Det var ett tag sedan jag skrev nu, och jag vet typ inte varför.

Jag kan ju skylla på att skolan har börjat om och att det är mycket med den, men de är de helt enkelt inte, jag har väl bara glömmt att skriva och det "enda" jag gör om dagarna är ju att gå i skola så det är väl inte så intressant att läsa.

Så dethär inlägget får bli en liten "life uppdate" ja som sagt så har jag nu börjat om skolan å går nu i nian, jag skulle inte säga att det är så stor skillnad från åttan men det är skönt att de är sista året innan gymnasiet.

Jag fyller 15 om två veckor och det ser jag fram emot, jag ser nog mest fram emot att ta moppekortet som jag förhoppningsvis gör om tre veckor.

Asså jag vet inte vad det är men jag bara älskar att fylla år på hösten, det är så fint ute då med alla löv som är i alla olika färger och så är det alltid så vackert om kvällarna.

Men aja detta kanske blev ett lite "flummigt" inlägg men det får ni leva med, ha det bra//Ebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej! idag har det gått ungefär en månad sedan jag hade smink senast, det senaste året har jag sminkat mig nästan non- stop varje dag, och det har alltid varit ganska jobbigt för mig att visa mig utan smink.

Men om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte längre om jag har smink eller inte, jag tycker det är jävligt skönt att vara utan smink såå.

Jag är glad att jag äntligen börjat känna mig nöjd med hur jag ser ut, med eller utan smink, jag tänker mer på att jag ska vara nöjd med mig själv och bryr mig inte alls om vad andra tycker längre, och jag hoppas att alla ska få känna så, för det tar så mycket onödig kraft och energi att inte vara nöjd med sig själv, så ha det bra// Ebba

Likes

Comments

hej... jag har varit lite (mycket) oaktiv på senaste tiden, och jag har inte direkt haft någonting för mig så jag har ingen ursäkt varför jag varit borta så länge.

Under tiden jag varit borta så har vi varit i Varberg och göteborg, anledningen till att jag inte har skrivit är väll mest för att jag inte kännt att det har varit någonting intressant som jag kunnit skriva om.

I varberg så var jag mycket ute och gick på klipporna, jag kunde sätta mig på klipporna och bara titta ut på havat i timmar, det var som en "frihetskänsla" jag fick då jag satt där, bara sitta där och tänka utan någonting att tänka på egentligen, det var bara så skönt att få en stund för sig själv då man bor med tre andra personer i en husvagn på 12 kvadratmeter😅

Nu är vi på en camping någon stans, den är också trevlig men ingenting kan slå varberg, aja, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Hej! förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden, men vi har packat väldigt mycket denna vecka för vi ska på husvangnssemester.

Eller vi har redan farit meeen, vi åkte iallafall hemifrån kring tre och nu har vi typ åkt i tre timmar, enligt mig så är dom första tre timmarna sjukt tråkiga för man har typ redan sett allting längst vägen då, menmen.

det enda jag gjort är att se på orange is the new black, jag tycker den serien är jättebra och jag kommer nog se klart denna sesong innan vi är framme, haha, men nu har vi typ tre timmar kvar tills vi är framme där vi ska sova inatt, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Idag har vi haft det supermysigt!
Jag och mina kompisar har klättrat (gått😅) upp för ett berg som heter Larssonsberget och grillat på toppen.

Vi började gå kring halv tre och kom upp typ kvart över tre, det tog ganska lång tid för oss för att vi stannade vid en grotta som kallas Eliasgrottan och gick ner i den, vi alla var rädda att gå ner i den för vi har sett skräckfilmen "lights out" och där finns en karaktär som heter Diana, å hon lever typ i mörkret så vi var asrädda så fort vi kom i mörkret, haha.

På toppen så grillade vi pinnbröd och marsmallows och hade det helt enkelt bara jättemysigt!

Vi var på berget till typ klockan fem och då såg vi några gråa moln och bestämde oss för att gå ner, men det är de jag har gjort idag, vad har ni haft för er?, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Nu börjar jag verkligen undra om det ska bli sommar någon gång, jag menar det regnar ju VARJE dag.

Vad ska man entilgen göra på dagar som denhär!?

