Header
View tracker

För mig är ett lyckligt liv prioritering 1 för mig
För mig måste jag ha ett jobb jag är motiverad och lycklig att gå till
För mig måste jag ha människor omkring mig som gör mig lycklig, ger mig energi och motivation
För mig
måste jag vakna varje morgon och känna passion för det livet jag lever
För mig måste människor jag umgås med vara öppna för världen för att jag ska tycka om att vara i deras omgivning.

För mig är det så fruktansvärt viktigt att vara lycklig, att hitta det som gör mig lycklig och hålla fast vid det. Inte lyssna eller låta någon påverka det.
Under denna hösten har det hänt massvis.. Jag har liksom hittat rätt som fan i mitt liv.
Jag gör det som är bäst för mig, och detta är verkligen bara en start för ett så fruktansvärt bra liv jag kommer leva om jag fortsätter att prioretera mig själv för mina känslor och åsikter, med rätt människor och på rätt ställen.

Jag kommer aldrig låta någon ta över mitt liv för att jag ska anpassa mig. Jag säger inte att (jag ska bli rik, då är jag lycklig)
Nej jag vet inte hur detta kommer sluta, rik som fattig.. Men lycklig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

4x4 intervaller

5 minuters uppvärmning
4 min på level 16
2 min på level 1
4 min på level 16
2 min på level 1
4 min på level 16
2 min på level 1
4 min på level 16
2 min på level 1
Done

Likes

Comments

Iprincip alla inspirationsbilder jag har här på bloggen kommer ifrån Pinterest.
Om ni gillar allt från mina qoutes till inrednings, arkitekt, natur, klädbilder etc. Så följ mig gärna där!

Likes

Comments

Helgen var topp.
Utbildningen var topp.
Människorna var topp.
Jönköping var topp.

Jag har lärt mig grymt mycket utav utbildningen. Jag har till och med redan investerat i 3-4 olika indexfonder..
Men jag är också helt körd i hjärnan efter all info, 6h gånger 2 dagar har jag suttit och skrivit ner anteckningar i datorn. Grymt bra utbildning. (UA-akademin)

Det var så skönt och trevligt att få träffa mina efterlängtade bruttor efter alldeles för lång tid ifrån varandra.. vi snacka, åt, drack.. deras pojkvänner var också med vilket också var trevligt!

Och nudå? Måndag?
Back to work(Norrøna) och ska iväg till gymmet nu och köra intervaller,

Likes

Comments

Ingen bra dag idag.
Mycket som kan hända som kan påverka en något otroligt.
Jag hoppas verkligen att dagen klarnar upp.

Efter jobbet idag åker jag upp till Jönköping till mina fina vänner som går högskola där! I helgen är det en aktieutbildning som vi ska gå tillsammans!
Blir en bra helg.

Likes

Comments

Att bli en vuxen människa innebär att du kommer att bli besviken. Du kommer att misslyckas. Saker tar längre tid än du tror. Ibland behöver du jobba svinhårt. Det kommer att göra ont. Ofta är din överdrivna oro inte värd besväret. Du kommer att vilja skrika ur dig all skit och borde göra det.

För de oväntade kommer garanterat att hända. Människor du älskar kommer att gå bort. Även de närmaste relationerna kommer svika dig. Du kommer att missa hur det viktiga faller dig ur händerna. Du kommer att lita på idioter. Kanske bli fruktansvärt orättvist sjuk. Du kommer också vara en idiot och fatta helt värdelösa beslut för att du inte vet bättre. Men om du fortsätter även när det är jobbigt. Går med på att känna smärtan hela vägen ni i din benmärg. Ställa dig upp ur fosterställningen och ge ännu mer av dig själv. Utmana dina rädslor. Gå framåt med huvudet högt utan att bygga upp för tjocka murar.

Om du kastar dig ut och riskerar besvikelse igen och igen. Lär dig av dina misstag. Gör om och gör rätt. Fokusera på allt det fina du får uppleva och är tacksam för de fina människorna i ditt liv. Se dom, uppskatta dom och bjuda in dom i din värld. Ja, då kommer du att ha ett bra liv den tiden du är här. Fullt med kärlek. Omgivet med generösa människor som vill skratta med dig. Som bär dig när dina ben inte orkar. Som kommer att fylla ditt liv - med liv. Men om du undviker smärta till varje pris. Krampar hårt i trygghet utanför dig själv. Stänger inne dina känslor. Vägrar bli besviken. Förbereder dig misstänksamt på det värsta. Tar en defensiv hållning. Ja, då kommer ditt liv inte att bli särskilt spännande. Det kommer ju fortfarande göra ont men sällan fängsla dig eller hålla dig vaken om natten av inspiration. Dagarna kommer fortfarande bli till år som blir tio år. Livet kommer gå över utan du egentligen la märke till det.

Du gör dina val hela tiden. Kommer du ihåg dina drömmar? Hur du satt i skolbänken ritandes teckningar? Är det dags att väcka upp det där igen? Det som du slutade hoppas på första gången du blev besviken.

/

Johannes Hansen

Likes

Comments