Header

Hello! Long time, fick precis hem lite nya smink produkter från ysl. Älskar ysl's förpackningar så fina & lyxiga, dock är dom ganska dyra men det är kanske värt det!

Men blev lite besviken för hade beställt lite för hastigt och inte riktigt läst så trodde det var en rouge men var en primer haha.... men alltid roligt att testa nytt!

Blev även beskriven på färgen på läppstift lite för rosa för mig, gillar baby rosa mera.

Sen en super härlig parfym från dior.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åhhh så sugen på denna, har varit det ett bra tag just nu.. Men har bara haft andra saker som har kommit i förväg helt enkelt. Men ändåå såååå himla sugen på en mocka balenciaga, så vet inte riktigt vad man ska välja? Väskorna är väldigt olika, Guccin är liten, partyväska, när man bara vill ha med sig typ nycklar, mobil och plånnbok. Medans balenciaga väskan är mera praktiskt och som man kan ha när man vill ha mycket grejor men ändå kan bäras utan saker också. Men den är väl lite mera praktikst om man ska tänka så..

Likes

Comments

Hej allihopa! Förlåt för dålig update angående allting, har ju som sagt varit i Thailand i mer en 3 veckor samt som jag även tog student två dagar innan. Så har varit fullrulle angående allt. Men nu är jag äntligen hemma, kom hem på tisdag morgon. Då var man super tröttt & ville bara sova men då var det bara att hålla sig vaken... Sen slockna jag och John vid 21.00 på kvällen.. tog max 1 minut sen sov vi hela natten och vaknade super tidigt och var jätte pigga för att åka och jobba, men fyfan vad jetlagad man var.... Glömde nästan bort hur man skrev på datorn och allt haha.. Men nu börjar det släppa vilket är skönt!

Men nu är det slut på semester och bara jobb nu hela sommaren!!! Men dock är det ju PENGARRRRR så det är den enda positiva =) HA DET BÄST KRAM

En bild på världens härligaste människa <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments