Header

Jisses, sitter på tåget upp till Stockholm ihop med mamma. Kan ni förstå att idag är dagen jag kommer få se min favoritartist live? Det kommer bli en så bra dag!
Vi kommer stanna kvar i Stockholm en natt och omtar tåget tillbaka hem imorgon kl 12. Just ni har vi exakt en timmes resa kvar och jag sitter och skriver på en rapport som ska vara inlämnad på söndag, stressad? Det är bara förnamnet. Jag börjar komma framåt dock, känns skönt!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma. En lång skoldag idag med relativt bra lektioner. Vet att detta är tjatigt men äntligen börjar jag komma ikapp och känner mig mindre stressad. Jag känner att jag kan leva lite igen. Det betyder dock inte att jag kan slappa utan jag måste plugga ännu mer, haha. Idag fick det dock bli några timmars paus bland pluggandet för att övningsköra. Jag har inte hunnit berätta för er vad jag gjorde i helgen, rättare sagt i söndags. Mamma, jag och D åkte nämligen upp till Örebro för att kolla på en bil till mig som vi faktiskt köpte. En Fiat 500 sport som är röd. Den är såååå söt! Jag älskar den. Så idag provkörde jag den för första gången. Jag har äntligen varit på handledarkursen så nu får jag övningsköra. Det är svårt men förhoppningsvis lär jag mig fort. D prata om dragläge utan gas och jag känner att jag är körd på den delen, haha. Aja, det är bara att träna tills dess.

Ser ni hur kort och snyggt håret blev när det är lockigt. Jag älskar det!

Likes

Comments

Jag är lite i en bloggtorka just nu men ändå har jag lite att publicera. Jag vill att ni kommer med förslag på vad jag ska blogga om, hästrelaterat eller privatliv, kanske till och med lite företagande. Jag har en tanke om att skriva om ämnet att välja gymnasieprogram eller hur det är att driva ett företag då det är två saker är ganska insatt i hur det fungerar. Jag är dock nybörjare i företagande men jag vet hur det fungerar på nybörjarnivå. Så, vad tycker ni?

Likes

Comments

Är trött i huvudet idag, massor igång och för lite tid. Jag försöker strukturer upp allt men det är svårt. Dagens skoldag var kort men intressant. UF-företaget förberedde sig inför en presentation för UF-juryn. Vi är nämligen med och tävlar i Årets uf-företag och detta var det andra momenten att göra, den första var att skriva en låååång rapport. Kommer vi vidare så har vi kommit så jäkla långt och jag lär då blir imponerad och stolt över vårt hårda arbete, jag är stolt redan nu . Presentationen gick bra, som alltid tappar man bort sig då och men inte alls lika mycket som jag trodde.

Under dagen tog mamma och jag beslutet att jag skulle hoppa in i en av träningarna idag, vilket jag gjorde. Qalle kändes fin men pigg. Alltså, han hoppar bättre men styrkan saknas fortfarande. Jag känner ändå skillnad. Jag skulle även behöva ett någorlunda skarpare bett för att få lite mer kontroll, haha. Jag kom på nu när jag tränade att jag inte lagt upp förra veckans film, jag ska försöka få till det nu i veckan. Jag känner att jag måste prioritera skolan först ett tag!

Igår var Qallebus fin och söt. Gillar honom

Likes

Comments

Ni vet den vårkänslan jag hade förra veckan? Den är som bortsprungen nu när det är -5 grader och snö. Jag hatar Sveriges väder kontraster som aldrig är något mellanting. Jag sitter i skolan och skriver på en inlämning, jag kom hit redan vid halv åtta då mamma skjutsade in mig. Jag var tvungen att gå upp extra tidigt men på något sätt så kände jag mig mer utvilad än någonsin. Igår satt jag uppe sent och skrev på en annan inlämning som jag lämnade in. Mina knapra sovtimmar gjorde mig visst piggare. Under dagen kanske en svacka kommer och jag stupar, det är sånt som märks.

Skoldagen är idag relativ lång, går enda till tio över tre. Efter skolan hoppas jag på att kunna rida, saknar Qalles rygg. Finns ingen anledning till att han har fått vila i några dagar.

Idag är en sån dag man tar på ett leende oavsett mående.

Likes

Comments

Wow vilken förändring, hur skönt som helst. Jag älskar att klippa håret, klipper gärna några centimeter mer än vad som behövs för att få en uppfräschning och hålla håret i bättre skick en längre tid. Hur mycket hår som helst var slitet så jag klippte av 15 centimeter, ungefär 10 var slitet och jag tog lite till. Om jag är nöjd? Japp, jag är alltid nöjd när jag går från hon&han. Är missnöjd på andra ställen så jag håller mig till dem.

Två stycken före bilder på ett slitet och fult hår.

Och efter bilder. Nu är håret däremot plattat så ska bli spännande att se hur håret blir med mina lockar.

Jag gick ner till stan efteråt då jag vänta på att pappa skulle hämta mig. Fyllde på lagret av tofsar, så väl behövligt det med! Nu borde håret leva tipp topp i några veckor.

Likes

Comments

Igår köpte jag en söt liten kaktus, har velat ha en hur länge som helst och nu äntligen har jag en, hur söt är den inte?

Likes

Comments

Åh hej, superdålig uppdatering men nu är jag här. Jag har massa att berätta. Först och främst ska jag berätta för er att jag för en timme sen boka en spontanare till frisören och sitter nu och väntar på min tur. Det var verkligen på tiden att klippa mig, det är så slitet och fult.

Likes

Comments

Godmorgon torsdag!
Jag är enormt stressad över skolan, vet varken vart jag ska börja eller sluta. Usch känner jag mest. Jag har så mycket att göra till sportlovet som är om två veckor.
Det enda bra idag är att biljetterna till Ed Sheeran har släppt och vi (jag, Lisa, Lydia och D) har biljetter, gah så kul!

Har vår känslor idag så drog på mig mina Nike air Max, looove❤

Likes

Comments

Och där var dagens skoldag avklarad. Jag hade endast 3 lektioner vilket var skönt. Jag gick dock tidigare från sista lektionen för att hinna till mitt möte som jag hade idag. Det gick faktiskt bra, jag var så nervös innan och hade världens klump men väl där kändes det bra. Jag rekommenderar er som vill starta eget företag och vill ha rådgivning att kontakta Nyföretagarcentrum, bra rådgivning och olika gruppmöten som kan vara nyttiga!

Nu ska jag ta mig ut till stallet, hoppträning senare ikväll. Ska bli så kul!

Likes

Comments