Header

Detta ser absolut inte ett dugg gott ut va? Min lilla brorsdotter Maja sken som en sol när jag kom med detta och ropade "jag tycker om choklad, det är min favorit faktiskt". Så detta har vi ätit ikväll medan vi tittat på barnprogram. Nu inväntar jag pojkvännen och sedan är det dags att sova, imorgon väntas ett träningspass innan skolan igen!

Likes

Comments

Uppe med tuppen idag, ungefär iallafall! Pojkvännen och jag ska nämligen iväg och träna innan jag börjar skolan. Perfekt start på dagen som gör att man blir lite piggare hela dagen!

Likes

Comments

Såhär mysigt har jag det just nu! Äter lite mellanmål, kollar YouTubes osv innan jag ska iväg för att träna. Pojkvännen och jag ska iväg och skaffa gymkort början slutat jobbet och se till att komma igång med det nu! Meningen är att vi ska hinna med och träna innan jag börjar skolan de dagarna jag börjar lite senare.

Likes

Comments

Ännu en söndag att ta sig igenom, jag ska fixa mina naglar och sedan blir det lite shopping med pojkvännen. Har även sålt min kamera idag, perfekt eftersom jag ej använder min gamla!

Likes

Comments

Vaknar upp denna morgon och mår mycket bättre, sov så gott som bort hela dagen igår. Idag ska jag iväg och jobba ett pass fram till kvällen!

Likes

Comments

Nio favoriter bland bilderna i min kamerarulle. Blev ingen praktik för mig idag då jag har så himla ont i halsen IGEN och även ont i huvudet och kroppen. Så dagen spenderas i sängen framför någon serie med en kopp te.

Likes

Comments

Före - efter
Dagens första klippning ser ni här ovanför! Har strax en kund som ska färga & klippa sitt hår. Har även ett par lediga tider kvar i januari för den som är sugen. Nedanför ser ni tiderna. Välkomna att boka!

Likes

Comments

Jag har en fråga till er som läser min blogg, vad gör ni om dagarna? Vad pluggar ni och vad jobbar ni med? Jag påbörjar idag min sista termin på gymnasiet med inriktningen frisör. Jag tar alltså studenten om mindre än ett halvår och har absolut ingen aning om vad jag vill göra!

Hur är/var det för er? Det är verkligen så svårt att veta vad man ska vilja göra. Man får inte vilket jobb som helst på direkten heller & det är inte heller lätt att komma in på det man vill plugga till.

Redan i 9an var det supersvårt för mig att välja program & gymnasie att söka till. Jag visste inte alls vad jag ville. Jag sökte olika linjer med foto eftersom jag var väldigt intresserad av det just då och brann för just det som intresse. Efter en månad insåg jag att det verkligen var så mycket plugg på den linjen, vilket inte passar min speciellt bra alls. Så efter en månad bytte jag till frisör på Plusgymnasiet som jag i sommar tar studenten ifrån.

Frisör är absolut ett yrke jag brinner för, men det är inte alltid lätt att bygga upp en kundkrets & det tar även tid innan man är helt utbildad och faktiskt är frisör Jag tycker även det är kul att testa på nya saker och känner att jobba som frisör kanske bara är en hobby och inte mitt framtidsjobb.

Igår sökte jag 4 olika sommarjobb som en början, man får aldrig ett fast jobb direkt, så är det bara. Jag har tänkt att söka så mycket som möjligt för att kunna välja de som är mest lockande. Men man är ju inte heller ensam om att söka jobb till sommaren.

Det vore så mycket enklare om man visste exakt vad man ville jobba med eller plugga till men de finns så mycket olika att välja mellan idag och många saker har man ingen aning om vad det ens är faktiskt. Man borde få testa mera saker på grundskolan, att alla borde ha praktik på olika ställen tillsammans och att va väljs av lärarna. Inte att man väljer själv något man vill vara på utan att man får testa en dag för varje yrke av ett antal olika utvalda yrken!

Likes

Comments

Finns nog inget bättre än detta till frukost va? Min favorit definitivt. Idag är min sista dag av jullovet. Imorgon påbörjar jag alltså min allra sista termin på gymnasiet! Så sjukt hur fort tiden faktiskt har gått. Minns fortfarande dagen jag satte min fot på plusgymnasiet.

Likes

Comments

Top - Bershka | choker - Bershka | Byxor - Freddy WrUp

På detta viset ser jag ut ikväll när familjen ska hem till min bror för att fira honom!

Likes

Comments

Instagram@ebbafridstrom