Header

Hallådär mina små hjärtan. Jag minns inte när vi hördes sist. De va ett tag sen. Nu är jobbvecka och en mycket mysig vecka är slut. Denna helgen har jag hängt hela helgen. Festat endel ätit god mat som ni ser ovan. Och bara haft de mys.

Nu ska jag sova imon ska jag upp tidigt för att försöka bättra på mitt utseende. Skojar men ska plocka mina bryn för de är behövligt! Samt testa på att förlänga fransarna, om de är möjligt med mina ögondroppar dvs.
Godnatt pärlor mina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej bloggen. hej livet. hej alla.
jag försvinner härifrån lite då o då. det är sånt som händer när livet kommer emellan. det har vart en bra vecka. det har det. haft de himla mys uterserveringar ×2 eller tre. jag är osäker. jag har haft två lediga dagar. men annars har jag knegat på. och nu har jag helg till tisdag. det är skönt. jag ska kika på lägenhet. de är dags nu. jag har även glömt min laddare på jobbet. så räknar nästan med att den är försvunnen aka borta. tråkigt. vi hörs o ses när min mobil är laddningsbar. tufft liv.
imorgon vankas det iallafall utgång med wilma. det ser jag fram emot sista grace.
ha de hej

Likes

Comments

En lördag på sjön med gänget. Jag tog noll bilder men går en video på hur härligt det va. tyvärr vet jag inte hur jag lägger ut den för jag är för oteknisk för det där.mysigt va de iallafall o blev ett flertal timmar där ute både på en lite mindre båt o en lite större. efteråt vankades dd lite drink hos Johannes med elice och sen ett glas på deluxe. summerar denna helgen som väldigt bra. alla helger är bra nuför tiden.

idag är det måndag och jag har precis stigit upp. är ledig idag underbart. sitter lite på verandan invirad i en filt och hoodie så färg får jag iallafall inte. Men det har jag nog gett upp på i vilket fall. ska snart fräscha till mig och gå ner till stan för att träffa wilma på en dejt. köpa en ny highlight och se om jag kan hitta något snyggt till summerburst. försöker även få tag på mitt jobb men det går inget vidare haha.
ha de Hej

Likes

Comments

igår va de den 19 maj. Jag vaknade upp gött, de va min fars födelsedag. Jag jobbade. Jag käkade gotte o drack öl med Carro. Jag shoppade. jag träffade gänget. Ja ni hör ju vilken fredag.
jag ber om ursäkt över hur inaktiv jag är här men livet kommer emellan ibland.

det är liksom bra nu. det rullar. det är sommar. Vi hörs o ses. just nu sitter jag med ett glas i sandsbro hängandes med elice. skoj

Likes

Comments

hallå livet om jag är taggad just nu. ja det är jag. jag menar det är summerburst om 18 dagar med gänget. jag jobbar ingen helg på hela maj. det är studenter hela studentveckan. samt midsommar på öland. även det med gänget. fyfan va jag längtar. TAGG. sen bjuder ju även juli på sina godingar men dit längtar vi inte riktigt ännu.

annars så jobbade jag idag mitt näst sista pass på McDonalds, och det känns bra man blir sleten efter att ha jobbat i den stressen. hur kul de än är. jag tränade och vet ni min löpning gick bra. jag är på rätt spår igen. hm ja. även lite paket som jag beställt kom på posten idag. wey.

är bara överexalterad för allt roligt som ska hända. nu ska jag starta en film o sommna till den exakt det jag hållit på med dem senaste timmarna. men man kan ju inte sova för mycket.

Likes

Comments

en liten försenad födelsedags middag med mina två bästa vänner. Livet på en pinne  verkligen.

Likes

Comments

Vi hörs inte så ofta här längre? men idag kikar jag in o säger hej. min vecka har vart lugn o skön. Igår va det inflyttningsfest som va svin rolig. en mindre lyckad utgång för min del. en trött jag idag som har hängt med min killkompis vi har glidit runt i bilen o käkat mat o sånt.
snart kommer mina två bästa och hämtar mig för vi ska äta middag.
ha de så hörs vi snart

Likes

Comments

i lördags efter jobbet. så träffade jag Wilma på hennes lunchrast vi hade dejt på exakt samma ställe och exakt samma bord som vi hade för precis ett år sen. vi tyckte de va lite kul när vi såg det.

idag skulle jag egentligen jobbat men jag har varit sjuk och sleten hela veckan och det sa stopp så va hemma idag. imon är det dock en ny jobb vecka och det ser vi fram emot nästan. min rad har jag ju sagt upp med startdatum idag. så nu väljer jag lite själv hur jag vill jobba här i maj. har tagit endel på söder, men mycket mer på attendo.

nehe jaha nu ska jag krypa ner. sov gott ha de hej

Likes

Comments

idag mår jag bättre. utvilad. och ingen
Feber. så skönt. har hunnit med en löpartur. ett par km premiär på shorts. sen har jag hunnit med första uteserveringen med mor min. nu har sommaren och livet börjar på riktigt. LIVET
nu börjar jag snart jobba. har kvälls jobb idag. inte min favorit en fredag. Men kände att de va ok då jag ändå har jobb helg och börjar kl 7 imon. hade ju ändå inte fått många knåp gjorda så går väll lika bra att tjäna lite pengar.
vi hörs o ses ha de Hej

Likes

Comments

två nya fynd som jag är nöjdare än nöjdast med. bara kolla på öronhängena. mums säger jag. Lilly and Rose är bland mina favoriter så glittriga och så fina.
sen solglajjor lagom till sommaren.

Likes

Comments