Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta är nod det finaste smycke som jag äger och har fram tills nyligen varit väldigt dålig på att använda det. Jag har nu börjat att göra det mer och mer vilket gör mig glad för jag älskar den verkligen.

Likes

Comments

Finns det något bättre än att komma hem från en jobbig dag i skolan, poppa lite popcorn, sätta på sig en mysig pyjamas och krypa ner i fåtöljen med ett varmt täcke och titta på en bra serie? Jag tvekar starkt på det.

Likes

Comments

Dagens humör: Trött, seg och uttråkad.

Dagens mående: Nedstämd och allmänt tom.

Dagens borde: Plugga fysik och matte!! Även städa rummet då det är kaos.

Dagens frisyr: En liten ruffsig bulle.

Dagens smink: Inget smink.

Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor och en marinblå hoodie.

Dagens planer: Åka hem, träna, plugga och kolla serie.

Dagens materiella vill ha: Nya smycken.

Dagens fundering: Varför det fortfarande är skillnad på löner mellan män och kvinnor...

Dagens beroende: Melontuggummin

Dagens tråkigaste: Svenskalektion.

Dagens längtan: Att få lägga mig i en nybäddad säng och sova.

Dagens låt: Cyklar ni så springer jag - Mares

Likes

Comments

En punkt på min bucket list är att sluta äta godis och detta är en av punkterna som rör sig över hela året. Jag har inte tänkt att jag inte ska äta godis på 365 dagar utan punktens syfte är mer att inte äta godis i onödan och i största mån inte äta alls. Jag kommer definitivt inte äta på vardagar och vill komma ifrån vanan att äta det på helgerna med. Jag har inte ätit godis på väldigt länge och är egentligen ingen som är i behovet av att äta. Jag är dock väldigt sockerberoende och äter mycket annat som innehåller för mycket socker. Detta vill jag också komma i från och tänkte till en början ersätta sötsakerna med frukter. Eftersom frukt inte heller är det bästa i stora mängder vill jag trappa ner på det också men jag ser det som en god start på detta och jag har redan kommit en bra bit på vägen.

Likes

Comments

Veckans bock är åter igen en bok som jag fått från skolan då vi ska skriva en författaranalys. Denna bok var inte alls i min smak då den var väldigt barnslig och inte riktigt min typ av genre. Den var lättläst vilket var positivt då det bara tog två dagar att läsa ut den,

Likes

Comments

En bra start på dagen. Denna vecka har jag inte hunnit blogga så mycket tyvärr då jag verkligen har haft fullt schema både i skolan och utanför skolan. Det har varit väldigt skönt att ha haft saker att göra men det märktes ganska tydligt att sömn var behövligt då jag sov i över 12 timmar igår.

Idag ska jag bara plugga lite och ta det lugnt. Nästa vecka kommer inta va lika fullspäckad men mycket planerade saker är det.

Likes

Comments

Ny vecka nya naglar... (eller nått).

Idag är det måndag och kl 7 gick bussen från skolan mot Oskarshamn. Vi ska på studiebesök vilket inte brukar va något jag ser fram emot men det är alltid skönt med något omväxlande från skolan. Vi ska kolla på ett kärnkraftverk (tror jag). Konstigt nog ser jag mest fram emot bussresan då jag alltid tyckt att det är skönt att åka och väldigt mycket roligare när man åker med sina vänner.

Likes

Comments

Title