Logic släppte ett album i våras som heter Everybody.

Jag har inte lyssnat supermycket på honom tidigare men har hört ett par låtar. Men när jag fick höra om detta album var jag tvungen att lyssna. Den låten han fått mest cred för är 1-800-273-8255 som är numret till USAs suicide-hotline. En låt med ett väldigt starkt och fint budskap, som visas tydligt även i musikvideon. Den släpptes för ett litet tag sen bara.

Logic berättade att när han skulle göra musikvideon så försökte han spegla av hur samhället verkligen ser ut idag och han valde huvudrollen utifrån de som är som mest utsatta i USAs samhälle. Tycker personligen att han förtjänar så mycket cred och han är ett så bra exempel på en musiker som pratar om viktiga saker i sina låtar, finns tyvärr inte tillräckligt av dem. Nothing but love !! Tipsar starkt om att lyssna på albumet, lyssna även på hela Waiting Room, viktig konversation som förs. Glöm även inte att kolla på hans framförande på VMAs tillsammans med Alessia Cara och Khalid, två extremt duktiga artister som är rätt nya till musikvärlden, men redan gjort stort avtryck. Khalid är en av mina favoritartister och han lägger mycket tid på att påverka människor med sina åsikter, he’s very woke. EH fick typ nyss reda på att jag även ska se Khalid i vår. Synd att man inte ska på Logic på torsdag dock, hade varit så fett.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har under en längre period varit nere i en svacka. Ingen motivation till nånting alls nästan. Vilket verkligen är den värsta känslan någonsin. Dessutom har jag haft svårt att komma på vad jag ska skriva om i ett andra inlägg. Känns så mycket svårare än ett första, de har man ju haft hela livet på sig att skriva. Iaf, har även känt att jag inte riktigt tänker på annat än svackan heller eftersom jag även haft det jobbigt kring mina vänner och det är ju alltid där jag finner min trygghet. Älskar dem alla supermycket men ibland blir det bara för mycket och tror vi alla känner det, och att de även haft lite samma svacka som mig. Istället för att lyfta varann har det blivit som vi istället bara gör varandra mer negativa
Okej dehär blev inte en så positivt start på inlägget men iaf, det jag skulle komma fram är att jag varit borta nu från fredag till söndag. Vi har nämligen återträff med Malingsbo. Var egentligen inte heller supertaggad på det men jag uppskattar verkligen att få träffa de vännerna jag inte ser lika ofta då de bor i andra städer. Grill, Vera, Sarah, kom jag väldigt nära i somras och är några jag uppskattar extremt mycket. Känner att jag är mig själv fullt ut och kan vara den jag vill vara utan att tänka efter. Så skön känsla. Det blir alltid lika jobbigt att säga hejdå och nu inse att en stor del av oss inte kommer ses fören nästa sommar. Visst, vissa av oss ses ju men ändå, det är verkligen som ett andra hem och trivs så bra där, trivs med den versionen av mig själv jag är där. Uppskattar närheten både fysiskt och känslomässigt. Är inte sådär super närgången människa men här blir alla det, och det suger att komma hem, man känner sig så ensam.
Men trots så lite sömn som man får, kommer man hem så utvilad för man möts av så mycket positiv energi att man blir fylld för lång tid framöver. Svårt att förklara, men tror ni vet vilken känsla jag menar, eller hoppas verkligen att ni vet!
Är glad att jag åkte, behövde verkligen komma bort ett tag.

Likes

Comments

Jag var ute och gick samtidigt som jag lyssnade på Noel och Luddes podd. Noel konstaterade att nya året börjar ju egentligen nu, efter sommarlovet, för det är då man kan ändra sina rutiner. Nytt skolår, nytt jobb kanske. Det är ju inte ofta man egentligen ändrar saker den 1 Januari, det är bara något man lärt sig. New year, new me eller hur var det?
Iallafall, just därför jag startar denna blogg nu, för jag är i extremt behov av nya rutiner och vanor. Har länge tyckt om att skriva men aldrig riktigt tagit tag i det, men nu känner jag att det är dags.
Juste, kanske ska presentera mig också. Jag heter Ebba, jag är 17 år (eller snart iaf, i November). Ja, jag är ett höstbarn, kanske är därför jag tycker om den så mycket? Nej, det har nog inte med det att göra men iallafall man kan säga I come alive in the fall time, I. Same, Abel. Spenderar mycket av min tid med musik och dans. Är en person med väldigt mycket tankar och åsikter och tror det delvis är därför jag gillar att vara kreativ, för att få uttrycka mig. Ni kanske redan hann märka, att musiken är stor del av mig. Ni som lyssnar på The Weeknd märkte verkligen. Jag mår verkligen som bäst när jag är på konserter eller reser, eller får testa något nytt. Men musiken är något som inspirerar mig stort och speciellt hur de binder så många människor samman på grund av en enda gemensam nämnare, så fett, verkligen.
Blev verkligen inspirerad av en nära vän, Ebba Andersson, som startade en blogg för ett bra tag sen. Jag är inte den som läser mycket bloggar men gillar att läsa om folks tankar och hur de ser på saker. Hennes sticker ut i mängden, så som jag också vill. Vill inte alls sitta och skriva om varje dag, för de ser ju rätt lika ut, och blir rätt enformigt. Vill skriva mer abstrakta saker, som Ebba beskrev det. Vi får se vart det leder!
Men varmt välkomna,
Hoppas ni är här för att stanna, hoppas att jag är det haha nej men hur avslutar man ett inlägg? Aja, lär mig väl med tiden
Xo

Likes

Comments