Header

Hej på er!

Jag har haft ett litet uppehåll här nu då jag har haft mycket att tänka på, jag ska nämligen byta skola och därför så har det varit ganska mycket med det men mer om det någon annan gång.

Mina föräldrars semester är nu över och vi är tillbaka från Orust, har flera roliga planer denna veckan! Måste ju njuta nu när det är bara exakt 2 veckor kvar av sommarlovet!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Några bilder från min kusin Elmers 2 års kalas härom veckan!!


Likes

Comments


Hej på er! Förra veckan var jag äntligen hos frisören igen och fixade till det! På förebilden ser det väldigt slitet ut (vilket det också var) men det beror på att jag har lockigt hår och där är det borstat. Jag klippte det, slingade det, gjorde olaplex och nyanserade det! Är riktigt nöjd med färgen och tyvärr är det ganska kort men det var jag medveten om innan om att det skulle bli då jag behövde få bort det slitna!


Likes

Comments

Ännu ett mysigt besök på Musselbaren som är min absoluta favorit resturang!! Alltid lika gott, de var här jag lärde mig äta musslor, både jag Malin och Agnes tog mussel risotton och den kan jag verkligen rekommendera för den va super super god!! Kommer garanterat bli fler besök här i sommar.

Likes

Comments

För några dagar sen så åkte jag Malin och Agnes upp till mitt sommarhus och spenderade några mysiga dagar här med god mat och mycket båtåkande. Tyvärr var inte vädret hela tiden bra men vi lyckades ändå åka mycket ring bakom båten och äta mat utomhus! Mysiga dagar iallafall!

Likes

Comments


I Fredags mötte jag upp Felicia på Liseberg för att se Veronika Maggio och äta lite mat. Brukar alltid gå på henne när hon är på Liseberg för jag tycker hon är så himla bra live! Och iår va det minst lika bra! Alltid sån bra stämning p hennes konserter, och när hon kör snälla bli min som är min favoritlåt så är det helt magiskt! Hoppas hon kommer till Håkans konsert även iår! Köpte dessutom igår biljetter till Ed Sheerans konsert som han ska ha på ullevi nästa sommar! Så glad!

Likes

Comments


Några bilder från en mysig sommarmiddag hemma hos Malin för några dagar sen! Såå så gott va det!

Likes

Comments