Header
View tracker
View tracker
View tracker

Alla har vi drömmar, oavsett om vi är unga eller gamla, om dom är stora eller små, dom finns alltid där. Drömmar och mål, någonting att längta efter och att jobba för. Jag har länge haft som dröm att bli nöjd med mig själv och trivas som jag är. Både med utseende och personlighet och jag vet att jag har kommit en lång bit på vägen men jag har en lång väg kvar att gå. Jag tror verkligen inte att jag är ensam om detta men jag vill inte längre gå och bara låta det vara jag vill verkligen försöka att inse att jag är bra precis som jag är. Det jobbigaste med att inte känna så själv är för att jag inte tror på andra när de ger mig komplimanger. Jag vill lyssna, bli glad och känna mig stolt, stolt för att jag är jag och jag är bra.

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon eftersom att vi stannade på skolan så länge igår då det var öppet hus. Jag började klockan tio och slutade klockan ett. Efter skolan åkte jag och Maja in och handlade allt vi behöver till fredagens minidisco. Jag kom hem runt tre och har sedan dess skrivit ihop en rapport som skulle vara inne ikväll. Jag har även firat min bror då han fyller 19 idag. Nu är jag hur trött som helst så jag ska faktiskt krypa ner och sova.

Likes

Comments

Jag är fortfarande sjuk vilket är jobbigt då jag var tvungen att åka till skolan idag då vi hade prov. Jag skulle bara vilja åka hem och sätta mig och mysa i vår nya lilla myshörna och dricka te men nej... Idag efter skolan har vi öppethus vilket innebär att alla högstadieelever är välkomna att höra mer om programmen och skolan och vi elever är såklart där för att hjälpa till. Så hela kvällen kommer jag att stanna i skolan och prata om mitt program vilket i och för sig kan vara roligt. Jag tycker dock att det är väldigt jobbigt att ha de mitt i veckan efter en lång skoldag, man blir så trött och seg och att jag dessutom är sjuk gör inte saken bättre. 

Likes

Comments

Utekväll / Innekväll

Mörk choklad / Ljus choklad

Mobilskal / Mobilfodral

Twitter / Instagram

Snö / Regn

Sushi / Pizza

Lampor / Levande Ljus

Starbucks / Espresso House

Fika / Shoppa

Bada / Sola

Smsa / Prata i telefon

Skräck / Komedi

Chips / Popcorn

Klackar / Sneakers

Film / Serie

Godis / Bullar

Väskor / Skor

Te / Kaffe

Dator / Ipad

Hörlurar / Högtalare

Frukost / Lunch

Mascara / Ögonskugga

Likes

Comments

Idag var det 16 år sedan min pappa gick bort. Den man jag aldrig fick chansen att lära känna men som fortfarande är en av personerna jag älskar som mest. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och det går inte en sekund utan saknad i min kropp. Jag är ledsen över att jag jag inte fick lära känna honom, att han inte fick se mig växa upp, att han lämnade min underbara mamma och min familj, att jag inte kommer ihåg hur han var eller att jag fick höra hans skratt. Men det som sårar mig mest är att jag inte ens fick chansen att säga "jag älskar dig pappa".

Likes

Comments

I fredags stod fest på schemat. Det var våran tackfest vilket vi hade sett fram emot. Kvällen blev inte riktigt som förväntat men helt okej. Maja sov över hos mig så mycket sömn blev det inte. På lördagen begav jag mig tillsammans med mamma, moster och kusin till Linköping och köpte lite nya möbler och andra småsaker. När vi sedan kom hem åkte jag vidare till Motala med Ellen och tittade på bio och åt middag. Det var en mycket mysig och fartfylld dag.

Idag är det söndag och mina enda planer är att jobba hela dagen. Jag har tyvärr blivit sjuk vilket är lite tråkigt men men det gör inget en dag som denna när jag ändå planerat att sitta inne hela dagen. Jag vill dock inte att det håller i sig då jag har mycket planer denna vecka.

Likes

Comments

Title