New hair. Blev en liten förändring igår. Håret blev några nyanser mörkare, och ganska många centimeter kortare. Men jag är super nöjd. Gjorde de återigen på salong plaza hos Elice stora syster.

och jag kollade på fotboll, kallt va det men roligt sen va det middag och lite vin, hemma hos gosen. Nu ligger jag här och kollar gossip girl underbart.
Lördagar är lördagar. Lediga helger är ju givet dem bästa helgerna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är onsdag och det är ledig dag. Jag har spenderat den på bästa sätt. Jag vaknade tidigt duschade och sen promenixade jag till Grand samarkand mötte Josefina vi fikade på askelyckan och köpte present till mor min, och en liten present till mig själv. En body i vinrött så snygg.
Skoskav som heter duga har jag dock.
Nu ligger jag i soffan hos gosen och kolla gossip girl.
Detta är dagens outfit basic och tråkig och möjligtvis den sista gången ni ser mig i blont hår. Vi hörs och ses

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links
MARIA NILA CARE är en färgbevarande hårvårdsserie i fem delar. Varje del består av ett schampo, ett balsam och en inpackning. Eftersom att olika hårtyper kräver olika sorters behandling innehåller varje del i serien en speciell ingrediens som tillför unika egenskaper så att produkten ska passa just din hårtyp. Samtliga produkter är sulfat– och parabenfria. TRUE SOFT är baserad på Arganolja som återfuktar och ger nytt liv åt torrt och sprött hår.

jag rekomenderar faktiskt detta schampoo även om det inte kunde göra några underverk på just mig, men ack så mycket bättre de blitt ändå. då mitt hår har gått av efter mina behandlingar som jag gjorde när det blev grönt. så nu har jag bestämt mig för att ta bort mitt blonda hår och bli brun, för det är skonsammare.

Likes

Comments

Här ligger jag och är superförkyld. Och kollar super natural. Vi hörs senare i veckan då de mestadels är jobb som står på schemat

Likes

Comments

Tråkig som jag är tog jag noll bilder ute igår.
Faktiskt väldigt nöjd med min tatuering när jag ser den såhär. Då är den ganska ball (enligt min åsikt)

Men vi hade super roligt de vart förfest här och sen en väldigt lyckad utgång på deluxe. Deluxe sviker aldrig. Någon god drink och lite dans senare så blev det Napoli. Nu ligger jag hemma och mår lite halvdåligt, men det är nog en blandning utav baksmälla och att jag faktiskt är sjuk med. Gått och dragit på mig värsta förkylningen.

Nehe jaha denna dagen får jag nog inte många knop gjorda, ska städa lite efter igår och köpa kebab. Ja det är nog de, sen ska jag träffa min gosis med så det blir ju en bra myssöndag.

Imon är det en ny vecka nya tag, jobb måndag tisdag, torsdag fredag. Jag är så nöjd med mitt schema.

Vi hörs och ses

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggen.
Det är nästan en vecka sen vi hördes sist. Och hela helgen knegade jag på.
Sen på söndagskvällen så kom gosen och vi umgicks till onsdags eftermiddagen. Vi köpte fiskar, åt frukost ute, goda mackor. Kollade serie och hade det allmänt mys.
Sen så har jag jobbat igårkväll och idag slutade nyss. Nu ska jag träffa min kära vän Elice. Vi ska nog äta något. Kolla runt på stan kanske och fixa deluxe kort för nu är det dags för utgång är ledig imorgon lördag och söndag!!!

Har även fyndat två par skor, fått en fondvägg målad. Fått hem schampo som jag hoppas ska göra underverk på mitt hår.
Ja ni hör ju mitt liv är rättså bra vi hörs o ses

Likes

Comments

Här är tre produkter som trillade ner i min brevlåda från @lowengripcarecolor rekommenderar starkt.

Likes

Comments