Header

Nu är jag äntligen på hemmaplan igen. Gårdagen gick åt till återhämtning och uppackning. Jag har även gjort om lite i rummet. Dagens planer är att fixa färdig och städa rummet, planera kommande veckor och lägga upp en rutin för just nu är min vardag kaos och träffa lite kompisar ikväll.

Likes

Comments

Vad vore väl en vecka på västkusten utan skaldjur? Gårdagens middag bjöd på mängder av godsaker och mycket skaldjur. Vi blev alldeles för mätta men det var så sjukt gott så det var mer än värt det. Kunde inte blivit ett bättre avslut på denna vecka. Vi är nu påväg hem och jag längtar så efter min säng.

Likes

Comments

Sista dagen bjöd på minigolf, shopping och en trevlig middag.

Likes

Comments

Jag har under flera år försökt finna lyckan. Jag har försökt hitta någon som gör mig sådär riktigt glad, som får mig att glömma allt annat och som får mig att känna mig speciell och uppskattad för den jag är. Men denna lycka jag trott jag funnit så många gånger har i stället gång på gång tryckt mig längre och längre ner. Att aldrig riktigt nå dit och när vägen jag valt tar sitt slut blir fallet så oändligt långt och smärtsamt och jag är trött på att känna denna smärta. Jag är trött på att försöka hitta någon som får mig att må bra och jag är trött på att alltid känna mig behövande av andra. Jag vill klara mig själv, kunna vara lycklig utan att någon annan måste vara inblandad och jag vill känna mig stark som människa. Jag vill inte vakna upp och känna mig ensam, gå hela dagen med tomhet i hjärtat eller gå och lägga mig gråtandes för att jag känner mig så lämnad. För jag vill inte bli lämnad en enda gång till, jag vill inte känna hur hela min värld krossas och jag vill inte få den där känslan av oduglighet att det jag gav inte var tillräckligt. Att jag inte var den där personen man ville skulle stanna utan bara en person som man ville ha just då och som längre inte var nödvändig. Jag är så trött på att alltid vara den personen för det får mig inte bara att bli ledsen för att jag mist någon jag kommit nära. Utan nu handlar det mer om att det får mig som människa att bara må så oerhört dålig och får mig att känna mig värdelös. Att mitt allt aldrig duger och att jag inte får ta del av folks liv och stanna där. Helt avskärmad och lämnad ensam, igen. Det är bara jag kvar och jag måste på något sätt plocka upp bitarna av mitt brustna hjärta och hela min kropp för den har blivit så tung att jag själv snart inte orkar gå runt och bära på allt. Alla känslor, alla tankar och all ensamhet. Jag vill inte vara ensam, jag vill vara stark och min egen. Jag vill inte känna behovet av någon annan för att en gång till falla till bitar. För varje gång jag faller går jag miste om en del av mig själv som jag aldrig någonsin kommer få tillbaka och när jag fallit så många gånger kommer det snart inte finnas något att samla ihop då alla mina bitar har försvunnit. Jag vill bara bli hel och fylla dessa tomrum med nya bitar för att på något sätt bygga upp ett nytt hopp, en ny känsla och ett nytt jag. Jag vill bara ha en förändring som för en gångs skull ska göra mig glad och göra mig stark som person. Helt av mig själv. Men hur gör man det när man under hela sitt liv byggt upp sin lycka av andra människor? Hur ändrar man plötsligt sin insikt och sin livsbild över en natt och hur får man alla dumma tankar att bara försvinna?

Likes

Comments

Det har gått alldeles för fort det sista året. Vad hände med alla planer, alla saker på våran lista och framförallt den sista månaden? Vi hade bal, var på Rhodos, jag fyllde 18, vi tog studenten och vi gjorde så sjukt mycket annat kul. Det värsta av allt var att det gick så fort. Jag försökte verkligen njuta i stunden vilket jag verkligen gjorde men det är ändå så många veckor tillbaka och jag skulle vilja göra om allt igen.

Likes

Comments

Idag kommer bli en mycket mysig dag. Mamma och jag startar dagen med spa och mys. Efter det väntas lunch och förhoppningsvis musslor för min del. En shoppingtur innan pinchos och dagen är fulländad.

Likes

Comments

Title