Hejsan! Idag var det inte lätt att komma ut ur dörren. Var så himla trött! Men det gick haha. så har spenderat hela dagen i skolan, åkte hem vid 15:35, åt mellis<3 och nu ligger jag här i sängen och kollar TVD! Måsteläse lite i en bok sen till svenskan och träna såklartHar inte bestämt om jag ska köra HIIT eller bara cardio...Viktiga beslut haha!

Likes

Comments

When bildbrist...

Hejsan!

Gud igår mådde jag inte bra eller asså det var inte så att jag kände mig sjuk utan mer att jag var öm i hela kroppen och seg i huvet... Så gjorde inget vetting igår.
Idag har jag inte gjort något speciellt heller, varigt med Bali i hundgården.
Nu sitter jag och har precis duschat och ska göra mig i ordning då vi ska på middag hos mormor ikväll<3 MYS.

Imorgon är det varlig måndag och sista veckan innan lovet! TAGG.

Likes

Comments

Hej! Ännu en dag med fint våriga väder! HÄRLIGT.
De blev inget inlägg igår... Fick inte ihop tiden helt enkelt... Iallafall så var jag i skolan hela dagen, sen vid 17:30 hade jag PT! Oj vad skön och jobbigt det var! efter det Stressade jag till middag med Andrea och Ella på Thai Wok House! Jag tog Röd curry och jag och Andrea delade på deras vegetariska vårrullar, så gott! Ni måste testa båda om ni är i närheten!

När jag kom hem var jag så himla trött! så det blev en relativ tidig kväll för mig... Men det klagar jag inte på idag haha!

Det var iallafall en super mysig kväll!

Likes

Comments

He på dig! Idag har varit en bra dag! Trots det inte så bra-iga vädret... men det kan inte vara sol varje dag när man bor i Sverige...

Jag hade bara 1,5 lektion och en av de var matte prov som gick ganska bra! Efter det gick jag hem, åt lunch och bara tog det lugnt. Har precis kommit tillbaka från gymmet och är så hungrig nu! Det luktar så gott! mamma gör lax med bulgur MMMMM!

Ska plugga liiiite spanska sen och duscha sen SOVA!

PUSS

Likes

Comments

Tänkte göra en 5 saker jag avskyr haha så:

1. Jag HATAR och tål INTE när det ringer eller vibrerar rättare sagt på tv eller film. FY hatar det så mycket!

2. När folk går JÄTTE långsamt och över hela trottoaren! PANIIIKKK haha

3. När man är med folk och de sitter med sina telefoner när man berättar något!

4. När man hör folk tugga sin mat?! NEJ

5. Folk som dömmer än direkt och tycker att de är bättre än alla andra hela tiden.

6. När folk hostar och nyser rätt ut utan att hålla för! FY fy fy!

Likes

Comments

Det här är ett men jag tycker är så viktigt! Jag själv känner att det är vanligt även om det låter häst att tjejer (vad jag vet) tänker på sig själva på ett negativt sätt! Jag hör i skolan när mina kompisar säte "åh jag är så ful idag" "Fy vad jag är dålig i Historia" "det går så dåligt för mig i skolan" Och jag säger inte att jag inte gör ett. det ä klart jag gör! Jag trycker ner mig själv precis lika mycket som du.

Jag såg en bild på instagram där det stod "a million likes will never be enough if you don't like yourself" och det är så sant! Alla är så obsessed av att få många likes men vad spelar det för roll om du kollar dig själv i spegeln och bara ser dåliga saker?

Tycker alla borta ta en minut om dagen och ge en komplimang till er själva. skriv en menig om dagen och kolla på dom då och då!! Ingen ska kunna dra ner dig! och speciellt inte du...<3

I love you and I you are so beautiful!

ville bara skriva av mig lite angående detta då jag känna mig lite nere och insecure den senaste tiden och vet att jag inte är ensam så...

Ha en super bra dag nu!

PUSS

Likes

Comments

Bildbrist = gamla bilder

Hej! Hur mås det? Jag mår bara bra. SOL haha. Vart i skolan till 14, gick hem och har bara tagit det lugnt, inte gjort något vettigt utan bara kollat på TVD <3 Borde kanske pluggat men men. Skulle mött Andrea, Hilda och Ella på fika eller nåt men trodde jag hade matte hjälp men tydligen inte... . Jaja

Ska träna när mamma kommer hem då jag är ensam med Bali och han kan inte bli lämnad ännu.
Är jätte sugen på Thai så hoppas på det ikväll! Haha det var nog allt från mig just nu! Lite hoppiga inlägg haha

PUSS

Likes

Comments

2 Snapshots från idag! Outfit: tröja - gina tricot/ jeans - Croker/ Jacka (Brun i Bakgrunden) - Jofama/ Skor - Adidas/ solglasögon - Dior

God eftermiddag på er! eller är det kväll nu? Vilket som hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag! Jag började 12:10 idag men tog mig till skolan för att luncha med Hilda i solen! Hur härligt var det inte idag?! Så härligt när solen faktiskt värmde! har ni fattat att jag ÄLSKAR sol? haha.

Efter min 50 min lektion tog jag mig till pappas kontor och hämtade Bali och gick hem, vi gick genom humlan och han var så glad att han fik springa lite i solen<3 Sötisen.

Har presis haft matte hjälp och ska nu byta om och gå ner på gymmet med Gustav! (bror) '

Ikväll blir det Parneviks! haha Bärsta programmet!

Ha en formatera dagg! PUSS

Och btw glad alla ❤ dag på er! LOVE U!

Likes

Comments