Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


I Torsdags drog vi alla samhälle upp mot Stockholm med buss på visumresa. Vi åkte upp torsdag som sagt och var där hela dagen och sov 1 natt och åkte hem på kvällen på Fredagen. En super mysig resa verkligen och en liten liten uppvärmning inför vår stora resa som kommer snart! Visumet fick jag också, var så nervös att något skulle krångla men efter besöket på Amerikanska Ambassaden så har jag nu ett visum och är ännu ett steg närmare största resan i mitt liv.

Fler bilder kommer upp från vår mysiga lilla Stockholms tripp.

Likes

Comments


Letat hur länge som helst efter en snygg spets body som man kan ha på fest och sånt i ett par kostymbyxor bara. Men har inte hittat någon jag tyckt var fin eller så har det varit helt slut. Men hittade denna superfina gröna inne på H&M! Super nöjd verkligen!

Likes

Comments


Slingar ju mitt hår ungefär 2 gånger per år lite blidare men jag brukar alltid tycka mitt hår blir så himla gult och inte riktigt så kallt jag vill ha det. Och så tipsade Malin mig om denna silver inpackning som man bara har i jätte kort och som verkligen gör resultat. Älskar det verkligen jätte mycket, för det gör mitt hår verkligen jätte lent och fint också. Brukar ha i det ca 5 min och göra det 1 gång i veckan eller varannan. Ni kan hitta det HÄR !

Likes

Comments


Jag hade en super mysig dag i Onsdags på Sankt Jörgens spa med mamma! Det var verkligen hur fint som helst och verkligen jätte mysigt. Innan fick vi en liten genomgång och så skulle man välja en slags ''ritual'' om an tex ville ha bara varmt eller kanske både kallt och varmt osv.. Och jag och mamma valde bara vant så då fick man lite produkter och ett litet schema. Super nöjd med det spat verkligen och kommer absolut gå dit igen.

Kram

Likes

Comments

Köpte denna på Ica häromdagen, tycker sånt här är så mysigt att bara sitta och lyssna på musik och fylla i. Denna var dessutom väldigt fin med citat på varje uppslag.

Likes

Comments


Ett av mina nyaste köp, en liten väska från River Island, perfekt storlek då jag får plats med plånbok mobilen och kanske lite smink och så. Super nöjd över den verkligen, synd bara att den inte blir så jätte använd.​

Likes

Comments