Godmorgon ! Hoppas alla sovit gott.
Jag har sovit väldigt konstigt inatt, oroligt typ. Vaknade vid flera tillfället på natten, så kände mig helt slut när jag skulle till skolan. Så gick inte till skolan, nacken ömmade och öronen bultade. Måste kolla upp det men äh tar de en annan dag.

Vaknade med en jätte obehaglig känsla, en känsla av att någon har gått bort typ, det va som ett hål Inuti mig .. usch de va verkligen inte nice.

Nu ska jag klä på mig lite, de har börjat bli så jävla kallt ute!
Hörs Senare.

Peace.

Likes

Comments

Hello folket !
Hoppas alla sovit gott? Jag har faktiskt sovit som en stock för första gången sens fredags. Trots att jag sov efter skolan igår också! Men de är skit skönt !

Idag är det studiedag, men med min vanliga tur lyckas jag boka in ett ganska tungt möte idag så min lediga dag blir helt plötsligt inte så ledig haha. Men det är iallafall skönt att få detta mötet gjort!
Nu ska jag äta färdigt min frukost och sedan klä på mig. Ha en underbar dag !!

Peace.

Likes

Comments

Hej folket!
Har fått ganska många frågor angående mitt långa inlägg. Vill bara alla ska veta att jag inte skrev det för att någon ska tycka synd om mig eller så. Skrev det mest för att jag ska kunna få ut mig all min svarta sörja inuti mig. Som jag skrev längst ner i inlägget så är detta en kamp jag endast kan ta mig igenom själv. Men jag är jätte tacksam för alla fina människor som finns där och alla som har hört av sig och frågar hur jag mår. Ni är guld värda verkligen. Trodde inte så många skulle läsa inlägget ens, men är jätte tacksam att ni gjort det. Det är viktigt för mig att få ner mina känslor i ord och tänkte att när jag likaväl skulle skriva kunde jag ändå ta upp det i bloggen så att många kan få en insikt i hur jag egentligen mår, det är många som inte vill fråga eftersom jag kan vara en knepig person att nå fram till ibland.
Det är verkligen inte lätt att säga att man mår dåligt men just nu kan jag säga rakt ut att det är bajs. Jag vet inte riktigt om det endast är för mitt break up, det känns mycket tyngre än endast ett break up men jag kan inte sätta fingret på vad det är och det är första gången på många år jag känner mig helt ensam. Känns inte som att någon förstår riktigt, men det är något som ingen kan förstå eller eftersom jag inte förstår det själv haha.
Nä men kontentan av det hela är att jag inte skrev det för att någon ska tycka synd om mig, ville mest skriva av mig. Hoppas ni förstår !
Slänger in en låt som är sååå jag just nu.

Peace.

Likes

Comments

Snälla snälla snälla hjärna låt mig sova och vara utvilad imorgon ..

Imorgon är en ny dag, nya möjligheter. Det är dags att sluta nu. Låt mig sova bara. Låt mina ögon vila O och låt mitt hjärta vara ! Är trött nu.. låt mig sova..


Godnatt

Likes

Comments

hur ska man kunna släppa någon som man delat så mycket med?


när någon går bort sörjer man dom ett bra tag, man känner en tomhet som inte kommer att försvinna men som man lär sig leva med eftersom man vet att personen inte kommer komma tillbaka.

men när man förlorar någon som fortfarande existerar måste man lära sig att tomheten man känner inuti sig kan täppas igen med den personens närvaro. man måste lära sig att personen man förlorat finns fortfarande vid liv men inte i ditt liv. hur ska man kunna lära sig att inse att en kärlek man har för en annan person bara tar slut, att den kärleken inte kommer att bli försvarad längre? hur kan man på lättast sätt acceptera att man måste stänga av sina känslor för ens eget bästa? gå vidare utan att gå sönder? sluta älska medan man fortfarande älskar?

sorgen över en människa som fortfarande finns vid liv är för mig en av de värsta sorger. tanken att man kunde gjort något annorlunda, att det kanske hade kunnat räddats. när någon går bort kan man inte ändra på det faktum att dom inte kommer tillbaka. men när personen som saknas fortfarande finns är det svårare att acceptera.

personen andas, äter och sover fortfarande men inte med dig längre. ni kramas inte längre och om du en dag får se personen ute eller var som så kommer det inte att vara samma sak som förut. innan fylldes du av glädje men nu fylls du av en tomhet. en tomhet som innebär att det är någon som saknas inuti dig. svåra nätter som du skulle delat med personen kommer du nu att behöva dela med dig själv. roliga saker du upplever kommer du att uppleva utan personen. du kommer att äta saker utan att kunna dela det personen. när du innerst inne vet att du hade kunnat dela svåra nätter, roliga saker och äta saker med den saknade. för den saknade fortfarande existerar.