Om någon har nå bra tips på filmer/ serier skriv gärna det då. (Förlåt för kort inlägg men det finns inte så mycket att skriva om då jag inte gör någonting på dagarna)

hoppas det är bättre väder där ni bor, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Oftast (alltid) då jag bakar/ lagar mat så slutar det med att jag improviserar ganska mycket, hehe..

Och idag hade jag faktiskt tänkt följa ett recept för en gångs skull då jag skulle göra dessa barerna, men det slutar ju inte alltid som man har tänkt sig, jag tittade i receptet en gång och då jag insåg att vi inte hade dadlar så gick det utför...

Jag slängde i princip i alla olika sorters frön, nötter och torkade frukter jag kunde hitta i skafferiet, och tro det eller ej det slutade ganska bra, haha.

Jag kan dock inte ge er något recept på dessa (för jag vet knappt själv vad som är i) men här får ni lite fina bilder på dom haha, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Idag har jag haft en väldigt lung men tröttsam dag.

Förmiddagen har vi spenderat i skellefteå, och klockan tolv var det dags att checka ut från campingen.

Det har regnat i princip hela dagen och det har varit väldigt drygt att bara sitta inne och titta ut på rengnet...

Men klockan 19 så hade det slutat att regna och då tog jag chansen att fara ut på en springtur, det var superhärligt att få röra sig och få frisk luft, då man bara suttit inne hela dagen😒

jag hade ett väldigt bra "flow" och sprang i bra tempo hela sringturen, jag var nästan beredd på att det skulle börja regna då jag var ute och sprang pågrund av sjukt mörka moln🌧, men jag hade tur och hann undan rengnet😅

Jag lägger in en bild från springturen här nere, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

som sagt så kom vi hit till skellefteå på torsdagen och då började jag och Tova midsommarhelgen med en tur till stan.

Vi fikade på espressohouse och gick på massa affärer, på h&m så köpte jag en gul tröja med text på (den kan ni se på "första inlägget") den kostade 50 kr och jag tycker det är en perfekt sommartröja.

När vi skulle åka från stan vid klockan 18 ungefär så träffade/såg vi Sandra Lindahl, vi var helt i chock och var typ överhypade resten av dagen.

På själva Midsommar så var det inte så bra väder på morgonen, men det klarnade upp där vid lunch,
så då bestämde vi oss för att ta en cyckeltur till boda borg och kolla läget där.

Vi hittade en fin liten "sjö" med en brygga så vi satt bara och slappade där ett tag.

Det var faktiskt riktigt fint där och vi planerade att ha picknick där på lördagen men det sket sig ju för det började regna😒

På Söndagen alltså igår så hade jag migrän pågrund av att det var så dåligt väder, men trots det så for jag och min pappa och sprang en runda på morgonen, jag tänkte att det skulle hjälpa mot huvudvärken men det gjorde raka motsatsen😩

Så förmiddagen spenderade jag mestadels i husvagnen sovandes.

På eftermiddagen så hade huvudvärken blivit bättre och jag och Tova bestämde oss för att åka in till en mataffär för att panta lite burkar å tjäna pengar, hehe vi fick ihop 22kr som vi spenderade på kexchoklad, menmen det är tanken som räknas.

Men det var typ min helg och våra små "utflykter" hoppas ni har haft en bra midsommar, ha det bra//Ebba

Likes

Comments

Som alla andra år så har vi spenderat denna midsommar i Skellefteå.
på torsdagen så åkte vi hit med husvagnen, jag fick så otroligt mycket sommarkänslor av att bara sätta mig i bilen och att veta att husvagnen var påkopplad😍

Vi har däremot INTE haft så tur med vädret i år och det suger!! det har varit kallt, eländigt och ständig små regnskurar, så det har inte riktigt kännts som Sommar.

Men det har hur som helst varit en toppen midsommar med många roliga utflykter som jag och min kompis Tova har gjort, ni kan se några bilder från dom här uppe, jag kommer göra ett separat blogginlägg där jag berättar om dem.

det har som inte hänt så mycket mer än det, idag har vi mest tagit det lungt, jag startade dagen med en springtur och det var riktigt härligt.
men jag hoppas ni har haft en bra midsommar och får en bra fortsatt sommar, ha det bra//Ebba

Likes

Comments