Bästa Mary <3 Fick käka lite gräs tyvärr i terrängen men åh vad fin hon var i hoppningen och dressyren!

Likes

Comments

Igår satt jag och gjorde en önskelista med all hästutrustning jag vill ha, typ allt vill jag byta ut haha... Dock har 6 år som hästägare och prylgalen skapat en ständigt växande hög i mitt förråd, har tonvis med grejer som bara ligger och som jag inte orkar sälja. Så idag när jag gick och drömde om skydd och boots med ludd fick jag en idé som både uppfyller mina önskningar och dämpar ångesten över prylhögen - sy mina egna luddboots! Har funderat på det länge och tror att jag har sett någon annan göra det förut så letade fram ett par boots och ett nosludd som jag ändå inte använder. Det blev ett litet missöde med tåget till Göteborg som gjorde att jag bara kom fram och tillbaka från Emmaboda (är alltså hemma nu) men positivt var att jag faktiskt hann sy klart!

Såhär blev resultatet:

Sydde helt enkelt fast luddet på bootsen. Såklart inte att jämföra med ett par köpe- fårskinnsboots men har ju inte bara sparat 500kr, dessutom fått vara lite kreativ och har fått användning för mina gamla saker - så är ganska nöjd!

Likes

Comments

Här är lite fler bilder som mamma tog imorse. Är så himla glad för min fina häst!

(Obs är inte glad för min nya hårfärg, resultatet av totalt misslyckade hemmaslingor... Ska åtgärdas så fort som möjligt.)

Älskar sista bilden haha, försökte pussa henne men hon försökte hela tiden pussa tillbaka --> mindre lyckat.

Likes

Comments

Idag åkte mamma med till stallet för att ta lite kort på mig och Mary i snön, den ska snart smälta bort så det var läge att passa på medan den finns kvar. Jag har egentligen tänkt rida efter det, men när jag kom upp till ridhuset var det träning i det stora och det lilla var helt fullt med folk. Jag skrittade runt ett tag för att sedan ge upp och planera om, det får bli kvällsridning istället, eftersom jag ändå inte hade något annat planerat. Lite snopet haha, men det känns som att jag kommer få ett bättre ridpass om jag tar det senare. Längtar!

Jag lägger upp fler bilder i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Så vackert det är ute, när det bildas snökristaller på trädgrenarna så de blir helt vita och överallt ligger snö. Det var inte jättekallt så en stund kunde vi i alla fall njuta av ridturen. Dock blev det mest skritt, eftersom det kändes lite för knöligt på ängen, synd men kul ändå!

Likes

Comments

Imorse möttes jag av isiga morrhår när jag kom till stallet - bästa välkomnandet jag kunde fått. Mary var jätteduktig när jag red dressyr i ridhuset, vill vara i stallet varje sekund tills måndag<3
Imorgon ska jag och Anna rida ut i snön, så härligt!

Likes

Comments