Header

jag och Robin bara: wow det finns amerikanskt godis på Ica! Gick hem & smakade det, gillade speciellt  smaken på karamell popcornen tills jag insåg att dom smakar jordnötter (spottar ut eftersom jag är allergisk) läser då att dom innehåller jordnötter.. och 10 min senare sätter allergin igång..ringer 1177 som säger att jag måste till akuten... vi som skulle ha myskväll!!! 😔 så hela denna fredagskvällen har vi spenderat på akuten, fick medicin som hjälpte och nu har vi nyss kommit hem igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag så hade vi vårat andra ultraljud. Så mysigt att få se bebis igen, vi kollade läppen och hjärtat (som var det enda kvar att kolla) och det såg toppen ut lika som allting annat 😍 och denna gång så syntes det riktigt tydligt att det är en liten kille därinne. Vi hade även möte där vi pratade om förlossningen och en rundtur på förlossningen och BB. Jag längtar så mycket nu tills lill plutten är här 😍  (Bebis fick även en present av sin mormor idag en supersöt snuttis)

känns så tryggt att ha haft det där mötet, jag hoppas att jag får lika bra bemötande när det väl gäller (som jag fick idag) vi pratade om smärtlindring, och jag blev lovad att få stanna på BB (upp till flera dagar) och att Robin får stanna med mig hela tiden och att jag och Robin får ett eget rum på BB med 2 sängar. Det känns så bra!!!!!!  jag ska även ha en planerad igångsättning av förlossningen som vi ska bestämma datum för längre fram.

Likes

Comments

snöstorm ute åh så jobbigt. Alla (de flesta) som varit gravid i sjätte månaden vet att man är sååå varm! och fötterna hettar. Ikväll kan vi inte vädra pga att det stormar och flyger in snö.. så jag är så varm så mina kinder är röd, jag brukar vanligtvis vädra extra länge innan läggdags, lufta sängkläderna och går även upp på nätterna och ställer mig barfota på cemetgolvet på balkongen för att mina fötter "brinner" och efteråt spolar jag dom i iskallt vatten...  Inatt blir nog en varm och jobbig natt. Just nu sitter jag vid tv:n och ska snart sova.

Godnatt alla!

Likes

Comments

Detta är några av alla saker som jag ALLTID måste ha hemma för att lindra illamåendet för att inte spy, detta är det enda som går att få i sig när man är illamående och har noll matlust... för om jag inte får i mig nåt alls så mår jag illa av hunger å spyr pga det.. så dessa saker går verkligen åt!

och det jobbiga är att rätt som det är så blir jag sugen på något speciellt och om jag då äter något annat än just det så spyr jag igen. Så då måste R gå och handla det. De går åt så galet mycket pengar till mat nu, ca 4000 kr i månaden 😯 😅 så alla våra pengar går helt enkelt till mat. Sjukt tråkigt. men vad ska man göra... man vill ju slippa uttorkning, sjukhus och ambulanser till det yttersta.

Likes

Comments

Idag köpte jag en ny ansiktskräm då min andra är slut, köpte denna gång en lite dyrare kräm som jag aldrig tidigare testat, förebygger rynkor och förbättrar porerna vilket låter bra!

Någon som testat denna och vet om den är bra?

Likes

Comments

Idag är det Gravid vecka 23!  tiden går och det är jag så tacksam för, jag längtar till lilla bebis kommer, orkar inte vara gravid längre lidit i ett halvår nu med kraftiga kräkningar, ambulans, uttorkning, sjukhusbesök, provtagningar och sängliggande. Att vara gravid är det värsta jag varit med om i hela mitt liv!!!!  fy fan säger jag bara! och förrutom det hemska måendet så är man ful, orkar inte sminka sig, växer ur alla fina kläder, får inte fixa naglar, färga hår använda brun utan sol, sola solarium och allt sånt vilket gör att man känner sig ännu fulare. Längtar såååå till bebis är här och när man så småningom kan börja komma tillbaka till sig själv, köpa fina kläder, bli snygg och kunna leva normalt.

Likes

Comments

En tuff graviditet med kraftiga kräkningar nästintill helatiden, uttorkning, akuten med ambulans massa gånger, dåliga världen, yrsel, hög puls, orkeslös, svårt att orka annat än att ligga i sängen. Besök på sjukhuset titt som tätt (senast idag)

Längtar såå till graviditen är över och vårat lilla mirakel är här 😍 inte långt kvar nu tänk att jag  redan är i månad 6. Känns som det var nyss jag var alldeles i början av graviditeten och det var julafton som kändes alldeles speciell  😍

Likes

Comments

sjukhuset igen idag då, mår så himla dåligt sitter i väntrummet nu gjort crp och kollat blodtryck. Crp var bra, pulsen var hög och jag har feber. Ska träffa doktorn om en stund.

Likes

Comments

jag är så sjukt trött, dålig och  öroninflammtionen är inte nå bättre och jag är så yr och klen. Är även orolig att inte min viktiga epilepsi medicin tas upp då inga andra tabletter tas upp av kroppen (som specialist läkaren tror kan bero på att jag har ett sällsynt njurfel) och jag har alltid en farligt låg nivå av epilepsi medicinen i kroppen trots att vi höjer dosen.. och om jag skulle få ett epileptiskt anfall under graviditeten så kan bebis skadas allvarligt.. jag är orolig och  det är jätte jobbigt att ha brist på viktiga näringsämnen och att inga mediciner  tas upp och därför inte kan fungera. Jag hoppas bebis kommer må bra under hela graviditeten fast att mamman är sjuk och åker ambulans stup i kvarten och springer på sjukhuset och provtagningar helatiden.. 💘 imorn behöver jag förmodligen till sjukhuset igen och få en annan antibiotika.

Likes

Comments

Illamående, spysjuk, feber, dunderförkylning och öroninflammation det är inte kul alltså..  men idag kom R hem. Han har varit djurvakt många dagar ensam nu, jag åkte hem för jag blev för allergisk mot djuren och mådde inte bra tyvärr. Sen så har jag legat hemma sjuk helatiden efter att jag kom hem. Men i Söndags så var mamma här och spelade bingolotto med mig, och senare på kvällen så åkte vi en sväng till R och följde med han när han kvällsrastade hundarna. Men jag var sjuk och dagen efter blev det ju doktorn och antibiotika. Men dom här dagarna så har jag ialla fall kommit underfund med hur jag ska göra om i lägenheten inför att bebis kommer så det är himla skönt. Kan inte riktigt förstå att det snart redan är maj och bebis kommer i augusti 😍

Likes

Comments