Header

Sitter just nu i en mini buss påväg ner te Eskilstuna för att tävla, känns sådär då ja verkligen vill prestera eftersom att ja persade 3 gånger den här helgen för ett år sen och nu ligger jag långt under den nivån :/

Jag har hittat min nya favorit artist, Petters nya album mitt folk så J*vla bra asså!!!

Likes

Comments

Tjena tjena!
Att umgås med vänner till sent på kvällarna och att tillsammans ha as kul samt filosofera över livet, de e så ja vill leva all min tid på jorden.

Dehär inlägget vill ja ge te alla mina vänner som har funnits där för mig när jag;
-dampat
-gråtit
-skrattat
-eller vare sällskapssjuk
Ni är alla underbara människor och jag tänker mycke på hur det ska bli när vissa vänner flyttar här ifrån å vissa bor i anan stad och vissa som du redan nu har på känn att du kommer tappa kontakten med efter gymnasiet. Men vet ni vad jag bryr mig inte så jävla hårt. Dom som är riktiga vänner stannar å de, mina vänner är ren å glasklar kärlek.

Flummigt? Ja vet. Men tolka de som du vill ja ville bara få de ur me<3

Likes

Comments

Tjena tjena!🖖🏻
Den här helgen började jag hos syster i hennes hus med fredagsmys framför idol, Lördag var ja först med alla konfaledare och gjorde ifrån oss lite uppgifter och åt mat samt så fyllde min mor 49 år ung och en väldi massa folk kom hit, heela stora tjocka släckten. Idag söndag har ja firat min far på farafar å äte lite tårta hos farmor å farfar.

Nu tror ja att jag ska gå ut och fota lite och sen övningsköra 🤗 hare gött igelkött🤘🏻

Likes

Comments

Ja tyckte de kändes ganska b att skriv happy halloween som rubrik så såhär blev de för de het ju alhelgona på swedish. idag ske ma te en moa å fira att hon fyller 17 så vi sitta hos henne å kolla på film å äta, äta allt.

I veckan har jag vare in te stan 4/5 dagar på diverse besök hos läkare, tandläkare å tandhygienister. I tisdags åkte jag djurbil mer pappa för att få se lite hur de gick te.

​Happy halloween på er ;))

Likes

Comments

​sorry för dålig bils kvalitet har inte kollat igenom dom så nogrant.

Likes

Comments

Tjena Tjena!

Jag börjar lovet med en myskväll hos syrran i deras ny hus jätte mys<33 Nu fortsätter lovet med en väldigt saknad vän vi ska också ha mys pys med film, Godis, Chebas å mjukisbyxor. å denna vecka är fullspäckad med massa saker att blogga om... typ... så Hörs HEJ!👋🍁

Likes

Comments

Den här helgen har vare full av mat å skoj men framförallt skytte.

i helgen åkte jag tillsammans med skytte gym på en tripp te ume för en tävling som heter Ume-skottet, jätte kul tävling men de kunde ju aha gått bättre än va de gjorde. vi åkte på fredan tävla lörda å sönda men efter middan på lördan var vi på laserdome i ume också jätte kul, söndag har vi bara åkt bil...

​är är en fin bild på lilla ebba som kom på att tuben kan vara brea att ha i skruvad när man ska skjuta...,,,   (kom på det till provskotten dock)

Likes

Comments

Mycket har hänt sen sist. Ja har förlorat en familjemedlem till en himmel fylld med leksaksankor å matrester. Ja har planerade saker tre-fyra veckor fram. Ja har varit hos läkarn å ja har varit på en hockeymatch mellan Modo och Skellefteå (fråg inte...) men idag har jag varit hos läkarn på återbesök och pluggat... En heeelt vanlig dag :)

Likes

Comments