Header

Lovet över och skola imorgon, inte taggad alls.
Inte gjort mycket under lovet, och halloween igår sööööög verkligen, usch.
De enda jag gjort under lovet är typ sovit och tagit promenader på kvällarna, å raggat lite.
På måndag, imorgon alltså, börjar skoterkortet-kursen också. Riktigt kul!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har faktiskt funderat väldigt mycket kring mitt liv och vad jag egentligen gör och hur jag är.
Jag är en drömmare, dagdrömmare. Jag drömmer om hur mycket som helst som jag skulle vilja göra, drömmer om saker jag önskade kunde bli verklighet och samtidigt lyssnar jag på musik som är bäst.
Hur härligt är de inte att bara stoppa in lurarna i öronen, starta nån bra musik och bara drömma sig bort om saker man vill ha, önskar kunde bli sanna och bara drömma ett tag? -typ de bästa som finns.
Jag är en sån person som är social, inte direkt ovän med någon, umgås lika gärna med killar som tjejer, ofta glad, positiv när de handlar om andra, negativ och svär helatiden när de handlar om något som går snett för mig, tänker ofta på andra före mig själv, sen så är jag ganska beroende av folk har jag tänkt på, även om folk inte behandlar mig sådär jättebra, folk som tar mig som andrahandsval. Men ändå hänger jag efter där och följer liksom bara med.
Tills jag nu börjar tänka efter lite. Jag är ju ändå en människa med ett eget liv, inte behöver jag följa efter andra och speciellt inte dom som tror att jag alltid kommer vara där och dom som alltid tar mig för givet. Jag behöv inte leva upp till andra eller tänka på att göra allt bäst och bara saker som passar dom.
Sen till drömmarna, dom har jag också tänkt efter. De flesta går att uppfylla egentligen, ingen dröm är för stor.
Jag är bara för otålig och orkar inte vänta tills de faktiskt är möjligt. Men nu när jag tänker efter så får jag lyckorus när jag inser att inget är omöjligt.
Jag tänker ändå vara den person jag alltid varit, men jag tänker inte nervärdera mig själv eller hålla efter andra personer som inte alltid förtjänar de. Det är ju faktiskt ändå inte mitt uppdrag att hålla allt bra och rätta till allt.

Nu är jag grymt taggad på allt och att bo här uppe i Norrland, världens bästa ställe.


Likes

Comments

Äntligen var den skoldagen över, nu återstår bara fredag sen får jag lov! Kortdag imorgon också, ibland är allt bara för bra.
Just kommit hem och har lagt mig i sängen och lyssnar på härlig musik i mörkret, mysigtmysigt! Kommer snart somna, haha.
Har inte mycket att skriva, kan ju då bara säga att Paradise Jokkmokk - Kitok går på repeat just nu, VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA LÅT.
Älskar den låten grymt mycket.
Vi såg förresten på nå föreläsningar idag om samer och samekulturen, och jag måste få säga att jag är sjukt avundsjuk på dom som är samer. Skulle helst gärna också vilja vara same och bära en kolt. Så snygga koltar är och så fränt att ta hand om renar. Haha, skulle inte ha något emot livet ute i skogen heller!

Likes

Comments

Haft en hyfsat bra födelsedag!
Började med skola, efter skolan drog vi nån ragg sen var vi bjudna på middag hos Moas bror Pirri, efter de for jag hem och fika tårta å kaffe, sen till Carro och då for jag, Carro, Moa och Elina ut ett tag och mysragga.
Vad jag fick var ett par fjällrävenbyxor, nå små grejs, en fin tavla av Carro och världens finaste armband av Moa❤️ bilder kommer sen.

Likes

Comments

Jäkla döPlugg nu på morgonen, lugnar nerverna med en chai & lite musik.
Såå nervös inför provet idag, sen har jag 4 prov till i veckan.... Blää!
Likes

Comments

Vaknade för en stund sen, hade en bra kväll igår med trevliga människor och Riffriders X premiär, väldigt mycke folk och en kraftigt inspirerande film! Kung!
Just nu ligger jag å Moa och pluggar i sinne, psykologi prov imorgon, men ändå känns de son att jag har lite koll iallafall.
Om ett tag ska jag hem och duscha & fräscha till mig, sen ikväll kommer Moa till mig och fortsätter plugga.

Annars händer inte mycket.
Funderar på att ta mig till stallet någon kväll och kolla på när dom rider, så sjukt längesen jag var där. Sjukt längesen jag hade motivation överhuvudtaget.. Men nu känn jag att jag måst börja göra något, till exempel blogga, fara till stallet, träna, och sånt.


Likes

Comments

Var inte på skolan idag heller, så sovde ut lite imorse. Sen hade jag inget att göra så då kleta jag på nå smink å fixa håret för att de hur de blev, när jag inser att jag faktiskt kan leva med såhär mörkt hår. Helt ok!
Sen kom syrran hit å hjälpte mig laga tacos till middag, väldigt mysigt❤️
Så nu ligg vi å se nån film å prata typ.Likes

Comments

Täääänkte vara lite spontan och färga håret BRUNT, meeeen de slutade med svart. Den enda färgen jag inte ville ha...
Fast, jag har en plan. Om inte färgen sköljs ur håret å blir lite ljusare så fundera jag på att bleka topparna och göra dom röda eller lila. De lät som en bra idé tycker jag!
Men ooops, shit happens.


Likes

Comments

Långpromenad ikväll på 1 timma å 10 minuter, riktigt skönt, dessutom med go musik i öronen. Och nu fick detta fick bli min senare kväll, lite godis å dricka + serie på ipaden. Kunde inte hålla mig från godis ikväll, dåligt gjort!!!!!


Likes

Comments

Fundera på att lägga ner bloggen helt, men vet inte än. De blir lixom aldrig så att jag skriver..
Men tänkte göra en liten update iallafall.
Just nu ligger jag hemma från skola pga ont i sidorna av magen, vet inte vad de är men ska kanske kolla upp äggstockarna och de ifall de är någon inflammation.
Så jag tröstar mig med en Chai och tv!
Sen måste jag upp på ungdomsmottagningen också eftersom mina p-piller är slut allt bara jävlas;(


Likes

Comments