Header

Min lilla älskling så vacker! han väger idag 1260 gram och är på bra humör och ler mycket, ett riktigt charmtroll är han. Jag passade på att ta en bild utan alla slangar medan jag tvättade honom imorse.

Likes

Comments

Allmänt

Glad midsommar på er alla! om ni undrar varför jag inte uppdaterar så ofta så är det delvis för att jag har fullt upp med Bebis, och även för att jag mest får elaka kommentarer såfort jag gör ett inlägg, folk hittar alltid något att klaga på i det man skriver, och nu när jag blivit mamma så känns det lite känsligt att få det man skriver riktat mot sig. Jag överväger att sluta blogga men jag älskar ju att göra det så vi får se 😊

Hoppas att ni alla mår bra, bebis mår bra han kämpar på. Han har nu tyvärr gått ned i vikt de senaste dagarna, men det ska kunna rättas till genom att öka matintaget sade personalen. Han är även närmare och närmare att kunna andas utan stöd (men han är inte helt redo ännu pågrund av en hel del andningsuppehåll) det är sjukt obehagligt när han slutar andas och blir blek eller blåaktig, men han brukar som tur är börja andas igen när man ruskar på honom eller irriterar honom genom att killa honom under fötterna tex. Det är framförallt när han äter och bajsar som han slutar att andas då han upplever de sakerna som mycket jobbiga. Men han är duktig våran lilla kille och jag blir så glad varje gång det blir något framsteg. Idag är även min första midsommar tillsammans med Robin och bebis! mys! ❤

Likes

Comments

Min son!

Älskar att gosa med hjärtat ❤
Han växer och blir så stor! han väger idag hela 1270 gram. Just nu sitter vi och myser som vi gör många timmar om dagen mellan blöjbyten, kuvösrengöring, badning  m.m.

Han är så duktig och läkaren sänker ofta cpap trycket i näsan som han får andningsstöd från, snart så kommer han  att kunna andas helt utan stöd. Jag blir så glad!! mitt älskade barn.

Likes

Comments

Allmänt

Dricker morgonkaffet och läser den sötaste boken! Den heter Tommy Tumme. Känner mig helt varm när jag läser den, eftersom den handlar om en liten Bebis lika liten som våran. Så fina illustrationer och ord 😍

(formgivning och illustrationer: Laila Julin. Text: Christina Cusack)

Likes

Comments

Igår var en händelserik dag, vi hade dagen innan fått veta att Benny ska flyttas till Huddik sjukhus inom de närmsta dagarna, förmodligen redan nästa dag. Vi blev mycket förvånade då vi varit inställda på att vara kvar i Uppsala i minst 5 veckor till. Vi pratade om det en stund, och dom sade att dom skulle ringa oss följande morgon och informera oss om hur det blir, och vi skulle då få all tid vi behöver till att packa och städa hotellet innan vi åker. Benny skulle åka helikopter och vi skulle åka taxi.

Följande morgon blev vi väckta kl 9 av att telefonen ringer, dom sade att Benny snart skickas i helikopter till Huddik. Jag trodde ju givetvis att Benny skulle åka samtidigt som oss? jag vill ju inte att han ska komma flera timmar före oss till det nya stället? Så jag skyndar mig upp ur sängen och skyndar iväg till sjukhuset för att ta helikoptern tillsammans med Benny. Robin var kvar på hotellet och packade det sista, (jag hade som en säkerhet packat nästan allt under natten) Men vi hann givetvis inte städa hotellet så det blev att betala 500 kr till hotellet för att vi inte hade städat. Sen så åkte han taxi till Huddik sjukhus som tog några timmar. Jag kom dit långt före Robin och kunde hålla Benny som grät och tyckte att resan hade varit lite jobbig. Så allt ordnade sig ändå.. men allting här är så otroligt mycket sämre än i uppsala. Här är det: Gemensam dusch, Gemensam toa, ett fult och kallt rum,Ingen säng att ligga i med bebis bara en obekväm stol. En ful kafeteria som påminner om en skolmatsal. Man får inte ta "fika" när man vill, bara en varsin macka morgon och kväll. Kuvösen är krånglig, går knappt att ens byta blöja genom luckorna. Det finns ingen diskmaskin och det värsta av allt är att det inte finns tvättmaskin här??? och vi ska bo här hela sommaren?? helt sjukt.. vi kan ju inte ta oss hem för att tvätta heller. Dom sa att dom skulle se om det gick att ordna men dom var osäker. Det här stället är helt sjukt och jag hatar det redan..

Likes

Comments

Allmänt

Fick uppleva alla tjejers dröm igår (eller kanske bara min? haha) fick åka i en super snygg Ferrari värd 15 miljoner!! med en snygg, solbränd & rik kille som hade en fet klocka på armen.

Detta var liksom verkligen en sån sak som bara måste checkas av på listan med saker att uppleva👍

Likes

Comments

Tack så otroligt mycket för era fina kommentarer angående inlägget om hur kuratorn sårade mig. Ni fick mig faktiskt att må bättre! puss på er!

Idag så fyller våran lilla bebis hela en månad! det ska vi fira med att bada honom nu i eftermiddag, han har fått lite smält socker i munnen som han gillar, och jag och R ska äta god mat. En annan underbar sak är att våran lilla plutt nu väger över ett kilo och har fått sitt 1000 grams diplom 😀

Likes

Comments

Allmänt

Igår så var några från Robins familj här, för att träffa lilla Benny för första gången. Efter att dom tittat på honom så åkte vi och åt mat på Pizza Hut. OMG! Jag måste säga att de var det godaste jag någonsin ätit! faktiskt!! Robin blev mycket förvånad över hur mycket jag åt eftersom att det inte är likt mig. (Pizza Hut finns inte där jag bor) Därefter så åkte vi till Gränby köpcentrum där jag spenderade all tid inne på H&M!! jag stressade som en galning!! dels pga en trött pojkvän som hatar affärer, och dels för att jag visste att alla andra skulle bli klar långt före mig. Jag köpte lite allt möjligt som ni ska få se i ett annat inlägg.

om ni undrar varför H&M är en sån bigdeal för mig så är det för att den affären inte finns där jag bor, och jag har svårt att åka till andra städer och shoppa pga åksjuka. Så jag har inte varit på H&M, Gina tricot, kicks m.m på åratal. Men idag så spenderade jag all min tid på H&M där jag köpte det viktigaste som jag behövde, för eftersom det är min favorit affär så valde jag att spendera typ all tid där. De andra affärerna får bli en annan gång.


Så sjukt ändå att H&M, gina tricot, kicks m.m inte alls är nåt speciellt för andra, medan för mig som aldrig tar sig nånstans så är det rena drömmen!!!

Likes

Comments