💎Fått hem min första Glossybox💎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Listor

Gif från Pinterest. Kreatör; lovethispic.com

1. Beskriv din höst med tre ord.

- I tanken, mysig, färgglad, lugn. I verkligheten, Kaos, blåsigt och regnigt, kallt.

2. Hur mycket gillar/ogillar du hösten, jämfört med de andra årstiderna?

- Jag älskar hösten. Svårt att säga en specifik siffra på hur mycket jag gillar den, men jag älskar hösten. Färgerna och faktumet att det nu är socialt accepterat att sitta inne, kolla på film och dricka te.

3. Vad är bäst med sommaren?

- Värmen, solen, långa sommarnätter med vänner.

4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus?

- Jag spenderar gärna min höst inomhus med en varm kopp te, en bra film och tända ljus.

5. Vad kommer du äta och dricka i höst?

- Min kost kommer inte förändras så särskilt mycket. Jag kommer dock dricka mer varma drycker som te, kaffe och varmchoklad.

Detta var del 1 av min höstlista som jag lånat från @blogglistor. Kan verkligen rekommendera denna sidan om ni vill ha bra listor och har svårt att komma på egna frågor till en lista.

Likes

Comments

Ramble

Hej på er. Hoppas ni haft en härlig vecka med inte allt för mycket stress. Min vecka har väll varit lite varierad. På skolfronten har det inte varit någon stress överhuvudtaget. Men hemma her en utav hundarna varit lite dålig vilket har gjort mig orolig, såklart. Så det jag hade planerat att göra för bloggen har jag fått skjuta i någon vecka. Men jag tror det ändå kommer bli hur bra som helst när jag väl kommer igång med det. Det är tre inlägg som kräver lite mer tid än ett "ramble" inlägg. Men jag tror ni kommer gilla dem.

Något kul som jag dock kan berätta för er från denna veckan är att Isabella nu har delat med sig utav bilderna från vår lilla fotografering som vi hade för ett par veckor sedan. In och kolla på dem HÄR!!

Något som jag lagt mycket tid på denna veckan är mitt gymnasiearbete. Nu går jag ju i trean och det är då dags för det stora projektet. Ni som gått ut gymnasiet vet vad jag pratar om och för er som inte kommit hit ännu så ska jag dra en snabb förklaring. Gymnsiearbetet är det projekt som knyter samman hela din gymnasietid. Vanligast är att man väljer att fokusera sitt arbete på det som gymnasielinjen du valt inriktar sig på, vilket i mitt fall var Media (foto). Det jag valt att göra som mitt arbete är en portfolio. Eftersom jag efter gymnasiet vill fortsätta med fotografi och jobba som fotograf så är det viktigt att jag har något att visa upp för mina kunder. Så därför har jag valt att göra en portfolio. Men det är inte bara en portfolio som behövs göras. Jag behöver skriva logg som lärarna kollar, göra en bra planering och hålla mig inom tidsplanen för att allt ska fungera som det ska och i slutet av projektet ska jag skriva en rapport om hur arbetet gått. Om det gått bra/dåligt. Vad jag kunder förbättrat och vad som blev "perfekt". Ska jag vara ärlig så är det den delen jag är mest nervig över. Jag är inte en höjdare på att skriva utvecklat. jag gissar att det kommer bli en del ordbajsande.

Men nu är det dags för mig att fortsätta jobba på min portfolio. Ha en superfredag så hörs vi snart, puss!!

Likes

Comments

HEJ!!

Idag, efter skolan drog jag på en spontanresa till Överby (närmsta köpcentrumet) för att köpa material till mitt gymnasiearbete.

Blev inte så... Eftersom jag inte hittade det jag behövde så gick jag istället runt i butiker och kollade kläder och annat kul. Här ser ni det jag köpte i klädväg. *Ett annat inlägg kommer komma lite senare med det andra jag köpte* I botten av inlägget kommer strax priser på plaggen.

Hoppas ni har en mysmorgon utan stress, puss!!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag och jobbar på ett inlägg för er som förhoppningsvis kommer upp ikväll. Om inte, så ligger det på bloggen imorgon bitti när ni vaknar, puss!

Likes

Comments

Listor

Bilder från Pinterest. Tyvärr har jag inte kunnat hitta kreatörerna till dessa bilder.

När går du upp?

- 7.00, vilket är alldeles för sent med tanke på vad jag skulle behöva hinna med på morgon. Gå ut med hundar, äta frukost, välja kläder och packa skolväskan.

Vad är det första du gör varje morgon?

- Snoozar i ungefär en till en och en halvtimme innan jag verkligen vaknar, kollar vad som hänt i världen medan jag sov och goar med Dunder innan jag går upp ur sängen och startar dagen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

- Beror på hur lång tid det tog för mig att gå upp ur sängen. Men oftast mellan 10 minuter till en halvtimme.

Är frukost viktig?

- Ja det tycker jag absolut. Hade jag inte varit så seg på morgonen så hade frukost verkligen varit en av topp prioriteterna.

Vad äter du till frukost?

- Brukar oftast bara bli ett glas juice men till hösten och vintern blir det nog varm choklad eller kaffe på morgonen. Beror på tiden.

Är du morgontrött?

- Extremt!!

Vad har du för alarm?

- Har ungefär tio olika alarm med musik som jag knappt kan namnet på.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Vakna upp (utan att snooza), goa med Dunder. Gå upp ur sängen, äta frukost och kolla på ett avsnitt av Vänner. Sedan vidare till badrummet för att göra mig i iordning för dagen. Sen ta på mig kläder, gå ut med Dunder sen hem med honom och jag far iväg på dagens äventyr.

Vad är det bästa med morgonen?

- Om man är uppe riktigt, riktigt tidigt så kan man se hela staden vakna upp.

Hur går du helst klädd på morgonen?

- Mysiga tofflor, mysbyxor, linne och en tjocktröja. Mys all through.

Likes

Comments

Igår var jag ute på en fotografering med fina Isabella för att ta lite bilder till hennes blogg. Om det inte redan finns där så tycker jag att ni ska hålla koll på hennes blogg för det blev några riktigt schyssta bilder.
Hennes blogg: @egobella

Likes

Comments

😍Lite pluggande hemma😍

Likes

Comments

Njuter av livet och jobbar på brännan! 🌞😚

Likes

Comments

Nu åker jag mot flygplatsen. Ses om en vecka nu vackra land.

Likes

Comments