Igår var det fullt upp! Som vanligt på tisdagar ;) Red Miata på morgonen ute i paddocken men sedan började de lassa en massa grus i en hage precis bredvid så alla hästarna började springa så jag gick in istället! Efter det gick jag in och pluggade en del på svenskan då jag ska ha min muntliga examination idag (det slutliga provet på kursen). Jag tänkte egentligen plugga hela förmiddagen men jag tappade tålamodet för det och gick ut och red Roman istället, haha.

Sedan åkte jag till Grönadal som och hade träningar som vanligt. Denna gången från 15-20:40, kallt men roligt! Tror att jag hade hela 8 ekipage om jag inte räknat fel, så roligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är jag även team ryttare för Design by Kiiwi! Så roligt! Har varit det i några veckor nu och jag älskar deras saker! De har det lilla extra och blir därför speciella.

Först fick jag hem dessa super fina hästbrickorna till hästarna. All fick varsin egen, personlig med deras namn. Dessa är hjärtformade med stort lås. Perfekt att ha på grimma eller liknande som jag har på Miata här på bilden. En fin och personlig detalj till hästen!

Andra saken jag fick hem är dessa supersnygga lindor! Kolla de fina spetsdetaljerna, det gör dem till något extra! Många har sagt till mig "Åhh vad fina" och jag kan inget annat än att hålla med! Det sitter även superbra på.

Och det bästa av allt! Idag fick jag hem lite saker från deras nya kollektion fall/winter i färgen royal burgundy. En riktigt läcker färg som passar perfekt nu på hösten och vintern.

Som ni ser har lindorna väldigt fina detaljer som verkligen ger dom ett exklusivt utseende. Även dessa har det lilla extra och blir något speciellt.!

Som ni ser har även luvan de fina detaljerna. Tror att Miata kommer att passa så fint i detta! Matcha det med ett svart schabrak eller liknande skulle nog vara super snyggt!

Allt är från Design by Kiiwi och ni hittar deras hemsida här: http://designbykiiwi.hemsida24.se

Ni hittar dem på instagram under @designbykiiwi

Likes

Comments

Nu är den kommande debuten med Miata anmäld. Det kommer att bli medelsvår: B2 och B4. Ska bli spännande och roligt! Men alltid lite spänt första gången! Jag har aldrig övat på programmen men jag kommer inte att starta fören den 12 och 13 november så jag har lite tid på mig!

Igår kändes Miata superfin och jag fick han mycket kvickare. Eftersom att han har så lätt för att samla sig u galoppen blir det lätt att han översamlar sig när jag ska göra en halvhalt istället för att den blir kvick. Så det jobbar vi på just nu men det gick mycket bättre igår! Idag har jag bara joggat honom på utebanan och han var super snäll trots att grannen håller på att bygga något så det körde lastbilar med grävmaskiner på släp och så vidare. Men han skötte dig super!

De som är anmälda än så länge! Inget dåligt startfält när man ska få rida mot min extra tränare Einar! Hans häst Ricardo är cirka 187 cm s0å då kommer jag till och med känns mig liten på Miata på framridningen , haha!

I har bara en dryg timme till Olofström så det ska bli skönt! Inte ofta det är en timme man kör till en tävling längre! Innan tyckte jag att det var långt till Olofström, då var man bortskämd ;)

Likes

Comments

För mig är mina hästar så mycket mer ön bara tävlingshästar. De alla är mina bästa vänner. Vi ses varje dag, vi tränar tillsammans varje dag, vi samarbetar varje dag och vi lär oss utav varandra varje dag.

Alla fyra har sina egna personligheter och dem är så härliga allihopa. Roman är den lite försynta supersöta Barbie ponnyn, Capriole är mer en cool kille som vet att han är snygg men älskar kjel, Miata är professorn i stallet. Han vet hur allt ska gå till och han sköter sig alltid exemplariskt. Varje gång jag ska hämta honom i hagen lägger han först sitt huvud i min famn innan jag tar på han grimman för då vill han kramas❤️ Vapiano är en riktig kelgris. Även att han är 172 cm hög är han ingen super tuff kille utan lite mer som Roman, och självklart supersnygg!

De två sista fotona är tagna utav Annatarfoto ... Anna Ericsson❤️

Likes

Comments

Fått frågor om vilka mer det är än jag som ska rida Elmia så tänkte skriva det här! Nu är det bara lite drygt 2 veckor kvar! Så roligt det ska bli!


Ponny:

Ebba Nilsson B Capriole

Clara Egholm Extrem

Roxanna Nilsson Nio Domos Gordon

Moa Sundelöf Dancing Daylight

Linnea Holmgren Fleuriamos Justin

Viktoria Wåhlin JanineJuniorer:

Evelina Söderström Weihenstephaner

Lovisa Jendland Grevens Rex

Beatrice Ivarsson Charles

Felicia Brännström Pay Back

Filippa Norrman Candela

Cornelia T Pettersson Final Cut


Young riders:

Lina Dolk Jouline av Högberg

Cecilia Bergåkra Prima Vera

Johanna Jendland Agastrofos

Isabella Tovek Weltliebe

Ludwig Wilken Capo Knight

Emelie Aldenfalk Winton


Hur söt är inte Roman här!?😍

Likes

Comments

Jag får ofta många frågor om hur det är att gå på distans, hur det fungerar och om jag tycker om det. Så därför tänkte jag göra ett inlägg och svara på allt här.

