Godmorgon på er! ❤️

Nu sitter jag äntligen på tåget till Tyskland. Jag känner hur mycket känslor som helst. Jag är glad, nervös, rädd för att det ska hända något, trött & hur mycket som helst haha!

Vi kommer att vara framme i Tyskland vid ca 17.00, så det blir en lång resa.

Det bästa som har hänt än så länge idag var att Erik kom & sa hejdå till mig på stationen innan tåget gick. Det betydde supermycket💕

Hoppas att ni får en fin dag! 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er!

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit så stressad på sistone.
Imorgon åker jag till Tyskland med skolan & ska bo hos en värdfamilj i en vecka. Tjejen jag ska bo hos heter Lea & hon var med sin skola på besök i Sverige i Maj, & då bodde hon hos mig & min familj. Jag är väldigt nervös men jag vet att det kommer bli bra & riktigt kul! 😁

Jag har även varit sjuk mycket de senaste veckorna & känt mig hängig, så jag bestämde att jag skulle stanna hemma både igår & idag, så jag kan känna mig on top när det är dags att åka! 😀
Jag var hos doktorn både igår & idag för att försöka hitta vad det är för fel på mig, & förhoppningsvis så vet vi det nu, för jag har fått olika mediciner så jag hoppas att det blir bättre snart!

Vid 12-tiden kommer Erik hit, han ska hjälpa mig att packa min resväska, för jag har verkligen ingen aning om hur jag ska få plats med allt jag vill ha med mig, hehe.. & nästan alla mina kläder hänger runt om i huset på tork för min fina mamma har hjälpt mig att tvätta alla mina kläder som jag ska ha med mig.
Förhoppningsvis hinner jag & Erik mysa lite idag också.💕
Imorgon blir en tidig dag, tåget går från Ängelholm 06.40, så jag får gå & lägga mig tidigt så att jag orkar upp.
Hoppas ni får en fin dag! 💕

  • 129 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

Ikväll åt jag min favoritmat - lax med pesto & pasta. Det är superenkelt att göra, på med lite pesto på laxen, in i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Under tiden fixar man pastan. 👍🏽
Om man vill så kan man ha någon dressing & någon sallad till.

Hopps ni har en mysig onsdagskväll!

  • 244 Readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Idag har jag varit allmänt sur & trött, men tack vare underbara människor som jag omringas av varje dag så blev dagen ändå bra.
När jag kom hem från skolan satt jag i ett par timmar & fixade med lite skolarbeten.

Nu sitter jag i sängen efter ett skönt bad & väntar
på att Erik ska ringa på Skype.
Hoppas ni har haft en underbar dag! 💕

  • 266 Readers

Likes

Comments

Hej & vad roligt att du har hittat hit!

Mitt namn är Ebba & jag är 16, snart 17 år. Jag bor i en stad i Skåne som heter Ängelholm. Jag är en väldigt kreativ person & har alltid någon idé på gång. På fritiden umgås jag med kompisar, träffar min fina pojkvän & bara njuter av min lediga tid då jag inte är i skolan.

Jag har alltid haft det tufft i skolan, på grund av inlärnings- & koncentrationssvårigheter. Att skolan ligger ca 1 timma bort gör ju även att jag måste sitta på en buss ca 2 timmar tur&retur varje dag, vilket resulterar i att min väckarklocka ringer 04.45 varje dag.
Men jag kämpar på och allting funkar galant!

För övrigt är jag en väldigt omtänksam tjej, jag bryr mig nästan mer om andra än mig själv, vilket jag inte vet om det är positivt eller negativt? En blandning kanske?

Hoppas att du kommer klicka hit på min blogg fler gånger för att läsa om min vardag! 

/Kram E


Likes

Comments