Startade dagen med en promenad, det var en så härlig morgon. Helt klarblå himmel och perfekt temperatur. Det är detta jag älskar med att jobba kväll, jag får chansen att utnyttja den ljusa tiden på dygnet på bästa sätt!

Inatt när jag kom hem från jobbet började jag omorganisera lite på mitt rum. Jag har ju alltid haft mitt sminkbord i min garderob men nu känner jag att jag faktiskt måste använda hela garderoben till mina kläder. Så jag ska ha mitt sminkbord vid denna stora spegeln istället och rensade därför ut mina lådor på skräp igår. Så skönt att bara bli av med all skit. Imorgon tänker jag att jag ska städa och rensa garderoben, ska nog också rensa bland mina skor. Det står många par som dammar där inne nu.

Jag köpte även lite blommor för att få lite härligare känsla på rummet, älskar blommor <3 till lunch köpte jag sushi idag med, testade en annan kartong idag. Älskar högskolans nya koncept!!!

Visst var blommorna fina, vita liljor och vita rosor. Kommer bli så fint när liljorna slår ut. Ska visa er då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello darlings. Ska precis sätta mig och ta en kopp kaffe, ser helt suddigt på grund av noll energi. Oliver började jobba 08.00 så har varit uppe sen kl 7. Har mest legat och kollat serier. Måste börja ta tag i mitt liv. Gör knappt någonting om dagarna för att jag inte orkar. Så tråkigt när nästan alla mina vänner jobbar helt annorlunda tider jämfört med mig och det dessutom är så tråkigt väder gör att jag inte har speciellt mycket att göra på dagarna.

Ska laga lite lunch och sedan ska jag nog ut på en promenad för att få lite frisk luft. Denna veckan har gått fort, snart är det helg igen. Jag har dock inga klara planer än men jag antar att det bildas några för eller senare. Vi hörs snart, pussar!

Likes

Comments

Idag testade jag och Line sushi daily som har öppnat på maxi högskolan. Jag är faktiskt väldigt positivt överraskad, jag testade en som var väldigt kryddig men som var jätte god och sedan delade jag och Line på dumplings som var sååå goda. Tips tips, ni bör verkligen testa detta.

Likes

Comments

Jacka - Erdem x H&M / byxor - H&M / tröja - Ralph lauren / skor - Gucci

Likes

Comments

Hej! Jag sitter nu i soffan och har gosat ner mig under en filt till ett avsnitt av vampire diaries. Jag har precis käkat lite lunch efter att ha varit ute på en löparrunda. Inte speciellt lång men det är alltid något. Fick dock inte i mig speciellt mycket lunch så får nog käka något mer innan jobbet.

Ska faktiskt bli skönt att bara sitta i soffan med Bisse resten av dagen. Ville bara titta in och säga hej. Vi hörs mer senare, puss!

Likes

Comments

Hade nästan gjort vad som helst för att komma bort tillbad som helst. Hur skönt hade det inte varit med lite semester nu, åh kan knappt bärga mig till Marocko i februari <3

Likes

Comments

Jag lyssnade på ett avsnitt av Forni och Hamilton där de diskuterade självkänsla vs självförtroende. Hamilton pratade om stress och att den nästan äter upp henne och kopplade även det till självkänsla och självförtroende. Detta fick mig att börja fundera på min egen stress och vad det gör med mig som person.

En stress som alltid finns i mig av att jag hela tiden måste göra något mer eller att jag hela tiden ska hinna hit och dit. En egenskap som till slut kanske kommer förstöra många av mina relationer om jag inte gör något åt den. När jag och oliver ligger och kollar film på förmiddagen kan jag aldrig bara sitta och njuta och ta det lugnt utan istället stressar jag över att vi måste hinna äta vi måste hinna göra det och det och det. När jag äter lunch med mina vänner är jag hela tiden stressad över att jag snart ska åka till jobbet istället för att sitta i nuet och njuta av en trevlig lunch. Jag måste alltid powernapa för att jag inte sover på nätterna. Jag är fixerad vid klockan och tittar med jämna mellanrum på mobilen för att se vad klockan är. När jag träffade min farmor fick jag ständigt höra att jag var frånvarande, detta är inte en person jag vill vara. En person som räknar varenda minut och hela tiden framstår som att den längtar bort.

Jag vill lära mig att leva i nuet, att inte alltid längta bort eller längta till något annat. Något som kommer hända senare.

