Header

​Igår kände jag mig trött och nere hela dagen. Jag tänkte inte mer på det utan tog för givet att det bara var en dålig dag. Mot kvällen började jag dock känna mig hostig och fick ont i halsen. Till följd av detta vaknade jag upp med en igentäppt näsa och en värkande hals. Jag är därför hemma och har ingen ork att ens ta mig från sängen. Lite brunch i form av pannkakor med banan och choklad fick det dock bli. 

Likes

Comments

Godmorgon! Trots det tråkiga vädret så är hela min kropp inställd på att detta kommer bli en bra och produktiv dag. Jag ska försöka att få så mycket gjort. Jag ska städa och plugga. Det är i stort sätt vad jag vill få gjort idag men med tanke på att mitt rum är kaos just nu och att det är flera grejer jag behöver plugga på antar jag att det förmodligen kommer att ta hela dagen.

Likes

Comments

​Verkligen länge sedan jag köpte lösgodis men nu var jag verkligen sugen. Passar perfekt en lördag som denna. 

Likes

Comments

​Efter en händelserik veckan i skolan och en lång natt igår, som bestod av skratt och bad tillsammans med våra ettor, tyckte jag att jag var värd lite sushi. Inte nog med att jag var väldigt trött efter natten och veckan så var tågen inställda vilket gjorde att jag fick sitta och vänta i något som kändes en evighet. Min kära bror kom till slut och hämtade mig och jag har äntligen kommit hem och fått avnjuta min favoritmat och är nu redo att sova ett par timmar. 

Likes

Comments