Header

Hejj! Idag har jag varit på stranden (igen),, det var iaf jätteskönt i vattnet. Imorgon drar jag till grönan med Isabelle så får se om/när jag bloggar. Kraaaam.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag spenderat hela dagen på stranden, det var dock inte så varmt i vattnet. Sen drar vi in till stan för att köpa lite saker. Ses sen, kram.

Likes

Comments

Idag har det varit varmt och soligt, sommaren börjar komma tillbaka! Som ni kanske har märkt så har det inte varit så bra uppdatering men jag bloggar så ofta jag kan, det har iaf kommit upp något varje dag. Ha en bra dag så ses vi! Kram.

Likes

Comments

Idag har jag varit på Furuvik (en park med djur, karuseller och vatten) med Ilea. Det är därför det inte har kommit upp nått inlägg. Jag ville bara upd så ses vi sen! Kram.

Likes

Comments

Både igår och idag har jag inte haft något att skriva om för jag har suttit inne hela dagen så det är inte särskilt kul att skriva om. Men nu har jag kommit på nånting som jag skulle ha tyckt varit roligt att läsa, 5 saker man kan göra en regnig dag.

1. Kolla på din favoritserie. Nu har du hela dagen på dig att kolla, eftersom det är trist väder så behöver du ingen ursäkt för att inte gå ut.

2. Kolla på film. Det är nästan samma sak som förra punkten men du kan göra lite popcorn och mysa ner dig med en filt.

3. Baka. Gör något gott till dig själv för det förtjänar du. ;)

4. Blogga. Om du har en blogg kan du hitta nått att skriva om, tillexempel tutorials, favoriter eller kanske en sån här lista. :)

5. Gör roliga sminkningar. Finns inte så mycket att skriva om det, ni fattar. :))

(Randombilder). Ses sen, kram.

Likes

Comments

Kul att kolla ut när det ser ut såhär.. Seriöst, sommar? Aja, på lördag skulle det iaf bli fint väder,, då ska jag till Furuvik med Ilea. Ses sen, kram.

Likes

Comments

​Okej, nu har jag gjort en till sån här, med Nike Air Force. Nike Air Max, Force och dom där har varit inne väldigt länge och jag har alltid velat ha dem, speciellt dessa. ​​Finns​ ​att köpa HÄ​​​R​​​. ​Ses imorgon, kram.

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att åka in till stan och fika. Eftersom det spöregnar så finns det inte så mycket att göra och därmed inget kul att skriva om. Men här får ni lite bilder på vad jag åt, sen blir det antagningen Netflix resten av dagen, ses sen. Kram.

Likes

Comments

Efter ännu en regnig dag så har jag kollat runt på bikinis till sommaren och dessa från triangl är mina favvs..<3
Blå bikini // HÄR
rosa bikini // HÄR

Likes

Comments

Jag har spenderat hela min dag framför Netflix och kollat på Pretty Little Liars. Som jag skrev i förra inlägget så har det regnat hela dagen, så har inte direkt varit ute.. Hoppas att det blir varmare och att solen kommer fram imorgon! Ses då! Kram.

Likes

Comments