Jag tänktw tipsa om lite olika téer jag tycker om. Om jag kunde skulle jag dricka té varje dag, men försöker hålla det till en måttlig mängd och slippa bli beroende av det.

Knightsbridge té är det första. Den rosa förpackningen med bär. Man bör åtminstone inte ha mjölk i det, för det blir lite konstig smak då. Men smaken är syrlig pga jordgubbarna, och det känns som ett väldigt somrigt té.

Kamomillté är nästa (mitt märke är garant). Jättebra té att dricka på kvällen eftersom det är teinfritt. Jag har aldrig socker eller mjölk i detta - just för att kamomillsmaken gör mig lugn.

Blåbärsrooibos av friggs. Hög andel blåbärsinnehåll och ett riktigt gott té.

sist åkerfräkenté. Det brukade jag ha mjölk i när jag drack, men nu var det ett tag sen sist. Det är också bra för håret ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! För ungefär en vecka sedan fick jag hem mina kangoo jumps jag köpte begagnade. Har inte riktigt ekonomin att köpa nya för 2000 kr, och de är absolut inte slitna. Därför är jag nöjd med kapet på 800 kr. Har inte kumnat använda dem då mycket som jag har velat, då jag har misstänkt ansträngingsastma och idag fick jag hem medicin för det som jag ska testa.
Men tänkte ändå försöka göra någon sorts recension på dem.
Så here we go:

Det finns ganska fina färger att välja emellan. Rosa/svart, silver/rosa, svart/orange och bara svart för att nämna några. Jag själv fick hem ett par svart/orangea. Tyvärr avskyr jag färgen orange för att jag blir illamående av den, men det syns inte ovanifrån ändå.
Hur som helst, när man tar på sig dem kan det ta ett tag att hitta balansen om man inte har bra balans redan från början. För mig gick det dock rätt snabbt, det enda problemet är att stå stilla just för att de är rundade undertill.
När man väl börjar hoppa så är det en skön känsla, och roligt. Det är lite som att vara barn igen och ha jättekul. Men det är betydligt skönare att hoppa på en fot i taget, det är rätt stumt annars.
Man behöver naturligtvis inte bara hoppa på ett och samma ställe, utan folk tar joggingturer utomhus i sånahär också. Personligen skulle jag inte göra det, då själva lagret undertill nog skulle förstöras ganska snabbt, och att jag upplever dem som lite hala när man joggar/springer.
Hoppar man i takt till musik blir det ännu roligare, men det låter rätt mycket när man hoppar så man får höja musiken lite ;) Annars är jag supernöjd med mina och ska hoppa lite senare ikväll. skulle vilja ge dem 9/10 stjärnor.

Likes

Comments

Kan inte fatta att jag har haft en och samma favoritlåt i 3 år och 4 månader. Här kommer i alla fall en remix på den.

It's time for me to run, run away from all of this. The pain inside of me is taking over everything. From time to time I feel lost inside this melody. It's like a fantasy except it's called reality.


Likes

Comments

Jag faller inte lätt för annan musik än hardstyle. Det är för mig nästan omöjligt att börja gilla annan sorts musik, särskilt house/electro. Men det har Tristam lyckats med,


I remember
They would say
It's all okay
It will be alright
Every night
I could hear it
I remember

I could hear it in the wind
That melody that they would play
Every single day
To remind us
It was over
And it went...


Likes

Comments

​De flesta idag vet nog redan vad oilpulling är, men för er som inte vet är det helt enkelt bara att man sköljer runt en olja i munnen (sesam, kokos- eller olivolja, kallpressad). Och ni som inte gör det än, börja! Det är så simpelt att bara skölja runt det i munnen i ca 20 minuter, och man kan ju göra annat under tiden. Exempelvis kolla film, läsa en bok, rita, spela spel, lyssna på musik eller vad som helst. 

Det drar ur bakterier mellan tänderna och rensar ut toxiner från kroppen. Helt ärligt bryr jag mig personligen inte ifall det gör tänderna vitare, eftersom alla mer eller mindre får lite gulare tänder i livet. Det är för mig viktigare att hålla kroppen frisk. 

Vad jag också läst är att kroppen tar upp vitaminer etc väldigt lätt igenom tandköttet, och det därför är bra så att man inte får brist på något.

Likes

Comments

"Varför åka utomlands när man kan sitta i växthuset?"
Finns en poäng med det. Det är rätt mysigt med växthus ändå.

Likes

Comments

Jag dekorerar möblerna här hemma, och har målat 2 stycken bilder. Ska ta bort lite svart på pingvinen men angerfist är klar i alla fall. :p


Likes

Comments

You lit the fire up in me
Our flame lights up the dark
I'll give you all that you've given
One more time, Ignite the spark

Cuz we're livin' our dream for the night
We're in motion 'til we wake
If I go under, you'll keep me alive
Now it's time to give and take

Won't you keep me breathing 'til the end
Now I need this feeling more than I need oxygen.Likes

Comments

Fryst frukt är riktigt bra ifall man inte vill äta godis eller dylikt. Jag vågar inte äta frysta hallon, men favoriterna är helt klart blåbär och mango (körsbär men inte mycket av det). Tycker personligen att Garant har den bästa mangon. Lite mjölk (Själv använder jag oatlys, men det går säkert bra med vanlig eller soja. Ingen big deal linsom) och lite fryst frukt tillsammans blir hur gott som helst.

Likes

Comments