Header

denna fina toppen införskaffade jag mig idag
dels för att jag ska ut och dels för att jag har faktiskt inga fest kläder längre. tyckte denna va snygg och den passar ju även till vardags. jag varken köper eller får kläder längre känns det som innan vart det ju fynd lite mer regelbundet och oftare. denna hade inte kommit ut i butiken ännu men ska nog vara upphängd och sådant nu. klicka på bilderna för att komma till återförsäljare.

har insett hur tråkig min blogg är men ändå har jag hyffsat många som kikar in här varje dag?! jag har inga kvalitets bilder även om jag hade kunnat ha det då jag faktiskt har en jätte bra system kamera och en jätte bra kompakt kamera. kanske ska börja använda den så det blir roligare för er. mina dagar är ju väldigt enformade med. menmen.

idag ska jag fira bästa elice som fyller 19 år GRATTIS hoppas din dag har vart toppen hitills, snart ses vi och då ska vi fira ännu mer.

annars så har jag vart på ett möte. drömt lite om att flytta hemifrån då jag är dö trött på att bo hemma. men hoppas den dagen kommer snarare än senare. sen har jag införskaffat mig vin. vitt även om rött är favoriten, vill inte slabba runt med rödvin. nej nu ska jag avsluta hoppas alla får en toppen fredag. för det ska jag ha.

Likes

Comments

tjabba tjena hallå.Jag har insett att jag är i en period då jag är glad i morgonar. Vaknade kl 5 utav mig själv, fattar inte hur jag kan?
Men jag satt vid datorn och kollade runt lite, sen fixade jag till mig duschade och åt en god frulle i lugn och ro.började jobba klockan 7 och bor typ tio minuter ifrån så traskade i lugnt tempo. det va ju svinhalt imorse.
Kaffet är ändå livskraften och det viktigaste på dagen. man blir som en ny människa.
Nu har jag slutat för en stund sen och ska ladda om inför träning!! som jag faktiskt tragiskt nog har längtat till hela dagen, jag har en träningsvärk från helvetet så ska bli skönt att skutta bort den lite.

Likes

Comments

hej från en mycket gladare mig

nu har jag fått mig en dos utav cardio som jag verkligen behöver, körde först crosstrainern som vanligt ca 30 min och sen körde jag på med rättså bra löpning i ca 20 min och efter det lallade jag bara i 20 min till. jag har insett att jag behöver träna cardio almost everyday. för jag har en sån jävla överskottsenergi annars. jag kommer både ha ont i axlar rygg och rumpa ben ja hela kroppen. förmiddagens pass va somsagt rå jobbigt, men givande. kvällsträningen va med givande för jag vet inte jag är nog bara glad när jag rör på mig. gymmet är mitt happy Place helt enkelt.

imon ska jag jobba typ hela dagen. 7-15.30 men det blir kul hoppas jag. sen nästan direkt när jag slutat så ska jag på två pass på gymmet.

jag tror faktiskt jag ska försöka simma en gång i veckan eller liknande för det kan väll bra för kroppen? en fråga rakt ut i luften. även om jag personen som absolut aldrig badar. men det kan bli kul.

aja vi hörs och ses puss och kramLikes

Comments

tryck på klänningarna för att komma till återförsäljare.

tre skapligt snygga klänningar som jag planerar att köpa alla tre när jag har råd ;) jag tänker dock inte bära chockers till (hur snyggt det än är) för jag får känslan av att jag stryps kvävs och dör. ungefär så. så det är bäst att strunta i den. är lite extra kär i dem två första.

Likes

Comments

Hellu.
Om jag är trött svar ja. Jag har vart på gymmet sen typ tio i tio, och nu är klockan kvart i ett?!? Har iallafall hunnit med ett bra träningspass med min Pt, och nu är jag nyduschad och väntar på skjuts. Ser fram emot lunch så mycket.

Likes

Comments

Tisdag, och jag har rast från jobbet nu, som förövrigt är jätte trevligt. Fina pengar måste jag säga.

Jag slutar kl halv tio så är dryga timmen kvar.
Ha en fortsatt bra tisdag kväll nu.

Likes

Comments

För er som inte förstått det så går jag inte i gymnasiet längre. Många motgångar så som ögat.

Men idag va jag och träffade syven, jag ska börja dra igång med en kurs till att börja med. Matte 1b den går troligtvis ganska fort,då jag gjort en hel del utav denna kursen redan. sen ska jag läsa mer kurser men det är bäst att ta det i ett lungt tempo. Jag är glad för en kurs är bättre än ingen kurs.Har två inlärningsteknik kurser (som jag faktiskt inte förstår varför jag ska gå på? Jag vet hur jag lär mig bäst redan) sen så blir jag inskriven och kan börja. Så detta blir nog bra. Ett steg närmare rätt.


Nu tänkte jag slagga är så himla trött. Ligger här nerbäddad och nyduschad, taggad och nervös inför jobbet imon, ska byta till ett äldreboende istället för hemtjänst, ett stort plus i kanten är att detta ligger två gator upp. Så nära och bra. Nehe sov så gott nu godbitar.

Likes

Comments

Jag är överlycklig och trött
Blev 80 minuters cardio, en timme på crosstrainern och sen 20 minuter på löpbandet både jogg och gång. Nöjd.

Godkväll på er nu från en väldigt glad och trött tjej

Likes

Comments

Rihanna x Puma Velvet Creepers

behöver jag säga något annat än att dessa skor är dem ballaste som finns? jag menar vinröda velvet skor. jag önskar mig i alla fall dem i födeledags present. hade inte tackat nej till dem svarta heller. detta är ett MÅSTE.

Likes

Comments

måndag: träffa syv: ja jag ska börja plugga igen. ett fåtal kurser, får läsa en del även om jag inte är 20 år fyllda.

träna. ska träna cardio. känns som jag inte gjort det på evigheternas evighet. inte roligt att tappa allt för mycket.


tisdag: ska gå en lång Power walk tidigt på morgonen, äta en god frukost och lunch. detta ska vara en vilo dag.

sen ska jag jobba från 14.30-21.30

onsdag: ska träna med min pt, som jag gör en gång i veckan. ska dock vara på tisdagar men har flyttats pga jobb.

sen har jag min lediga dag och ska göra allt och ingenting, storstäda mitt rum blandannat.

hitta en snygg outfit inför helgen.

torsdag: jobb 07.00-15.30

sen ska jag på body attack 45 & efter det body balance 60. så detta blir nog en väldigt bra torsdag.

längtar!! elice fyller 19

först ska jag släpa mig själv till gymmet och träna.

som jag sa innan elice fyller 19 så det blir firande för henne. först förfest och sen ska vi ut och dansa. ska bli så KUL.

lördag: bakis dag i vanlig ordning, sen verkar det som att det blir hockey.

söndag: cxworx och bodybalance som står på schemat även lite cardio.

Likes

Comments