Imorse red vi bara en liten stund på banan och joggade. Vi startar ju inte förens tio i tre så det var perfekt. Miata kändes fin och lugn. Blir förmodligen snart en promenad med honom. Det både regnar och blåser väldigt mycket här så hoppas att det kommer ett litet uppehåll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Helsingborg. Eller ja, snarare snart framme, haha. Jag sov första biten som vanligt ;) Allt packat och med, tre hästar ridna innan och vi är redo! Blir ganska sen ridning ikväll på banan eftersom de är många starter innan.

Mår lite bättre idag men inte hundra. Känns att man var uppe tidigt och red tre hästar när man inte är frisk. Särkilt när det blir en sådan lång dag. Passa på att sova nu i lastbilen så jag är laddad till ikväll ;)

Miata fin i sin grimma från Equito och jag håller mig varm i min parka från Uhip!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt trött torsdag. Har haft lite feber både igår och idag så inte känt mig superpigg precis. Ridit tre hästar och haft en lektion och det kändes som betydligt mer idag, haha! Hoppas det håller sig såhär och inte blir värre till tävlingen på lördag.

Vi kommer att åka imorgon för att rida på banan på kvällen. Ska bli superroligt! Första gången för oss i Inter |. Ett svårt travprogram men jag hoppas att vi ska fixa det. Travprogrammet i tvåan är betydligt bättre för oss två. Piaffen och passagen gynnar oss bara.

Likes

Comments

I veckan har jag fått både paket från Design by kiiwi och Chia de gracia. Stolt att vara en del av deras team! Chia de gracia har tillskott till hästarna och jag använder främst immune boost. Perfekt för alla nya hästar för att bygga upp immunförsvaret lite extra och minska smittorrisken. Detta får alla mina hästar och det finns att köpa hos 4 dogs and horses.

Av Design by kiiwi fick jag en sett från deras nya kollektion. Snygg och smakfull! Ni ser fler bilder här under. Min favorit är lindorna med läder detaljer!

Vi fick ett supersnyggt täcke och en tröja som nya profilkläder, roligt! Täcket passade Miata perfekt och föll oss båda i smaken.

Snyggt schabrak från DBK och deras nya kollektion!
Älskar lindorna!

Snygga detaljer!

Tacksam för alla mina sponsorer och att jag får vara en del i deras team. .

Likes

Comments

I slutet av månaden kommer det en ny häst till stallet för träning och försäljning. Ska bli superkul! Den nya kamraten vid namn Bossanova åker hela vägen från Spanien! En PRE, 6 år, sto och 160 cm. Spännande!

Har ridit en PRE en innan, Artemis om ni kanske minns? Han gick faktiskt Falsterbo, riktigt fin och trevlig!

Lite bilder på Bossanova. Ser så söt och snäll ut!

Likes

Comments

Imorse var jag och Miata nere och tränade på Mosslunda. Blev en tidig morgon då vi har en bit ner dit men vad gör det när man får träna? Det blev ett bra pass! Började med lösgörande och avslutade med delar ur Intermediare | programmet. Vi ska nämligen debutera det programmet i helgen! Ska bli roligt! Kommer att starta på lördagen i Helsingborg.

Efter att jag hade ridit på Mosslunda stannade jag kvar en stund och kollade på när Emilie tränade. Så inspirerande att se sådana duktiga ryttare rida och träna! Dessutom när man kan höra alla Cillas kommentarer och tips vid sidan om! Ger faktiskt väldigt mycket!

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut ett paket från design by kiiwi. Alltid lika roligt! Jag fick nämligen hem ett av deras sett från den nya kollektionen. Superkul. Snygg med läderdetaljer! Finns både i vit, svart och marinblå.

Lindorna är mina favoriter. Tycker verkligen dem är supersnygga! Får ett mer exklusivt utseende med lädret.

Schabraket har detsamma!

Likes

Comments

Idag är det fullt upp! Nu ska jag döma en pay and ride i johannishus. Är absolut ingen dommare utan gör det mer för att det är roligt och för att ställa upp för sin gamla klubb! Efter det har jag en träning och sedan ska hästarna tränas.

På tisdag kommer Cilla hem till oss. Ella ska få vara med och vi vill inte så långt med henne första gången så det var toppen att Cilla kunde komma hem. Miata ska såklart också tränas. Ella är ju bara fyra år så det blir ju ingen lång träning på 40 minuter men bra att få andra ögon på sig och lite tips på vägen. Cilla och Einar är superduktiga med unghästar och har mycket erfarenhet. Cilla vann 4-års på breeders med sin underbart fina Sky i år. En underbar häst!

Likes

Comments

Idag var det dax för lite miljöträning med lilla Ella. Vi börjar lite försiktigt med bara en bom. Livrädd i början och cool lugn i slutet. Den inställningen gillar jag på hästar! Precis så är Ella. Hon kan ofta vara ganska rädd för lite saker men efter ett litet tag inser hon att det inte är farligt och bli lugn igen. Hon hänger inte upp sig på saker. Det gillar jag!

Hon va superduktig på slutet! Titta bara! Dock har hon inte riktigt koll på sina ben men men, Hahah ! Vi får träna på med fler bommar!

Likes

Comments

Ett sto på nio år. Superfin och väldigt vacker! Snäll i både hantering och ridningen. Snäll att lasta och tävla. Står i Holland. Kontakta mig via ebban.nilsson@gmail.com för mer information. Finns film på förfrågan.

Vet även en superfin Fei ponny om någon letar!

Likes

Comments