vissa människor är inte menade för varandra, vissa tycker det är en bagatell att släppa någon bara sådär. men vad har det då varit för kärlek? varför har man spenderat så mycket tid ihop om man sedan bara kan släppa personen en dag. hur kan man vilja utsätta den man "älskar" för något som man själv inte vill gå igenom? ordet förlåt är lätt att säga men det är inte lika lätt att få orsaken till "förlåtet" att försvinna. man kan erkänna att man gjort fel man man kan inte ändra det faktum att man valde att göra som man gjorde. man kan inte ta tillbaka en personens tårar och det är svårt att reparera ett hjärta som gått sönder.

men varför känns det så tomt utan en person om man inte är menade för varandra? varför delar man så mycket med en person som man inte sedan ska ha en framtid med? varför mår man dåligt över någon som inte är den "rätta". hur kan man inte vara menade för varandra när det känns så jävla fel utan personen? HUR? jag förstår verkligen inte hur detta med kärlek kan vara så härligt men på bara några sekunder gå över till något förjävligt? förstår inte hur man ska kunna fortsätta sitt liv som ingenting när man skapat rutiner efter varandra. hur man ska kunna göra vissa saker utan att bli ledsen. hur ska jag kunna acceptera att någon inte finns i mitt liv längre man lever sitt liv någon annanstans?

"tiden läker alla sår" säger alla och "det blir lättare med tiden"

jaha? men under tiden "såren" läker då? eller under tiden det är svårt, vad fan ska man göra då då? ska man bara gå runt och känna en stor svart klump i magen utan att kunna göra något åt saken? varför gör det då så jävla ont om man inte är menade för varandra? är man inte menade för varandra borde det ju inte göra ont? eller? jag vet inte. jag har ingen jävla aning. men en sak vet jag och det är att jag var inte redo på det här, jag var inte redo på att mista just denna person. jag är inte redo att gå vidare, men jag måste. hur svårt det än är.

man har bara sig själv i slutändan och därför måste man sätta sig och sitt eget välmående först. i det långa loppet så kommer detta vara en skit sak, men ingen har rätt att säga till dig att din sorg eller din tomhet är mindre än någon annans. du har rätt till att må hur dåligt du vill över vad du vill, så är de bara. och dom som inte vill finnas där för dig och höra ditt gnäll eller torka din tårar ska inte heller få vara med när du reser sig upp och skrattar. välj att ha personer där som vill vara där för din skull inte personer som vill finnas där för dom vill ha dig där att höra deras gnäll och torka deras tårar. livet handlar om att ge och ta. prioritera dig själv först utan att bli iskall, det är en smal linje där emellan och det är en prövning som vi alla måste gå igenom. tyvärr.

finns inte många som uppriktigt bryr sig nu för tiden så just därför är det så svårt att för mig att släppa en person som funnits där under nästan ett års tid som verkligen har brytt sig. det var en värme där som jag aldrig känt hos någon annan. men som sagt vissa människor är nog inte menade för varandra..men att släppa taget om en person man inte vill släppa kommer att vara en kamp som ingen annan än jag kan ta mig igenom.

PEACE.

jg kommer nog aldrig att sluta älska dig men jag måste älska mig själv mer, även om jag älskade oss mest.~ M.M

Likes

Comments

Gokväll alla sötnosar.
Hoppas alla haft en fin sommar. För mig börjar livet imorgon igen. Alltså skolan början, för er som redan börjat skolan - I FEEL FOR YOU GUYS!!
Själv känner jag både mig taggad och fett "orkar inte mitt liv". Men det är väll en helt normal känsla i guess! Känns ändå skönt att börja skolan igen och falla in i mina rutiner igen.
Har börjat bli sjuk eller ah jag är ganska jävla (ursäkta språket) förkyld just nu så det känns absolut inte nice att behöva pallra sig upp till plugget. Men de går nog bra!!

Kan äntligen börja uppdatera bättre eftersom nu kommer det börja hända saker i mitt liv Igen haha! Som ni säkert redan vet så har mitt dagar varit ganska "vardagliga" vilket har gjort att jag inte har känt att det funnits så mycket att uppdatera om! Men nu jäklar hörrni;)

Känns lite sad att början skolan oså igen för det betyder inga sena nätter med min kärlek.. Förutom på helgerna då, men det är väll bra det med för då kan man se framemot helgerna !!

Nu ska vi snart käka efterrätt (jag mamma Sabina Fille och Amanda) och sedan kommer Murre en stund.

Puss på er alla så länge.

Likes

Comments

Detta är en engelsk text jag hittade som jag tänkte dela med mig av till alla tjejer där ute som fått sitt hjärta krossat.. Va starka tjejer. Ni är fina, speciella och underbara. Ni förtjänar de bästa. Glöm aldrig hur vackra ni är !

