Fredag idag och helg! Eller nej.. Eftersom jag varit sjuk har jag en del att ta igen i skolan under helgen men men. Bättre att få det gjort. Hatar att ligga efter, så stressande! Är fortfarande inte frisk men bättre! Idag ska jag rida i alla fall, skönt! Även om jag förmodligen kommer vara helt slut efter bara framridningen ahah!

Men vad som gjorde den här fredagen mycket bättre var de grymma paketet som jag fick från Ps of Sweden! Wow, vilken överraskning!!

Kolla!! Alltså hur fin kommer inte Miata bli på tävling nu!?

Bling, bling och ännu mera bling!!

Fick även dessa grymma produkter som jag ser fram emot att testa! Ni vet hur glansigt det blev av den andra lädervårdsproduken jag fått från Ps! Längtar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förkylt, tjock i halsen och feber... neeej!!!! Vill verkligen inte! Nu när man var så peppad efter träffarna med Ryttarutveckling ville man bara träna, träna! Men aja.... Ska rida Miata och sedan får Hamilton och Nelson longeras. Hästarna brukar faktiskt känna av när man är sjuk och vara extra "snälla". Så har det i alla fall varit förut och vi får hoppas det är så idag med ;) Så söta!

Mamma har varit på Ullared och köpt världens gulligaste lindor till vår shettis. Alltså hur söta!? Så små!!

Likes

Comments

Här kommer en massa bilder från passet innan jag åkte till Strömsholm. Ett av våra bästa pass faktiskt! Han var så mjuk och fin, kände att jag red mycket bättre också. Verkligen roligt!

Luft under fötterna ;)

Härlig uppförsbacke!!

Byte ;)

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem igen. Haft två super roliga dagar här på Strömsholm men framförallt lärorika och inspirerande! Idag fortsatte vi med ännu fler bra föreläsningar! Började med en workshop med bland annat Lussan, Marianne och Jens Fredriksson. De svarade på frågor om vad som till exempel krävs för att vara på den absoluta toppen, vad de tror vi ryttare samt hästar behöver utveckla och så vidare. Det tycker jag var helt klart det bästa under dagen! En sådan motivations kick att lyssna på dessa personer som verkligen vet vad som krävs för att nå det yttersta inom vår sport.Efter det hade vi sedan en kostföreläsning samt en om doping. Viktig och bra information! Kommer att vara hemma sent och ska då rida Miata. Vad passar bättre än ett ridpass efter dessa två dagarna? Ser verkligen fram emot den uppsuttna träffen i slutet av Oktober!


Likes

Comments

Idag var det första dagen på Strömsholm med ryttarutveckling nivå 3. Mycket lärorikt och många inspirerande föreläsningar!

Vi började med en clinic med Jens Fredriksson. Mycket inspirerande och många bra tips! Han pratade mycket om att skapa sina egna förutsättningar och vad som krävs för att nå toppen. Väldigt bra ord!

Sedan hade vi fysträning, föreläsning om hur man får en hållbar och motiverad häst samt mental träning. Alla väldigt lärorika och bra! Mycket bra man kan ta med sig hem och träna samt tänka på. Men min favorit för dagen var Jens clinic!


Imorgon väntar nya och spännande föreläsningar!

Likes

Comments

Idag fick det bli lite sovmorgon, så skönt! Nu går jag med Miata i ridhuset och skrittar fram. Blir ett lösgörande pass för honom idag efter den lätta joggen igår. Strålande sol på utebanan så det får bli ett pass där. Superskönt!

Efter det tänkte jag göra klart en engelska uppgift och skicka in den. Den ska vara klar på tisdag men då är jag ju på Strömsholm så det blir lite svårt. Ska också fota lite kläder för Chiquelle som jag fick igår, superfina!

Kommer att åka tåg från Alvesta då det skulle ta hur lång tid som helst att åka här ifrån Ronneby. Så vi får åka en bit i bilen först men hellre det!

Underbart!!

Likes

Comments

Idag blev det ingen start för mig och Miata. Kommer inte att bli någon imorgon heller. Istället sitter vi nu i lastbilen påväg hem igen...

Vädret hade varit katastrof i Laholm och tävlingsbanorna var helt översvämmade. Alla klasser blev inflyttade men tyvärr gick inte framridningsbanan ute att rädda. Istället var framridningen på en stenhård grusparkering vilket jag aldrig skulle riskera Miata för. Han är van vid mjukt underlag plus att han är äldre och har mycket kraft i sina steg. Funktionärerna gjorde allt de kunde för framridningsbanan men tyvärr gick det inte.

Täcke från Fåglasång, jacka och kjol från Uhip.

Så nu är vi istället påväg hem. Tråkigt men men. Skulle aldrig riskera Miata för en tävling. Det blir en lättare jogg hemma istället idag. Något positivt är att det i alla fall inte blir så stressigt imorgon innan jag åker till Strömsholm!

Likes

Comments

Vid sju tiden red jag på banan efter att både vi och Miata och Miata hade ätit lite, fått lastbilen på plats osv. Han hade väldigt mycket energi i sig vilket gjorde det lite svårt. Det var lite för mycket men han blev mycket bättre mot slutet. Vi får hoppas att han är lagom tills imorgon. Gjorde lite passage-trav övergångar i traven och då blev han bättre. De brukar få honom att vänta lite mer.

Alla klasserna är inflyttade på grund av regnet. Det regnar supermycket hör och har tydligen gjort hela dagen plus att det kommer fortsätta. Dock är framridningen ute men ens start går inne. Jag kommer att starta 12:20.

Första gången i Intermediär! Wii håll tummarna för oss!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen påväg! Slå vad om att jag kommer somna på vägen ;) Hann med en springtur innan vi åkte också! Super härligt i det underbara vädret idag! Så skönt verkligen.

När vi kommer fram ska vi fixa boxen och sakerna, stalla in Miata samt parkera lastbilen. Efter det blir det ridning på banan! Ska bli roligt, hoppas vädret håller sig såhär fint bara!

Miata <3

Likes

Comments

Imorse kändes det kaos med allt packning och allt! En väska till lastbilen och en till Strömsholm. Alla Miatas saker, tävlingskläder osv.

Jag tävlar ju nämligen samma dag som jag ska sitta på tåget mot Strömsholm. Blir nog lite stressigt men det ska gå! Därför har det varit väldigt mycket planering med tåg och så vidare för att hinna med. Jag måste nämligen åka direkt från tävlingen till stationen. Tur vi har dusch och allt i lastbilen!

Nu är det mesta packat och allt känns lite mer under kontroll, ahha! Ska springa en runda innan vi åker också. Måste dock plugga lite nu när jag är iväg då det är inlämning på tisdag och jag har lite kvar i engelskan. Men det funkar ju super när vi har lastbilen och när jag pluggar på distans. Lastbilen är verkligen guld värd!

Mitt i kaoset tog jag en uteritt på Nelson. Väldigt skönt med en liten paus, haha!

Likes

Comments