View tracker

Igår söndag så tog jag o Becca oss ut på stan i mål om att göra något kul då vi båda tycker att Sydney är en så tråkig stad. Det slutade med att vi hoppade på en Hop on Hop of buss med bara turister hahaha, som tog oss runt hela stan och hela vägen ut till Bondi Beach.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår när vi gick runt o strosade i stan! Sydney är en stad som jag själv inte skulle rekommendera för just backpackers, det räcker med 3/4 dagar här det kan jag lova! Det är en storstad precis som London eller Barcelona. Tar er isf upp mot kusten direkt! Vilket vi ska göra på onsdag - då åker vi mot Coffes Harbour för vita stränder och bara ta det lugnt!

  • 23 readers

Likes

Comments

View tracker

Klockan är nu 16.15 fredag eftermiddag och idag tömdes kontot på pengar... 😏 vi har nu bokat 1 månad längs östkusten, stränder stränder och ännu mer stränder, båtliv, campingliv, stadsliv, djungel, allt! Efter vi bokat allt med världens trevligaste kille, ja det är sant - folk här är så himla trevliga som alla säger, så skulle vi gå en promenad på 15 min till Sydney harbor för att se operahuset. Den promenaden slutade på 2 timmar då vi gick längs vattnet, hamnade i en jättefin park och åt glass. Nu - en tuppis då vi båda fortfarande är tok jetlaggade! Natten som var sov vi från klockan 19-07??

Howdyyy hejdå 👋🏽

  • 147 readers

Likes

Comments

Efter 28 timmars flyg utan dusch och knappt toa sen i måndags med stop i London och Hong Kong sitter vi nu i Sydney, fortfarande på flygplatsen och snyltar internet hehe... det är torsdagmorgon här vilket innebär att vi inte får komma in på vårat hotell förns i eftermiddag så det är bara påt direkt! Så nu slänger vi upp ryggorna på ryggen och börjar backpacka?! Va?

Howdyyy hejdå 💃

  • 229 readers

Likes

Comments