Header
View tracker

Före - efter

Två olika färgningar jag lyckades med igår på mitt kundpass i skolan, även en klippning på den nedersta kunden. Idag väntas hockey och därefter får vi se as som väntar oss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ett helt år har gått, ett helt år sedan hela min familjs hjärtan och många andras hjärtan också så gick i kras. Det har gått ett år sedan beskedet om att min storebrors cancer spridit sig så illa att det inte gick att rädda hans liv, att han skulle bli tvungen att somna in från sitt liv som endast 25år.

Det är en tuff tid för oss alla, det är inget man blir hel ifrån. Det är något man lever med och påminns om varje dag. Tyvärr är livet så orättvist att människor drabbas av cancer och går bort alldeles för tidigt.

I höstas när jag påbörjade mitt sista år i gymnasiet fick vi som uppgift i vårt gymnasiearbete att skapa en hårshow som skulle äga rum på en lokal här i Norrköping. Idag har den ägt rum, en hårshow med filmtema med filmer som Frost, Grease (min grupps filmer, Anna & Elsa i frost ovanför på våran show) Avatar, 101 dalmatiner osv. Meningen var från början endast Disney-filmer, men vi utökade till andra filmer också. Vi har även samlat in över 13 000kr till barncancer-fonden tack vare detta. Tycker det är så fint & bra gjort av oss alla i klassen och med modeller som ställt upp och speciellt så stöttande lärare omkring oss!

Det var tungt att göra allt detta, kämpigt men ändå så himla kul & väldigt givande. Allt går verkligen bara man väl vill! Det tyngsta med denna dagen är att inte ha sin storebror med sig i livet sittandes där på läktaren och kolla. Men att ha sin familj, släkt och så fina vänner till familjen som kommer och tittar gör en så oerhört glad och påmind om hur fina människor man faktiskt är omgiven av.


Glöm aldrig de fina människorna i er omgivning som gör allt för er och tar hand om er. Dom är guld värda, verkligen guld värda!! Ingen människa ska behöva förlora någon i sin närhet, verkligen ingen. Ta hand om era nära och kära och ta aldrig något för givet. Man vet aldrig vad som kan hända med dem, det vet jag verkligen efter det min familj fått gå igenom och alla nära &kära till oss.

Likes

Comments

View tracker

Dessa två är de bästa sakerna jag äger för att kunna planera. Ett anteckningsblock till allt som har med bloggen att göra. Och sedan en kalender ifrån Personligalmanacka (länk) där jag skriver in jobb, skola, kunder och andra saker för att hålla koll! Jag älskar nämligen att planera saker och veta att jag har saker att se fram emot.

Likes

Comments

Bilder på resultatet av mitt hår, nu är jag mycket ljusare i längderna vilket var vad jag ville uppnå! Återigen fredag och helg. Jag har praktik hela dagen lång, inatt ska jag vara chaffuör och imorgon ska jag jobba innan middag hos vänner till familjen väntas!

Likes

Comments

På detta viser ser nu mina naglar ut, basic men ändå lite extra! En långskoldag väntas för mig idag, har tänkt försöka få en inlämningsuppgift så färdig som möjlig och även hinna med att fixa till mitt gymnasiearbete då det fortfarande är mycket planering som krävs!

Likes

Comments

Ett stort ja till detta, värme, sol och sommarlov! Riktigt burrigt o kallt ute idag, så nu myser jag inne framför brasan som nästintill alltid. Ska försöka plugga lite då jag har en hel del uppgifter att fixa, wish me luck!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna make-upen?? Satt idag modell åt min lärare på sminklektionen, så himla snyggt & bra gjort av henne! Jag har varit iväg och jobbat i 4 timmar nu på kvällen, riktigt nice!

Likes

Comments

Farsdag idag, hela min familj ska iväg till farmor och farfar på middag! Därefter ska jag jobba i två timmar och sedan klippa lite ikväll. Tänkte försöka hinna med att fota mitt nya hår med & mina nya inköp också, men vi får se om det hinns med!

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta setet ifrån bikbok från Angelica Blick's kollektion! Tyvärr var de för stort i ryggen och även längst ner i benen, så de fick tyvärr inte följa med hem. Lite annat smått och gott följde dock med hem som ni får se en annan dag!

Likes

Comments

Före - efter
Dagens ena kund från praktiken idag! Kam säga att det är såååå skönt med fredag idag, helt slutkört faktiskt. Så lite mys framför någon serie och lite godis och god mat blir perfekt denna kvällen.

Likes

Comments

Instagram@ebbafridstrom