Header
View tracker
View tracker

Ikväll var jag och mitt fina "gäng" och åt på Pinchos, som är en tapasrestaurang men istället för bara klassiska tapas har de dessutom vanliga rätter fast i miniformat, som hamburgare, kebabrulle och pasta - älskar!!! Tänk att man kan beställa in alla favoriträtter under samma måltid, slipper alltså välja vilket ofta är mitt stora bekymmer... Jag har varit där en gång tidigare när Isabelle var och hälsade på, så idag provade jag några nya rätter och blev lika nöjd denna gången! Har verkligen haft en superhärlig kväll och Pinchos får utan tvekan högsta betyg av mig!❤️

Likes

Comments

View tracker

Så himla gott, och dessutom gratis! Vi åkte hem till Olivia och åt hamburgarna från Vigårda som öppnade här i Göteborg idag. Nu är jag i alla fall hemma och ska sova, har haft en superbra kväll!

Likes

Comments

Jag har faktiskt haft en himla bra vecka hittills, sedan jag kom hit i tisdags! Åkte direkt till Olivia från tåget och tittade på Ullared (dock får jag nog kolla om när jag kommer hem hehe, hon är inte riktigt lika Ullared-galen som mig...). Igår och idag har vi haft föreläsning mellan 8 och 12, igår åkte jag till maxi, tränade lite armar och zumba och på kvällen gick jag, Olivia och Franchescha på bio! Vi såg "En man som heter Ove", hade inte väntat mig det me tyckte faktiskt den var himla bra!

Största bion jag sett haha, var så imponerad!

Ikväll öppnar restaurangen Vigårda här i Göteborg och ska ge ut gratis hamburgare, så jag och Olivia har planerat att gå dit lite senare ikväll! Innan dess ska jag ta mig till gymmet, tänkte träna lite mage och Sh'bam idag. Längtar!

Likes

Comments

Idag red jag Mary i ridhuset, skrittade fram ute och sedan mycket skrittjobb även i ridhuset. Jag gjorde skritt-galopp-övergångar och travade sedan i låg, lång form med fokus på att hon skulle bli lugn och lösgjord. Hon var duktig och höll sig hyfsat lugn, så är nöjd!

Provade bootsen idag, så nöjd! Dock var det superblött, så de var lagom fina när jag kom tillbaka... Men efter lite tvätt blev de fina igen! :)

Likes

Comments

Igår satt jag och gjorde en önskelista med all hästutrustning jag vill ha, typ allt vill jag byta ut haha... Dock har 6 år som hästägare och prylgalen skapat en ständigt växande hög i mitt förråd, har tonvis med grejer som bara ligger och som jag inte orkar sälja. Så idag när jag gick och drömde om skydd och boots med ludd fick jag en idé som både uppfyller mina önskningar och dämpar ångesten över prylhögen - sy mina egna luddboots! Har funderat på det länge och tror att jag har sett någon annan göra det förut så letade fram ett par boots och ett nosludd som jag ändå inte använder. Det blev ett litet missöde med tåget till Göteborg som gjorde att jag bara kom fram och tillbaka från Emmaboda (är alltså hemma nu) men positivt var att jag faktiskt hann sy klart!

Såhär blev resultatet:

Sydde helt enkelt fast luddet på bootsen. Såklart inte att jämföra med ett par köpe- fårskinnsboots men har ju inte bara sparat 500kr, dessutom fått vara lite kreativ och har fått användning för mina gamla saker - så är ganska nöjd!

Likes

Comments

Här är lite fler bilder som mamma tog imorse. Är så himla glad för min fina häst!

(Obs är inte glad för min nya hårfärg, resultatet av totalt misslyckade hemmaslingor... Ska åtgärdas så fort som möjligt.)

Älskar sista bilden haha, försökte pussa henne men hon försökte hela tiden pussa tillbaka --> mindre lyckat.

Likes

Comments

Idag åkte mamma med till stallet för att ta lite kort på mig och Mary i snön, den ska snart smälta bort så det var läge att passa på medan den finns kvar. Jag har egentligen tänkt rida efter det, men när jag kom upp till ridhuset var det träning i det stora och det lilla var helt fullt med folk. Jag skrittade runt ett tag för att sedan ge upp och planera om, det får bli kvällsridning istället, eftersom jag ändå inte hade något annat planerat. Lite snopet haha, men det känns som att jag kommer få ett bättre ridpass om jag tar det senare. Längtar!

Jag lägger upp fler bilder i ett annat inlägg!

Likes

Comments