Idag är det söndag. Vissa söndagar har jag extremt mycket söndagsångest. Jag tror att det kan bero på att det faktiskt är väldigt stressigt i skolan, eftersom att skoldagarna är väldigt långa och vi har inte så många ”raster” som är längre än 10 minuter, men också för att helger är SÅÅ mycket roligare än vardagar.

Vi har inte fått jätte mycket läxor än, om man jämför med andra klasser i sjuan på våran skola, men det är väl bra för oss haha. Men vi kommer förmodligen få ta igen det sen😫Men att vi inte har mycket läxor påverkar även min söndagsångest på ett bra sätt! Det gör att inte skolan är lika jobbig eftersom att man har mycket fritid efter skolan.

Men vad som är dåligt med våran skola är att vissa veckor har vi väldigt många prov, som lärarna lägger in som test eller läxförhör, men andra veckor har vi nästan inga prov alls. Vilket är väldigt förvirrande haha.

Jag har några frågor till er som jag skulle bli jätte tacksam om ni svarade på i kommentarerna. Den första frågan är ifall ni har söndagsångest, alltså tycker det är jobbigt att det blir måndag och skulle gärna vilja fortsätta med helg hela året😂Eller är ni sådan person som ÄLSKAR måndagar och får massa energi?
Min andra fråga är mest till er som också går i sjuan. Har ni mycket prov/ test?? Skulle vara kul att veta haha.

Hoppas ni gillade detta inlägg så ska jag sätta mig och plugga till detta geografiprovet❤️👆🏻
KRAM💋

Likes

Comments

Idag är det alla helgons dag och vi har varit på lite olika minneslundar osv. Det är såklart väldigt jobbigt att tänka på alla som man saknar och sånt. Själv har jag ganska mycket dödsångest, har ni det??

När vi var där kom jag även att tänka på vad som händer efter döden. Vad tror du händer? Kommer vi leva ett till liv, fortsätta vårat liv på en annan plats eller tar allting bara slut? Svara gärna i kommentarerna vad ni tror. Själv vet jag faktiskt inte vad jag tror.

Här kommer lite bilder från idag💋👇🏻

Sååå himla fint detta va!😻

Hoppas ni gillade detta inlägg och kommer att fortsätta läsa min blogg! KRAM💋

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 13 år och jag kommer skriver lite om mode osv, även lite fotboll kanske haha😉 eftersom att det är det jag brukar göra på min fritid. Jag kommer blogga när jag orkar och har tid eftersom att det blir lite stressigt med skolan. Jag har precis börjat sjuan så vi slutar ganska sent varje dag faktiskt. Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg så hörs vi sen💋 Kram <33

Likes

Comments