Jag är en person som har mycket förväntningar på hur saker kommer att se ut att jag nästan alltid blir besviken när det inte blir så. Vilket ofta tryter på min och Olivers relation. När han inte gör exakt som jag har tänkt mig och jag blir arg och han står oförstående kvar och undrar vad fan som hände. Men han är också väldigt duktig på att lugna ner mig. Att få mig att bara lägga mig ner en extra stund och andas.

Det känns som att det ständigt är en klocka som tickar i mig, där tiden aldrig få slå ett visst klockslag eller som i ett timglas och att sanden aldrig får rinna ut. Jag måste hinna med så mycket som möjligt innan klockan stannar och sanden når botten. Man skulle ju kunna se klockan som en metafor för livet, att livet aldrig får ta slut men samtidigt vill jag inte se det så. Jag är inte rädd för att livet en dag ska vara slut utan mer rädd för att jag inte ska hinna med allt innan livet är slut. Eller ur ett mindre perspektiv innan månaden är slut, innan veckan är slut eller innan dagen är slut.

Michaela beskrev också att hon alltid måste tillfredsställa andra vilket jag kan känna igen mig i. Jag får aldrig komma sent för det är respektlöst mot andra. Om jag ska träffa någon för frukost sover jag hellre mindre istället för att komma lite sent trots att jag knappt kan öppna ögonen. Alltså behandlar jag mig själv lite sämre för att kunna behandla någon annan lite bättre. Vilket är en typ av självskadebeteende då jag aldrig känner att jag blir helt tillfredsställd själv. Jag känner mig alltid trött och eftersom att jag alltid är i väldigt god tid och ofta är tidig får jag nästan alltid vänta. Så om någon är fem minuter sen blir det för mig 15 minuter eftersom jag väntat tio minuter redan. Det får mig att känna mig oviktig. Förstå mig rätt, jag klandrar ingen för att den är fem minuter sen eftersom jag vet att andra inte tänker på det sättet jag tänker på. Men det är ändå på det sättet jag känner.

Stressen äter upp mig och jag vet inte hur jag ska hålla den i schack.

Likes

Comments

Imorse hade Julia dukat upp med frukost för hela familjen. Härligaste känslan att bara gå upp och allt står serverat. Vi käkade i lugn och ro och planerade dagen.

När man har så dålig syn att man måste kisa för att se...

Jag och pappa bestämde oss för att åka ut till Mellby konstmuseum för att kolla på Rodney Smith's utställning. Vi började dock med att gå och kolla på Halmstadgruppen och fick möta en fantastisk kvinna. Hon var grundaren av museet och höll en privat liten visning av halmstadgruppens värk.

Detta var min favorit av Erik Olson som är en spegling av dagspressen under andra världskriget.

Mina favorit fotografier av Rodney Smith, helt otroliga!!

När vi kom hem hade mamma lagat en god middag, det blev potatisgratäng och fläskfilé. Det bästa med att Julia har blivit vegetarian är att det alltid bjuds på så goda grönsaker och olika grönsaksröror. Blomkål till exempel är ju bara så jäkla gott!

Om någon timma ska jag åka till Oliver, vi ska kolla stranger things, äta godis och göra i princip ingenting. Älsklingssöndag.

Likes

Comments

Issa och Amela kom och plockade upp mig igår och vi åkte ut till hallarna. Amela har ju inte sett det så hon var lite nyfiken. Vi gick och kollade lite och tog sedan en fika.

Vi åkte hem till mig, tog ett glas vin och bytte om och fixade till oss lite. För att sedan gå till fox and anchor och käka middag.

Jag och Amela tog en varsin steak och Issa tog en halloumiburgare.

Det blev också en liten efterrätt, créme brulée!

Sedan gick vi hem och jag gick och la mig tidigt, vilket var så skönt. Jag var så sjukt trött så det var skönt att inte vara ute allt för sent.

Likes

Comments

Min nya tjocktröja från Erdem x H&M, älskar den. Det är verkligen den perfekta gråa tjocktröjan!

Hej! Är nyligen hemkommen från en heldag med Issa och Amela, så jäkla kul att träffa dom igen. Kändes som att alla bara vände ut och in på sig själva och vi pratade ikapp hur mycket som helst. Bästa känslan som finns.

Nu sitter jag och Julia i soffan och myser. Skönt att bara få lite tid att chilla när man väl kan. Vi hörs mer imorgon, hoppas ni haft en bra lördag!

Likes

Comments