Hejhej! Här sitter jag och är glad trots att det är söndag eftersom att vi har lov nästa vecka har jag inget att ha ångest över och det är så skönt. På mitt lov ska jag mest ta det lugnt, umgås med vänner och ha det allmänt skoj.


Jag har funderat på en sak länge, vilka mina drömmar och mål faktiskt är. Vad händer om man inte har några drömmar och mål, varför går man i skolan då egentligen? Jag vet inte vad jag vill jobba med och jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv om några år. Jag tror att det är viktigt att ha drömmar eftersom att drömmar är oändliga, du kan drömma om vad du vill utan att någon ska komma och stoppa dig, drömmar är dina och det kan ingen ta ifrån dig glöm aldrig det, låt aldrig någon stoppa dig. Men däremot tror jag att mål i livet kan framkalla någon form av stress, tänk dig att du sätter ett jättehögt mål, om du sedan då kämpar och kämpar för att nå det målet och du även inte klarar det framkallar det ren besvikelse. Det gäller att sätta rimliga mål som man sedan kan utöka till större och större. Liksom du kan inte bli världens bästa fotbollsspelare efter en dags träning, du måste kämpa för att nå toppen och sätta ut mål på tur man hand.

Detta var bara lite utav mina söndagstankar så fortsätt att drömma stort, våga vara den du är och våga slutföra dina drömmar trots att inte samhället accepterar det<3

Likes

Comments