Header

Som ni märker har det varit väldigt tomt på bloggen sen skolan börja. Ändå kul att gå in nu och se att ni fortfarande kikar in varje dag. Har inte tid för bloggen längre nu när skolan börja. När jag startade i våras sa jag att jag blogga för min egen skull när jag känner att jag hinner och att det är kul. Men nu när tiden inte räcker till så får detta vara det sista inlägget. Vem vet... Kanske drar igång sen igen men nu finns det så mycket jag vill prioritera framför detta. Har vart kul och gillar verkligen att blogga men fortsätt följa mig på insta @ebbaenander
Puss och kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har använt Glamglows ansiktstvätt i nästan 2 månader nu. Har hört så mycket bra om den och eftersom den vunnit väldigt många olika skönhetspriser hade jag höga förväntningar. Tyvärr levde den verkligen inte upp till dem. Den va inte dålig, men heller inte bättre än andra "budget" produkter jag haft förut. Den lämna en härlig "mintig" känsla vilket var skönt men kan inte säga att den hjälpt något. Inte värd sitt dyra pris

Likes

Comments

I fredags var teknis nollning och gud vad roligt det var!! Vill bara spola tillbaks tiden. Under utmaningarna hade jag det så kul!! Gjorde verkligen så många jag hann med och klassen gjorde ett skit bra jobb. Sen skulle vår klass+3 andra vara i fristad. Dock var vi några som inte fick gå på bussen eftersom den var full. Fast vi åkte taxi istället, haha.

I Fristad var det galet kul! Sen åkte vi till ryaåsar och träffa alla andra klasser. Åhh vilken dag och kväll!

Likes

Comments

Hello bloggis! Mycket som händer nu. Lite som hinner bloggas om. Prioriterar just nu skola, vänner och allt däremellan men tänkte ändå försöka fortsätta blogga så länge jag tycker det är kul och jag har tid

Ovanför ser ni bilder från grill- och poolkvällen hemma hos Ella i söndags. Riktigt mysigt. Innan det var jag med några från klassen på Kype.

I måndags fick vi inställd idrott så vi gick till viskan istället och sen efter skolan gick jag dit igen med Carolina. Hihi, ibland ska man unna sig. Sen blev det dock träning, haha. Idag har jag pluggat lite och tagit tag i småsaker som behövts fixats. Skönt!

Likes

Comments

Blir så glad när jag ser de här bilderna! Sommarlovet har gått galet fort men när jag ser bilderna inser jag ändå att jag gjort mycket. Liseberg, sol, bad, god mat, jobb, kompisar, one direction konsert, hallifornia, Köpenhamn, uport, madison's, grillkvällar, midsommar firande, Göteborg och båtturer.

Nu har skolan börjat och vardagslivet böjar rulla på. Fast ska ta vara på alla soliga eftermiddagar nu innan plugg kommer

Hoppas ni haft en bra sommar allihopa

Puss!

Likes

Comments

/t-shirt-gina tricot/

Har verkligen fastnat för den hör mörkgröna färgen den senaste tiden. Tycker det är galet snyggt. Både till jeans och svart. Bland annat var linnet jag köpte i Köpenhamn i samma färg. Riktig höstfavorit!

Likes

Comments

/shorts-?/väska-nn.o7/tröja-marc by marc Jacobs/

Min outfit när vi var i Köpenhamn. Snygg, men bekväm. Perfekt

Likes

Comments

Nu kommer lite om uport dag två. Lite senare, haha.

Vi började med att vara hos en kompis i Rångedala och åkte sen till Uport på kvällen. På Norlie & Kkv fick jag och Lisa sitta på varsina axlar och se ett par låtar. Det va så fett!
På Hoffmaestro var det sånt sjukt drag! Så kul! Festivalen avslutades med Elliphant, fyrverkerier & munkar, haha

Likes

Comments