Header
View tracker

Nu är tiden inne då man borde börja köpa alla dom där julklapparna så man slipper vara ute i sista minuten. Sen jag var liten, kanske runt 8 år, så har jag alltid köpt något till min mamma, pappa och bröder. Det kunde vara allt från choklad till suddgummi. När jag blivit äldre har jag såklart uppgraderat mina köp till något, kan man säga, lite mer behövligt. Jag har också under åren börjat önska mig mindre och mindre julklappar då jag inte tycker det viktigaste med julen är klapparna utan att få umgås med familjen. Jag minns dock när jag var mindre hur långa en del önskelistor kunde vara. Nu för tiden kommer jag knappt på om det finns något jag vill ha då jag inte känner behovet att få massor av julklappar, då köper jag heller massor till andra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här kommer 4 tips på filmer som jag brukar titta på under december:

Likes

Comments

View tracker

Här kommer några låtar jag brukar lyssna på under jul:

Likes

Comments

Har precis kommit hem ifrån ett riktigt gott julbord. Jag är Luciakandidat här där jag bor och då blev vi bjudna dit för att lussa och äta gott. Julmat är något som man ofta är trött på men alltid äter ändå. Dom där köttbullarna eller den där laxen, ja det som man blir trött på efter ett tag.

Likes

Comments

Det är 2 december och snön har ännu inte lagt sig på marken här där jag bor. Det föll lite från himlen igår men inget som bestämt sig för att stanna. Jag hoppas verkligen snön kommer till jul då det gör hela stämningen komplett, i alla fall för mig. Utan snö ingen jul brukar jag säga.

Likes

Comments

Det är äntligen december och det kommer gå som på hals is sen är julafton utanför dörren och knackar på. Jag är verkligen så taggad på julen och det gör bara saken ännu bättre med att julkalendern började idag. Trots att jag är 16 är julkalendern ett måste för mig och äntligen känner jag att julkalender är JUL JUL JUL! Äntligen en julsaga som utspelar sig från förr.

Likes

Comments

Ja vad pågår i mitt liv just nu? På ett sätt händer det inte så mycket men om man skulle se det hela från ett annat håll så händer det massor. Jag går i skola som många andra och precis som många andra så har jag en del plugg att göra. Jag har även fritidsaktiviteter så som min dans, just denna veckan är det sista dansträningarna innan föreställningen den 28/11 sen är jag även luciakandidat vilket gör att mina helger är uppbokade då jag och sex andra tjejer åker runt till olika platser och sjunger lite julsånger. Vi har gjort 2 stopp redan och har ca 48 kvar. Det är stressigt men kul. Jag är ibland förvånad över mig själv när jag hinner med allt jag har att göra. Och snart är det jul också och som jag längtar, det finns nästan inget mysigare än julen. Tråkigt nog har vi ingen snö här där jag bor, vilket det inte varit på ca tre år så det blir väl en jul utan snö vilket inte riktigt blir samma känsla men man får göra det bästa av situationen. Jag har dock inte börjat handla några julklappar, får nog börja göra det snart annars kommer jag vara ute i sista sekund. Jag ska försöka göra som jag gjorde gjorde förra december (inte hela) att lägga ut ett inlägg för varje dag som har med julen att göra. Men det är bara om jag kan och har tid så att säga, får väl sätta mig ner och planera lite.

hoppas i alla fall att ni har det bra, ta hand om er så ses vi nästa gång jag får en lucka i schemat.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har äntligen fått höstlov och jag känner verkligen att jag kan andas ut. Den sista veckan nu i skolan har jag varit en aning stressad för jag hade en del saker att göra. Ibland är det svårt att kompensera skolan med dansen, eftersom jag dansar alla dagar i veckan och även har skolarbeten måste jag hitta på ett bra system att fördela upp allt så jag hinner med det. Därför köpte jag mig en almanacka innan skolstarten där jag skriver upp alla prov och vad som händer på veckorna och det funkar superbra så det rekommenderas! Men nu är det lov och jag har lagt skolan bakom mig i alla fall en vecka, och jag har även ingen dans på lovet så jag känner att jag behöver denna vecka till att vila ut. Jag har även skadat ryggen så det är bra om den också vilar under lovet så jag inte gör något värre. Ja, jag har ju även varit väldigt borta här ifrån trots att jag sagt att jag ska komma tillbaka, jag ska nog sluta säga så i fortsättningen för man vet aldrig vad som kommer upp på veckorna och jag är ju ganska upptagen redan med skola dans m.m. Så jag säger såhär, jag uppdaterar här så ofta jag kan i fortsättningen. På tal om höstlov, det är höst nu! Kallt men mysigt. Jag gillar hösten, när man kan krypa ner i soffan med en filt och kolla på film. Det är också november, det går fort, snart kommer vi få höra "va? Är det redan jul?". Hoppas ni får en mysig höst så bloggas vi när jag får en lucka i schemat

Xoxo E.

Likes

Comments

Hej på er!
I fredags (7oktober) så var det min födelsedag, jag fyllde 16. Jag vaknade på morgonen med frukost på sängen och paket. Jag gjorde mig sedan iordning till skolan för att ha en helt vanlig skoldag. När jag sedan kom hem tog jag det lite lugnt innan farmor och farfar kom. Vid klockan 17:00 åkte vi ner och åt på en resturang. Sen igår (söndag) kl 17 träffade jag mina tjejkompisar, vi hade en myskväll med tacos och godis. Pratade om allt möjligt och lyssnade på musik. Jag hade en underbar födelsedag både fredag och söndag. Och nu i veckan ska jag ut och äta igen med mamma och mina bröder, eftersom jag var hos pappa förra veckan så firade jag inte på kvällen med mamma. Och i helgen ska jag bli firad av släkten på mammas sida.

Likes

Comments

Hej på er!
Helgen som varit har jag tillbringat tiden i huvudstaden tillsammans med mina kompisar. Vi var, som så många andra, på Justin Bieber. Den kvällen var magisk. Jag åkte redan torsdag ner då jag skulle gå på konserten på fredagen. Sen åkte vi hem på lördag. Helgen var fantastisk och nu har en ny vecka börjat. Jag har blivit sjuk och är extremt förkyld, jag har också fått en retlig hosta som gör det svårt för mig att sova på nätterna så idag är jag hemma från skolan. Jag vill inte förvärra något utan vila upp mig så jag blir frisk så snart som möjligt då det är min födelsedag på fredag och jag vill helst inte ligga i sängen då. Ser fram emot helgen och min födelsedag men först är det skola och se till att bli frisk som gäller.

Hoppas ni mår bra så hörs vi. Ta hand om er

Xoxo E.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bilder från helgens konsert (tagna med mobil inte bästa kvalitén) 

Likes

Comments