Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

FLYTTA HEMIFRÅN

Jag flyttar närsomhelst hemifrån, hur spännande och stort steg är inte det! Förhoppningsvis blir det av redan nu i helgen men vi får se. Håller tummarna! Så skönt att bo ensam och kunna göra precis vad man vill hela tiden och inte behöva anpassa sig efter någon annan!

DELPROV

Den 16e maj gör jag mitt delprov, klarar jag det har jag halva min utbildning färdig och kan då jobba som lärling i höst som tanken är att jag ska göra på min praktikplats. Det är med olika moment, permanent, teori, damklippning & färgning, herrklippning, festfrisyr & skäggklippning.

ALICANTE

27e maj åker jag iväg till Alicante i 8 dagar vilket ska bli helt underbart med värme och komma iväg från skolan och allt annat. Ni kan ju tänka er hur mycket jag fokuserar på träningen just nu inför de ;)

NYTT JOBB

Strax innan studenten börjar jag mitt nya jobb, jag ska bli upplärd några dagar innan och börjar på schema den 19 juni! Dessutom är det ett väldigt annorlunda jobb mot vad folk skulle tro att jag skulle välja, men utmaningar är alltid kul och de är alltid bra med olika erfarenheter i livet!

TA STUDENTEN

Jag tar studenten den 16 juni, dagen innan min födelsedag. Det ska bli sååå skönt att slippa skolan och komma ut i det riktiga livet! Dock har jag inte fixat någon studentklänning än.... Men tanken är att hitta en i Alicante då de finns ett stort shoppingcenter med 8 våningar av butiker, så någon klänning borde jag ju trots allt hitta ;)


Likes

Comments

Och så var mitt sista pass gjort på mitt extrajobb. Eftersom jag skrivit på antal om ett annat sommarjobb & snart har mitt delprov sa jag upp mig så jag hinner vila upp mig och plugga till delprovet! Så idag kom chefen ner med blommor till mig som ett avslut. Nu är det bara lägga all tid & fokus på mitt delprov! Resten av kvällen spenderas framför serie, var chaffuör inatt så är helt slut!

Likes

Comments

I tisdag fick jag äntligen färga mitt hår, bort med den gamla utväxten! Amanda testade med ljusarefärg på mig istället för att använda blekning, de är skonsammare med ljusarefärg. MEN jag fick en allergireaktion av det, så i flera dagar har de varit ömt & kliat i min hårbotten tack vare färgningen. Men vill man vara fin från man lida Pin som man brukar säga!

Likes

Comments

Brazilian butt panties HÄR | överdel HÄR | Brazilian butt panties HÄR

Dessa tre är nu påväg hem till mig, jag äger 3 par av den röda modellen redan och älskar dem! Jag åker till Alicante om ungefär en månad för er som ej visste det, så underbart skönt att få lite värme innan studenten och allt jobbande drar igång.

Två av de bikinisarna jag redan har i samma modell.

Likes

Comments

Dagens två olika kunder!
Detta har jag pysslat med hela dagen på praktiken. Riktigt kul! Fick till ett benpass därefter med Paulina som coach. Imorgon väntas jobb hela dagen & även på söndag, men de är trots allt mina sista pass där!

Likes

Comments

Dagens outfit 👆🏻

Idag har vi haft vår årliga gala på skolan, plusawards där det delas ut olika sorters priser till elever på skolan. Igår fik jag förfrågan av en lärare om att ta emot min klass diplom ifrån barncancerfonden på scenen idag då hon tyckte jag var en av den som kämpade mest med vårt gymnasiearbete innan jul som vår insamling gick till barncancerfonden. Dessutom berör denna insamling mig väldigt mycket som förlorade min storebror i cancer. Ingen förtjänar att förlora eller drabbas av cancer.


Likes

Comments

Dessa underbara byxor var det som kom i paketet jag fick hem för några dagar sedan! Ett par nya favoriter, jag äger ju 5 par av dessa byxor tidigare, och anledningen, de är helt underbara!

Likes

Comments

Augusti 2015 36kg - Nu (April 2017) 44kg

Augusti 2015 36kg - Nu (april 2017) 44kg

Ni som följt mig länge vet att jag haft anorexi sommaren 2015. Jag åt knappt någonting, levde mest på frukt och godis och endast små portioner med mat och var på powerwalks & löpturer så gott som varje dag. Allt föll när vi fått beskedet om min storebrors cancer, de blev för jobbigt och kroppen ville inte ta emot all mat jag egentligen borde ha ätit och matlusten försvann mer och mer för varje dag som gick.

Att ta sig ur något sådant är inte lätt, men jag lyckades. Jag lyckades ta tag i problemet och börja äta och gå upp i vikt, ett tag vägde jag hela 49kg, men en del av den vikten har försvunnit. Idag står jag stabilt på min vikt, den sjunker inte, och höjs inte heller just nu. Tanken är att jag ska kunna träna och just bygga upp muskler, med tanke på att jag ska bli frisör kräver de mycket av ens egna kropp.

Nu för tiden kan jag stabilisera träningen, med både styrka och endast lite kondition, annars är risken att jag hamnar tillbaka där jag en gång var. Att jag kört två PT-pass den senaste veckan är de bästa jag gjort. Det är något som verkligen är värt det känner jag, man lär sig och blir helt enkelt tvingad till att träna ordentligt. Tanken är att jag ska binda ett gymkort där jag testat de senaste två passen, men de går inte förrän i höst när jag förhoppningsvis påbörjar mina lärlingstimmar som frisör!

Det jag vill få ut av detta inlägget är att bara man vill så kan man. Det är viljan till att förändra saker som krävs. Den finns inom alla, man måste bara vilja tillräckligt. Dagen jag vakande till förstod jag direkt hur illa det var och att jag hade risken till att bli inlagd på sjukhus. De var något jag aldrig skulle klara av och inte familjen heller när min storebror redan låg inlagt för cellgiftsbehandlingar så ofta som han gjorde. Jag hade aldrig klarat av alla nålar och sprutor man får på sjukhus, de är min största rädsla.

Jag har alltid varit kräsen med mat. Jag äter inte kött, endast kyckling och kan äta köttfärssås ibland. Jag gillar inte kall mat, jag äter inte pålägg, skulle kunna leva på pasta, gillar få grönsaker, förälskad i nocco och celsius, gillar inte att dricka vatten, och ingen annans mat är godare än de som farmor eller pappa lagar, svårt för andras maträtter. Och jag äter fåtal olika maträtter, en kokbok med recept på de fåtal maträtterna jag gillar skulle inte bli många sidor lång alls.

Dessutom, man mår inte bra när man inte äter, man känner sig trött, utsliten, ont i huvudet, huden blir sämre, hår och naglar växer sämre och alla runtomkring en påverkas också vilket inte alla riktigt förstår. Ta hand om din kropp och var rädd om den, de är bara du som kan ta hand om den och se till att den faktiskt mår bra. För en gångs skull mår jag och min kropp riktigt bra och äter som jag ska. Mat är ju livet, så länge det är mat man faktiskt tycker om!

Likes

Comments

Instagram@ebbafridstrom