Idag hade vi skolfoto & spexfoto i skolan. Vi valde cowgirls som tema till spex, passar ändå vår utbildning rätt bra och inte supersvår "utklädnad". Känner mig helt slut efter denna veckan så har bara slappat framför idol ikväll. Heja Liam säger jag bara! Godnatt!

✨✨✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och pappa prövade hamburgerbruket häromveckan och alltså gud vad gott det var.
Det fanns glutenfritt vilket är toppen.

Godmorgon på er.
Har vart vaken i några timmar och sitter just nu i skolan. Skönt att de äntligen är fredag, skönt med lite ledigt. Ikväll ska vi träffas några kompisar och ha myskväll. Sen har jag bara lite lösa planer men jag får se hur det blir med dem. Jag skulle behöva få iordning mitt rum, skulle vilja ändra om lite och måste verkligen städa haha!

✨✨✨

Likes

Comments

I lördags åt jag, Amanda och hennes mamma middag på Harrys, så mysigt! trerätters äter man dessutom inte varje dag. Jag prova så himla många nya saker vilket jag är stolt över eftersom jag är extremt kräsen hehe.
Det blir en kväll vi sent glömmer bort iaf.

✨✨✨

Likes

Comments

Jag orkar inte att min diabetes ska gå i första hand hela tiden.

Jag orkar inte höra pipet från pumpen var tredje dag om att den ska bytas.

Jag orkar inte höra pipet från blodsockermätaren när den ska bytas.

Jag orkar inte alltid byta blodsockermätare.

Jag orkar inte alltid att byta pumpen. Även fast jag måste.

Jag orkar inte veta att utan dessa tekniska prylar skulle inte jag funka.

Jag orkar inte att mitt liv inte funkar utan hjälpmedel.

Jag orkar inte att jag måste ta med mig min diabetesväska vart jag än går.

Jag orkar inte att ständigt behöva leva med en stress och press om att allt du gör "måste vara perfekt" för att få bra världen.

Jag orkar inte sträva mot att bli "perfekt".

Jag orkar inte leva med allas kommentarer som gör mer ont än gott.

Jag orkar inte leva med alla fördomar.

Jag orkar inte leva ett liv där jag ofta måste försvara mig själv varför jag tar de beslut jag tar.

Jag orkar inte att folk på fullaste allvar tror att man inte tål socker om du har diabetes.

Jag orkar inte med andras kränkande kommentarer pga att de har kunskapsbrist. Fråga oss istället för att påstå att du vet. Vem är det som lever med sjukdomen, du eller jag?

Jag orkar inte att hela mitt liv är som ett stort experiment. Allt kan hända.

Jag orkar inte att folk tror att diabetes är en enkel sjukdom.

Jag orkar inte att folk tror att vi "bara" behöver ta några sprutor om dagen och sen mår vi som en helt vanlig person.

Jag orkar inte att folk inte förstår att det här är en kronisk allvarlig sjukdom som ja.. kan leda till döden.

jag vill inte och orkar inte ha DIABETES!

Likes

Comments

Jag är så himla kräsen när de gäller konsistenser på mat och frukter men gillar vissa smaker mer men vill inte äta dem pga konsistensen. Denna smoothien är så god och ganska bra saker i;) Alva kom med ungefär denna till skolan och jag blev fast haha!

Innehållet:
Frysta blåbär
Frysta hallon
Torkade tranbär
Turkisk yoghurt
Jordgubbs yoghurt
Chiafrön
Kokosolja
Vatten

✨✨✨

Likes

Comments

​Bättre sent än aldrig, eller vad säger man🐵

Nu va det ett väldigt långt tag sedan jag fyllde men tänkte ändå lägga ut ett litet inlägg. Det är mycket som händer i livet om man säger så, fullt upp och mycket att tänka på hela tiden, mycket stress och ångest. Iaf, jag har hunnit landa i att jag är 18 nu, det är mycket som pågår fortfarande runt omkring det. Men hade ganska mycket stress för min 18-årsdag för det är mycket som förväntas av andra människor och det händer ganska mycket i livet. Är inte menat med att det ska bli så djupt haha men just nu känns det också väldigt skönt att ha en annan frihet. Hade ett bra släktkalas i vilket fall:)

Allt med körkort också. Jag tog min första körlektion på körskolan imorse faktiskt och det gick över förväntan, gick verkligen så himla bra. Det va sjukt kul haha. Men jag har fortfarande svårt att förstå att jag kan ha ett körkort "snart", inte för att jag kör dåligt utan känns bara fel haha. Men det känns som jag har tjatat om det ett antal gånger;) 
Godnatt!!!

✨✨✨

Likes

Comments

Jag är sjuk så va hemma från skolan igår och kommer även va hemma idag. Men idag hade jag en körlektion inbokad så jag får gå på den, det är dessutom min första. Efter körlektionen måste jag till skolan en snabbis för att hämta ett häfte som vi har prov på nästa vecka. Väldigt mycket stress kommer det bli i helgen för jag har ganska många och stora uppgifter som ska in nästa vecka. Jag hoppas jag orkar plugga lite iallafall.

✨✨✨

Likes

Comments

Dessa två smycken fick jag när jag fyllde 18. Det är inte vilka smycken som helst utan det har ett syfte med det hela. Molly Sandén har skapat ett diabetes armband & ring tillsammans med guldfynd, vilket är super! Iaf så kände jag att det passa mig och de va sjukt fina och det har ju som sagt med diabetes att göra vilket aldrig är fel på vilket sätt man än kan göra sjukdomen lite "synligare" eller uppmärksammad. En del av summan skänks till en diabetesfond vilket är super.
Tyvärr är armbandet väldigt skört och tunt men ringen är super, har på mig den hela tiden!

Likes

Comments

Sitter och käkar frukost nu. Idag har vi matteprov, har knappt pluggat någonting så får se hur det kommer gå. Igår tog sig jag och Smilla ut på en löprunda, det var ett jäkligt bra tag sen det hände. Måste börja springa regelbundet igen för det känns så skönt efteråt.

✨✨✨

Likes

Comments