View tracker

Vardag

Det blev lite ändrade planer... Jag sitter nu på tåget till Stockholm. Jag var för seg och orkade riktigt inte ta tag i att sminka mig, så jag sköt på det några timmar. Vet iallafall inte vad vi ska hitta på för skoj, antigen så drar vi ut och käkar middag, eller så fixar vi i ordning något gott hemma. Måste även tipsa om världens finaste läppglans jag hittade i smink lådan när jag sminkade mig. Det är ett rött glittrigt läppglans från Make Up Store, tror det kostar runt 160-200kr. Köpte de för ganska så längesen men tyckte inte att jag passade i rött så har aldrig använt det, men testade det nu igen och tyckte det var hur snyggt som helst.
Puss<3

Bilden blev inte så bra då jag sitter på tåget just nu, men ni ser iallafall hur det ser ut!!😃

Likes

Comments

Övrigt

Jag kom på mig själv med en sak som jag gör och har gjort flera gånger förut, som är fel. Jag gör så himla mycket och försöker verkligen för att vara tillräcklig och för att få vissa personer att tycka om mig, men det räcker inte till. Jag är alltid den som gör fel, jag är den folk alltid klagar på, jag känner mig osynlig och det är fel, inte bara för att människor ska klagar, utan för att jag försöker så himla mycket. Jag ska inte behöva ändra på mig eller anpassa mig efter andra bara för att bli omtyckt.

Jag ska vara den jag är och skita fullständigt i vad andra tycker eller säger, jag ska inte låta någon annan trycka ner mig.

Det här är något som är jätteviktigt, för oss alla, både tjej som kille. Jag vet att jag inte är den enda som försökt vara tillräcklig eller omtyckt hos andra. Vi tjejer framförallt, men också killar, måste peppa upp varandra och stärka upp varandra, så här kan vi inte bete oss. Säger någon att du inte räcker till eller att du är dålig, skit i den eller de personerna då, för de har inte rätten till att klaga på dig, det är deras förlust om de förlorar dig. Det är inte alltid vi säger rakt ut, "du är dålig" eller "du är inte tillräckligt bra för mig", men de meningarna behövs inte för att man ska kunna förstå att något är fel, ibland kan det märkas utav både kroppsspråket, personens beteende eller olika klagomål på de sakerna man gör, som tydligen ska vara fel enligt den personen, gång på gång.

Ge aldrig upp, och du är bra precis som du är!! Puss<3

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag, wiho!! Så som fredagen och helgen har varit efterlängtad, är det skönt att den äntligen är här. Jag har precis kommit upp ur badet och tänkte gå ner och fixa i ordning lite lunch och sedan titta ett avsnitt på Pretty Little Liars med mamma. Lite senare hade jag tänkt att sminka mig och fixa håret, eftersom att jag ska till Stockholm ett tag ikväll och träffa bästa vanten. Dock så jobbar han ett tag, så för att dra ut på tiden hade jag tänkt gå runt och shoppa lite om jag hittar något skoj. Sen så har ju jag världens sämsta lokalsinne om det inte är Uppsala, så jag lär nog inte hitta någonstans i Stockholm eller så kommer jag gå vilse. Vi får se hur det slutar helt enkelt. Puss<3

vet inte hur mina ben lyckades se helt böjda ut, troligtvis skummet, haha.

Likes

Comments

Vardag, Övrigt

Både igår och idag blev riktigt dåliga dagar. Jag låg vaken i princip hela natten, hade så fruktansvärt ont i huvudet, ryggen, magen, ja överallt helt enkelt och ingenting funkade för att dämpa smärtan, och på det kom ångesten och ingenting som fungerade för att dämpa då heller. Men jag lyckades äntligen tillslut att somna. Vaknade runt elva då J's lilla syster kom in och väckte oss, och jag kunde inte stå på egna ben, föll nästan ihop och därför låg jag kvar i sängen hela dagen. Kändes riktigt obehagligt då det kändes som om att jag nästan skulle dö, värsta av allt är att jag inte alls vet vad det hela beror på heller. Men det skulle kunna bero på att jag inte tagit hand om mig själv som jag borde göra och därför sa kroppen ifrån tillslut, ska träffa en läkare imorgon om det inte blir bättre under natten. Tycker inte alls om det här då det tar min tid och ork för både att träna men också från skolan, usch.

Glöm verkligen inte bort att ta hand om er själva så att ni mår bra, det är det viktigaste som finns. Din hälsa går före både skola, träning och vänner, don't forget that. Ta hand om er, puss<3

Likes

Comments

Outfits

Nu när våren snart börjar närma sig så tycker jag att man kan få ihop så otroligt vackra outfits, tycker nog att våren är en av de årstider då man kan få till så otroligt många olika outfits, som dessutom blir riktigt snygga. Något jag älskar under våren, som även är ett måste, är ljusa, kalla toner så som vitt, ljusrosa, blått mm. Här ovan är en bild med tre olika outfits jag personligen tycker är väldigt snygga, och som jag själv vill använda.

Likes

Comments

Tips, Övrigt

Vsco - världens BÄSTA redigerings app. Du kan justera ljusstyrkan, tillägga skärpa, tillägga kontraster och använda olika filters, mm. Du har även en egen profil där du kan publicera dina bilder du redigerat och även följa andra för att se vad dem publicerar för bilder. Men framförallt det bästa med appen är att den är gratis, det tillkommer kostnader ifall du vill köpa extra filter, men det finns även gratis filters.

Instagram - Tror att alla redan vet hur instagram fungerar men den appen är helt enkelt bäst, och nästan alla jag följer har ett sådan otroligt fint feed, ganska så avis här.

Snapchat - Enda appen jag använder för att kommunicera och kontakta mina vänner, det är sällan jag använder sms eller samtal, bara när jag vill nå mamma eller pappa.

Spotify - Hade nog inte överlevt utan spotify, jag lyssnar på musik nästan dygnet runt. På bussen till skolan, under skoltid, på vägen till träningarna, när jag sminkar mig, och när jag ska sova, så musik är i stort sett hela min vardag.

Hade jag inte haft dessa appar vet jag inte hur jag hade överlevt, har ni inte någon utav dessa, så bör ni skaffa dem, ni kommer inte ångra er.

Likes

Comments