En Natt I Paris

För cirka två veckor sedan (dagen efter min 18års dag för att vara exakt) så bad Isabella mig hjälpa henne med lite bilder till hennes blogg. Och bilderna som jag valde ut att ha för att lägga till i min portfolio samlade jag ihop i en mapp och gav de projekt namnet "En Natt I Paris". Angående namnet så fick jag det när jag satt och kollade igenom bilderna och funderade över vad jag skulle kunna göra med dem. När jag kommit på namnet så var det rätt enkelt efteråt. Så oahlla här har ni, "En Natt I Parit"

Vill ni se mer av denna gorgeous människa som jag kallar min bästa vän och andra halva så kan ni klicka på länken så kommer ni direkt till hennes blogg. ¡Isabellas Blogg!

Likes

Comments

Tumblr
Roses are red. Wine is also red. Poems are hard. Wine. - Tumblr

Likes

Comments

Listor

1. Tre guilty pleasures?

- Låten "You´re Welcome" från Disneys Moana, Coco Puffs & Gossip Girl.

2. När grät du senast och varför?

- Har för mig att jag grät för bara några dagar sedan när jag kollade på serier (The 100), det var en karaktär som dog.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

- När jag åker bil med mamma och Jonas. Vet inte riktigt varför, men ge mig lite socker eller kaffe så blir jag en jävel för de andra i bilen. Och ja, det är väll sån jag egentligen är.

4. Tre saker du avskyr?

- Människor som dömmer andra som försöker vara sig själva, inlagd gurka & segt internet.

5. Hur är/var du i skolan?

- Jag är väldigt tyst av mig. Gillar att vara för mig själv och komma på idéer för fotograferingar och annat.

6. Vad blir du stressad av?

- Jag har den härliga förmågan att bli stressad över allt, vilket leder till att jag får ångest över allt. Till exempel så kan jag få ångest över att få ångest av stress. Komplicerat? Well, föreställ dig att ha det i huvudet..

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

- Igen, väldigt tyst. Antagligen väldigt awkward eftersom jag har tidigare lyckats döda en konversation genom att bara titta. Tror även att de tycker jag är väldigt tillbakadragen, vilket jag är. Har nog att göra med att jag är extremt introvert.

8. Hur uppfattar du dig själv?

- Oj, den var svår. På den positiva sidan så ser jag mig som väldigt "Artsy". Jag är ofta den med lite annorlunda idéer när det gäller foto och annat. När det gäller det mindre positiva så är jag, som sagt väldigt introvert. Kan ta upp det i ett annat inlägg.. Sen har jag även märkt det senaste året att mitt hjärna jobbar snabbare än vad min mun hinner med. Så jag snubblar ofta på orden och har jag ibland svårt att få fram alla de idéer och tankar jag har i mitt huvud.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

- Min hjärna funkar på ett väldigt bra sätt så att jag aldrig kommer ihåg alla pinsamma saker jag varit med om eller gjort. Lucky me!

10. Tre otippade saker om dig själv?

- Jag är en jäkel på pannkakor, jag älskar att sjunga & Cypern är mitt andra hem.

11. När känner du dig som vackrast?

- Skulle nog säga aldrig, eller väldigt sällan.

Likes

Comments

Monday Blues

Tjena tjejer! Nu har det ju gått en sån där hel vecka igen sendag jag bloggade sist. Det gick verkligen från att inte hända någonting i skolan till verkligen allt på en gång. Så stressen den senaste veckan har verkligen varit hög och jag känner en härlig förkylning coming my way. Hoppas den kan vänta dock, för denna veckan har vi Temadagar på Ljud & Bild Skolan. Att säga att det kommer bli super kul är väll att ta i, men det blir nog rätt intressant. Men herregud va positiv jag är nu då..

Men har jag hunnit med något annat än bara stressa med skolan? Ja, det har jag nog allt. I måndags samlade jag på mig rejält med vuxenpoäng när jag gick till banken för att fixa nytt kort och se till att jag nu ser allt jag ska se på mitt konto. Var även på Amigo Ink (som jag verkligen rekommenderar om du ska tatuera dig) och bokade tid för mina två nya diamanter. Tisdagen gick förbi som vanligt och på onsdagskvällen var jag på risk ettan inför mitt körkort. Fyra timmar av att sitta i en trång lokal med 10 andra ungdomar som alla är lika obekväma som jag, härligt. Trosdagen gick även den helt normalt, fram till kl.17. TATTOO TIME!! Och tack gode gud att min partner in crime (Isabella) var med mig för shit vad nervös jag var. Sista dagen av "arbetsveckan" hämtade jag ut min äntligen hemkomna studioutrustning. När jag kom hem med den stora lådan med utrustning packade jag såklart upp allt, satte upp blixtarna, kollade på klockan och fick springa iväg till bion för att möta upp Isabella och kolla på Fifty Shades Darker. Och herregud vad den va bra. När jag såg den första var jag verkligen skeptisk till hela handlingen men den andra filmen ändrade verkligen min åsikt om hela storyn. Tycker verkligen ni ska se den.

