Header

Här var ni min ena kund från gårdagen. Vi klippte väldigt mycket som ni ser, en längre lob blev det! Även lite höstigare färger på håret, riktigt fint! Jag är nu några mil ifrån Ullared, är nämligen påväg dit med mina föräldrar för lite shopping denna dagen då jag blev ledig från praktiken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som de flesta läsare av er vet så somnade min storebror in pga cancer i december förra året. Det är faktiskt 10 månader sedan idag exakt, usch! Dessa ljus är ifrån ungcancer, alltså människor som drabbas av cancer från 16-30 år, en del av summan går till ungcancer. Så för mig är det en självklarhet att köpa dessa ljus.

Men nu till något roligare, torsdag återigen och idag har jag kundpass i skolan, är även fullbokad med kunder idag. Riktigt kul, så före & efter bilder kommer självklart som alltid. Imorgon ska jag iväg eftersom jag är ledig ifrån praktiken. Men mer om det imorgon ;)

Likes

Comments

Endast två lektioner framför mig idag, väldigt kort & skön dag. Min grupp till gymnasiearbetet ska även iväg på en sak och därför lär nog vi endast ha en lektion idag, nice!

Likes

Comments

- Det finns ingen blondering som ger askig/kall ton direkt efter behandlingen. Blondering bleker endast och resultatet beror på underliggande pigment från tidigare färgningar.

- För att få kall ton på håret får man lägga en kall färg, nyansering (toning) eller använda sig av produkter som silverschampoo, balsam och inpackningar.

- Du kan ej gå från svart hår till platinablond genom en färgning. Blondering sliter väldigt mycket och man kan ej ljusa upp hur många steg som helst från början. Det går i olika steg när man gör en sådan behandling.

- Det är värt att betala för dyrare produkter till håret. Skippa schampoo och balsam osv från Ica. Alla bra märken är inte hur dyra som helst. Dessutom tar de produkterna hand mera om ditt hår. Mitt hår var helt trasigt och tunt förr, nu är de tjockt och med en bra kvalité!

- Har du färgat håret behöver det produkter som är färgbevarande. Håret behöver dessutom mycket kärlek av inpackningar.

- Gör en olaplex-behandling! Det är så värt det och du gör frisören en tjänst. Med hemma-kuren man får med hem tar man hand om sitt hår mellan frisör-bokningarna.

- Tvätta håret max 2 gånger/veckan, du gör ditt hår en stor tjänst. Det kan vara svårt i början, men håret vänjer sig snabbt.

- Färga håret hos en frisör istället för hemma. Oftast färgar folk håret mörk väldigt många gånger hemma som är permanent, färgen packas lager på lager och blir bara mörkare och mörkare. Hellre en permanent färg på det ofärgade håret och sedan en toning i topparna. Resultatet blir mycket bättre!

- Ät alltid mycket vitaminer, de får din kropp att må bättre och ju bättre den mår, desto bättre mår även ditt hår.

- Använd alltid värmeskydd, även om du bara ska platta håret en snabbis osv.

Likes

Comments

​Byxor - Freddy WrUp | Tröja - GinaTricot | Armband - Tuvainstoholm | Halsband - SnöOfSweden

Likes

Comments

Söndag och idag är det dags för mig att jobba på IFK'/ match! Men innan det ska jag iväg och klippa och sedan äta lunch hos farmor och farfar! Hur ser eran söndag ut?

Likes

Comments

​före & efter

Här har ni resultatet på min klipp & färgkund igår på praktiken. Hon ville ha en ny varmare bottenfärg och lite slingor för att få en snygg övergång! Lördag idag, inga planer alls för mig mer än att ta en promenad och gå förbi min storebrors grav, känner att det kan behövas idag.

Likes

Comments

​Dessa två underbara paletter dök igår upp i min brevlåda ifrån Bubblebox.se, det skulle ta 5-7 arbetsdagar stod det men jag fick hem dem efter 2 dagar, riktigt nice! Mina två färgningar igår gick toppen, kommer bilder på den andra färgningen en annan dag. Har även nu fått ideér om hur jag ska göra mitt hår precis innan jul!

Likes

Comments

Före - efter
Min kund var missnöjd med hennes färg innan som hon gjort på salong, de fixade vi idag till då hon ville få en jämn och mörkare färg på håret! Strax kommer min andra kund för dagen, även en färgning det med!

Likes

Comments

Byxor - FreddyWrUp | Tröja - BikBok

Dagens outfit see ni ovanför. Idag ska jag tillbaka till skolan efter stt ha varit hemma två dagar, inte mått bra alls. Men idag är jag tillbaka, en kort skoldag väntas och efter det ska jag vara barnvakt till min brorsdotter resten av dagen!

Likes

Comments