Tjena tjejer! Som ni vet älskar jag Tumblr. Det ger mig så mycket inspiration, som jag ibland delar med mig till er. Tumblr gr mig även viljestyrkan att vara mig själv och inte låta folk trampa på mig.
Så, jag satt nyss och skrolla igenom mitt Tumblr feed och snubblade på en dikt som verkligen fick en betydelse för mig och jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig av den till er. Det är skriven av Justine M.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjena tjejer! Haft en sån där skön reklam morgon idag. Gick upp, tog en varm dusch utomhus i solen. Har aldrig känt mig fräschare!! Gjorde mig lite frukost med Granola från Garant med lättfil från arla och en klick med drottningsylt från Önos. Såå gott! Till det tog jag ett glas färskpressad juice. Har aldrig känt mig så inspo i hela mitt liv.
Sen satte jag mig på altanen med mamma och pratade om allt mellan himmel och jord och lyssnade på Panic! At the disco, bandet som blivit min nya obsession!!

Men nu efter världens bästa morgon så är jag och pappa påväg till Uddevalla för att gå på en väns konfirmation och det kunde ju inte varit bättre väder! 🌞

Likes

Comments

I sommarstugan med fina familjen, dricker cider och njuter på terrassen<3

Likes

Comments

Tjena tjejer! Japp, som ni ser i rubriken så vill jag prova något nytt. Men jag jag bet dock inte riktigt vad.. min blogg kretsar ju väldigt mycket kring bilder. Så min första tanke var att börja med något sånt. Sen tänkte jag efter lite och, det kanske inte är så kul att läsa en blogg där bloggaren (till 90%) bara lägger upp bilder. Eller?!

Så nu tänker jag fråga er. Skulle ni Goa människor som läser min blogg vilja ha mer bilder. Ex, fler atm's? Eller vill ni ha mer personliga inlägg? Skulle vara kul att höra er åsikt! Är lite kluven själv, puss!!

Likes

Comments

~1:a Maj ~

Likes

Comments

"It´s okay to be sensitive to something, just don´t let the feelings own you."
- Ava Catori, The Big, Not-So-Small, Curvy Girls

Likes

Comments

Äter en supergod lunch som min mormor gjort och kollar på en relativt ny serie som heter Berättelsen Bakom Bilderna. Rekommenderar verkligen om du är fotograf eller intresserad av fotografi. Älskar denna serien. Man får så många idéer och blir så inspirerad.

- Vad inspirerar dig?

Likes

Comments