Nouw.com/mittlivsomebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är inte varje dag som man köper en tidning för 75kr för att läsa om heminredning! men idag så gjorde jag det. Mysigt ju att lyssna på regnet utanför samtidigt som man njuter av alla underbara och inspirerande inrednings foton! (och givetvis en kopp kaffe med skummad mjölk) köper ju typ aldrig en tidning längre? förrut så gjorde jag det varje månad.

Ibland känner jag mig som en tant! har även fått höra att jag är som en tant! haha! jag läser inredningstidningar, kollar på nyhetsmorgon medan jag dricker morgonkaffet, och läser gärna morgontidningen om det finns tillgång till en sådan.

Likes

Comments

Min son!

Mitt hjärta smälter! hur kan man ha en såhär söt son? han är ju helt underbar. Han väger idag 2255 gram och dagarna rullar på. Han dricker ur nappflaska/sond beroende på hur trött han är.  Han har ändrat mat tiderna från 1 gång varannan timme till 1 gång var tredje timme och även höjt mängden från 35 ml till 44 ml. Det är väldigt skönt för min del att matningen nu är var tredje timme istället för varannan (speciellt nattetid så är det ju skönt ) han får nu ha våra privata kläder på sig, gosedjur i sängen, riktiga nappar (ej engång) och använda våran privata nappflaska.

Jag trivs bra här på Huddik sjukhus. Jag vantrivdes förra gången, men nu på denna avdelning så trivs jag bra! för nu är han för pigg för att vara på neanotal avdelningen så jag och Benny har ett rum på barnavdelningen. Här har vi tvättstuga, toa och kök m.m  direkt utanför rummet, och det är sååå underbart att ha ett eget rum med stängd dörr så att man kan vara ifred med bebis. Personalen finns tillgänglig när man behöver dom, och dom kommer med maten på mattiderna. Men Bennys vård har man ju lärt sig sköta själv nu med sondläge, sutrations mätning, elektroder osv. Det är skönt att få mer egentid med Benny nu när vi har ett privat rum, för det är faktiskt påfrestande att inte ha fått vara ifred på flera månader.. alltid folk och personal som springer hos en. Just nu sover Benny så sött och om en halvtimme så är det matning igen. Tills dess så ska jag njuta av en kopp kaffe med skummad havremjölk.

Likes

Comments

Hej på er! min uppdatering nu är dålig och vet ni varför?! jo för att min mobilkamera är sönder. Jag har min systemkamera att fota med, men det tar lite tid att flytta bilderna till datorn och grejer, man har ju inte så mycket fritid numera. Igår så var personalen hur söta som helst! {jag är själv här nu} och har inte varit ut på länge. Så personalen var hur söt som helst och satt barnvakt i 3 timmar så att jag kunde träffa Ellen (som jag inte träffat på flera månader) vi åt lunch på stan, tittade på kläder (passade på att ta en selfie med Ellens mobil haha) och slutligen så fick hon träffa Benny för första gången. Det var så underbart att få komma bort från sjukhuset en stund!

Likes

Comments

Dagens Benny, Min son!

Här händer det grejjer! mitt älskade lilla hjärta blir så stor! han väger idag 2170 gram och har för första gången fått använda våra privata kläder (vi har innan bara fått låna sjukhusets kläder av sterila skäl) det var så underbart att för första gången få klä på honom egna kläder! dessa har han fått av sin gammelmormor. Personalen smälte lika mycket som jag när han fick på sig dessa söta kläder (som är så stora trots den minsta storleken som finns i affär) personalen stod runt om och tittade då jag klädde på honom och vi log allihopa! det var bara ett sååå fint ögonblick!

Imorgon blir vi flyttade till huddiksvalls sjukhus, vi hade blivit lovad tidigare att slippa, men det kom fram nu idag att vi är tvungen enligt regler pga att Bennys uppföljning i framtiden kommer att ske i huddik, och då måste personalen i huddik hunnit lära känna Benny. Så imorgon blir vi flyttad dit. Men jag fortsätter att vara positiv och tänker att det kommer att bli toppen bra trots det snabba och omvälvande beskedet ✌.

vi kommer att vara hemma om ca 4 veckor tippar dom på, men det kan gå snabbare beroende på hur Benny utvecklas. Han har varit utan cpap i en vecka, och har blivit duktig på att dricka ur nappflaska, men han sondmatas fortfarande när han inte orkar nappa. Men allt går så mycket framåt för Benny nu. Imorgon eftermiddag kommer jag att få åka ambulans med Benny på bröstet i någon sorts sele? fattade jag det som❤

önska oss lyckatill!

Likes

Comments

Min son!

Benny har andats helt själv utan slangar I flera dagar, Han äter mer ur nappflaska och mindre via sond. Vi håller på att trappar ner bröstmjölken (som han ätit från andra mammor) och trappar in babysemp ersättning. Tyvärr så är han mycket hård i magen pågrund av ersättningen, så man får massera magen och hjälpa han att bajsa flera ggr/dag.. han har även gått ned lite i vikt pågrund av denna påfrestning, men inte så pass så att det är något att oroa sig över säger läkaren. Han är även mycket trött så läkaren observerar honom lite extra.

Han visar nu tydligt när han är hungrig som nu är oftare än varannan timme. Han har börjat uttrycka känslor överlag vilket är ett otroligt gott tecken. Tidigt imorse ringde personalen och sade att Benny skrek efter mamma och inget dom gjorde kunde lugna honom. Så jag skyndade mig upp och lyfte upp benny och han blev då såå lugn och somnade i min famn, blir så varm i hjärtat.

Vi står nu i kö för att få ett eget rum tillsammans med Benny, än så länge så har personalen gjort Bennys sal till våran privata. Så där bor vi ensam nu och sköter allt själva, förrutom på natten då personalen har honom om vi vill, eftersom det kan vara lite svårt att sova i den salen pågrund av alla ljud runtomkring, så vi sover oftast nere på föräldravåningen (fram tills vi fått ett riktigt rum)

Likes

Comments

Min son!

Lilla hjärtat har nu varit utan cpap i 32 timmar och andas så bra själv!! han drack även en hel flaska välling för första gången 35 ml. En lycklig mamma & pappa här som ska fira med något gott ikväll ❤

Likes

Comments

Min son!

En nytagen bild just efter att vågen visat 2002 gram. Äntligen väger min älskling 2kg, grattis älskling bra jobbat!!

Han har haft cpap under natten men övar idag igen utan ❤ (ursäkta att det är dålig kvalitet på bilder senaste tiden, har oftast bara mobilen med mig till Benny och min mobil är ganska kass och börjar gå sönder, men vill ändå uppdatera er läsare så ni får stå ut med kvaliteten haha) 

Likes

Comments

jag har gjort en ny instagam med en annan typ av bilder & mer mamma liv. In och följ!!

jag heter: mywonderchild

Likes

Comments