Nu har jag läst på distans i cirka en halv termin och jag gillar det! För er som inte vet så är jag förr 2000 och går alltså mitt första år på gymnasiet. Jag läser ekonomi med inriktningen ekonomi.

Det finns ett par skillnader med min distans skolan till skillnad från de vanliga skolorna och en utav dem är att vi har 4 terminer istället för två. Vi läser bara två ämnen i taget och sedan får vi slutbetyg på dem direkt när vi är klara efter första terminen. Alltså läser vi två ämnen per termin (om man räknar med 4 stycken). Vi har ju inte heller något schema. Vi kan plugga var vi vill när vi vill och hur länge vi vill bara uppgifterna kommer in i tid. Just nu lägger jag 1,5-3 H om dagen på båda ämnena tillsammans. Inte mycket, eller hur!

Många undrar även hur vi gör våra prov. Vi har fyra prov (uppdrag) genom varje ämne skriftligt. Proven lämnar vi inte in till våra lärare utan de hjälper oss bara att nå våra mål. De som rättar proven och betygsätter oss är andra lärare via nätet. Efter de fyra skriftliga proven har vi en muntligexemination där man har ett muntligt prov med sin web lärare.

Såhär ser min detaljplanering ut för svenskan. Det står vad jag ska göra varje dag exakt, toppen! Varför det är rosa markerat på vissa ställen är bara för att jag ska veta vad jag gjort och inte.

Jag skriver alla mina uppgifter på Google drive och sedan kopierar jag in dem på den sidan där jag gör proven.

Här gör man proven och uppgifterna.

Just nu läser jag matte 1b och svenska 1. Om bara någon vecka ska jag läsa samhällskunskap och matte 2b. Spännande!

Har ni fler frågor eller något ni vill veta så kommentera gärna så ska jag försöka svara så fort som möjligt!

Likes

Comments

Nu är vi påväg ner mot Cilla för träning med Capriole och Miata! Ska bli superroligt och vi ska även fortsätta på Caprioles kür. Det är ju inte länge tills jag ska roda den så det gäller att vi får ihop den snabbt, haha! Programmet är väl nästan klart det är mer musiken som vi inte gjort ännu. Svårt att hitta bra musik tycker jag. Har någon något tips så kommentera gärna!

Lite bilder ifrån gårdagens fram skrittning i skogen/fältet med Miata och Roman⭐️

Likes

Comments

Det är verkligen hur roligt som helst att rida Capriole just nu. Varje gång jag hoppar upp känns han lika positiv och glad! Han har varit så otroligt fin nu varje ridpass i cirka två veckor. Känns som om att jag verkligen har hittat knapparna nu. Det tar alltid ett tag och även om jag tagit SM silver och en massa roligt med honom har jag ändå känt att det finns fler knappar jag kan hitta. Och nu känns det verkligen som om att jag har hittat dem!

Förut tyckte jag att han var stark ibland men nu är han aldrig de längre! Har verkligen inget i handen och känsligare häst går nog inte att hitta! Vi övar just nu på de svåra galopplinjerna i min nya kür. Det är så rolig att rida men är lite stressad över att den ska bli klar innan Elmia. Inte lång tid kvar nu ju....

Foto: Anna Ericsson, Annatarfoto

Likes

Comments

Runt 11 landade planet i Sverige. Vi fick gå upp halv fyra mitt i natten då det åker så tidigt men hellre det och en dag till. När vi hoppade av planet i Sverige var det regnigt, dimmigt och kallt! Flygpersonalen bara skrattade åt oss och undrade hur vi kunde bo här, haha!

Resan har i alla fall varit toppen och äntligen får jag se mina favoriter igen! Håller just nu på att skritta fram Capriole, sedan ska de andra två med ridas och efter det blir det en hel del plugg. Men Gud vad bra det känns att vara på hästryggen igen, älskar det!

Vinterkläderna på!

Likes

Comments

Nu är vi trötta! Idag har vi verkligen inte varit stilla mycket, fullt ös hela dagen! Vi började med att cykla in till Torreveija (stav) där det totalt blev 2,5 mil!! Ganska jobbigt i värmen, haha! Sedan avslutade vi dagen med att ta en springrunda på 5 km i den fina miljön här! De sista kilometerna springer man precis vid stranden på höga klippor, så härligt verkligen! Känns som man springer i en musikvideo typ, så häftig känns det där!

Lägger in bilder som jag tog längs rundan här nedanför.

Hur häftigt!?

Likes

Comments