“don’t call him, 
don’t you dare call him when 
you’re up past three in the morning 
and the feeling of missing him 
becomes too much to bear. 
because trust me, 
he won’t answer and that’ll hurt so much more than crying yourself to sleep every night.
don’t look at old photos again, 
don’t you even dare because
if you’re not ready 
it’ll just bring up old memories
and moments you’ve spent with him
and it’ll hit you so hard 
of how in love you were 
that it’ll leave you gasping 
and choking for air.
don’t kiss other boys, 
oh honey don’t because that won’t help. 
you’ll just end up on your knees
two hours later with a sore throat 
as you just finished throwing up 
the last of what was in your stomach 
because their lips wasn’t his 
and it didn’t feel the same. 
it’ll never feel the same.
and don’t you dare tell yourself 
that you’re over him when you’re not
because moments when you’re alone 
or outside with a friend 
you’ll always see something 
that’ll remind you of him 
and it’ll hurt 
and you’ll realize 
you aren’t fooling anyone 
but yourself.”

Likes

Comments

Asså MÅSTE bara tipsa om denna snygga musikern! Hans röst är the boooomb!
Han ser ju bra ut också så aaaa...😉 men snälla bara lyssna på hans röst. Han är helt underbar. Jag blir förälskad i hans röst och texter. Det är mest gråt låtar men finns vissa "poppiga" låtar också!!

Så Lyssna lyssna lyssna !!
Här är några av mila favoriter !

Likes

Comments

Allting går fint med min tunga haha! Den är lite svullen på morgonen och på kvällen men inte alls lika mycket som de första dagarna ! Jag läspar som fan precis när jag ätit för det samlas så mycket saliv i munnen 😂🙈 men annars går de bra ! Har nästan glömt bort smärtan som jag hade de första dagarna.. Vad jag kan säga just nu så är det att det är värt de ! Jag är förälskad i den! Bara längtar tills jag kan byta till en "normal" stav!

En annan sak jag kom på är hur glad jag blir när folk säger att dom läser min blogg, även om det är vänner eller vänners vänner så blir jag jätte glad ! Det betyder ju att någon tar sig tid till att läsa om mitt liv hehe ..! Så tack så mycket till alla mina trogna följare! Ni får gärna kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt, vill ni inte skriva på bloggen kan ni skriva privat på Facebook ! (Ebba Friberg) heter jag så klart där !!

Puss på er!

Likes

Comments

Hejsan allihopa !
Vilket "intressant" liv jag borde ha eftersom jag aldrig hinner blogga ? Nä ärligt talat önskar jag att de va sant men nä, jag har inte gjort så mycket förutom att de va Karl-Oskar i helgen.
Fredagen spenderade jag med Bella och min baby, vi gick på stan O mötte på massa folk. Det va synd att vädret inte va på topp men fredagen blev ändå perfekt, åkte en karusell med Natasha och hade allmänt kul med Bella O Murre. Munkar Och att vandra på gatorna fram o tillbaka funkade fint. Trots att det uppkom lite bråk i slutet av kvällen så gick jag hem med ett leende på läpparna och somnade jämte min kärlek. Allting är så mycket bättre när jag är med honom.

Lördagen- värdet var lika skit då också. Men vi började kvällen hemma hos mig (jag Lottie Lovisa Bella och Sabina och mamma så klart) sedan delade vi på oss och tog oss ner till stan, Bella åkte hem men jag O mamma kollade runt lite och sedan mötte jag upp Lottie Lovisa O Sabina igen. Vi hade faktiskt jätte kul trots att Lottie gick ut senare på karma.
Det var en snällis som bjöd oss på munkar, vi kände inte ens honom och det var verkligen inte så att han va pervers eller något! Han var väll ungefär i min pappas ålder eller något haha! Men det var jätte fint av han tycker jag verkligen. Såna små saker som gör dagarna underbara. Ingen Murre i lördags dock.. De kändes ju lite i hjärtat men överlevde ;) sminkade även Bella båda dagarna !! Har dock BA bild från en av dagarna hehe.. Sowwy!!

Söndagen- ingen Karl-Oskar för mig. Träffade dock baby O han sov här. ÄLSKAR när han sover här O håller om mig hela natten. Ljudet av hans andetag och värmen från hans hud gör mig så lugn.

Måndag - Murre stack tidigt, jag vaknade sent O då kom Fiia och nico förbi vi käkade O lite så sedan gick jag ut med Amanda O Julia. O nu ligger jag i sängen O lyssnar på musik ! Har 3 nya favvo låtar. En av dom är inte nya men har total sneat på den ändå haha! Visar prints nedanför !!

Hoppas alla haft en bra helg och en fin måndag.
Puss så länge !

Likes

Comments