Header

Onsdag i världklass. Jag började morgonen på lelac, bryn plockning, sen vidare mot gymmet för träning. Rodd och löpning stod på schemat. Svettigt löjligt svettigt. Sen tillbaka till stan för att gå till Cornelia. Idag blev det blont och jag är så så nöjd. Efter det träffade jag mamma vi käkade på lantärna. Pizza Gotte.
Nu befinner jag mig på jobbet. Har rast ligger o degar i soffan. Slutar tyvärr inte föräns klockan slår halv tio och då ska jag nana direkt för imorgon kommer vara en extremt lång dag. 7-16 och sen 17-20. Vi får se det som pengar in.

Ska försöka överleva denna jobbkvällen först ett steg i taget. Bocka av sakta men säkert. Ha de hej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag. Bra måndag. Jobbet gick fin fint. 11.00-19.30 så va rolig tid. Kom hem lite halv sleten och haha nu har jag faktiskt vart där och käkat chilichese tops med ett par kompisar. Så anlände nyss hemma. Ska bädda ner mig och ladda upp inför ny jobbdag imon är både jobb och personal möte som står på schemat. Viktigt.
Sen är det träning. Löpning och body balance. Fina grejer!

Idag har mina ögon levererat ett väldigt blått och ett väldigt svart öga. Haha tragiskt men sant.
Sov gott nu

Likes

Comments

ni vet lördag. och utgång. skelade redan på bild ett men vet ni. jag hade kul. mojjito på dellan och sen vidare fest. herregud kan ju säga att kvällen blev alldeles för sen för att orka gå upp och jobba vid sju. men jag kämpade mig igenom hela jobbdagen. tappert utav mig, ger mig själv en guld medalj.

som ni förstår idag har dagens mående vart si så. men överlevt har man. sen efter jobbet hängde jag med en killkompis ett tag, käkade lite. nu ligger jag nerbäddad i min säng och är helt förstörd orkar knappt hålla ögonen öppna så ska bli väldigt gott att nana lite.

Likes

Comments

Och vet ni hur bra den va. Morgonen spenderades med oliver och Dennis en stund. Sen jobb och sen fest. Nice.
Idag mår jag sådär... blev nog rättså mycket alkohol igår.
Snart är det jobb. Hoppas innerligt att lakers vinner även om dem inte är värda det. För så kassa som dem vart. sen får jag se vart kvällen leder mig. Är lite festligheter på massa håll. Eller så blir det bara till att götta sig med lite chips och serier. För jobb även imon..
Ha de hej

Likes

Comments

hej jag kunde inte vara gladare. det är fredag solen skiner. det är löning ikväll är det utgång. ja ni hör ju hur bra.

visst har jag lite att dona med innan det är dags för utgång. ska snart snöra på mig skorna och trippa iväg på en Power walk till jobbet. det är ett lite längre pass som står på schemat idag men det ska bli kul.

efter det är det i alla fall fort som satan hem och duscha snygga till sig och käka. sen ser jag fram emot att för första gången på länge kunna röja. det ska bli så jävla kul. jag löste ju somsagt min lördag i veckan. så börjar inte föräns klockan slår 13.00 imorgon.

nehe jaha se nu till att njuta utav fredagen och solen. ha de hej. :)

Likes

Comments

Hallå.
Jag har spenderat denna torsdagen med oliver vi har fixat och donat på stan. Sen käkat pizza på elvan. Broder.

Nu har jag hunnit med träningspass 1 för dagen. Ikv blir det pass två med då endast yoga. Jag har ju fått gå 5km hem med min tunga väska. Men somsagt buss är inte min grej.
Nu ska jag vila för blev väckt vid sju imorse

Likes

Comments

Contains affiliate links

dem två första plaggen trillade ner i min brevlåda för ett tag sen. känner mig så nöjd. byxorna är kärlek.dem andra tre grejera är påväg till mig. bhn ska jag hämta imon för den befinner sig beställd till affären. toffsarna må vart för dyra för att vara toffsar men kolla på dem hur snygga,

Likes

Comments

det är som att det är helg nu. jag är ledig imon. gud vad jag ska uttnytja det till fullo. sova gott och hyffsat länge. ska till gymmet skapligt tidigt ändå. sen ska jag träffa oliver vi ska luncha. gott. kanske träna igen. ja ni hör ju vilken dag jag kommer ha. fullspäckad med roligheter.


jag har jobbat först på donken och vet ni?? det va svin kul idag. mycket folk men verkligen kul,

sen jobbade jag på mitt andra jobb och jag kan bara säga a wonderful day to not be here. kvällen gick så långsamt och alla va sena. men men vi överlevde.

nu ligger jag i sängen nyduschad och trött. ska kolla något avsnitt utav prison break till. ja jag är fast i serien. alltså verkligen. sov gott ha de hej

Likes

Comments

Tisdagar är längsta dagarna på jobbet. Började vid sju slutade vid 16 fick bara en halvtimmes rast men jag löste min lördag. Tackar gudarna för det. Löste den tillochmed två gånger så ha tja ha de hej.

Nu sitter jag i souvenir shopen på vida. Det är kul faktiskt.
Nehe jaha vi hörs imon

Likes

Comments

Contains affiliate links

bikinis och baddräkter får mig att längta till säsongen så mycket. här är iallafall fyra utav mina favoriter simple and basic. rött är ju min absoluta favorit färg. få se till att få en snygg bränna innan jag kan bära den bara.

Likes

Comments