MAT

Detta ser inte alls så dumt ut eller hur? Så här såg det ut för oss hemma hos mamma och pappa häromdagen. Mums! Dessa dagar går till sömn halva dagarna, träning, äta och sedan jobb om nätterna. Men snart är det fredag och då är jag ledig i 3 dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

TRÄNING

Benpass stor pågårdagens tränings-schema och jisses vilken träningsvärk jag har idag! Cyklade även till jobbet igår kväll och hem imorse, kändes en hel del kan jag lova, men skönt och känna att man gjort någon nytta! Nu ska jag sova, jag har jobbat natt. När jag vaknat blir det en shoppingrunda på stan tillsammans med Paulina innan vi ska iväg till gymmet för rygg & biceps idag!

Likes

Comments

TRÄNING

Något jag & Paulina alltid använder oss av är band som dessa på våra benpass för en mer effektiv träning! Idag köpte vi dessa tre som är tre olika styrkor, light, medium & heavy, alltså hur hårda och hur mycket motstånd dem ger! De funkar perfekt till andra pass än bara benpass också såklart! Och framförallt, de fungerar att använda lika bra på gymmet som till hemmaträning, ett hett tips till alla som tränar helt enkelt! Ni hittar dem HÄR i 4-pack!

Likes

Comments

MODE

Top - Bikbok | Tights - Bikbok | Skor - NikeAirForce1

Detta setet är bland det bekvämaste plaggen jag äger, både snyggt och skönt! Denna veckan jobbar jag nu 4 nätter på raken, riktigt skönt enligt mig! Helgen är fullbokad med planer, utgång med vänner, ikea och skärgården väntas, hoppas nu bara att vädret är med oss! Nu ska jag få i mig frukost och sedan iväg på ett benpass på gymmet tillsammans med bästis!

Likes

Comments

RESOR

Lite sneakpeak på de bilderna som fotats ikväll. Efter jobbet blev det ut på en photoshoot tillsammans med pojkvännen, en roadtrip med dessutom. Därför ni ser så många hjortar, så fint med solnedgången också! Pojken min är ju bara för bra för att fota, så glad att ha honom! Ny design kommer säkerligen upp, mer bilder får ni se i kommande inlägg också! Nu här mina förmiddagspass på jobbet över, imorgon påbörjar jag 1 av 4e nattpasset, så skönt att jobba natt enligt mig!

Likes

Comments

HÅR

Detta var så välbehövande då mitt gamla schampoo & balsam börjar ta slut, passade på att även beställa lite andra produkter ifrån mitt favoritmärke inom hårvård, Maria Nila. Använder mig av dessa + värmeskydd och inpackning därifrån, garanterat de bästa hårvårdsprodukterna jag använt mig utav!

Nu väntas en dusch, sedan fixa iordning mig och ikväll ska jag iväg på kalas! Påbörjade även en långvecka på jobbet idag, 1/7 arbetsdagar på raken är nu avklarade! Endast 11 pass kvar tills jag slutar där och sedan börjar jobba som frisör på Lyko!

Likes

Comments

TRÄNING

Precis på detta viset spenderar jag min sista lediga dag innan jag ska jobba sju dagar på raken igen! Om en stund ska jag iväg och träna rygg & biceps och efter det blir det plankstek till kvällsmat, mums!

Likes

Comments

MAT

Drömmigt gott eller hur? Idag är jag ledig, även imorgon så jag har planerat in en hel del. Bland annat träning som jag hinner med idag och imorgon, idag blir det ett benpass tillsammans med bästis! Men innan det ska jag äta lunch hos farmor, hämta mina föräldrar på flygplatsen innan jag sedan ikväll ska iväg och träna!

Likes

Comments

MAT

Strax börjar jag jobba och idag blir det två matlådor till jobbet bestående av detta, en med mat och en med frukt som mellis. Perfekt och supergott! Tandläkarbesöket gick över förväntan, obehagligt som alltid men inga hål eller liknande, tur det!

Likes

Comments

MAT

Smarrigt eller hur? Detta åt vi i lördags kväll efter att vi hade grillat. Idag ska jag göra en av de värsta sakerna jag vet, nämligen att gå till tandläkaren. Det är inte alls roligt tycker jag inte, obehagligt och jobbigt med allt dem ska göra. Visst är det bara en undersökning men vi har alla våra olika fobier & rädslor och tandläkaren är en av mina. Därefter väntas ett eftermiddags-pass på jobbet, även imorgon innan jag är ledig två dagar igen!

Likes

Comments

Instagram@ebbafridstrom