View tracker

Där stod jag i sommras och va livets gladaste människa utan bekymmer och i värmen. Svårt att komma på något jag uppskattar mer än just de.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Men tjabba tjena hallå.
Lillördag idag. Onsdagar är alltid en bra träningsdag. Vilket gör mig glad. Även om ventilationerna va sönder och man svettades som en idiot. Jag som även hade underställ/värmetröja för att svettas extra mycket. Haha.
Annars så har denna dagen rullat på bra även om jag vart lite halv sjuk. Så känner jag mig ändå på banan nu efter en varm dusch.
Imorgon är det nog dags för en stor städning i mitt rum igen. Kör på de en gång i veckan. Sicken hushållerska man blitt.
Sov gott allihopa nu

Likes

Comments

View tracker

Ge mig nån utav dessa två till nyår tack <3

Likes

Comments

Säljer mina marinblå adidas GAZELLE. Använda en gång.
Strl 36, 2/3
Pris:450kr

Likes

Comments

Hellu.
Å jag är nyss hemkommen från gymmet och jag är helt slutkörd.
Skönt. Får se om det blir spinning imorgon vid sju eller inte beror på mammas jobbetider. Annars är det iallafall yoga som väntas på kvällen.

Nu ska jag fortsätta spana skor och kläder, har hittat så mycket fint. Blir så ledsen att jag inte kan köpa allt. Men jag ska lägga ut det här sen så kanske du kan klicka hem något mamma?!? :)<333

Dags att byta telefon ett tag för denna har fått spelet vi ses och hörs!

Likes

Comments

En blurrig bild från en Power Walk denna helgen. Kyligt men skönt.
Idag har jag enbart kollat vampire diaries och tränat. Power boll, det va faktiskt väldigt jobbigt. Jag saknar faktiskt mitt vanliga gym och om 12 dagar är jag tillbaka där. Skönt ska ta vara på dem sista dagarna på idrottskliniken.

Annars rullar de mesta på rättså bra tycker jag, jag ska nog mest lägga fokus på att träna denna veckan röra på mig och aktivera mig.
Ett plus är att pappa har beställt ett löpband haha är ju ändå för kallt för att springa ute så ska bli skönt att ha det hemma.

Men vi höres och synes

Likes

Comments

2 selfies från igår, i en utav mina nya tröjor som jag faktiskt är sjukt nöjd med. Va ju 30% på bikbok igår så kunde inte hålla mig från att köpa tre.
Eftermiddagen va med rolig spenderades med gott folk. Bland annat gänget.

Nu ska jag ta mig upp från sängen för att käka frulle sen ska jag nog släpa mig mot gymmet!
Ha en fin lördag gott folk!

Likes

Comments

Idag har jag vart igång hela dagen verkligen. Möte gym lunch hem och min cykel står ändå kvar i stan jobbigt.. kvälls lunch på elvan med gänget hockey med gänget som förövrigt blev vinst.
Jag har tröttnat på dem mesta och det flesta men jag är lika glad för det.
Imorgon ska jag till ögon och sen efter det ska jag förtära alldeles för mycket alkohol för jag är sugen på det.
Ha det bra så hörs vi kanske

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments