View tracker

Jag är här igen!

Hej på er godingar!!

"Vad har du gjort?" undrar ni, och ja. Under den senaste tiden jag har varit borta så har jag ägnat mig åt skolan. Mina lärare tyckte att det kändes bra att pressa ihop alla uppgifter under en månad. Är helt säker på att ni har samma problem. Självklart har det varit lite roliga uppgifter oxå (endast i ett ämne, foto). Om ni vill se vad vi pysslat med där så kan ni kolla in det HÄR!! Riktigt nöjd med materialet faktiskt, så skulle bli jätteglad om ni kollade in det.

Men nu är allt påväg till "normalt" igen och jag kände att det kunde vara tid att börja blogga igen. Jag har fått min paus och jag kan dra igång igen. Jag börjar även få ordning på lägenheten. Granen och tomtarna är uppe.

Det ända som saknas nu är ett köksbord (nej, jag har fortfarande inte det), ett skrivbord till mitt rum, en matta till mitt rum och det sista fixet för min fotohörna. Lovade ju er en apartment tour, men jag vill inte göra en förens allt är klart. Det känns lite meningslöst och det kommer bara sluta med att jag får göra ytterligare en. Vilket jag inte tycker det är värt.

Hoppas ni haft en mysig dag,
Puss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, Godingar!!

Lunch inne på Subway på plattan. Good Feels, Good Feels!!

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen omkring vandrandes i Stockholm med händerna fyllda med shoppingpåsar. H&M, Lager157, Skopunkten, Urban Outfit och en påse jag inte riktigt kan berätta vart den kommer ifrån eftersom det är en farsdags present. Allt jag kan säga är, "Herre jävlar vad expensive!!!" Får dock lite dåligt samvete över detta...har inte köpt något till min mor... får försöka övertala henne om att jag ska betala middagen sen.

Toppen och koftan ni ser på bilderna är från H&M. Köpte dem igår när vi kommit fram och hade ett par timmar att döda innan vi skulle checka in på hotellet. Min experience av hotellet täcker jag att jag tar i ett eget inlägg. Låter det bra?

Ha en riktig mysdag nu, puss!

Likes

Comments

View tracker

Nu sitter jag och mamma på tåget. Gud, jag kommer inte ihåg senast jag och mamma åkte iväg såhär helt själva. Bara jag och hon i Stockholm, bara gå runt och mysa oss i butikerna.

Likes

Comments

Imorgon sticker jag från hemstaden ett par dagar. Mamma ska på kurs och jag passar på att hänga med till storstaden. Shopping, god mat och lite quality time med min älskade mamma.
Tidigt som satan går tåget mot först Göteborg där vi har en 30mins paus innan tåget mot Stockholm går. Ska kanske försöka hinna gå till Saigon innan vi sätter oss på nästa tåg, vem vet.
Imorgon eftermiddag blir det nog bara att checka in på hotellet, kolla runt lite grann och hitta något mysigt ställe att äta på.

Lovar att jag kommer ta massa bilder, puss!

Likes

Comments

Morgon Promenaden!!

Godmorgon alla fina! Jag och Dunder har precis satt oss vid frukostbordet efter en go morgon/förmiddags promenad i höst solen. Idag tog vi en lite annan väg och gick mot stan. Gick igenom en park och mötte en hund som tyckte väldigt mycket om Dunder. Kan väll inte säga att Dunder var lite lycklig, han ville mest bara gå vidare. På hemvägen gick vi vid kanalen där frost hade lagt sig på bryggan. Det var så himla fint, och Dunder älskade det.

Hoppas ni får en mysdag, puss!

Likes

Comments

Ny dag, nya möjligheter & ännu fler lådor att packa upp.. Men idag kommer Isabella ( @egobella ) och då blir det mys. Kanske fotografera lite!

Vad ska ni göra idag?
Puss!

Likes

Comments

Listor

1. Hur länge har du bloggat?

- På Nouw har jag bloggat sedan September 2013, om jag inte minns fel. Innan det har jag bloggat på några andra plattformer som bloggplatsen (som var min första blogg) tror den fortfarande finns kvar. Har ni inget bättre för er kan ni ju alltid kolla in den och kanske få er ett härligt skratt. Den finns HÄR!!

2. Varför började du blogga?

- Tyckte det verkade vara kul, och när jag startade min första blogg var det inte särskilt många som bloggade.

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare?

- Clara Henry , Beckab och Isabella

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg?

- Oj, bra fråga. Läser det mesta, allt ifrån det lite galna till mer fashion bloggar.

5. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg?

- Innan gjorde jag det rätt ofta. Blev sällan nöjd med hur min blogg såg ut och kände aldrig att det blev särskilt seriöst.

6. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga?

- Svårt att säga. För mig går bloggandet i perioder. Mitt mående och skolan spelar väldigt mycket roll i det. Har jag en dålig dag/period så lägger jag sällan upp inlägg under den tiden. Så det bror helt på.

7. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen?

- Använder mig oftast av min Nikon D5200 men ibland använder jag även min iPhone 6.

8. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på?

- Mycket natur. Har ingen speciellt plats direkt. Men jag älskar att fota naturen, vilket ni säkert märkt.

9. Hur kom du på ditt bloggnamn?

- Mina tidigare bloggar har hetat så mycket konstigt så jag kände att det var dags att bara använda sig av namnet.

10. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara?

- Hade varit sjukt kul att blogga tillsammans med Clara Henry. Även om vi inte har samma typ av blogg så har vi rätt lik humor, vilket jag tycker är rätt kul.

Hoppas ni gillar denna typen av inlägg, puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!!

Första natten avklarad och nu blir det frukost på sägen för mig och Dunder -klumpen.

Vi började morgonen med en go långpromenad vid kanalen. När vi kom hem blev det frukost för Dunder medan jag diskade (vuxenpoäng). sen blev det att göra lite käk till mig själv. En macka med kyckling och ost, en liten skål med kvarg och en kopp varmchoklad.

Hoppas ni oxå haft en mysmorgon, puss!

Likes

Comments

Godingar, snart är det klart!!!

Ugh, hela dan har gått åt till att packa upp låda, efter låda, efter låda. Försöka få allt på någorlunda rätt plats och komma till ro i nya lägenheten. Kan ärligt säga att jag var lite skeptisk till hela flytten, även om jag tjatat som en 3 åring om att jag ville bo på ett nytt ställe. Tror det var när jag faktiskt såg vad jag skulle lämna och vad som nu var mitt nya hem. De tidigare hyresgästerna tror jag inte städa under hela sin tid de bodde här. Det va fläckar på alla väggar och på golven, plus att deras lilla dotter kladdat runt med både pennor och mat på väggarna. Var väll inte super pepp på flytten då.

Men nu har vi fått nya tapeter i alla rum och nytt golv i hallen, köket och mitt sovrum. Gör inget annat än längtar tills alla lådor är uppackade och vi kan börja känna oss som hemma, på riktigt.


Hur har eran dag varit?

Min har varit jättebra och nu ska den avslutas med lite Gilmore Girls​​, puss!

Likes

Comments