Header

Hur perfekt är inte min nya jacka till våren? Fick denna sköna & snygga jacka i fredags av min mamma, en ny favorit definitivt! Dessutom har jag uppdaterat designen lite som ni kanske ser. Nu har jag äntligen gått på lov och då finns det tid till och få igång bloggen ordentligt! Insåg även hur perfekt uterummet hemma är att fota outfits-bilder vid, så mer outfits kommer upp framöver kan jag lova!

Likes

Comments

FÖRE - EFTER

Ett "kort" hår som blivit matt i färgen och som fått utväxt fräschades upp med en ny bottenfärg, tillfräschning av färg i längderna och fick tillslut insatt löshår för att få håret längre. Detta gjorde jag tillsammans med Amanda i klassen, hon stod för löshåret och jag för färgningen

FÖRE - EFTER

En utväxt som vi ville få bort tog vi bort och sedan fräschades längderna till med färgen och kapades av en rejäl bit för ett fräschare hår!

Likes

Comments

I fredags vann jag dessa underbara tightsen ifrån I Can I Will på deras egna instagram. Verkligen älskar dem, perfekt passform och supersköna! Så idag efter skolan ska jag iväg till gymmet och inviga dem. Valde dessutom dessa med turkos rand då med matchar perfekt till mina turkosa nike-skor!

Likes

Comments

FÖRE - EFTER

Resultatet ute i dagsljus!

I torsdags färgade jag äntligen mitt hår och blev ännu ljusare tack vare Amandas hjälp. Lite ovant med att ha mitt hår så ljust som det är nu men man vänjer sig tillslut, senast jag var blond hela vägen ner i botten var för ett halvår sedan innan jag blev brunett. Nu är jag ljus och fin till våren och sommaren! Vad tycker ni om resultatet?

Likes

Comments

Dessa fina presenter fick jag av mina föräldrar i alla hjärtansdag-present, fick dem redan igår! Tänkte ordna ett separat inlägg om vad det är för produkter. Jag fick även ett presentkort som jag garanterat kommer att lägga på smink. Idag väntas en lång skoldag för mig men bland annat lite skäggklippning på dockor!

Likes

Comments

Före - efter
Ännu en färgning från gårdagen, även lite fräschare toppar! Strax ska jag ner till jobbet för ett pass innan det senare bär iväg till Anna!

Likes

Comments

Från en mörk utväxt till en ljusare blond färg med fräscha toppar! En av mina kunder för dagen. Efter lunch har jag ännu en klipp & färg-kund.

Imorgon väntas jobb och sedan ska jag iväg och fixa saker hos Anna och spendera kvällen hos henne!

Likes

Comments

Äntligen har en ny smak av Vitamin Wells serie släppts, jag hittade den häromdagen i affären och vad såklart tvungen och testa den. Älskar den, supergod! Den är med smak av hallon, smakade precis som hallonsaft enligt mig! Denna innehållet även koffein vilket jag inte tror någon av de andra gör? Den heter iallafall Vitamin well awake för er som är sugna på att testa den!

Likes

Comments

Den enda förebilden jag någonsin haft och någonsin kommer att ha, min älskade storebror. Saknaden bara växer och växer och tar aldrig slut. Att livet ens kan vara såhär orättvist. Ikväll önskar jag du var här.

Jag önskar att du kunde vara med i mina stora beslut, att du som var så smart, duktig och omtänksam och kände mig så väl kunde ge mig råd. Om allt, speciellt framtiden. Hur man gör för att klara allt, få ett riktigt jobb på heltid resten av sitt liv. Få råd med en fin lägenhet man trivs i och hur man kan de dendär fina lyxiga bilen du ägde och hade råd med. Och även hur man ska orka kämpa den sista tiden i skolan innan studenten.

Jag förstår inte hur du alltid orkade hålla dig själv uppe, att du alltid orkade kämpa på oavsett vad. De är det som verkligen är en förebild för mig. Som visar hur stark man verkligen kan vara, att man klarar precis allt. Det är det som får mig fortsätta att försöka kämpa med allt.

Likes

Comments

De tre senaste bilderna ifrån min mobil. Gårdagens frukost på sängen, bubbelbad nu på morgonen och nu lite mys framför Johan Falk filmerna! Fick alltså bli hemma även idag, bättre att vila ordentligt. Har även tänk få lite frisör-teori gjord nu när jag är hemma!

Likes

Comments

Instagram@ebbafridstrom