Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

London

Så det första som händer efter skolavslutningen för i år (om 2 veckor) är att jag, pappa, hans flickvän och hennes son ska åka till London för en weekend. Set så mycket framemot det. Jag har alltid velat åka till London. Kan ha lite att göra med att jag var ett väldigt stort One Direction fan i ett par år. Gillar allt pojkarna än men det är inte riktigt musiken jag kanske väljer att lyssna på idag. Men hur som helst så ser jag jättemycket framemot detta och det ska bli så mysigt att gå runt och strosa på Londons gator.

Coldplay

Yaayyy!!! Coldplay kommer till Sverige och självklart ska jag och världens bästa Isabella se dem. Om ca 3 och en halv vecka står vi på Ullevi i Göteborg och dansar och har oss till deras fantastiska musik. Jag har alltid gillat Coldplays musik med med åren och allteftersom dem har utvecklats i musiken så har jag mer och mer kommit in i deras genre och börjat lyssna på deras musik.. Ska bli så kul att få se dem live för första gången och få höra deras, helt ärligt, skit bra musik.

Cypern, Ayia Napa

JAG SKA HEM!! Ni som följt mig på min andra blogg vet säkert hur mycket jag älskar Cypern. Det har varit mitt huvudresemål sen jag var 3år. Jag har hittills varit där 9 gånger och detta året bli det min 10:onde gång. Från start hade jag tänkt att åka dit själv eftersom jag kan området och känner mig nästan mer hemma där än i Sverige. Men så har jag pratat med mamma länge om att det hade varit kul om bara jag och hon gjorde något. So, Cyprus....HERE WE COME!! 1 Månad kvar och jag längtar ihjäl mig.

Håkan Hellström

I år igen!! Förra året fick Isabella en biljett till Håkan konserten 2016 och i år fick jag en av henne för 2017. Det är vad jag kallar friendship. Börjar nästan bli en tradition detta, och jag älskar det.

Nu är det ungefär 2 månader kvar och som med allt annat är jag supertaggad!!

Detta är mina top 4 saker att göra denna sommaren, and I´m so exited!! Har lite andra planer oxå men inga datum som är direkt spikade ännu. Kommer det till härliga, spännande event och/eller händelser som kommer jag självklar att dela med mig av dem till er.

Som ni även har märkt den senaste månaden så har jag varit väldigt inaktiv på bloggen. Det har varit slut spurten för skolan och jag har haft massor med uppgifter att hinna klart med innan betygen sätts och det inte längre finns något för att påverka dem. Men nu, idag, så blev jag äntligen klar med den sista uppgiften. Allt är klart och jag kan nu bara andas ut och hoppas på det bästa. Ska nu mer och mer försöka komma tillbaka till er för i grund och botten så är det detta som faktiskt gör mig så glad och får mig må bra. Att se att ni läser och gillar mina inlägg ger mig alltid den lilla extra kicken av energi i vardagen. Tack, ni är underbara!!

Likes

Comments

Tjena tjejer! Som ni vet älskar jag Tumblr. Det ger mig så mycket inspiration, som jag ibland delar med mig till er. Tumblr gr mig även viljestyrkan att vara mig själv och inte låta folk trampa på mig.
Så, jag satt nyss och skrolla igenom mitt Tumblr feed och snubblade på en dikt som verkligen fick en betydelse för mig och jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig av den till er. Det är skriven av Justine M.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjena tjejer! Haft en sån där skön reklam morgon idag. Gick upp, tog en varm dusch utomhus i solen. Har aldrig känt mig fräschare!! Gjorde mig lite frukost med Granola från Garant med lättfil från arla och en klick med drottningsylt från Önos. Såå gott! Till det tog jag ett glas färskpressad juice. Har aldrig känt mig så inspo i hela mitt liv.
Sen satte jag mig på altanen med mamma och pratade om allt mellan himmel och jord och lyssnade på Panic! At the disco, bandet som blivit min nya obsession!!

Men nu efter världens bästa morgon så är jag och pappa påväg till Uddevalla för att gå på en väns konfirmation och det kunde ju inte varit bättre väder! 🌞

Likes

Comments

I sommarstugan med fina familjen, dricker cider och njuter på terrassen<3

Likes

Comments

Tjena tjejer! Japp, som ni ser i rubriken så vill jag prova något nytt. Men jag jag bet dock inte riktigt vad.. min blogg kretsar ju väldigt mycket kring bilder. Så min första tanke var att börja med något sånt. Sen tänkte jag efter lite och, det kanske inte är så kul att läsa en blogg där bloggaren (till 90%) bara lägger upp bilder. Eller?!

Så nu tänker jag fråga er. Skulle ni Goa människor som läser min blogg vilja ha mer bilder. Ex, fler atm's? Eller vill ni ha mer personliga inlägg? Skulle vara kul att höra er åsikt! Är lite kluven själv, puss!!

Likes

Comments

~1:a Maj ~

Likes

Comments

"It´s okay to be sensitive to something, just don´t let the feelings own you."
- Ava Catori, The Big, Not-So-Small, Curvy Girls

Likes

Comments