Igår satt jag och gjorde en önskelista med all hästutrustning jag vill ha, typ allt vill jag byta ut haha... Dock har 6 år som hästägare och prylgalen skapat en ständigt växande hög i mitt förråd, har tonvis med grejer som bara ligger och som jag inte orkar sälja. Så idag när jag gick och drömde om skydd och boots med ludd fick jag en idé som både uppfyller mina önskningar och dämpar ångesten över prylhögen - sy mina egna luddboots! Har funderat på det länge och tror att jag har sett någon annan göra det förut så letade fram ett par boots och ett nosludd som jag ändå inte använder. Det blev ett litet missöde med tåget till Göteborg som gjorde att jag bara kom fram och tillbaka från Emmaboda (är alltså hemma nu) men positivt var att jag faktiskt hann sy klart!

Såhär blev resultatet:

Sydde helt enkelt fast luddet på bootsen. Såklart inte att jämföra med ett par köpe- fårskinnsboots men har ju inte bara sparat 500kr, dessutom fått vara lite kreativ och har fått användning för mina gamla saker - så är ganska nöjd!

Likes

Comments

Här är lite fler bilder som mamma tog imorse. Är så himla glad för min fina häst!

(Obs är inte glad för min nya hårfärg, resultatet av totalt misslyckade hemmaslingor... Ska åtgärdas så fort som möjligt.)

Älskar sista bilden haha, försökte pussa henne men hon försökte hela tiden pussa tillbaka --> mindre lyckat.

Likes

Comments

Idag åkte mamma med till stallet för att ta lite kort på mig och Mary i snön, den ska snart smälta bort så det var läge att passa på medan den finns kvar. Jag har egentligen tänkt rida efter det, men när jag kom upp till ridhuset var det träning i det stora och det lilla var helt fullt med folk. Jag skrittade runt ett tag för att sedan ge upp och planera om, det får bli kvällsridning istället, eftersom jag ändå inte hade något annat planerat. Lite snopet haha, men det känns som att jag kommer få ett bättre ridpass om jag tar det senare. Längtar!

Jag lägger upp fler bilder i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Så vackert det är ute, när det bildas snökristaller på trädgrenarna så de blir helt vita och överallt ligger snö. Det var inte jättekallt så en stund kunde vi i alla fall njuta av ridturen. Dock blev det mest skritt, eftersom det kändes lite för knöligt på ängen, synd men kul ändå!

Likes

Comments

Imorse möttes jag av isiga morrhår när jag kom till stallet - bästa välkomnandet jag kunde fått. Mary var jätteduktig när jag red dressyr i ridhuset, vill vara i stallet varje sekund tills måndag<3
Imorgon ska jag och Anna rida ut i snön, så härligt!

Likes

Comments

... är absolut i höstas när jag och Mary red ihop nästan 68% i LA:1. Jag minns att jag blev chockad när jag fick protokollet och vi hade hela tre stycken 8:or, och framförallt så himla lycklig och stolt! Vi låg i ledning nästan hela klassen, men blev till slut nerputtade till en tredjeplacering. Är så himla stolt över henne, trots att vi fick bättre placeringar i andra klasser är det detta jag är allra mest stolt över. Älskar verkligen min fina ponny och längtar varje dag efter att få rida, snart är jag hemma igen! Och jag önskar inget mer än att vi kan få visa vad vi går för på tävlingsbanorna i vår.


Blir så lycklig av denna bilden!

Likes

Comments

Efter att vi hade ätit i måndags snöade det massa och det fortsatte under hela natten. Igår morse var det kaos i stan - alla bussar och spårvagnar var inställda pga massa snö överallt. Jag bor ju nära skolan så jag och Ida möttes upp för att promenera de 40 minutrarna (i vanliga fall 30), så mysigt! Det var massa folk som gick och så himla fint med all snö! Är inte säker på att alla kände som mig dock, hörde att det var riktig kaos på vissa ställen.


Senare under dagen kom kollektivtrafiken uppenbarligen igång igen haha, så efter skolan åkte jag hem en snabbis och sedan direkt till Olivia! Vi köpte hem kinamat och tittade på Ullared, supermysigt!


Likes

Comments

Idag avslutades den sista kursen för terminen - makroekonomi och ingen var nog så glad som jag för det. Jag har under hela kursen undvikit plugg och under veckan har jag varit sjuk så de sammanlagda pluggtimmarna går nog att räkna på fingrarna. Förmodligen lär det väl bli ett kärt återseende om en månad, då jag gissade på i stort sett alla frågor. Jag satt i alla fall kvar i fem timmar, tycker på något sätt om att göra prov riktigt mycket.

Tanken för kvällen var att äta på Pinchos med några vänner från klassen, men de hade personalfest just idag så det blev ett besök på Vapiano istället. Inte mig emot, jag testade för första gången risotto och blev positivt överraskad - det var jättegott! Himla fint sällskap också, har verkligen lyckats hitta så fina vänner här i Göteborg.

Likes

Comments