Alla häst människor vet var citatet "i stallet rensar jag tankarna" betyder. Och så är det också,  det är där man får vara sig själv, man behöver inte stressa, och man har lung och ro iallafall har jag det så och det är jag väldigt glad för. Dom stallen som har många hästar är just väldigt stressiga och man måste alltid tänka på alla andra. I "mitt" stall är det bara jag och stallägaren tillsammans är det två hästar. Väldigt skönt!!

Idag har vi trimmat lite inför imorgon då en dressyr tränare ska komma till mig. Får se hur hon sköter sig då😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet känslan när man har varigt hemma i 4 dagar och det är 1 dag kvar. Man vet inte om man ska gå till skolan eller om man ska hemma sista dagen också. Just nu har jag ingen motivation att gå alls (eller när har jag det).

Men efter helgen är det höst lov som det händer välgigt mycket på, bla ska jag på dressyr kurs med lilla snöbollen (DiscoXD) så taggad alltså.
Sedan på lördag ska vi på hopptävling tror jag ska hoppa 50 och 60 ;). Men vet inte riktigt, förhoppningsvis ska vi åka till klubben (där det finns "lite" större padock) och hopp träna. Vet fortfarande inte om vi ska vara spöke eller inte, skulle vara så kul att vara det men får se hur hon är och så på träningen.

Om ni inte viste det så rider min mamma också men bara på ridskola, så hon och en som heter Jannika håller på att last träna Disco då jag inte kan vara med nu får mamma vara med ist;).

Hoppas jag blir frisk tills helgen så vi kan åka och träna lite dressyr på klubben också!!

Likes

Comments

Asså okej onsdagen den 26/10!!
Är det bara jag som ligger hemma och är magsjuk och feber??
Det är så sjukt (ursäkta språket) jävla långtråkigt att bara ligga här hemma och spy typ. Jag som hade längtat efter denna dagen då jag skulle åka iväg och hopp träna med Disco inför kommande tävling. Men istället får jag ligga i en säng och känna mig jävligt dryg.
(En liten grej som faktiskt är rolig). En vanlig vardag när jag går i skolan så kanske jag får ca 5 telefon samtal, det ena är från mamma, det andra är från pappa och dom andra är från mina kompisar;) Men nu när jag är sjuk och hes så får jag kanske dubbelt så många från bla mormor, farfar, mamma, pappa, kompis, kompis och sen dom andra försäljare.

En liten fråga bara
jag och Disco ska vara med i maskerad hoppning på halloween, men vad ska vi vara?? jag har funderat på att vara spöket (hon är hel vit om ni inte viste det;)) men var tycker ni??

Likes

Comments

Okej om vi ska prata om framtid lite. Jag börjar nu med att blogga lite, till en början så ska jag iaf göra ett inlägg om dagen×D

En liten presentation om mig.
Jag heter Ebba och kommer ifrån ett liten samhälle i södra delen av Sverige som heter broaryd. Jag bor här med min familj.
Jag älskar att rida och fotagrafera.
Nu för ganska exakt 3 veckor sedan fick jag min första häst men det ögonblicket kan vi ta någon annan gång.
Jag har gått på ridskola i ca 7 år och tävlat i 3 (om vi inte räknar med alla dessa ridskole tävlingar). Kom två i dm 2015 min absolut bästa tävlings dag även fast det inte kändes som det×D så fick vi ihop 83,5%, ja jag är alltså en dressyr ryttare som älskar att hoppa.
Jag hoppas att ni kommer att tycka om min blogg då detta har varigt min dröm alldeles för längre♡.
jupp nu sitter jag här i ett iskallt ridhus och tittar på min mamma som också rider.

Likes

Comments