Header

Squad

Likes

Comments

Och äntligen är mina bryn inte två buskar längre. Det tackar vi gudarna för. Nu ska jag knega på 11.30-19.00 och sen efter det ska jag kila till Elice och sen vankas det utgång.
Ha en fin fredag gott folk så hörs vi senare ikväll eller imon :)

Likes

Comments

23feb
Lediga dagar är livets liv. Va och köpte super cheese och chili cheese med en kompis. Mycket. Cheese här. Det va typ första gången jag åt en hamburgare från McDonalds. Gott va det iallfall. Sen så va mamma och jag på afternoon Tea på coretto det va faktiskt väldigt mysigt och gott. Rekommenderar.
Efter det va det body balance fyfan va skönt.
Nu ska jag kolla klart matchen som Växjö tyvärr ligger under med 2-0 tråkigt men men..
imon ska jag upp tidigt och fixa till mina bryn. ÄNTLIGEN.

Likes

Comments

Hej min dag i oordning. Jag började dagen med det bästa jag vet ägg. Ägg ägg ägg. Dock ingen gröt så det va ändå något som fattades. Pluggade lite matte. Snörade på mig träningskorna och tog mig en rask promenad till jobbet. För visste att jag inte skulle orka träna efter. Knegade på i ett par timmar. Och nu ska jag duscha bort matlukten från mitt hår.
Imon är jag LEDIG<3 då ska jag köpa nödvändigheter för dumma jag råkade slänga min nya mascara.
Ha de hej

Likes

Comments

min dag i bilder. det är sportlov nu men det märker inte jag av direkt. ingen skillnad på veckorna ändå. det är mest på instagram man ser det då hela världen är och åker skidor ungefär. det hade jag med velat göra. inte vart iväg på skidsemester på år och dar, idag va jag liksom mänsklig hade ledig dag från jobbet och kunde därför ta på mig vanliga kläder det va skönt. sen vart jag i skolan i ca 1,5 timme och pluggade på med matten. vi hade ingen lärare där idag men det gick bra ändå. och sen hann jag med att käka lite med mor min. fick desvärre betala min mat själv idag :( sen hade jag pt timme och den va så himla rolig idag. jobbig men rolig. när man lär sig tekniken så blir det roligare. ni ska veta hur dålig jag faktiskt är på vissa saker. ikväll ska jag kika på matchen på tv och äta gott hoppas jag. för jag är väldigt hungrig.

ha en fortsatt fin kväll nu gott folk.

imon ska jag bara knega på ett par timmar och gymma. det låter ändå som en fin onsdag i mina öron tycker jag i alla fall. eller ja det blir en fin onsdag om träningen går bra.

Likes

Comments

Contains affiliate links

två simpla outfits jag skulle vilja tralla runt i nu till våren. det är väll dags för mig att beställa dem skinnbyxorna nu då dem legat på min önskelista i ett flertal månader nu. sen en sån mesch topp som hela världen har. men denär ju snygg.

Likes

Comments

jag knegade på, ett par timmar iallafall. imorgon är jag ledig och det är väldigt passande då min kropp inte är 100%. ska nog ta mig till skolan, ska ju få ihop ett pass varje vecka och imorgon såg jag att det va mellan 13.00-15.00 vilket egentligen är perfekt. då jag har pt timme vid 16 sen. så hinner ju med att köpa någon matlåda eller liknande på citygross. samt göra min uppvärmning och efter det köra igång. och om jag mot alla odds orkar så blir det nog även ett antal km på löpis. vore värt. känns som jag tränar mer än någonsin men ändå för lite. vet inte hur jag ska få ihop det faktiskt. känns skönt nu såhär på efterhand att jag bara tagit på mig en kurs åt gången göra om göra rätt och göra klart.

helt ärligt längtar jag bara tills det bli fredag. då är det ögonbrynsfix, jobb, träning och sen utgång och löning. i mina öron kan inte en fredag låta roligare.plus att jag längtar efter att se mänsklig ut igen. mina ögonbryn är som två buskar. trivs verkligen inte alls så. men jag vet om jag plockar dem själv blir det bara snett fult och dåligt. går så fort att bara gå till lelac och vaxa. sen har man liksom två snygga samt hela ögonbryn.

förövrigt så ställde jag mig faktiskt i kö till en lägenhet idag. hoppas verkligen jag får den. vore guldvärt. håller tummarna för mig själv.

nehe nu ska lilla sletna jag sova. sov gott.

Likes

Comments

ville bara skriva hur bra min träning gick igår, ett flertal kilometer på löpbandet och 20 minuter i trappan. lökigt och värt. fick dock gå hem från vida för alla kort va glömda aka, borta igår. men det gick bra det med. sen hade jag silver schampoo i i typ 40 min så mitt hår blev jätte fresch. i like it.

idag va det en standard söndag, fast cx va utbytt mot core. och core passet va faktiskt mycket roligare. bodybalancen gick dåligt. va helt stimmig.

nu ska jag börja städa lite på mitt rum för det är en katastrof. ha det hej.

Likes

Comments

Contains affiliate links
den enda butiken i stan som just nu levererar kläder för mig är gina (& carlings men dem har ju alltid vans osv) har i alla fall hittat hur mycket snyggt som helst på gina, där är det inte bara blomtryck och andra tryck (det är det som verkar vara inne iår) jag personligen är inte snygg i blomtryck medans andra är det. den vita bhn fick följa med hem, för den va stor och täckande, tips till alla som letar efter större. blev i alla fall sugen på alla dessa plaggen. speciellt silverjackan som jag testade tidigare idag KÄR.

Likes

Comments