Dagens to do list såg ungefär ut såhär. Nöjd över mig själv att jag gick upp tidigt och faktiskt hunnit med en hel del idag.

Började dagen med ett träningspass på högskolan, jag och Julia gick dit för att vara med i en undersökning som handlade om knäkontroll. Det va faktiskt jobbigare än jag väntat mig men ändå kul.

Sprang in på maxi och hittade någon energidricka jag inte tidigare testat. Den va okej faktiskt, allt med koffein funkar för mig haha.

Efter det blev det lunch, inte långt senare kom Elin förbi. Nu sitter jag på jobbet och jobbar till klockan 21.00 ikv, tufft. Känner mig både trött och hungrig. Hoppas ni har haft en bra dag, och har en bra kväll! Kram

Likes

Comments

Alla skorna kommer ifrån Zara, klicka på bilderna för att lätt komma till deras hemsida!

Likes

Comments

Usch vilken dag, regnet öser ner och det kan inte bli mycket gråare. Jag som trodde det var påväg att bli vår...

Inte nog med att det regnar, började jobba 06.30 imorse och jobbade till 16.00. Som tur var gick jobbdagen jättefort, jag är redan tillbaka i sängen haha. Ska kolla lite sex and the city, of course, och dricka te. Ska inte hitta på mer än så idag, ska lägga mig tidigt dessutom. Är dödstrött, pussar!

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar till studentdagen är här, detta känns både så kul och spännande men också lite läskigt och stressigt. Det är så mycket som ska göras innan, hur ska man hinna allt? Samtidigt som jag längtar så mycket, att bara få ta det lite lugnt innan det riktiga livet faktiskt börjar. Eller det riktiga livet är väl fel sätt att säga det, men det känns lite så. Efter att jag har rest och pluggat vidare ska jag välja ett yrke som jag kanske kommer jobba med för resten av livet, galet..

Jag har dock ganska klart för mig hur jag vill att mitt år efter studenten ska se ut. Jag vill jobba hela sommaren och hela hösten, kanske åka på en res under eller precis efter sommaren, om det finns möjlighet och tid till det. Efter jul skulle jag vilja åka på en semester till ett riktigt varmt land, bara två veckor eller något sånt. Mest för att jag inte vill vara hemma en hel vinter till. Jag, Issa och Amela har pratat om att åka till Mexico, det verkar ju så fint!

I februari funderar min familj att åka till New York eftersom att mamma fyller 50 år, Julia fyller 18 år och jag fyller 20 år. Har verkligen varit så härligt, har aldrig varit i USA och hade bara varit kul att få uppleva det.

När våren närmar sig skulle jag vilja åka på en storstadturne som jag kallar det, haha. Jag skulle vilja åka runt i Europa och se olika storstäder, bara ett par dagar i varje stad. Paris, Madrid, Amsterdam, Dublin, London, Barcelona, Milano och Venedig är några som just nu lockar, trots att jag har varit i några av dem tidigare.

Efter detta året vill jag sätta igång att börja plugga. Jag skulle vilja gå ett program som heter Digitala kulturer, som finns i lund. Efter detta kan man bli redaktör, producent, kommunikatör och massa andra spännande yrken. Detta programmet finns bara på Lunds universitet, att bli antagen i Lund hade ju verkligen varit så nice. Det andra programmet jag också skulle kunna tänka mig är Socionomprogrammet, detta programmet finns ju runt om i hela landet.

Likes

Comments

Efter att ha suttit och tjötat i ett par timmar hos mig, gick vi ut och tog ett glas vin. Tjötade ett par timmar till haha. Timmarna flyger ju förbi med dessa tjejer!!

Ska duscha och försöka få någonting vettigt gjort, sen ska jag åka till Oliver. Kram!

Likes

Comments

Idag bjöds det på en ordentlig lunch. Pappa hade gjort musslor med pommes och ett glas vin på det, hur lyxigt kan man få det en lördaglunch? Har inte gjort så mycket mer än såhär, efter att Oliver hade åkt hem imorse låg jag kvar i sängen och kollade ett par avsnitt av Sex and the City. Jag har också färgat Julias hår, är så jävla nervös över att det inte ska bli bra för vet att hon kommer lägga hela skulden på mig. Trots att alla människor vet att det är näst intill omöjligt att bleka håret hemma utan att det blir gult. Men ja, det ska bli spännande att se hur det blir, haha. Hoppas ni har några roliga planer inför ikväll, massa pussar!

Likes

Comments

En outfit från tidigare i veckan.

Ligger i sängen, har precis tränat fotboll. Skäms lite över att jag är en så otroligt dålig förlorare haha.

Efter träningen la jag i en inpackning och städade mitt rum, så nu ligger jag i ett nystädat rum och kollar sex and the city. Jag ska ta någonting och käka och sen ska jag nog ligga här tills jag kommer på något att göra idag haha. Har verkligen inte planer. Förhoppningsvis händer det något roligt spontant, men måste säga att det hade varit härlig med en vilodag efter en mycket stressig vecka. Vi hörs senare, pussar.

Likes

Comments