Header

Nu är det dags för lite kvällsfika efter en lång dag full av matlagning, och bakning inför min födelsedag på fredag!

Likes

Comments

Idag så har vi äntligen fått våran efterlängtade barnvagn som vi fått ärva av Robins bror & hans flickvän. Den är endast ett år gammal och toppen bra! den går enkelt att göra om till sittvagn och är enkel att vika ihop för att ta med sig i bilen! Så lycklig!

Likes

Comments

Myskväll med chips & min nya fina hjärtformade skål, som jag köpte i en secondhand butik häromdagen.

Likes

Comments

Äntligen så har jag fått hem världens finaste Unicorn borstar!

Likes

Comments

Jag börjar bli så jäkla trött på att vara sjuk och ha en sån här jobbig graviditet! Igår var jag ju på sjukhuset som ni vet, pågrund av at jag hade haft mycket andningssvårigheter i ett helt dygn, fick andas syrgas m.m på sjukhuset som inte hjälpte ett skit.

På kvällen hemma så blev andningen värre än någonsin. Fick åka ambulans på natten, fick andas luftrörsvidgande i mask på sjukhuset.. hjälpte inte! dom vetinte varför jag är såhär men dom tror att det kan bero på graviditeten att min vanliga astma förvärrats just pågrund av att jag är gravid.

De allra värsta andningssvårigheterna släppte några timmar efter att jag kom hem inatt, så som tur var så kunde jag sova inatt. Men jag har fortfarande svårt att andas helatiden och måste ta min astma medicin jätte ofta! mitt låga kalium värde hade sjunkit ytterligare och prover visade en lite ökad risk för att få blodpropp. Mitt dåliga kalium värde kan vara skadligt för fostret och även andningssvårigheterna så jag behöver göra ytterligare utredningar.

Idag har jag ringt hälsocentralen för att få en tid hos min läkare för att utreda astman, ringt barnmorskan för att boka en tid för extra undersökning ska dit på onsdag, jag ska lämna blodprov i veckan (ringde läkaren och sade imorse) och jag ska träffa min neurolog på tisdag, på torsdag ska jag till tandläkaren och på fredag fyller jag år! är så mycket nu!

Likes

Comments

Inatt har varit en galet jobbig natt! haft svårt att andas sedan klockan 22 igår kväll, kunde inte sova på hela natten! ringde hälsocentralen imorse och fick en tid kring Lunch. På sjukhuset fick jag syrgas (som inte hjälpte) testade PEF med mycket dåligt resultat. Resultatet var lika dåligt både före och efter syrgas. Jag har ju astma sedan tidigare men har aldrig haft svårt att andas såhär länge i sträck. Jag fick en starkare astma medicin som jag ska testa.

Här är dagens magbild! v.16 (15+5) bara 2 dagar kvar till jag byter vecka 😍

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag klockan 05 och kunde inte somna om, så jag väckte stackars Robin klockan 06 för att jag velade att vi skulle äta frukost och gå till Ica när dom öppnar klockan 7. Så det gjorde vi! När jag kom hem så sov jag några timmar och nu så ska jag strax äta Lunch!

Likes

Comments

Idag har jag haft en jätte bra dag utan illamående, jag & Robin har varit på stan och shoppat + ätit lunch! Jag fick även en super fin (tidig) födelsedags present av Robin som jag blev super glad över! som jag ska visa i ett annan inlägg! 😍 Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Idag vaknade jag och mådde ganska bra (efter att ha legat i sängen och gråtit och spytt i 2 dygn) så vi passade på att skynda oss ut i solen direkt efter frukosten. Vi tog en promenad ner till stan och hälsade på hos min mamma, därefter hämtade Robins mamma oss så åkte vi hem till henne och åt middag!

ikväll har vi gjort choklad latte hemma och bakat chokladbollar. Strax ska vi sova ❤

jag hoppas på att må lika bra imorgon!

Likes

Comments