Likes

Comments

18 år

Tjena tjejer! Nu är mina 18år fyllda och jag sägs vara myndig. Ska jag vara ärligt så känns det inte så värst annorlunda från att vara 17 förutom att jag nu kan beställa alkohol på restauranger och får komma in på klubbar. Vilket igår kväll kändes otroligt olagligt av någon anledning. Men förutom den lilla detaljen så var hela lördagen helt underbar. Vaknade av att pappa och hans tjej väckte mig med varm choklad, semlor och lite presenter (som kommer visas upp i ett separat inlägg).

Dagen fortsatte med släktkalas hemma i lägenheten. Tårta, kakor och kaffe, som är standard för dessa kalas. Efter ett par härliga timmar med släkten var det dags för nästa "event". Kan väll kanske inte kalla det "Event" precis, men det låter riktigt bra. Jag och Isabella skulle gå ut och äta middag på pinchos. Vet att jag sagt det för och kommer upprepa det.. Rekommenderar er verkligen att gå dit!! När jag kom hem igen såg jag och mamma på ett Supernatural avsnitt och sen var det direkt i säng för min del.

Hoppas er helg varit mysig, puss!!

Likes

Comments

"Jag och Dunder tog en powernap i mormors tvättstuga"

Likes

Comments

Vlogg?!

Tjena tjejer! Jag har en video på lager sedan i somras och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Videon är från en klassresa med min klass. Vi åkte till Tjurpannan och fotade och jag samlade ihop dagen till en vlogg som nu bara ligger och skräpar på mitt skrivbord. Så, vad tycker ni? Ska jag lägga upp videon för er att se eller hur känner ni? Ni kan väll ge en like eller kommentar på detta inlägget så vet jag hur ni tänker.

Puss och gonatt på er<3 Hörs imorgon!

Likes

Comments

Bild: Moi - Nyår

Planer Händelser!

Tjena tjejer! Hoppas veckan varit bra hittills. Min vecka fram till idag har varit...seg. Pluggande inför prov i svenska, gjort klart släpande uppgifter och startat planera för ett lite större projekt i Fotografi. Jag och tjejerna som har valt foto som inriktning har fått i uppdrag att "dekorera" undervåningen med bilder vi tagit. Jag, som det mattesnillet jag oundvikligen är har fått ansvar för vår mattesal. Men med noga planering och sköna färger tror jag att det kan bli hur bra som helst.

Vad händer till helgen då? (Ja, för mig startar helgen på fredag)

Fredag - Skola från 11 till 14.30 sen hem, packa och åka till pappa där vi kanske ska äta födelsedagsmiddag eftersom dagen efter ska jag hem till mamma igen.

Lördag - MAH BIRTHDAY!! Upp i tid, äta härlig frukost och packa ihop för att åka hem till lägenheten igen. Vid 13 kommer släkten och det blir mys med tårta och kakor. En handfull timmar efter det blir det att svida om till något mer passande för restaurang miljön för då ska jag och Isabella gå till Pinchos. Som avslut på min 18årsdag blir det troligen bara direkt i säng.

Söndag - Ta en redig sovmorgon, äta mys frukost, kanske göra lite skolarbete och bara gå runt i myskläder hela dan.


Ha det bäst tills nästa gång, puss!

Likes

Comments

En go Snapple från EspressoHouse på Överby

Likes

Comments

Every New Year Brings A New Beginning!

Hej tjejer! Hoppas ni har fått en riktigt bra start på veckan, det är ni värda. Som ni märkt har jag inte varit särskilt närvarande på bloggen det senaste. Anledning, inget speciellt. Jag har inte känt att det funnits något som varit värt att skriva om och jag vill inte vara en person som skriver om samma dag flera gånger om.  Så jag har istället ägnat Januari åt att planera och fundera på vad som ska hända i mitt liv 2017. Både inom bloggandet och mitt liv.

Medans andra sätter press på sig med nyårslöften som "I år ska jag äta mer hälsosamt och börja träna flera gånger i vecka!" vilket självklart är skit bra, i tanken...men det håller sällan särskilt länge. Trust me, I know! Så här får ni, mina "Planer & Mål 2017"

Bloggen 2017

* Få upp minst 2 "större" inlägg i veckan.

* En "lista" i veckan.

* Få bättre headerbilder till varje inlägg.

* Fler ATM´s

* Börja med "Pic of the Day".

Livet 2017

* Jobba på att få upp mer content på bloggen.

* Få så höga betyg jag kan i skolan.

* Bli mer bekväm med min kropp/mig själv.

* Försöka träna mer regelbundet.

* Starta mitt egna företag.

* Starta upp mitt konstprojekt.

* Bli bättre på att stå upp för mig själv.

* Ta mer selfies (har att göra med punkten ovanför).

* Bli bättre på Snowboard och våga mer i backen.

Likes

Comments