Contains affiliate links

Kalla, gråa, trisnta morgnar och torra läppar! Mina 3 favorit produkter som räddar mig dessa trista höstdagar.

Först och främst ett par nya favoriter i garderoben mina fluffiga gammelrosa morgontofflor. För drygt en vecka sendan va jag på rättviksmarknad och såg dessa underbara tofflor. Tofflorna är från en liten gård på Gotland som en äldre dam och härer äger. Tofflorna är i äkta får skin från fåren på gården. Ett par räddare i nöden! jag är ingen människa som riktigt gillar lypsyl men vill verkligen tacka Therese lindgren för att hon gjorde ett samarbete med ccs och släppte ett galet grymt lip Shine som är super återfraktande. Jag har i smaken vanilj och är helt kär. Lip shinet är perfekt till vardags men även ett fin glans till lite finare tillställningar. När vi ändå är inne på hudvård vill jag rekommendera brun utan sol från aco. Den är perfekt för dig som bara söker lite sommar lyster nu till dom kalla gråa dagarna men ändå vill ha något återfraktande. Den ger inga fläckar och för mig funkar det att smörja in sig innan jag går och lägger mig och vaknar upp ennu en nyans brunare. En bonus är att man kan bygga upp färgen gradvis och fint. Dock vet jag om att den kan färga av sig vid kletigt tillstånd på lakan däremot har jag inte haft det bekymret. vilka är era räddare? jag länkar till sakerna nedan.

brun utan sol:https://www.apoteket.se/produkt/aco-selftanning-lotion-150-ml-tub-309501/

lip shine:https://www.apoteket.se/produkt/ccs-therese-lindgren-lip-balm-10-ml-ask-487923/

nu lär jag få sätta mig i sista sekund och plugga till biologi provet imorgon. funderar på att koka en stor kopp te med mycket honung. xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

kärlek till dalarna. för drygt en månad sedan flyttade jag upp till dalarna för att fortsätta min gymnasier utbildning. Jag läser en linje som heter äventyr och turism. det är en utbildning som helt enkelt går ut på allting som handlar om turism ute i naturen. Jag specialiserar mig i klättring, skidor, vattensport, forsränning, kanot samt cykling. En fantastisk utbildning där jag får lära mig massor av vettiga saker men samtidigt ha kul på vägen med saker jag älskar att göra. Min favorit del som jag även ägnar tid till på fritiden är klättring. Just nu läser jag till högskoleförberedning för att kunna läsa vidare om jag så skulle vilja det. Då jag är från mitt kära viken utanför Helsingborg är det drygt 87mil mellan skolan och hem som gör att jag bor på internat. Internatet är mysigt med mycket hem känsla som gör att man kommer närmre dom man går med i skolan så det känns lite som en liten familj.

Tanken va inte att jag skulle blogga här uppe för det är mest skolrelaterade saker som händer men fick feeling så ber om ursäkt för dålig bild kvalité ett tag fram. Förhoppningsvis så åker jag hem på höstlovet och kan hämta kameran

(För dig som är mer intresserad av min utbildning kan du alltid besöka skolans hemsida för att se mer information. )
https://www.alvdalen.com

Likes

Comments

En fantastisk dag. Det började med att en väldigt fin vän ringde och väckte mig och vi snackade i telefon tills tiden glömdes bort. under tiden vi snackade lagade jag en kopp te och tog en liten skål med yoghurt och flingor. När frukosten låg i magen bar det av till mat butiken för att köpa lite till kvällens middag. kvällen närma sig och tjejerna kom över jag hade redan slagit ihop en liten pasta deg så vi började med maten och lagade egen agnolotti, surdegs pizza och massor av goda tillbehör. det var helt galet gott! Hemma lagad pasta borde alla göra oftare! Efter maten blev det en och annan mojito. Kvällen slutade i ett härlig häng i soffan där vi snackade om allt möjligt. Älskar dessa tjejer dom är så sjukt underbara och har alltid lika kul med dom.

Likes

Comments

Varför inte blogga? just nu ligger jag i soffan med en stor kopp te i handen och läser olika bloggar. Tanken föll mig och jag kände att jag själv kanske borde börja blogga. Varför inte lixom? så jag gick in på nouw och skapade en liten blogg som jag kommer fylla med allt möjligt från mitt liv. Bloggen kommer fyllas med alltifrån skola till vad jag hittar på under vardagar så som helger. inte det längsta inlägget kanske men fler inlägg kommer inom kort.

Likes

Comments