Header
View tracker

​Hej mina vänner. Ligger gott i sängen och vilar upp mig inför en jobbvecka, jag har vart bortskämd med långhelg så tar verkligen vara på de sista lediga timmarna så gott så gott.

Vad har hänt sen sist, jo jag har jobbat, myst med kompisar och pojkvännen, kollat fotboll osv osv. Jag mår så bra så bra och jag älskar livet. tjoho. 


kramis

Likes

Comments

View tracker

​Hej! Ligger halvt utslagen i soffan, energin är som bortblåst, jag har verkligen inga krafter. Får ladda om nu dock för om 1 h börjar jag jobba, jobbar dock med Emmis så det är mys. Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig, så jäkla tacksam för det. Imon har jag planerat in promenad, mysfrukost, serietittande och THAIMAT, varit sugen i flera veckor så imorgon ska vi unna oss. 

Igår jobbade jag kväll igen, kom hem lagom trött och blev bjuden på tacos av min älskling, behövdes!

Håller även mina tummar för Anton och Vinberg som är iväg och spelar match i Jönköping. hejaheja. 

Likes

Comments

View tracker

​Jag lever i denna utstyrseln nu för tiden känns det som.. Men jag älskar mitt jobb, så jag är nöjd! 
Jobbar nu 10 dagar på rad så det är bara att vänja sig, haha. Ikväll väntar tacomys hos Antons föräldrar, perfekt en kväll som denna, ska njuta av en sovmorgon imon med då jag jobbar kväll. 


Trevlig helg!

Likes

Comments

efter en PW, lite styrka och mat så sitter jag nu och njuter i solen innan jobbet! Känns som att man är utomlands, så skön värme!!

Likes

Comments

​Tänkte precis skriva tisdag i rubriken, denna veckan har verkligen sprungit förbi. Jag har ju dock precis haft min "helg", var ledig tisdag onsdag. Jobbar nu 5 dagar och sen ledig en och sen igång igen. Försöker att inte tänka så mycket utan att bara jobba på. 

Igår var i alla fall jag och min mamma på Ikea, skulle ju inte handlat något men jag har seriösa problem. Kom ut med en hel kasse full, ljus, koppar, matta, vaser, ja alltså går ju inte att motstå. 
Idag ska jag jobba kväll, så ska ladda upp med en liten promenad och sen vila upp mig så jag har gott med energi. Nästa vecka är sista på denna avdelningen och jag kommer verkligen sakna att få jobba där. Men nya utmaningar kan behövas i mellan åt. 

Likes

Comments

View tracker

Tisdag morgon, jag är ledig och njuter av några timmar i sängen och växlar med spring i tvättstugan. Brukar bli så på mina lediga dagar, vila och tvätt. Ben Howard i högtalarna, kaffe, bra kvalitetstid med sig själv.

Emma kommer hit om en stund, ska klippa henne och mysa. Ikväll blir det mat och mys.

Igår bokade jag och Anton en resa till Liverpool, i december. Det ska bli så mysigt. 


Ha en bra dag. 

Likes

Comments

Står just nu i tvättstugan och väntar på att maskinerna ska bli klara, mindre rolig syssla på min favoritdag.
Onsdagar är mina mysdagar när jag har ledig kväll, då Anton också är helt ledig och vi får tid att bara mysa och hänga.
Ikväll blir det idol och god mat! Imorgon ledig förmiddag, skönt med sovmorgon..

Likes

Comments

Igår var mamma här och fikade och köpte även fina blommor till mig! Blev så fint.
På kvällen trillade Clara och Sara in, samlingen ökades under kvällen med. me like. Satt på balkongen under rosa himmel och det var INTE kallt??

Nu myser jag i sängen med kaffe och frukost!

Likes

Comments

​Här ligger jag, i min säng, i min alldeles egna lägenhet. Här bor jag nu, och jag trivs. 

Min lediga dag ska spenderas till att fixa och dona i lägenheten. 

Likes

Comments

​Känns som jag knappt hinner smälta den ena händelsen innan den andra ligger framför fötterna. Har idag tackat ja till att flytta in i en lägenhet nästa vecka, för ett år framöver. Jag ska alltså flytta hemifrån, hur galet är egentligen inte det? 

Ett stort steg in i ett lite mer vuxet liv och jag är faktiskt redo, jag är nervös, men redo! Känns verkligen som att detta kom lägligt och jag känner att det är en nyttig utmaning. Längtar tills nästa vecka!!!

Likes

Comments