Igår var det dax för första starten. Är inte supernöjd, kändes sådär. Han var lite tung i handen och jag fick han inte riktigt lösgjord i den höga formen. Då blir det svårt att göra alla vägarna noggrant och riktigt bra.

Vi tog oss i alla fall genom programmet någorlunda bra och landade på lite över 66 % vilket betyder att vi satte vårt sista SM-kval, skönt! Nu är det bara att ladda om inför dagens start istället. Gillar detta programmet lite mer så det ska bli roligt!

Kort film finns på min instagram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är vi framme i Åstorp, visat Miata banan och installerade i stallet! Miata är lugn och äter bra, så skönt! Han är väldigt kräsen med maten och särkilt när man är iväg. En dags gammalt hösilage till exempel, det skulle han aldrig få för sig att äta, haha!

Sista starten var 21 och efter det var det prisutdelning så det blev sen ridning idag. Skrittade bara honom då jag träna tidigare idag hos Cilla. Han var lugn och duktig med alla hästar. Som han brukar med andra ord ;)

Nu laddar vi inför morgondagen!

Likes

Comments

Nu är vi påväg! Eller ja, vi åkte vid 9 imorse så vi är snart framme. Cilla blir första destinationen. Träning av både Miata och Vapiano, superkul!

Efter det åker vi vidare ner mot Åstorp. Stallar in Miata och checkar banan lite. Blir nog bara en skritt på banan då jag kommer att träna nu på förmiddagen. Blir nog för mycket annars.

Ska i alla fall bli superroligt! Älskar meetings! Blir min och Miatas första OBS-tävling tillsammans också!

Finns så bra packutrymmen i denna lastbilen, älskar det! Får in alla saker och då har jag en massa skåp/fack som jag till och med inte behöver använda.

Här till exempel har vi all Miatas mat så det är bara att blanda den direkt från lastbilen, väldigt smidigt!

Likes

Comments

Igår i det härliga vår vädret passade vi på att fota Mella i de nya smyckena jag har fått från Design by kiiwi. Passade så fint på henne! De är i silver och grå/svart, så fint på gråa hästar tycker jag!

Ser ni smyckena? Så fina! Älskar den lilla gråa prinsesskronan, passar perfekt på en prinsessa som Mella! Tyvärr var det lite svårt att fota det svarta fina diamant hjärtat, det smälte in på något sett men det är så fint!

Struggle med nytt träns, haha! Nosgrimman är inte riktigt formad ännu, haha! Inte lätt med litet och nätt huvud.

Här ser ni det andra smycket som jag pratade om lite mer i alla fall.

Hur söt!?

Pony love!

Likes

Comments

Här kommer några bilder på Mella som mamma tog förra veckan tror jag. Passade på när jag ändå red i paddocken. Blir inga bra bilder inne tyvärr. Har även hittat en dressyr sadel som passade lilla grå bra, så skönt! Det där med att rida dressyr i hoppsadel är inte riktigt min grej ;)

Hon blir bättre och bättre för varje pass, så roligt! Nu senaste tiden har hon blivit mycket stadigare och kan samla sig mycket mer. Särskilt galoppen har blivit mycket bättre.

Blev bara två men vi ska ta lite fler bilder nu när det börjar bli vår. Blir så mycket finare då! Ska rida ut Mella idag och då tänkte jag att vi kunde ta med oss kameran. Älskar bilder från uteritter! Särskilt från brottet där det är så fint!

Likes

Comments

I helgen är det dax för tävling. Blir vårt andra meeting tillsammans för mig och Miata. Kommer att rida ner i Åstorp, superbra tävlingsplats om ni frågar mig! Startar juniorklasserna både lördag och söndag. Vi åker ner redan på fredag, checkar banan och installerar oss i stallarna. Ska bli superkul!

Vi får hoppas att Miata är lika fin som han var på Willands ;)

Likes

Comments

Detta inlägg i samarbete med Odd Molly!

Odd Mollys nya vårkollektion är i ett samarbete med sångerskan Saie Saie. Hon är en självsäker tjej som brinner för att rädda de Amerikanska vildhästarna. Hur häftigt är inte det? Därför jag tycker att detta samarbetet är extra roligt! Allt är inspirerat av Topanga Canyon där hon bor. En mycket häftig natur där vildhästarna springer fritt i naturen!

Här ovan kan ni se en video där Saie Saie berättar lite mer om projektet. Visst är omgivningen grym!!

Hon kommer nu under 2017 åka på en sin turnè vid namn "Wild one". Målet är att kunna rida emellan konsertplatsern. Kan det bli mycket häftigare?

Här kan ni stödja Saie Saie i hennes projekt och här hittar ni kollektionen.


Här bär jag en jacka från Odd Molly! Perfekt nu till våren!

Så glöm inte att kolla in detta projekt och följ med Saie Saie på sin resa mot att rädda de Amerikanska vildhästarna!

Likes

Comments

Wiho! Idag var Miata bara så fin på programträningen. Känns som att detta verkligen är så bra träning för oss! Idag hade vi förbättrat oss väldigt mycket från förra gången, så roligt! Känner att jag äntligen börjar hitta fler knappar på Miata. Han är inte helt enkel direkt men jag lär mig så otroligt mycket och han är bara helt underbar!

Första gången någonsin jag roder igenom detta programmet på Miata och vi får ihop hela 70,2 % trots en spänd skritt. Det behöver vi öva på, skritten. Det är inte min starkaste sida. Vi fick i alla fall vår första nia idag! Det blev i en högersluta! Vi fick även en hel del 8:or och 8,5:or, så roligt! Bland annat i halvcirkeln där man ska länga hästens form. Vi fick även väldigt högt omdöme på våra slutor överlag, kul!

Hur snygg!!??

Världens bästa Miata vad han lär mig mycket!

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Willands för programträning! Blir väldigt nära eftersom att vi åker från Cilla, så skönt! Är verkligen så bra träning att träna på program och på att vara på ett annat ställe.

Miata är knoppad och fin för att vi ska få den riktiga tävlingskänslan. Göra det mesta så likt tävling som möjligt.

Gulligaste!

Likes

Comments

Idag kändes Miata toppen! Riktigt fin var han! Fick till en helt annan teknik som funkade mycket bättre. Riktigt bra respons fick vi på den! Cilla var toppen hjälp som vanligt!

Gick igenom lite delar från fei mästerskapsprogrammet (MSVB för juniorer) då det är de programmet jag ska rida på programträningen imorgon. Blir första gången jag roder hela programmet, haha! Aja, vi får hoppas det går bra! Delarna kändes väldigt bra idag i alla fall! Sen blir det alltid lite svårare när man sätter ihop allt.

Älskar min fina häst! Vi ser fram emot morgondagens programträning!

Likes

Comments