Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vinnare denna vecka är Julia Erikson. Hennes blogg hittar ni här och jag tycker verkligen att ni ska in och kika. Jag tycker att hon har en väldigt snygg och stilren blogg där hon delar med sig om bland annat sin vardag, inredning och outfits. Innehållet är varierande vilket gör att det är kul att följa hennes inlägg. Stort grattis till dig Julia och tack till alla som deltog.

Likes

Comments

[Inlägg i samarbete med Sthlm Stories]

Igår fick jag hem detta väldigt snygga och stilrena skal från STHLM STORIES och helt ärligt så är det ett utav de skönaste skalen jag har haft. Jag älskar kvalitén på det och tycker att mönstret är så himla fint och fräscht. Sthlm Stories har just nu en stor rea på sina skal så om ni är sugna på ett lika snyggt skal kika in deras hemsida.

Likes

Comments

Igår var jag som jag nämnde hos frisören för att färga och klippa håret. Jag blonderade det och färgade grå/bruna slingor och klippte det några centimeter. Det blev verkligen så himla bra och jag är supernöjd. Färgen är precis som jag ville ha den och det ser så naturligt ut. Kul med lite förändring.

Likes

Comments

Igår var Tove, jag och Ellen och såg "It". Jag älskar verkligen skräckfilmer och har sett väldigt många nyligen och varit ganska besviken då jag inte tycker att de har varit särskilt läskiga så jag såg verkligen fram emot att se denna. Tyvärr blev jag ganska besviken nu med då jag inte tyckte att den var speciellt läskig, jag tyckte att den saknade handling och att den var ganska osammanhängande så det var lite tråkigt. Jag ska dock förhoppningsvis på bio snart igen och se "mother" och hoppas att den är lite läskigare.

Likes

Comments

Någonting jag verkligen ser fram emot är att jag ska till frisören i eftermiddag. Jag ska klippa och slinga håret. Hur tänker jag inte berätta än utan det får ni se i morgon. Hoppas verkligen att det blir bra och en bra makeover till hösten.

Likes

Comments

Snart ska Tove, jag och Ellen åka in till Motala för att äta och titta på bio. Vi ska titta på DET vilket jag verkligen ser fram emot. Jag har sett väldigt mycket skräckfilmer de senaste dagarna och inte tyckt att de varit speciellt läskiga så jag hoppas verkligen att jag blir rädd ikväll. Skriver i morgon om hur den var och vad jag tyckte.

Likes

Comments

Title