Uppdatering kommer igen snarast. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trött dygnet runt? Garanterat. Har nu jobbar sen torsdag 4 Augusti, 7 dagar kvar sen kan jag få pusta ut ett tag.

Igår gjorde Lukas och jag premiär i dressyrgruppen, och mitt hästhjärta gjorde så ont. Han var så stel i framförallt vänster sida men överlag så var han helt galet annorlunda. Hade inga förhoppningar om att det skulle släppa något, inte ens minsta lilla men fy fasen så fin han var efter förutsättningarna. Vi jobbade väldigt mycket i skritt så det var en mjuk o bra start på terminen för alla. Sandra va med och fotade så bilder kommer nog upp någon dag i veckan.

Likes

Comments

Jag är så död, nästan bokstavligen. Har totalt sovit 6 timmar de två senaste nätterna pga att jag både jobbar på mitt "vanliga" jobb på Circle K och som ridlägerledare i stallet. Imorgon slipper jag iallafall att gå upp klockan fyra.

Framtiden börjar klarna upp sig för mig nu vart efter, på jobbfronten. Eller ja, förhoppningsvis iallafall så nu är det bara att hålla tummarna. Lite jobbigt att inte ha något bestämt bara men så får det vara en period antar jag. Skolorna startar ju igen nästa vecka så förhoppningsvis blir det väll lite mer ordning och reda då.

Något som iallafall är klart är att jag även börjar i en dressyrgrupp när terminen drar igång på måndag. Kommer bli så bra för Lukas och mig att verkligen kunna fokusera på det och att kanske på fredagsträningen kunna prova lite andra hästar och utvecklas på den biten. Adde kommer jag fortsätta rida och får jag lov så kanske han åker med till Åby ett par gånger. Hästfronten ser jag fram emot framöver.

Nu är det kvällsmackan som gäller för barnen och sen är det sängen som skriker, natti!

Likes

Comments

Två hästar ridna idag och litet kalas på det. Mina 2,5 lediga dagar som jag planerat vara helt lediga på blev visst nästan helt fullbokade. En sovmorgon fick jag iallafall imorse vilket var väldigt välbehövligt men som istället resulterat till att jag nu inte kan sova. Trots att jag stått i hela dagen. Sillen, ett kwpn Sto red jag dressyr på banan i förmiddags. En häst med väldigt mycket rörelser och för mig väldigt svårriden men så himla rolig och spännande på samma gång. Ett varv runt banan i trav och svetten bara rinner om mig efter det. Direkt efter det vidare till Adde och han fick sig en tur i skogen, väldigt nöjd o glad kille. Och så lite gos på det såklart!

Imorgon ska jag hoppa in och jobba på en annan station än vad jag brukar, nervöst med ska nog gå bra. Det är trots allt en mindre station. Adde ska jag också rida imorgon, tillsammans med ägaren så det ska bli kul. Ett väldigt bra sätt att starta morgonen på, vad kan vara bättre än en ridtur?

Adde och Sillen.

Likes

Comments

Hej på er, någon kvar? Väldigt längesen jag skrev något här, den senaste tiden har det varit så himla mycket och en väldigt stor förändring i mitt liv. Som ni har sett så har jag gått ut gymnasiet, och vad gör man efter det? Mitt svar på det är, jag vet inte. Mitt liv är just nu ett stort frågetecken, efter sista augusti vet jag inte vad jag gör. För då tar mitt kontrakt på mitt nuvarande jobb slut. Ni vet inte ens vart jag jobbar, så länge sedan var det som jag var här. Cirkel K är det iallafall, trivs väldigt bra faktiskt. Likt mitt förra jobb, men det är ju serviceyrkena som jag tycker om. Förhoppningarna är att jag kommer få extraanställning men vardagen kommer fortsätta i ett stort frågetecken eftersom att jag inte kommer ha något fast schema.

Längta inte till studenten säger jag till er som fortfarande går i skolan, för tiden efter är så oklar. Iallafall för mig. Har sökt lite jobb i stall runt om Norrköping/Linköping så det återstår att se. Samtidigt så vill jag inte flytta här ifrån men ska jag nå mitt drömjobb så måste man någon gång ta första steget. På tal om stall och hästar så har jag under sommaren varit med när två hästar sålts. Bland annat min underbara Corvette CC som flyttat till upp till Stockholm hos en super bra man som kommer passa som handen i handsken tillsammans med Corvette. Mycket ritter i skog och mark och med en väldigt harmonisk och bra hästhållning och ridstil. Kunde inte bli bättre samtidigt som det är extremt tungt. För att jag måste allt säga att det är han som utvecklat mig så pass mycket på senaste.

​Till något lite roligare så har jag börjat sköta och rida en väldigt fin SWB valack vid namn Adde. En toppen häst som kommer lära mig extremt mycket vid sidan av Lukas och med kombinationen med de två tillsammans kommer bli perfekt. Så på den fronten har jag väldigt mycket att se fram emot just nu. 

Har även köpt en bil och fyllt 19, jobbat lite ridläger och varit mycket med Oskar. Så mycket mer intressant händer inte i mitt liv. Tanken är iallafall, att nu när vissa saker sjunkit in, att börja skriva lite igen så får vi se vad som händer i framtiden. 

Likes

Comments

Satan så bra Lukas var i helgen, kändes inte som samma häst som på tidigare tävlingar när han blivit sjukt nervös och tillbakadragen. I lördags fanns det så himla mycket vilja och glöd i honom. Så stolt över honom. Anmälde idag till nästa tävling som är söndag nästa vecka vilket även är Distriktsmästerskap för lektionshästar.

Likes

Comments