck med min pojkis ❤️ ska bli så satans underbart.

Linnea åker till USA i nästan 3 veckor snart, kommer sakna henne såå ❤️ på måndag träffar jag Felicia igen åh va härligt.

  • 134 Readers

Likes

Comments

Skulle egentligen skriva på min engelskan, har gjort allting utom det idag. Haft deeptalk med en påse godis i sängen, bytt lakan, duschat, rakat benen, bakat, ätit god mat, valt kläder till imon. Ah typ. Barndop imorgon, ska bli mys att träffa Astrid.

Kommer en bild med tillhörande ord ang Dopklänningen. Hörs imon puss

Likes

Comments

Det är fredag & jag sitter just nu på juridik lektion.. Bara 40 minuter kvar, riktigt segt. Sen lunch & företagsekonomi och sen hem och skriva på engelskan. Annars har jag bara tänkt ha mys hemma i sängen ikväll,

Imorgon är det barndop, & jag kanske bloggar om historism bakom Dopklänningen. & SEN KOMMER MITT ❤️ vi ska mysa och prata.

Saknar han såå nu  • 138 Readers

Likes

Comments

Ett ställe där jag kan skriva ner saker, där jag kan få ut mina känslor. Förväntansfull, glad, arg, ledsen, besviken, lycklig.
Det kommer inte vara ett ställa för alla positiva saker i mitt liv utan neg. Negativa. För det är oftast det man behöver få ut sig.
~ jag svettas som en gris i armhålorna och har gjort den senaste månaden(vet inte varför gissar på hormoner) så har börjat använda "absolut torr"
~ jag gråter JÄTTE ofta.
~ är sjukt konflikt rädd
~saknar mina bästavänner & är rädd att förlora dom till pojkvänner & andra vän kretsar
~ den mest svartsjuka personen man kan vara (försöker dock vänja bort detta, stör mig på mig själv)

Idag är jag tom. Inga känslor inga åsikter. Morfar fyllde 66. Vi fikade. Varit i skolan. Fick A på det muntliga seminariet i samhällen. "Snodde" ett element från ett annat rum i skolan och satte i vårt rum. Pratade om viktiga samhällsfrågor så som, mens, killar, tjejer. Japp.

Hejdå

Likes

Comments

Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig

Det har varit en jobbig dag. Vill bara glömma hela dagen, och morgondagen blir bara sämre, jag är livrädd och jag saknar min prins mer än någonsin. ❤️

Likes

Comments

Cancer är nog bland den värsta sjukdomen som finns. Jag blir gråtfärdig bara av att höra ordet cancer. Jag blir rädd, fruktansvärt rädd. Att förlora någon som man älskar, jag tänker på alla er som kämpar för att försöka överleva, på alla som kämpar för att hålla modet uppe vid sidan om sjuksängen. Jag blir arg. Så jävla arg. Varför finns det något som cancer & hur kan de ha blivit så stort som det är? Hur kan så många människor få gå bort i denna hemska sjukdomen. På alla de som förlorar en nära vän eller en släkting i cancer. Fuckcancer. Först 5 år av slit, till vilken nytta om personen ändå kommer gå bort sen.

Alla borde göra allting de kan för att stödja cancerforskningen, ungcancer, pärlar dagligen mot mer cancerforskning. Rosa bandet har också många olika produkter som säljs då en del av vinsten går till cancerforskning. Livrädd för att dö. Livrädd för att folk med cancer ska ge upp. Fortsätt kämpa snälla ni. Jag ber på mina bara knän, för alla andra som senare kommer få denna sjukdom. Va glad, lev livet. Fortsätt kämpa. Ge aldrig upp hoppet, vad än läkaren säger. Bestäm dig för att du ska bli frisk. Tänk på något som motiverar dig, till fortsatt liv. & snälla ni rök inte. Bli inte rökare. Det ökar chanserna att få cancer så snälla sluta

Alla är värda livet, ingen ska behöva uppleva cancer varken som drabbad eller utomstående.

#fuckcancer


  • 148 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i bussen på väg till kickoff med laget, himla trevligt faktiskt. Musiken är på och humöret är på topp. Det faktum att alla mina skolböcker ligger hemma & bara väntar på att pluggas glömmer vi för ett tag. Skjuter de framför mig ännu en helg.

Vi åker direkt till sporthallen och spelar en "minitunering" med blandade lag, det känns faktiskt jätte kul! Sen ska vi bada/duscha/basta i någon timme och efter de bär det av till hotellet.,& sen är de mat och bowling ikväll. Det känns faktiskt bra, alltihop.

Trots att jag inte får träffa min snutte i helgen så känns de okej..


Likes

Comments

Sitter på bussen, gick en liten runda då Grand efter skolan med Linnea, fast köpte inget. Wilma skulle ha ett underställ & så skulle jag hämta ut ett paket till Thilde.

40 % avklarat & det känns bra. 3 veckor av fullständigt slit till! Sen är det lov, äntligen.

I helgen kommer jag inte blogga. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, ska skriva klart en juridik uppsats & packa väskan inför resten av helgen. På lördag morgon sticker vi tidigt på kick off med laget. Det ska bli kul!

Kommer hem söndag eftermiddag och sen träning direkt, vi hörs puss

  • 150 Readers

Likes

Comments