Header
View tracker

Godmorgon måndag!
5 december idag och det betyder att jag är ledig från skolan för att åka på återbesök med Qalle. Det roliga var att jag lämnade in ledighetsansökan och dagen efter så fick vi hela dagen inställd då det är sånt som man kan jobba med hemma. Tog ledigt i onödan ungefär.

Igår red jag Qalle, har under tiden mellan veterinärbesöken fått i uppgift att galoppträna honom varannan dag, 18 minuter galopp och 6 minuter vila, 3 minutersintervaller alltså. Igår kändes han riktigt fin och rolig så jag hoppas verkligen att det håller i sig och att vi får ett kvitto på att det går åt rätt håll.

Önska oss lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagen till ära fick mitt älskade hjärta följa med mig på min arm, jag saknar henne något enormt. Armbandet är gjort av hennes svans vilket gör det hela extra speciellt.

Idag var skoldagen kort och tråkig, började vid 12 och slutade vid 14, ganska onödig dag helt enkelt. Är hemma har jag inte gjort särskilt mycket, lyssnat på musik i stort sett hela dagen samtidigt som jag legat i sängen och varit ledsen.

Ville mest checka in och säga hej och jag lever fortfarande!

Likes

Comments

View tracker

Vårt uf-företag är nu i full gång, vi har hittills varit på 3 marknader, en av dem är en fyra dagars så första dagen var idag och andra imorgon. De två resterande är nästa helg. Jag har totalt gjort 120+ tvålar, drygt 60 av de gjorde jag själv dock med hjälp av mamma ❤️ Alla tvålar är paketerade och även etiketter på. Jag som ekonomiansvarig känner ändå att vi går framåt, många är intresserade vilket är kul. Att få bedriva ett företag är något jag har längtat efter och det gör mig bara ännu mer motiverad tills när jag ska börja arbeta, detta är verkligen något jag vill göra! Förstår ni hur glad och stolt man blir när man ser ens produkt som man själv gjort hamnar i någon annans händer för att den personen gillar vad du gör? Vi har även fått höra att vårt företag är något som kommer gå bra vilket är superkul det med!

Imorgon, och även nästa helg, hittar ni oss i Gamla Linköping, folkets park vid alla andra UF-företag. Jag hoppas att vi ses där! Ni är även välkomna att göra beställningar hos oss.

Likes

Comments

Världens bästavän som idag var spänd. På måndag PM en vecka är det dags för återbesök för denna skit. Tills dess ska jag rida galoppprogrammet varannan dag. Så ser läget ur för oss.

Likes

Comments

Ser ni någon skillnad i spegeln bild mot den i morse, förutom att jag har Adidasbyxor på mig och inte shorts? Ni ska få grunna på det!

Idag har det varit en heldag fokus på företaget, idag är dagen som affärsplanen skulle in på vilket har varit en stort jobb. Skönt att ha det klart! Imorgon ska vi ha öppet hus på Kungshögaskolan, stora som små är välkomna, detta blir vårt första säljtillfällen vilket ska bli spännande! Jag och Vega gjorde lite tvålar av den tvålmassan som var kvar, sex stycken Fresh Christmas på lager!

För er som inte vet om det så går det nu att beställa tvålarna på vår hemsida, keepfreshuf.com.se.

Skillnaden på spegelbilden är denna sak, en iPhone 7 i roseguld, mums. Mitt abonnemang var slut och jag har lyckats spräcka min 6a rätt rejält så därför fick jag införskaffa mig en ny.

Likes

Comments

Måndagsmorgon innebär ny vecka och yttligare en vecka med skola. Vi har det ganska lugnt just nu men det gör även att det tar emot att gå till skolan, lär mig inte så mycket heller med det kommer väl tillslut.

Hinner inte skriva mer än så här för nu måste jag bege mig till skolan. Ska försöka kicka in här under dagen!

Likes

Comments

Hur snygg är inte min nya hjälm från Antares? Har suktat efter denna i några år nu och när min gamla hjälm börja gå sönder i lädret tyckte jag att det var dags att beställa en ny. Jag testade fram måttet hos Sharpman med en annan modell och har storlek S i min. Det är justerabara paddar som medföljer och där kna man välja mellan 54-56, jag har strl 56. Jag beställde den från Erik Jerneld, snabbt och bra! Beställde den i måndags och fick hem den i torsdags om jag kommer ihåg rätt.

Denna hjälm kommer passa perfekt till tävlingsoutfiten!

Likes

Comments

Hehe, detta paket kom hem till mig igår, ivrig över att få prova. Håller på att fota bättre bilder just nu så hoppas kunna visa er tills ikväll!

Likes

Comments

Ni som håller koll på artister vet att The Weeknd kommer till Sverige i februari, biljetterna släpptes idag kl 9 och jag var självklart en av dom som stod i kö. När klockan var drygt 9,25 så hoppa jag till och var inne. Stod självklart "det finns tyvärr ingen ledig plats", gav mig dock inte och tillslut fick jag två stycken platser!! Förstår ni min lycka? Tänkte skriva en bucketlist till er och där skulle det stå att se The Weeknd live, nu är det äntligen officiellt att jag kommer få se honom❤️

Likes

Comments

Jag bara älskar frukostar och avokado är min stora favorit just nu, det ihop med keso på ett knäckebröd är hur gott som helst! Iste är ju också svårslaget. Nu när kylan börjar komma börjar det dock bli dax för varm oboy och chailatte, lika gott det.

Hästarna fick gå ut i lilla hagen och nu ska jag kolla den stora hagen som verkar vara helt förstörd (igen). Hoppas på att kylan inte kommer äta upp mig för mycket!

Likes

Comments